DE sky

Odpovědět
medabeda

DE sky

Příspěvek od medabeda »

zdravim chcem sa opytat tu znalcoch aky image pouzivaju /atv,openpli/verzia na DE sky bo mi to uz nejde volaco sa zmenilo?mam pulse mini dakujem za odpovede.
Warder
Administrátor
Administrátor

Re: DE sky

Příspěvek od Warder »

Pokial si sa v tom ozaj nejak "NERYPAL" a len cumel na TV tak problem hladaj u svojho sarik servera. - Odskusal som to teraz u seba na gigablue uhd quad 4k pro a je jedno ci to pozeram na OpenATV alebo BlueTeam image (OpenPLI)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
------------------
Pýtajte sa na fóre a nie v súkromných správach, nech z toho majú prospech všetci.

------------------
Nosce te ipsum.
medabeda

Příspěvek od medabeda »

a mozes mi prezradit aku verziu atv,openpli lebo to nieje jedno /9.1 ,7.5 ?
Warder
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Warder »

To nie je ziadne tajomstvo: OpenATV aktualna verzia 7.6 beta a u BlueTeam je to tiez aktualna verzia 7.5, ale ci je postavena na OpenPLI 8.3 alebo 9.1 veru neviem.
------------------
Pýtajte sa na fóre a nie v súkromných správach, nech z toho majú prospech všetci.

------------------
Nosce te ipsum.
medabeda

Příspěvek od medabeda »

aha tu BETU verziu tam mam aj ja a nič mi to netvori mam tam oscam kitte update povoleny vsetko a nic asi je chyba v oscame niecotam vybrali lebo som nasiel jeden od kitte co pekne isiel ,vela vela som ich povyzkusal ako hovorim asi tam volaco povyberali plateny server nechcem lebo to mam len na hranie asi tak ,vdaka za ochotu
testament
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od testament »

medabeda píše: 21.červen 2025 - 15:56 aha tu BETU verziu tam mam aj ja a nič mi to netvori mam tam oscam kitte update povoleny vsetko a nic asi je chyba v oscame niecotam vybrali lebo som nasiel jeden od kitte co pekne isiel ,vela vela som ich povyzkusal ako hovorim asi tam volaco povyberali plateny server nechcem lebo to mam len na hranie asi tak ,vdaka za ochotu
No tak ked nechces plateny server tak sa potom necuduj ze ti to nefunguje. :wink:
medabeda

Příspěvek od medabeda »

ja len ze mi to islo dost dlho dalo sa pohladat free server asi to vybrakovali ide len a.n takze chyba nieje v bedni :)
Odpovědět

Zpět na „PULSe 4K“