No na tie linuxy sa asi fakt nechystammmiriboy píše:No na tých nelinuxoch, ktoré má momentálne doma, tak na nich reshare neurobí - a môže mať na každom septoboxe aj po dva RS232 porty, nie jeden!
A ako vidím / mám z toho taký dojem, prejsť na linux - tak to zrejme bude u "mafi525" iba vzdialená hudba budúcnosti.
..alebo je to taktiez len o tom, ze proste niekde na nete najdem postup, daco nastavim a je po probleme?
Ale rodicom by boli aj tak linuxove boxy zbytocne... im staci len obycajne zdielanie skylink karty... ktore by malo ist v pohode aj na amiku 8260... no stale ma zaujima ako je to s tym nahravanim... dokazu nahravat nekodovane?
...pripadne je aspon nejaky nelinuxovy prijimac do 100€ ktory dokaze nahravat nekodovane?
...a k tomu preco mi na mojom Edision argus miniplus highspeed islo v pohode v minulosti zdielat na Edision argus VIP a teraz to uz po par minutach zacne sekat ak su naraz zapate oba prijimace ma niekdo aspon nejake vysvetlenie? ...ked zdielam takto rusa (share z netu) tak to zacne sekat... ale ked zdielam obycajnu skylink kartu, tak s tym problem nie je..