VU+ ZERO

Diskuze k nastaveni a fungovani prijimacu
Odpovědět
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Re: VU+ ZERO

Příspěvek od liquere »

Co forum VTI, predsa tam musis hladat, ked nejde VTI...
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Tento cely prispevok bol napisany bez financnej pomoci EU a tapatalku!
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
ondrej9
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od ondrej9 »

Pozri do adresára čí máš prepísaný súbor noforce.update na force.update.
ondrej9
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od ondrej9 »

Vyskúšal som tieto image HYPERION v4.5, BlackHole-2.1.4, openatv-4.2, vti_8-0-0, kde problém s nahrávaním nie je, problém má iba OpenPLi-4.0.

Na Pli fore:

Hello, I have a problem with recording from Zero to my Solo2 via ethernet. HDD mount is OK, the record path is set. By recording is Zero pretending to record, but rec files on HDD have still 0MB. :( Can You fix it? By the way, everything is OK with OpenATV image.

odpoveď:

Yes, it appears there is a problem with recording (also with streaming). The drivers don't supply enigma2 with the data. It has already been passed on to VU+.

For the ones that also have been trying OpenATV (with working recording), can you please check what kernel and what drivers are included?
Jirka 76
satelitni prijimac: AZBox Premium HD

Příspěvek od Jirka 76 »

uziv píše:@kostik123456:
Skús si tam dať toto image VTI 8.0.0,funguje spolahlivo
Skutečně to funguje, měl jsem to špatně "namountováno". VTI má přitom docela přehledný DeviceDriver, asi jsem někde dělal chybu. Funguje SSD i flash disk.

Nicméně u BH, PLi a ATV nemůžu najít ten správný postup. Inicializace, formátování, test disku - vše fungje, při nahrávání se ale uloží jenom data v pomocný souborech a .ts má nulovou velikost.

A ten polský image je PKT HYPERION v4.5. Nahrává hned bez nastavování čehokoli, ale je u něj viditelně horší HD přes HDMI 1050i/50Hz.

Nemůžeš prosím popasat tak nějak krok za krokem jak zprovoznit flash disk. Mám VTI 8.0.0 někde asi dělám chybu, ale nevím kde. V AZboxu to umím, ale tady se nechytám.

Taky bych potřeboval poradit jak uložit český zvuk. Vše fungovalo do té doby, než jsem do Zera nahrál setting z AZboxu. Teď vše mluví maďarsky, změním na češtinu (mluví česky) přepnu na jiný program - mluví maďarsky, přepnu zpět na program který jsem již změnil na češtinu a ona je tam zase maďarština.
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra
satelitni prijimac: Všetko-4K

Příspěvek od efendy55 »

práve skúšam fleshnúť tento box na hdfreaks a za boha žiadne image tam nedostanem . samozrejme skúšal som aj inú fleshku na komplet naformátovať aj usb vstup na boxe aj iné image a nič nepomáha . ako keby mi nefungovalo to predné tlačítko ktoré treba držať pri fleshi . vždy nabotuje v pôvodnom image . ked som prechádzal s VTI na openatv tak to nabehlo na prvý šup podla postupu čo tu dal revis ,ale dnes mi to už nefunguje nech skúšam čokolvek . vie mi nejaká dobrá duša poradiť čo ešte skúsiť pred tým ako ho pošlem na reklamáciu ??? :thankyou: :thankyou: :thankyou:
Všetko 4K
alfsvk

Příspěvek od alfsvk »

Mas na USB subor force.update ?
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od efendy55 »

áno mám . je tam 6-súborov . samozrejme vuplus/zero a to čo píšem . zaujímavé že ani openatv, hdfreaks, openpli tam nejde fleshnúť . nabotuje v starom image dokonca nájde fleshku ,vytvorí si súbory timeshift a movie a tretí adresár vidím vuplus . takže fleshku nájde bez problémov skúšal som všetky flesh čo mám doma . tlačítko pover pri zapnutí tiež držím aj 20-sec. ako keby mi to tlačítko nefungovalo . :cry: :thankyou:

takže vsjojásno tlačítko power na boxe mi nefunguje preto nejde fleshnúť . box sa mi dá vypnúť a zapnúť jedine cez d.o. asi pôjde na reklamáciu . do prčic ved to tlačítko som použil asi len 5 x a už že by bolo v prdeli ???? [-o< :cry:
Všetko 4K
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

JA tam ale nevidim, ze by bolo treba nieco tlacit ??? :unknown:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od efendy55 »

http://www.ab-forum.info/viewtopic.php? ... 38#p592338
ak si dobre pamätám asi pred 2-týždňami som to držal podla tohoto návodu a fleshol som ho bez problémov ,ale mne to tlačítko už aj tak nefunguje . alf, treba to tlačítko naozaj držať ??? lebo aj ked ho nedržím tak ho proste nefleshnem . :thankyou:
Všetko 4K
alfsvk

Příspěvek od alfsvk »

Zero uz je 3 dni prec, vid podpis ale: vyskusal som v nom vsetky dostupne img vcitane ATV 4.3 nez ho stiahli.
Jediny img co nesiel bol prave hdfreaks , box stale rebootoval, bolo to tak pred tyzdnom.
Vrazil som tam nazad zalohu a smitec.
Nikdy som ale NEMUSEL nic mackat, zbehlo to same.
Box isiel majitelovi, ja som ho mal len na testy a instalaciu.
PS: co ma ale zaujalo bolo ze Zero sa obecne naflashovalo o cca polovicu rychlejsie ako
Solo SE, ten isty USB kluc a img do strojov boli +- rovnako velke.
mira

Příspěvek od mira »

Žádné tlačítko se na zeru nemačká.
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od efendy55 »

:thankyou: aj ked nič nemačkám aj tak ho nefleshnem , už mi došla fantázia :cry: fleshku vidím v mediach vytvori si to čo som tu písal a to je všetko . a funguje vám aspon to tlačítko power na boxe . priznám sa že som dnes prvý krát skúšal box vypnúť týmto tlačítkom .
Všetko 4K
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Skus sa pohrat pri tom formatovani flashky s velkostou klastra, skus dat co najmensi.......
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od efendy55 »

vdaka borci , ale nič nepomáha . :cry: :o v pondelok zavolám do ellana a uvidím čo mi povedia ,ale asi ho budem musieť poslať na reklamáciu .proste nefleshnem ho ani ked sa pri ňom poseriem . [-o<
Všetko 4K
11chloe
Expert fóra
Expert fóra

Příspěvek od 11chloe »

Zkusil bych ještě formát flešky přes HP USB Disk Storage Format Tool. Ideální je pokud fleška má diodu a měl bys vidět jestli opravdu po dobu těch tří minut něco kopíruje, nebo se vůbec nechytne a jen na začátku blikne.
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od efendy55 »

skúšal som aj takú fleshku čo bliká zero ju nájde ale nič nefleshne . vytvori si tam súbor movie a timeshift aj vuplus vidím ,ale pri zapnutí proste o súbor vuplus ani neškrtne .
Všetko 4K
alfsvk

Příspěvek od alfsvk »

Uz zostava len vyrobit RS232 redukciu a pozriet co pise pri starte ked najde USB.
Prave sa s tym zabavam, lebo mi to chyba / terminal.
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od efendy55 »

uff, vdaka ale nemám nič potrebné doma na takéto hranie . #-o asi mi zostáva ho jedine reklamovať , iné ma už nenapadá . ](*,) funguje vám to tlačítko na boxe power ??? lebo mne nie .
Všetko 4K
ondrej9
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od ondrej9 »

efendy, kde tam vidíš tlačítko power? Ak myslíš to okienko na ľavo, tak to je sklíčko pred prijímačom DO. Nič pri flešovaní nestláčam, len vypnem a zapnem vypínač v zadu, v priebehu flešovania led dióda na prednom panely mení intenzitu svitu, po flešnutí začne blikať v dlhších intervaloch.
zilizila

Příspěvek od zilizila »

to efendy55:
V zložke Vuplus premenuj súbor noforce na force.
Odpovědět

Zpět na „VU+ DUO, SOLO, UNO, ULTIMO, ZERO, SOLO 4K, Uno 4K, Duo 4K, Ultimo 4K“