AMIKO ALIEN 2

Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Odpovědět
iv@nhoe
satelitni prijimac: Amiko Alien 2 Triple +

Re: AMIKO ALIEN 2

Příspěvek od iv@nhoe »

vasekberan píše:Ahoj , nahrej si tam přes ftp toto upravil jsem ti to a uvidíme
Ahoj.Tyto soubory se týkaly mého problému nebo jsi odpovídal někomu jinému??Pokud jsi odpovídal mi tak děkuji a vše jsem nakopíroval do přijímače ale problém opět nevyřešen :( popsané programy pořád nefungují.
vasekberan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: Xtrend 9200,Xpeed LX3,VU+4K

Příspěvek od vasekberan »

iv@nhoe píše:
Ahoj.Tyto soubory se týkaly mého problému nebo jsi odpovídal někomu jinému??Pokud jsi odpovídal mi tak děkuji a vše jsem nakopíroval do přijímače ale problém opět nevyřešen :( popsané programy pořád nefungují.
Jakým programem jsi to tak kopíroval?
iv@nhoe

Příspěvek od iv@nhoe »

vasekberan píše:
iv@nhoe píše:
Jakým programem jsi to tak kopíroval?
Kopíroval jsem vše programem WinSCP.
vasekberan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Co máš za binárku oscam ? připadá mi že máš oscam ymod a v e2 nahrán keys takže jedeš emulaci.Chvíli vydrž upravím to a pošlu ti now soubory a oscam
iv@nhoe

Příspěvek od iv@nhoe »

vasekberan píše:Co máš za binárku oscam ? připadá mi že máš oscam ymod a v e2 nahrán keys takže jedeš emulaci.Chvíli vydrž upravím to a pošlu ti now soubory a oscam
Jj mám nahraný oscam ymod.A jestli jsem správně pochopil z toho co jsi napsal tak ve složce usr/key nesmí být soubor oscam.key?
vasekberan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Takže za 1 dej kartu do horního slotu čipem nahoru!!!!!!!!
ve složce rar máš jak oscam binárku tak konfiguráky
oscam přehrej do usr/emu a konfiguráky do usr/keys.
Raději používám na kopírování program RCC 190 dá se stáhnout a musíš si zkonrolovat atributy všude musí být 755 !!!!!!!

u hdmu je v rcc programu jméno : root a pasword: HDMU to hdmu musí být velkým písmem
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
iv@nhoe

Příspěvek od iv@nhoe »

vasekberan píše:Takže za 1 dej kartu do horního slotu čipem nahoru!!!!!!!!
ve složce rar máš jak oscam binárku tak konfiguráky
oscam přehrej do usr/emu a konfiguráky do usr/keys.
Raději používám na kopírování program RCC 190 dá se stáhnout a musíš si zkonrolovat atributy všude musí být 755 !!!!!!!

u hdmu je v rcc programu jméno : root a pasword: HDMU to hdmu musí být velkým písmem
Díky moc za ochotu a pomoc.Jdu vyzkoušet a pak Ti dám vědět jak jsem dopadnul :thankyou: :thankyou: :thankyou:
vasekberan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

A pokud jsi jel dlouho jen na emulaci musíš si poslat zápisy ze svého účtu u skylinku na kartu a vydrž trvá to někdy déle
iv@nhoe

Příspěvek od iv@nhoe »

vasekberan píše:A pokud jsi jel dlouho jen na emulaci musíš si poslat zápisy ze svého účtu u skylinku na kartu a vydrž trvá to někdy déle
Takže jsem vše udělal podle Tvého návodu,nakopíroval jsem vše přes program RCC 190 a nechal poslat zápisy ze skylinku a kromě volných programů nejde nic :( :(
vasekberan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

iv@nhoe píše:
vasekberan píše:A pokud jsi jel dlouho jen na emulaci musíš si poslat zápisy ze svého účtu u skylinku na kartu a vydrž trvá to někdy déle
Takže jsem vše udělal podle Tvého návodu,nakopíroval jsem vše přes program RCC 190 a nechal poslat zápisy ze skylinku a kromě volných programů nejde nic :( :(

Fakt zajímavý ten config a binárku jsem vzal přímo z aliena a čumím na něj a jde všechno.Kolik máš signal a kvalitu ?Ve spárku pod mcas ti vše funguje ne pod oscamem ? vyzkoušej
iv@nhoe

Příspěvek od iv@nhoe »

vasekberan píše:
iv@nhoe píše:

Fakt zajímavý ten config a binárku jsem vzal přímo z aliena a čumím na něj a jde všechno.Kolik máš signal a kvalitu ?Ve spárku pod mcas ti vše funguje ne pod oscamem ? vyzkoušej
Zajmavé to teda je :( Kvalita a signál kolem 80% a ve sparku jede vše pod MCAS_1.0.12.plugin :(
vasekberan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

tak zkuš jinou verzi hdmu třeba je tam chyba ale nevím ja jedu na tomto už 2 měsíc a mám klid

http://www.hdfreaks.cc/index.php?page=T ... adID=12008

musíš se zaregistrovat a ozvi se jak jsi dopadl
iv@nhoe

Příspěvek od iv@nhoe »

vasekberan píše:tak zkuš jinou verzi hdmu třeba je tam chyba ale nevím ja jedu na tomto už 2 měsíc a mám klid

Zítra vyzkouším verzi kterou máš Ty,registraci tam již mám.Zatím díky za ochotu a určitě dám vědět jak jsem dopadnul. :thankyou:
vbor
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: Amiko Alien 2 Triple Plus

Příspěvek od vbor »

Vašku (či ostatní), já jedu stále ještě v Hrnigmě 2, ve které se nepřipojím na externí disk a ani ho z PC nevidím před FTP, tedy ani nemohu na něj nahrávat nebo přehrát z něho filmy, které mám na disku uložené. Kdosi to tu řešil přeformátováním externího disku, ale to já nemohu udělat, protože nechci přijít o spoustu dat (hlavně fota), která tam mám uložená. Jak je to u HDMU?
Amiko Alien Triple Plus 23,5@19,2 ENIGMA2 PKT HYPERION 4 SVN-2860 / Spark 1.2.72
cuco11
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: VU+ SOLO2

Příspěvek od cuco11 »

vbor píše:Vašku (či ostatní), já jedu stále ještě v Hrnigmě 2, ve které se nepřipojím na externí disk a ani ho z PC nevidím před FTP, tedy ani nemohu na něj nahrávat nebo přehrát z něho filmy, které mám na disku uložené. Kdosi to tu řešil přeformátováním externího disku, ale to já nemohu udělat, protože nechci přijít o spoustu dat (hlavně fota), která tam mám uložená. Jak je to u HDMU?
Mam externy disk pod HDMU Enigmou - bez problemou ide nahravanie, prehravanie, cez sambu je nazdielany do siete mam nan pristup zo vsetkych PC. Ja ho mam ale naformatovany na EXT3, nepises aky mas format disku. NTFS som neskusal ale mozem az mas zaujem mam jeden co pouzivam na prenos udajov.
VU+ SOLO2 .::. 2×DVB-S2, 1×DVB-T .::. OpenSPA_5.0.006 .::. Motor PowerSat DG-380S .::. Parabola 105cm

Amiko Alien 2 Twin + HD-BOX FS-9105+
-->Dreamsky NXP 256HD --> SKY STAR2 --> KAON 570CX
vasekberan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

No to ten problém s hdd u enigmy2 u allienu.Zkoušel jsem mnoho image aby jsem zachoval data a hlavně na něj mohl z pc přidávat filmy a byl v NTFS.Bohužel jsem žadnou enigmu která to umí bez ztráty dat nenašel.Všechny chtějí inicializaci disku.Tak to řeším jinak mám xtrend v něm to funguje tak mount hdd udělám v xtrendu tím nepříjdu o data a vše mi jede.
kadko
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: Octagon SF8008,Vu+ Uno 4K se

Příspěvek od kadko »

Ja to moutnem cez tento plugin bez straty dát a bez problémov.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
iv@nhoe

Příspěvek od iv@nhoe »

iv@nhoe píše:
vasekberan píše:tak zkuš jinou verzi hdmu třeba je tam chyba ale nevím ja jedu na tomto už 2 měsíc a mám klid

Zítra vyzkouším verzi kterou máš Ty,registraci tam již mám.Zatím díky za ochotu a určitě dám vědět jak jsem dopadnul. :thankyou:
Tak Tvá verze HDMU nainstalována a vše jede bez problémů :clapping: :clapping: asi opravdu v té kterou jsem používal já byla nějaká chyba.Ještě jednou díky za Tvůj čas i ochotu se mým problémem zabývat,díky :thankyou: :thankyou: :thankyou:
vbor
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od vbor »

Kód: Vybrat vše

Mam externy disk pod HDMU Enigmou - bez problemou ide nahravanie, prehravanie, cez sambu je nazdielany do siete mam nan pristup zo vsetkych PC. Ja ho mam ale naformatovany na EXT3, nepises aky mas format disku. NTFS som neskusal ale mozem az mas zaujem mam jeden co pouzivam na prenos udajov.
Já mám 1,5 T disk naformátovaný do NTSF a přeformátovat jej určitě nechci, protože je z poloviny plný cenných dat. Proto hledám řešení, popř. verzi Enigmy, která by s tím neměla problém (ve Sparku to běží v pohodě).
Amiko Alien Triple Plus 23,5@19,2 ENIGMA2 PKT HYPERION 4 SVN-2860 / Spark 1.2.72
vbor
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od vbor »

kadko píše:Ja to moutnem cez tento plugin bez straty dát a bez problémov.
Odpoledne vyzkouším a dám vědět. Pořád prší, tak se zabavím alespoň touto činností.
Odpovědět

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“