HDMI problem na Solo 2

Diskuze k nastaveni a fungovani prijimacu
Odpovědět
endy123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

HDMI problem na Solo 2

Příspěvek od endy123 »

Zdravim,
vcera bola v okoli Bratislavy silna burka (blesky metalo len taky rachot), satelit mi na Solo2 vypadol, tak som prepol na DVB-T.

Pocas burky z nicoho nic (ani do mojho baraku ani v blizkosti neudrel blesk) prestal box vysielat cez HDMI.
TV povedalo No signal.
Skusim som iny HDMI kabel, inu TV, potom som nechal box vychladnut a nic.
Jedine co ide je, ze na zaciatku vidno asi 4s blackhole logo a potom to zmizne a TV zasa napise no signal.

Box uz nie je v zaruke, napada niekoho co s tym?
Analog signal funguje..

Dik.
Vu+ Solo2, BH 3.0.1, TV Panasonic TX-P37X10E, zvuk cez opticky kabel cez LG HB965DF
palov63
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: dream920triple

Re: HDMI problem na Solo 2

Příspěvek od palov63 »

Je dost možné, že Ti odešel HDMI signál a s tím se nic moc neudělá, jenom vyměnit základová deska a to se nevyplatí. Prodat někomu, komu to stačí jenom s analogovým výstupem je řešení. Napiš pro ostatní, jak jsi dopadl, docela by mně to zajímalo. Já jsem měl problém s unem, na některých TV signál z HDMI prostě nebyl a na některých /starších/ to jelo bez problémů.
Dreambox 920triple, Fuba 85 s multifocusem, 105 Gibertini na rotoru
nimor

Příspěvek od nimor »

Mam ten isty problem na VU+ Solo2 nejde HDMI. Pravdepodobne hardverova chyba, bez moznosti opravy. pokial som mal stary televizor so Scart tak som pozeral cez analog.
IPBOX 422S, WesternDigital SCORPIO 2.5" 160GB WD1600BEVE, DiSEqC BigSat SG-2100, LNB Twin, Neumo_2_13_6_slon_5_usb_kernel_root_db_rel3 + Emu_Neumo_2_13_6_slon_5
Spencer
Odborník
Odborník

Příspěvek od Spencer »

Ako prve skus či box ide cez SCART. Ak bude fungovať, mohlo odpalit HDMI.
Ja osobne by som do boxu hodil nový čisty Image.
Vcera som riešil podobný problem, susedovi na TV zobrazovalo, že nemá signal z HDMI, pomohlo preflešovanie Image.
Xpeed LX3,SF8008,T 90.
Odpovědět

Zpět na „VU+ DUO, SOLO, UNO, ULTIMO, ZERO, SOLO 4K, Uno 4K, Duo 4K, Ultimo 4K“