Dekodér pro polskou NC+ kartu

Priestor na dotazy a diskusiu, prosby o rady a skúsenosti pri kúpe novej satelitnej a podobnej techniky
Odpovědět
kofi

Dekodér pro polskou NC+ kartu

Příspěvek od kofi »

Zdravím a mám prosbu.

Mám polskou NC+ satelitní kartu, která je vložena do univerzální čtečky přístroje Qviart Lunix 4K Combo. Pár programů ale bohužel nefunguje, patrně mají nějaký vyšší stupeň zabezpečení. Polská firma, u níž jsem kartu koupil, mi sice nabízí zdarma jejich dekodér, ten je však třeba po konci služby vrátit. Navíc bych ztratil možnost mít české terestrické a polské (a jiné satelitní programy) v rámci jednoho seznamu a musel bych přepínat mezi zařízeními.

Raději bych tedy využil nějaký modul, který bych vložil do volného CI slotu. Nevím však, který zvolit. Poradíte prosím? Jen dodám, že karta je cca 3 roky stará.

Díky
Kofi
davidas
Odborník
Odborník

Re: Dekodér pro polskou NC+ kartu

Příspěvek od davidas »

co mas za kartu, 0B01, nebo 1884? k obema kartam budes potrebovat data, aby jsi mohl vyuzit potencial karty, zalezi co mas aktivni, zkus polske forum

Kód: Vybrat vše

https://www.sat-4-all.com/board/index.php
discord = davidas_cz
Zgemma H7s, Octagon SF8008, Extrend ET8000
local - 0624 full cz-sk, 0B01 (NC+), 0650 (Orf), 1830 (HD+)
hop - 0653
kofi

Příspěvek od kofi »

Mám tu první. Díky za link na forum, mrknu se tam. Zjevně to bude složitější, než jsem myslel. Doufal jsem, že by to mohl vyřešit nějaký modul...

Edit: tak vše jinak. Spletl jsem se... Sériové číslo karty začíná 017 a AI mi sděluje, že tím pádem nemůže jít o 0B01....
davidas
Odborník
Odborník

Příspěvek od davidas »

0b01 byly parovany bud na RSA, je na nej kalkulacka+postup, potom jeste na cwpk, tak zkus dohledat dle serialu, polaci na tom foru, ale nejsou moc sdilni, tak se obrn trpelivosti, 0B01 jsem mel v provozu na RSA, aktualne uz nemam, protoze se zmenil provoz a fungovani karet byly nejiste
discord = davidas_cz
Zgemma H7s, Octagon SF8008, Extrend ET8000
local - 0624 full cz-sk, 0B01 (NC+), 0650 (Orf), 1830 (HD+)
hop - 0653
kofi

Příspěvek od kofi »

Díky moc za reakci a radu. Musel jsem si ty zkratky nechat vysvětlit od AI, vůbec se v tom nevyznám... :-) Mrknu na to forum.
Odpovědět

Zpět na „Poradna pri nákupe“