Optibox Aligator/Panthera FW
Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
-
mzahalka
- Znalec fóra

- satelitni prijimac: Optibox 8750 HDCICX
- Kontaktovat uživatele:
Re: Optibox Aligator/Panthera FW
Díval jsem se na Markízu od 19 do 19.45. Žádný výpadek.
Dám vědět.
Dám vědět.
VU+ Solo2, Gigablue quad plus, Formuler F4 turbo combo - vše doscam 0.25, OpenATV 6.3, Optibox 8750 HDCICX-newcamd, MULTIBEAM 85 (13E, 19,2E, 23,5E, 28,2E), 4x INVERTO Quatro LNB 0,2dB, 4x DiseqC DSC-304D 4x1, Skylink ICE 0624
Asi jsem to špatně napsal.Tak to upřesním.Samozřejmě pokud je v boxu v nastavení sítě DHCP a v routeru LAN DHCP enabled přidělí router IP adresu k Mac adrese.( vidím v prohlížeči na http:/. routeru.mzahalka píše: Pro ilustraci a hlavně Zapovi posílám obrázek z routeru. IP adresa se nemění, tu přiděluje router!!!
Problém však na SW 21.39 je, že pokud je v nastavení sítě DHCP,tak také po restartu boxu síť neběží.Musí se jít do nastavení sítě a dát znovu uložit. Pak síť běží až do příštího restartu,nebo vypnutí boxu zadním vypínačem.V routeru je sice zapsaná IP adresa s Mac adresou,ale po znovu uložení sítě v boxu router přidělí boxu další novou IP adresu se stejnou Mac adresou.(viz příhoha) Dělá mě to pouze na na SW 21.39. Zkoušel jsem SW 21.33_x a 21,28_x a na těchto SW po restartu síť běží.Ani když jsem testoval SW řady 20.04_x až po20.99 tak se mi ještě nestalo,že by po restartu boxu byla nefunkční síť.Proto by mě zajímalo jestli na SW 21.39 někomu po restartu boxu jede síť.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
mzahalka
- Znalec fóra

- Kontaktovat uživatele:
Teď už to chápu, tak ten FW 21.39 nebudu ani zkoušet.
VU+ Solo2, Gigablue quad plus, Formuler F4 turbo combo - vše doscam 0.25, OpenATV 6.3, Optibox 8750 HDCICX-newcamd, MULTIBEAM 85 (13E, 19,2E, 23,5E, 28,2E), 4x INVERTO Quatro LNB 0,2dB, 4x DiseqC DSC-304D 4x1, Skylink ICE 0624
No skusal som sice len cez wifi ,nie kablom LAN ,urobil som restart boxu a siet fungovala.Ci to nie je naviazane len na kabel alebo otazka routra ?Teraz kabel neodskusam,ale cez wifinu som nemal popisovany problem.Zapa píše:Asi jsem to špatně napsal.Tak to upřesním.Samozřejmě pokud je v boxu v nastavení sítě DHCP a v routeru LAN DHCP enabled přidělí router IP adresu k Mac adrese.( vidím v prohlížeči na http:/. routeru.mzahalka píše: Pro ilustraci a hlavně Zapovi posílám obrázek z routeru. IP adresa se nemění, tu přiděluje router!!!
Problém však na SW 21.39 je, že pokud je v nastavení sítě DHCP,tak také po restartu boxu síť neběží.Musí se jít do nastavení sítě a dát znovu uložit. Pak síť běží až do příštího restartu,nebo vypnutí boxu zadním vypínačem.V routeru je sice zapsaná IP adresa s Mac adresou,ale po znovu uložení sítě v boxu router přidělí boxu další novou IP adresu se stejnou Mac adresou.(viz příhoha) Dělá mě to pouze na na SW 21.39. Zkoušel jsem SW 21.33_x a 21,28_x a na těchto SW po restartu síť běží.Ani když jsem testoval SW řady 20.04_x až po20.99 tak se mi ještě nestalo,že by po restartu boxu byla nefunkční síť.Proto by mě zajímalo jestli na SW 21.39 někomu po restartu boxu jede síť.
VU UNO openATV, plna skrina kramov 
Tento cely prispevok bol napisany bez financnej pomoci EU a tapatalku!
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
V roureru to určitě není.Je to 100% chyba softu 21.39..Kromě této chyby je SW 21.39 a SW 21.33_x úplně stejné stejné,pouze do SW 21.39 jsou přidány kodeky pro přehrávání MKV,MP4 a AVI .
-
mzahalka
- Znalec fóra

- Kontaktovat uživatele:
Tak to si ty kodeky můžeme sami přidat do FW 21.33. Kde jsou uložené? Jinak musím konstatovat , že s tím FW 31.33x, co mi nahráli v servisu zatím nemám výpadky zvuku.
Mam 21.39 SAB a vsera na markize nebol vypadok ale bol jeden na stv1.
Tieto dva su u mna nachylne najviac,neviem aku logiku to ma ale je to fakt.A co ten loader uz si vylucil ze by mohol mat vplyv na to?Myslim ten stary co ti tam dali v servise co si pisal.
Ten FW 21.33 sme skusali vsetci a vypadok obcas bol preto sa mi to nezda,predpokladam ze ti mohli dat aj oni len tu istu 21.33- ku.Aj u teba nastal ten problem pri DVB-T te sa vynulovali frekvencie pri ladeni?
Tieto dva su u mna nachylne najviac,neviem aku logiku to ma ale je to fakt.A co ten loader uz si vylucil ze by mohol mat vplyv na to?Myslim ten stary co ti tam dali v servise co si pisal.
Ten FW 21.33 sme skusali vsetci a vypadok obcas bol preto sa mi to nezda,predpokladam ze ti mohli dat aj oni len tu istu 21.33- ku.Aj u teba nastal ten problem pri DVB-T te sa vynulovali frekvencie pri ladeni?
-
mzahalka
- Znalec fóra

- Kontaktovat uživatele:
Ty frekvence na dvbt jsem musel zadat znovu, ale to není problém. Ty výpadky zvuku nechci přeceňovat. Nechal jsem tam vše tak, jak to přišlo ze servisu, přečetl jsem si FW a zapsal všechny údaje z informace o systému. Ten loader 4.19 jsem tam nahrál sám, když jsem to posílal do servisu. Já jsem akorát zaktivoval CAS, abych mohl sdílet kartu. Proto se také domnívám, že to je FW 2133X a nikoliv oficiální, u kterého CAS aktivovat nelze. Co a jak tam nahráli nevím. Napadá mě otázka, zda po celou dobu nějak špatně neflešujeme FW. Já jsem to vždy dělal přes flešku a nedával jsem tovární nastavení. Možná, že to tam nahráli přes RS 233. Pokud nebudou výpadky zvuku, tak už na všechnmy nové FW rezignuju. EMU nepotřebuju a nové TP si zadám sám.
-
kontakt.spy
- Pokročilý

- satelitni prijimac: DM 525hd dvb-t2/c
Příspěvek od kontakt.spy »
Nové zkušenosti s irdeto 1r cslink+smit ci+,po nahrání 21.33+4.42 -nový seting na 23.5,nechtěl bych to uspěchat,ale výpadky žádné-markízu sleduje hojně manželka/má hlásit výpadky-nic/,ani v dvb-t-byly výpadky na polákách teď-nic,v čtečce mám ještě gital-už se nebijou-budu ještě sledovat!
K rs232-dlouho jsem to nedělal/3r.u mascomu/,ale za pokus by to stálo/,který loader je nejvhodnější k 20.04/,pak 21.33+4.42/samostatně s gitalkou,a pak se smitem/-bude to na dlouho neb pokusy mohu dělat jen pozdě v noci !!!
K rs232-dlouho jsem to nedělal/3r.u mascomu/,ale za pokus by to stálo/,který loader je nejvhodnější k 20.04/,pak 21.33+4.42/samostatně s gitalkou,a pak se smitem/-bude to na dlouho neb pokusy mohu dělat jen pozdě v noci !!!
Samsung 55nu8002 ,42px80,DM525hd dvb-t2/c,mini pc diway m9
Uz som moc zlenivel a aj z casovych dovodov uz ani flasku nepouzivam mam vsetky FW aj loader nadisk v zadnom usb a odtial to menim podla potreby.Ale ak nahodou sa postite do toho RS 232 dajte vediet uz si aj tak nepamata postup.Aj to bol dovod ze som kupoval masinu kde to ide cez usb urobit,tiez som predtym mal stroj kde to islo len cez seriovy port. 
Takze mam chvilu cas prva skusenost je ze ak tam mate loader optibox nepresiel firmware z ineho klona vypisal chybu 0041.Teraz taham fw optibox zatial ide v pohode (cez rs 232).Ak sa na to date vyskusat to dajte vediet ci sa to chovalo podobne aj u vas.......teda ak to plati aj inde potom by cez rs232 mal ist nahrat len taky fw aky je v stroji loader,asi musia byt z rovnakeho boxu?!?! 
Takze doplnim,vsetko v pohode preslo.Pri usb stacilo mat v boxe soft klonu a dalo sa preflesovat na novsiu verziu toho isteho klona.
Rozdiel pri rs232 je asi v tom,ze kazdy nahravany soft musi byt modifikovany pokial pouzivate soft klonu.
Mal som tam SAB fw a nezobralo to tak isto SAB fw co pri usb islo.Po uprave natahuje uz SAB fw bez problemov.Dufam ze to potvrdite a ze mi nieco nezblbo len jednorazovo.....
Takze doplnim,vsetko v pohode preslo.Pri usb stacilo mat v boxe soft klonu a dalo sa preflesovat na novsiu verziu toho isteho klona.
Rozdiel pri rs232 je asi v tom,ze kazdy nahravany soft musi byt modifikovany pokial pouzivate soft klonu.
Mal som tam SAB fw a nezobralo to tak isto SAB fw co pri usb islo.Po uprave natahuje uz SAB fw bez problemov.Dufam ze to potvrdite a ze mi nieco nezblbo len jednorazovo.....
Naposledy upravil(a) liquere dne 04.listopad 2011 - 14:10, celkem upraveno 1 x.
-
mzahalka
- Znalec fóra

- Kontaktovat uživatele:
Tak tam zkus nahrát nejprve loader 4.19 a poté fw 21.33X, dej tovární nastavení a potom přehraj zazálohovaný setting a uvidíš, jestli budou výpadky.
Pravdu povediac ani neviem ci mam na disku tak stary loader,teraz nahram cez seriovy port sab-a a budem testovat (vecer).Trva to asi 20 min. ale funguje to v pohode.
Posledny soft s tym prehravacom medii cez rs 232 1x vypadok na markize,vraciam sa na 21.33,uvidim.
Já mám loader 4.42 a na SW 21.39 ani na SW 21.33_x jsem nezaznamenal výpadek zvuku Mezi těmito SW se dá přecházet bez továrního nastavení tam i pět je to vždy to OK.( nutno však před přechodem s SW 21.28_x nebo jako já s SW 20.04_x. dát tovární nastavení a vše znovu v boxu nastavit a udělat nový sken družic) Kompletní záloha udělaná přes telnet je také použitelná na oba tyto softy. Zálohu UserDataBase .UDB již dlouho vůbec nepoužívám,když jsem zjistil,že po přechodu na SW 20.67_x po továrním nastavení a natažením UserDataBase .UDB mám výpadky zvuku.Pomohlo mi tenkrát návrat na SW 20.04_ X a nahrání kompletní zálohy udělané na SW 20.04 přes Telnet,kde jsem výpadky zvuku neměl.
-
mzahalka
- Znalec fóra

- Kontaktovat uživatele:
Když mi přišel alligator z opravy, byl tam SW 21.33x. Nahrál jsem tam setting (user database. udb), kteroý jsem měl dříve zálohovaný na FW 21.28 a vše fuguje. Tovární nastavení jsem nedával
Určitě ti nemohl fungovat DVB-T tuner. a i v softu 21.33 jsou i přejmenovány satelity a opraveny TP.(po nahrání UDB ze staršího SW nemůže být vše správně identifikováno ) Já jsem nejprve přešel s SW 20.04_x bez továrního nastavení a také mě to fungovalo,když jsem přidal nové frkvence DVB-T, tak sice fungovaly, ale nebyly přiřazeny k Terrestrial.Po továrním nastavení a novém nastavení a skenu jsou i přejmenovány satelity podle nových názvů a DVB-T je tak jak má být.
-
mzahalka
- Znalec fóra

- Kontaktovat uživatele:
Je pravda, že frekvence u DVBt jsem musel znovu zadat a znovu naladit, ale TP, které má skylink mi fungují dobře a ostatní mě moc nezajímá, možná že tam budou chyby. Jsem rád, že jsem zatím nezjistil výpadky zvuku
- dydaj1
- Odborník

- satelitni prijimac: Optibox aligator, anakonda
Už ako dlho to testuješmzahalka píše:Je pravda, že frekvence u DVBt jsem musel znovu zadat a znovu naladit, ale TP, které má skylink mi fungují dobře a ostatní mě moc nezajímá, možná že tam budou chyby. Jsem rád, že jsem zatím nezjistil výpadky zvuku
21.33 zatial bez vypadku loader 4.42.Co mate vy nove?
Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“
Přejít na
- Informace AB-Fóra
- ↳ Informace ABF
- VOLNÁ DISKUSE
- ↳ Volná diskuse
- ↳ Poradna pri nákupe
- ↳ Satelitné / terestriálne / IPTV / a iné ... platformy
- ↳ Skylink, Antena+
- ↳ FreeSat
- ↳ Digi TV
- ↳ Telly
- ↳ Magio Sat, Magio IPTV, Magio Go
- ↳ Antik Sat, Antik IPTV
- ↳ Orange TV
- ↳ Pantelio (Obecné siete)
- ↳ Plustelka
- ↳ Magenta TV, Magenta TV SAT
- ↳ DVB-T, DVB-T2, DVB-C, DVB-C2
- ↳ DVB-T prijímače
- ↳ DVB-C prijímače
- ↳ DVB-T regióny
- ↳ DVB-C regióny
- ↳ DVB-T/C antény a meracia technika
- ↳ DVB-T2, HEVC 265, 4K
- ↳ Všeobecný F.A.Q.
- ↳ Návody na inštaláciu sat reciverov a príslušenstva
- ↳ Zoznam a poloha satelitov na orbite
- ↳ Satelitná encyklopédia
- ↳ Užitečné odkazy
- Satelitné příjímače so systémom Linux
- ↳ Octagon
- ↳ Octagon HD SF 918, SF 1008, ...
- ↳ DOWNLOAD - Octagon HD SF- 918
- ↳ OCTAGON SF3038
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF3038
- ↳ Octagon SF4008 4K UHD Triple
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF4008 4K
- ↳ Návody, postupy - Octagon SF4008 4K
- ↳ Octagon SFX6008/6018
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SFX6008/6018
- ↳ Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ DOWNLOAD - Octagon SF8008 4K UHD
- ↳ OCTAGON SF108
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF108
- ↳ OCTAGON SF208
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGON SF208
- ↳ OCTAGONS SX Family
- ↳ DOWNLOAD - OCTAGONS SX Family
- ↳ Dreambox
- ↳ Diskuse - Dreambox
- ↳ Dreambox Seven Ultra HD
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-500S
- ↳ DOWNLOAD - Dreambox
- ↳ DM-9XX UHD
- ↳ DM-ONE UHD
- ↳ DM-TWO UHD
- ↳ DM-8000 HD
- ↳ DM-820 HD
- ↳ DM-800 HD
- ↳ DM-800 HD SE
- ↳ DM-7080 HD
- ↳ DM-7020 HD
- ↳ DM-52X HD
- ↳ DM-500 HD
- ↳ DM-DVB-S
- ↳ DM-7025S
- ↳ DM-7020S
- ↳ DM-7000S
- ↳ DM-56x0
- ↳ DM-600 PVR
- ↳ DM-500S
- ↳ Plugins
- ↳ Tools
- ↳ VU+ DUO, SOLO, UNO, ULTIMO, ZERO, SOLO 4K, Uno 4K, Duo 4K, Ultimo 4K
- ↳ VU+ SOLO 4K
- ↳ Diskusia VU+ SOLO 4K
- ↳ Download image VU+ SOLO 4K
- ↳ Download plugins VU+ SOLO 4K
- ↳ VU+ Uno 4K
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K
- ↳ Download image VU+ Uno 4K
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K
- ↳ VU+ Uno 4K SE
- ↳ Diskusia VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download image VU+ Uno 4K SE
- ↳ Download plugins VU+ Uno 4K SE
- ↳ VU+ Duo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Duo 4K
- ↳ Download VU+ Duo 4K
- ↳ VU+ Ultimo 4K
- ↳ Diskusia VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download image VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download plugins VU+ Ultimo 4K
- ↳ Download VU+ DUO2
- ↳ Download VU+ DUO
- ↳ Download VU+ SOLO
- ↳ Download VU+ SOLO 2
- ↳ Download VU SOLO SE
- ↳ Download VU+ UNO
- ↳ Download VU+ ULTIMO
- ↳ Download VU+ ZERO
- ↳ Download VU+ ZERO 4K
- ↳ Download plugins
- ↳ Download tools
- ↳ Formuler
- ↳ Zgemma
- ↳ PULSe 4K
- ↳ uClan
- ↳ Gigablue
- ↳ GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ DOWNLOAD - GigaBlue UHD Quad 4k Pro
- ↳ Gigablue Trio 4K Pro
- ↳ DOWNLOAD - Gigablue Trio 4K Pro
- Satelitní příjímače Globo / Opticum / Optibox / Amiko
- ↳ Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- ↳ DOWNLOAD - Globo / Opticum / OptiboX / Amiko
- Satelitné prijímače so systémom ANDROID
- ↳ AB IPBox ONE, TWO, TWO Combo
- ↳ GTMEDIA
- Satelitní příjímače
- ↳ AB Cryptobox 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 800UHD, ...
- ↳ AB Cryptobox 700HD, 750HD, 752HD Combo DVB-T2/S2/C
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD
- ↳ Download ABCRBOX 750 HD
- ↳ Download ABCRBOX 752 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 700 HD mini
- ↳ Návody , postupy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 7xx HD , 752 HD Combo
- ↳ AB Cryptobox 600HD , 600HD mini, 650 HD, 650 HDC, 652 HD Combo
- ↳ Download ABCRBOX 652 (Combo)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HDC (Cabel)
- ↳ Download ABCRBOX 650 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD
- ↳ Download ABCRBOX 600 HD mini
- ↳ Návody , postupy 600 HD, 650 HD , 650 HDC, 600HDmini, 652 HD Combo
- ↳ Pomôcky a pluginy 600 HD , 650 HD ,650 HDC, 600HD mini, 652 HD Combo
- ↳ Diskusia - AB Cryptobox
- ↳ Ferguson Ariva 102,202,100,200,4K
- ↳ Diskuse- Ariva 102, 202
- ↳ Diskuse - Ferguson Ariva 200
- ↳ Diskuse - Ariva @Link 200
- ↳ Diskuse - Ariva 4K
- ↳ Download - Ariva 100,200
- ↳ Download -Ariva combo 120,200,210,220,250
- ↳ Download -Ariva 102E,202E,102mini,52E
- ↳ Download - Ariva @Link 200
- ↳ Download - Ariva 4K
- ↳ Dreamsky
- ↳ DOWNLOAD - Dreamsky
- Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Satelitní přijímače - nezařazené
- ↳ Nelinuxove prijimače
- ↳ Linuxové prijímače
- ↳ GoSAT
- Hardware ostatný /LNB, CI moduly, Motory, Switch-e .../
- ↳ LNB konvertory
- ↳ CI moduly
- ↳ T-REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ DOWNLOAD - T- REX / DRAGON / DIABLO CAM
- ↳ Motory
- ↳ Switch-e / prepínače
- ↳ Meracie zariadenia
- Softcams / Camds / Emulators / Keys
- ↳ Oscam - multiprotokolárny kartový server
- ↳ oscam - vseobecne
- ↳ i386-pc-linux - diskusia
- ↳ mips-wrt54g - diskusia
- ↳ Oscam - TV API
- ↳ Oscam - konfigurácie
- ↳ CCCam
- ↳ Softcams / Camds - ostatné
- ↳ DOWNLOAD - Keys, Emulators
- Doplnky/nastavenia/pomôcky univerzálne
- ↳ Picons
- ↳ Enigma
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Oscam
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Neutrino
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Spark
- ↳ Bílé
- ↳ Černé
- ↳ Transparentní
- ↳ Ostatné
- ↳ Enigma2 Settings
- ↳ Plugins
- ↳ Skins
- ↳ Editors / tools
- Alternativní příjem
- ↳ Alternativní příjem
- ↳ Diskuse
- International Board
- ↳ International Board
- ↳ AB DSR xxx / DMSIS
- ↳ AB IP BOX / DREAMBOX
- ↳ Globo
- ↳ Openbox
- ↳ AB Cryptobox
- Fotovoltaika
- ↳ Fotovoltaika (pro domácnosti, firmy a svépomocí)
- Smart home - chytré ovládání domácnosti
- ↳ Home Assistant
- ↳ Tuya Smart - Smart Life
- Kamerové systémy a zabezpečení domu
- ↳ Vše kolem kamerových systemů
- ↳ Vše kolem zabezpečovacích systémů
- Ostatní - provoz fóra
- ↳ Názory, informace a připomínky k tomuto fóru
- ↳ Mimo mísu
- ↳ Inzerce
- ↳ Darujem - vymením
- Archív
- ↳ SATELITNÉ PŘÍJÍMAČE SO SYSTÉMOM LINUX
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY
- ↳ AB IPBox PRISMCUBE RUBY - download
- ↳ Firmware download
- ↳ Plugins download
- ↳ Návody , postupy .....
- ↳ Tools download
- ↳ ABcom HD prijimace - IPBox9900, IPBox99, IPBox55
- ↳ Návody a rýchla pomoc
- ↳ Download 9900 HD
- ↳ Download 99 HD
- ↳ Download 55 HD
- ↳ Download -pluginy, návody ....
- ↳ DGS HD prijimace - IPBox9000, IPBox900, IPBox910, IPBox91
- ↳ Download 9000HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 900HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download 910HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download IPbox 91HD
- ↳ image Enigma2
- ↳ image DGS
- ↳ image Neutrino
- ↳ Download HD spolecne
- ↳ Download - Plugins
- ↳ Ipbox - uzavrene forum /rady, vyvoj, zkousky/
- ↳ X-Trend ET 10000, 9xxx,8000,8500,6500,4000
- ↳ X-Trend ET4000
- ↳ ET4000 - postupy, návody
- ↳ ET4000 - download plugins
- ↳ ET4000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 6500
- ↳ ET6500 - postupy, navody
- ↳ ET6500- download plugins
- ↳ ET6500 - images E2
- ↳ X.Trend ET 7x00
- ↳ X-trend ET8000 , ET10000
- ↳ ET8000 - postupy, návody
- ↳ ET8000 - download plugins
- ↳ ET8000 - images E2
- ↳ ET10000 - images E2
- ↳ X-Trend ET 8500
- ↳ ET8500 - postupy, navody
- ↳ ET8500- download plugins
- ↳ ET8500 - images E2
- ↳ X-Trend ET 9x00
- ↳ ET9x00 - postupy, návody
- ↳ ET9x00 - download plugins
- ↳ ET9x00 - images E2
- ↳ X-Trend : download spoločné
- ↳ HD-BOX Enibox
- ↳ Download HD-BOX Enibox
- ↳ Download image -Enibox
- ↳ Download - Navody , postupy
- ↳ Download emu, plugins
- ↳ Download - PC nástroje na správu prijimača
- ↳ Download settimgs
- ↳ F O R T I S prijímače: HDbox 7119,9105+,Dreamsky HD6
- ↳ Dreamsky HD6
- ↳ Diskusia Dreamsky HD6
- ↳ Download Dreamsky HD6
- ↳ HD-BOX Enigma2 v internal flash
- ↳ Download
- ↳ enigma2 7819 -HDBOX9105 plus
- ↳ enigma2 7919 HDBOX 7119
- ↳ enigma2 7119
- ↳ enigma2 8200
- ↳ HD-BOX Neutrino - internal flash
- ↳ Download - HDBOX Neutrino
- ↳ Download - HD-BOX
- ↳ Návody - HD-BOX pre IRD sw
- ↳ Návody - HD-BOX pre enigma2 USB verzia
- ↳ Zmena bootloadera a jtag pre Fortis prijímače.
- ↳ SHOWBOX -Vitamin - enigma2
- ↳ Download - enigma2 image
- ↳ Download -plugins
- ↳ Návody , postupy
- ↳ Downloads - utils
- ↳ Downloads -settings
- ↳ IQON Force
- ↳ Download IQON Force -1
- ↳ Download IQON Force 2+ combo
- ↳ Edision
- ↳ Download Edision
- ↳ QVIART
- ↳ Download Qviart LUNIX
- ↳ Download Qviart LUNIX CO
- ↳ Download Qviart LUNIX 4K
- ↳ Download Qviart LUNIX3 4K
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE GLOBO / OPTICUM / OPTIBOX / AMIKO
- ↳ SATELITNÉ PRIJÍMAČE SO SYSTÉMOM ANDROID
- ↳ HDBOX -XBMC
- ↳ Download HDBOX -XBMC
- ↳ WeTek Play
- ↳ WeTek - enigma2
- ↳ WeTek - Android
- ↳ SATELITNÍ PŘÍJÍMAČE
- ↳ AB CRYPTOBOX 4XX,5XX,6XX,7XX,8XX
- ↳ AB Cryptobox 450,400,400 mini,200
- ↳ Diskuse -AB Cryptobox 450HD, 400HD, 400HD mini
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 200 SD
- ↳ Download - spoločné - návody, postupy, pomocný sw ...
- ↳ Download - AB Cryptobox 450HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 400HD , 400HD mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 200SD
- ↳ AB Cryptobox 500, 550, 500 Mini ,550C
- ↳ Diskuse - AB Cryptobox 500HD , 550HD , 500HD Mini
- ↳ Download - AB Cryptobox 550HD
- ↳ Download - AB Cryptobox 500HD
- ↳ Download -AB Cryptobox 500HD Mini
- ↳ Download AB Cryptobox 550 HD C
- ↳ Download - spoločné , návody, nástroje
- ↳ AZBOX
- ↳ DOWNLOAD - AZBOX
- ↳ Golden Interstar
- ↳ DOWNLOAD - Golden Interstar
- ↳ Satelitní přijímače - Neutrino HD
- ↳ Coolstream Link , Trinity DUO
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Link
- ↳ Diskusia Link
- ↳ Download image Link
- ↳ Coolstream Tank
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Tank
- ↳ Diskusia Tank
- ↳ Download image Tank
- ↳ Coolstream Trinity
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream Trinity
- ↳ Diskusia Trinity
- ↳ Download image Trinity
- ↳ Coolstream ZEE 2 , Trinity V2 (nie DUO !!!)
- ↳ Základné informácie o prijímači Coolstream ZEE 2
- ↳ Diskusia ZEE 2
- ↳ Download ZEE 2
- ↳ Diskusia Neutrino HD1 , HD2
- ↳ Download - spoločné Tank, Trinity ZEE 2, Link
- ↳ Rady a návody
- ↳ Emulátory a Softcamy -Tank, Trinity , ZEE 2
- ↳ Download subory - ostatné
- ↳ Download - pluginy
- ↳ Mutant HD51
- ↳ Diskusia Mutant HD51
- ↳ Download Mutant HD51