Na Skylinku, ANX Black bliká obraz + niekedy chyba "neznáma služba"

Odpovědět
flectorx79

Na Skylinku, ANX Black bliká obraz + niekedy chyba "neznáma služba"

Příspěvek od flectorx79 »

Na stanici ANX Black v čase približne od 15:00 do 16:00, vo všedné dni, konkrétne počas vysielania seriálu Hviezdna brána bliká obraz, nie je to však klasické kockovanie, ako keď vypadne signál, toto je niečo iné.

V náhodných intervaloch obraz počas jednej až dvoch sekúnd mnoho krát preblikne/vypadne obraz do úplne čiernej farby, logo stanice ostáva, aj zvuk počuť, tj. skrátka vidieť niekoľko snímok videa seriálu normálne a zrazu pomedzi to ako keby celé čierne snímky vo videu, blik-obraz-blik-obraz-blik-obraz, napríklad 5 krát za sekundu po dobu troch sekúnd, opakovane, ako stroboskop, potom to ide OK, jednu, či dve minúty v pohode, všetko normálne a potom znova v náhodných intervaloch.

Deje sa to často, desiatky krát, možno aj 20, 30 krát za hodinu, čisté psycho, je to dobré tak akurát na vyrobenie si epilepsie. Inak, "vtipné" je, že práve pred vysielaním seriálu dávajú na ANX Black upozornenie v kosoštvorci, že toto video obsahuje blikajúce obrázky a ľudom s epilepsiou doporučujú opatrnosť. Tie blikajúce obrázky to má byť podľa nich akože toto?!? WTF?!??!!

Robí to tú stanicu v tom čase nesledovateľnou, jedine počúvať zvuk, inak sa to nedá pozerať, je to fakt tak na tú epilepsiu, obzvlášť na veľkom TV.

V iných časoch sa to nedeje, keď napríklad cez víkend ANX opakuje v inom čase Hviezdnu bránu, presne tie isté diely, ktoré vysielali cez týždeň, tak to ide bez problémov, žiadne blikanie. Z toho mi logicky vyplýva, že takže to blikanie obrazu nemôže byť priamo v tom videu, v tej kópii seriálu ktorú vysielajú, keď cez víkend to ide v pohode. Preto nechápem prečo sa to deje v tie všedné dni medzi 15:00 do 16:00? Čo to ako má byť?

Taktiež Hviezdna brána: Atlantída na ANX Black ide v pohode, žiadne blikanie, ale tiež to chodí v inom čase, doobedu a večer.

Skrátka zdá sa, že sa to deje na AXN Black len okolo tej 15:00 až 16:00 hodiny.

Taktiež, občas ANX Black úplne vypadne a napíše to hlášku z prijímača "neznáma služba". Avšak, či to nejako súvisí, si nie som istý, nie je to pravidlom, toto chybové hlásenie sa nedeje tak často, ako blikanie obrazu. Zriedkavo. Možno to s tým vôbec nesúvisí, neviem.

Inak, všetko vrátane ANX Black som pred pár dnami preladil, či to náhodou nepomôže, teraz je tá stanica uvedená v prijímači ako AXN Black Central Europe, ale problém pretrváva stále, žiaľ. :(

Ak niekto sledujete ANX Black v čase 15:00 až 16:00 funguje vám to OK a bez blikania?

Prijímač mám asi 10 rokov GoSAT_7056_HDi a Skylink kartu ešte dlhšie, nejakú takú čo mi poslali už po x-tý krát v rámci výmeny kariet, keď Skylink menil znova a znova karty, neviem, koľká karta to je, Skylink mám asi vyše 20 rokov, dlho, od začiatku ešte ako CS link, či čo to bolo už ani neviem.

Každopádne, všetky ostatné stanice mi idú bez problémov, žiadne blikanie, žiadne "neznáma služba", nikdy. Nič také.

Vďaka za odpovede.
Odpovědět

Zpět na „Skylink, Antena+“