CSFD Lite

Odpovědět
9000peter
Veterán fóra
Veterán fóra
satelitni prijimac: v podpise

Re: CSFD Lite

Příspěvek od 9000peter »

Ten screen od georg11 je nastavenie v archívoch CZSK.
OCTAGON SF 4008 E2 4K UHD &
LCD4Linux Samsung SPF-107H
TV Panasonic TX-58GX810E
AU Yamaha + Magnat + Koda

KukajseM
georg11
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od georg11 »

Přesně tak
Octagon 8008, různé image v multibootu
Zgemma H7.S image openATV
milde1
satelitni prijimac: VU+ Uno4K SE, Dreambox 800HDSE

Příspěvek od milde1 »

Jj ďíky chlapáci
Milos999
Odborník
Odborník

Příspěvek od Milos999 »

No uz som to konecne nainstaloval... Sorry neviem preco to vcera blbo. Vsetkym diky za rady...

@mik9 Neda sa prosim tie obrazky k filmom a serialom este trochu zvacsit aby to bolo pekne vlavo zarovnane ? Podobne ako to je vo velkom CSFD plugine ?
Zgemma H9 Combo, + WDC WD64 640 gb Scorpio Blue Multiboot: STARTUP_1 az 4: PKT Hyperion 8,PurE2 v7.4,OpenPLI 9.1,OpenHDF 6.4, Parabola offset 85 cm, motor Powertech DG 380S speedy, IBU Twin + JVC LT-65VAQ8235 a 42" LCD 3D TV LG LW 4500
Obrázek
virgille
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od virgille »

skus si do pluginu nakopírovať toto... je to upravený skin s väčším obrázkom, prípadne modré hviezdičky v hodnotení :) pred tým odzálohuj
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
VU+ Duo4K SE - ATV 7.6
VU+ Ultimo4K - ATV 7.6
E-85: 9e, 13e, 16e, 19e, 23.5e, 28e
skylink, antiksat
mfpman
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: Dreamplex 8000

Příspěvek od mfpman »

Paci sa teda snad posledne (oprava pre dreambox) balicky

Upravy ala @virgille si uz asi potom robte na vlastnu zodpovednost resp. potom otravujte ich tvorcu a nie @mik9 a to boz nie mna

:poklona:
Dreamplex 8000
Timeshock
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: Dreambox 920 , Vu+Solo2
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Timeshock »

Dm 920 včil bez problému děkuji ...............
motor Stab HH120 ,Dreambox 920,Vu+Solo2 , HD-BOX AND-II XBMC , showbox vitamin 5000 HD

Chyba není v PC ale někde mezi židlí a PC a přesně tam kolikrát sedím :D
PC1
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Octagon SF4008 UHD 4K

Příspěvek od PC1 »

Na OCtagon SF 4008 funguje v pohodě. Škoda, že není plnohodnotná verze. Hodně věcí tam chybí. Ale aspoň něco.
28, 2°E/23, 5°E/19, 2°E/13, 0°E
milde1
satelitni prijimac: VU+ Uno4K SE, Dreambox 800HDSE

Příspěvek od milde1 »

Hlavně že to funguje.
Mirek-253
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek-253 »

srdecna vdaka
virgille
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od virgille »

bol tu záujem o skin s velkým posterom... tak nech sa páči... :poklona: (pred použitím zálohuj)

funuje na skine MetrixHD
Naposledy upravil(a) virgille dne 26.květen 2021 - 19:28, celkem upraveno 1 x.
VU+ Duo4K SE - ATV 7.6
VU+ Ultimo4K - ATV 7.6
E-85: 9e, 13e, 16e, 19e, 23.5e, 28e
skylink, antiksat
ralcar
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Nový plugin CSFD Lite - diskusia

Příspěvek od ralcar »

havana píše:
9000peter píše:... ešte treba opraviť jeho väčšieho brata...
:( Obávám se, že že pro tento plugín už je to konečná. Autor pluginů Petrkl (doufám, že jsem nick uvedl správně), se už o něj hodně dlouhou dobu vůbec nestará. Mám obavu, že buď zemřel, nebo se nedej bůh oženil....
Nechytí se úprav někdo jiný??? Mi se líbila ta možnost rovnou se zalogovat na ČSFD, vkládat komenty a hodnocení přímo z přijímače...
OK - jdu vyzkoušet CSFD Lite...
:thankyou: :poklona:
Taky mi chybí ten velký csfd, šly pouštět i ukázky, ten malý je bída.
duo4kse S2-FBC, T2, 2TB SSD, Vti 15, AtileHD, VU DUO2
mik9
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Nový plugin CSFD Lite - diskusia

Příspěvek od mik9 »

ralcar píše:
havana píše:
9000peter píše:... ešte treba opraviť jeho väčšieho brata...
:( Obávám se, že že pro tento plugín už je to konečná. Autor pluginů Petrkl (doufám, že jsem nick uvedl správně), se už o něj hodně dlouhou dobu vůbec nestará. Mám obavu, že buď zemřel, nebo se nedej bůh oženil....
Nechytí se úprav někdo jiný??? Mi se líbila ta možnost rovnou se zalogovat na ČSFD, vkládat komenty a hodnocení přímo z přijímače...
OK - jdu vyzkoušet CSFD Lite...
:thankyou: :poklona:
Taky mi chybí ten velký csfd, šly pouštět i ukázky, ten malý je bída.
Ten "velký" plugin není open source a nevím, jestli se najde dobrovolník, který by strávil několik týdnů tvorbou takového komplexního pluginu, když navíc 30-50 % té práce přijde vniveč s každou větší změnou na ČSFD. Nehledě na to, že se takový úplný scraping webowek ČSFD nemusí líbit držiteli copyrightu podstatně víc, než když se z nich vezme jen pár údajů a divák je víceméně stále zainteresován se na ně v případě většího zájmu kouknout přes prohlížeč či oficiální mobilní aplikaci.
Milos999
Odborník
Odborník

Příspěvek od Milos999 »

Ked neni opensource tak by mal jeho autor mat zaujem na jeho funkcnosti nie ? A nechapem aj preco autori podobneho a to CSFD Lite pluginu ho aspon nenastavia a neupravia tak aby obrazky boli zvacsene a texty a odkazy k serialom a filmom boli priblizne zobrazene tak ako pri "velkom" CSFD plugine ? Apropo a malokto aj vie, ze ktoje vlastne autorom pluginu CSFD Lite ? Ja to neviem... Pytam sa lebo teraz ked je odstaveny "velky" CSFD plugin tak ten CSFD Lite plugin osetruju az traja ? jeden instalacne balicky jeden funkcionaltu a jeden co dizajn ? A este nechapem, ze sam moderator misanov sa sam ponukol, ze plugin CSFD ked sa autor pluginu nebude unuvat ho opravit a nastavit, ze ho sam on aj osetri. Len neviem ktory z tych dvoch pluginov CSFD mal vlastne na mysli. Je to trochu zvlastne, ze 2 skoro podobne pluginy o tom istom ale ani jeden nieje momentalne na 100 % funkcny ?
Zgemma H9 Combo, + WDC WD64 640 gb Scorpio Blue Multiboot: STARTUP_1 az 4: PKT Hyperion 8,PurE2 v7.4,OpenPLI 9.1,OpenHDF 6.4, Parabola offset 85 cm, motor Powertech DG 380S speedy, IBU Twin + JVC LT-65VAQ8235 a 42" LCD 3D TV LG LW 4500
Obrázek
mik9
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od mik9 »

Milos999 píše:Ked neni opensource tak by mal jeho autor mat zaujem na funkcnosti nie ? Nechapem preco autori CSFD Lite pluginu ho aspon nenastavia a neupravia tak aby obrazky boli zvacsene a texty a odkazy k serialom a filmom boli priblizne zobrazene tak ako pri "velkom" CSFD plugine ? Apropo a malokto aj vie, ze ktoje vlastne autorom pluginu CSFD Lite ? Ja to neviem... Pytam sa lebo teraz ked je odstaveny "velky" CSFD plugin tak ten CSFD Lite plugin osetruju az traja ? jeden instalacne balicky jeden funkcionaltu a jeden dzajn ? A este nechapem, ze sam moderator misanov sa sam ponukol, ze plugin CSFD ked sa autor pluginu nebude unuvat ho opravit a nastavit, ze ho sam osetri. Len neviem ktory z tych dvoch pluginov CSFD mal na mysli. Je to trochu zvlastne, ze 2 pluginy o tom istom ale ani jeden na 100 % funkcny.
CSFDLite jsem vytvořil já a je plně funkční s ohledem na to, co má dělat, tj. poskytnout základní informace a být velmi odlehčený kvůli zátěži systému i kvůli možným problémům s různými image. Design je do značné míry subjektivní věc, ale obrázky potřebují dýchat, takže já je nikam k okrajům lepit nebudu. Nakonec každý si může skin upravit, jak bude chtít.

Mně se třeba něco nelíbilo na designu nejlepšího EPG pluginu CoolTVGuide, tak jsem si upravil skiny. Nakonec jsem si upravil i něco ve zdrojovém kódu, i když py soubory nejsou k dispozici a z pyo se významy proměnných, funkcí atd. špatně luští. Zrovna tak mám udělané úpravy v kódu image, protože ti vývojáři prostě všechno dělat, jak by někdo chtěl, nezvládnou.

Což mě přivádí k tomu, že spousta uživatelů nechápe, že téměř vše kolem enigmy dělají dobrovolníci zdarma, ve svém volném čase. Pokud by se to vyčíslilo, tak můj odhad je, že "velký" ČSFD plugin by za celou dobu jeho vývoje přišel na několik stovek tisíc Kč. Místo toho mohl autor dělat něco jiného, co by třeba živilo jeho rodinu. A možná že právě teď dělá a plugin je pro něj pasé. Já taky jednou opustím satelitní příjem a na CSFDLite si pak ani nevzpomenu. I proto jsem ho udělal open source a light, protože ho bude moct kdokoli v budoucnosti vzít a upravit.
chocholousek
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chocholousek »

Hlavne se nenech se znechutit, znam to docela dobre, reptalove (cti rypalove) at lite verzi nepouzivaj. Ja sam za sebe jsem moc rad za to jak to funguje. Je to proste rychla a jednoducha nahrada za nekdy naprosto tristni EPG, napriklad u kanalu na 0.8W. U mne naprosta jednicka a nemenil bych.
mik9
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od mik9 »

Je k dispozici verze 1.03, která má tyto novinky:
- lepší řazení seznamu u seriálů, zejména konkrétní epizoda je teď obvykle hned na prvním či druhém místě (pokud je její číslo nějakým způsobem obsaženo v názvu pořadu)
- drobné úpravy v hledání obsahů

Zatím k ruční instalaci do \usr\lib\enigma2\python\Plugins\Extensions\CSFDLite\. Až mi pár lidí potvrdí, že to funguje bez problémů, dám to na zdejší ftp k automatické aktualizaci ze starších verzí.
9000peter
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od 9000peter »

Áno, funguje dobre.
TV Panasonic TX-58GX810E

KukajseM
kostik123456
Odborník
Odborník

Re: CSFD

Příspěvek od kostik123456 »

misanov píše:Nevím proč se všichni ptáte mě, já nejsem autorem. ČSFD lite už běží. ČSFD asi autor nebude upravovat, když nereaguje. Já jsem si přepnul na lite a stačí mi to.
Ahoj,
prosímŤa ako sa vyvolá tento CSFDLite priamo cez EPG, mne to na DM900 a VU+ Solo4K ukazuje stále iba starý plugin CSFD. Díkes.
GigaBlue UHD Quad 4K + SSD Samsung 1TB
Dreambox DM900 + WD Blue 1TB
PC Tuner TBS 6928 DVB-S2
ULED TV Hisense H55U7A
Receiver Pioneer VSX-S510k,
Blu-ray 3D Pioneer BSP-170
parabola Maximum Mutifokus E85
DIEROVANÁ parabola 100 FE MESH
motor BigSAT SG2100+parabola 105cm
9000peter
Veterán fóra
Veterán fóra

Re: CSFD

Příspěvek od 9000peter »

Hľadať v IMDB a starý nefunkčny CSFD si odinstaluj.
TV Panasonic TX-58GX810E

KukajseM
Odpovědět

Zpět na „Plugins“