Opticum HD X403p

Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Odpovědět
djtombstone

Re: Opticum HD X403p

Příspěvek od djtombstone »

glajdo píše:a mas cw alebo ICE/Irdeto kartu?
irdeto mám kartu, má cca rok
Opticum HD X403p
port3r
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od port3r »

Mohol by mi niekto pradit? Mam ICE kartu fw 1.3.4? a cca 2 tyzdne si vsimam, ze mi Markiza Jojka mrznu, vacsinou to dost sekne vecer, obraz zamrzne ale ked prepnem a hned sa vratim spat, obraz opat bezi, ako je mozne to vyriesit? vyriesi to novsi FW? diky.
elprezidente

Příspěvek od elprezidente »

Zdravim, potreboval by som poradit. Potrebujem vediet s ktorym sw funguje dobre cccam protokol. Teraz tam mam 1.3.61 s tym mi to nejako nechce fungovat. Vdaka za radu !
desperad
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od desperad »

elprezidente píše:Zdravim, potreboval by som poradit. Potrebujem vediet s ktorym sw funguje dobre cccam protokol. Teraz tam mam 1.3.61 s tym mi to nejako nechce fungovat. Vdaka za radu !
cccam funguje asi na vsetkych fw avsak len ako klient, bez problemov aj cez internet.pouzi kludne niektory 1.4.xx z download sekcie tohto fora pripadne ijachouf.com
elprezidente

Příspěvek od elprezidente »

desperad píše:
elprezidente píše:Zdravim, potreboval by som poradit. Potrebujem vediet s ktorym sw funguje dobre cccam protokol. Teraz tam mam 1.3.61 s tym mi to nejako nechce fungovat. Vdaka za radu !
cccam funguje asi na vsetkych fw avsak len ako klient, bez problemov aj cez internet.pouzi kludne niektory 1.4.xx z download sekcie tohto fora pripadne ijachouf.com

Ja ho chcem pouzit len ako clienta , aj sa v pohode pripoji (pripojenie je ok) len sa programi nerozbehnu. vypisuje cw failed...
desperad
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od desperad »

ak mas v menu sietoveho klienta nastavene dobre adresu serveru,meno heslo, na zeleno zapnute (aspon vzdy som to tak mal a slo to) emm a myslim ze tam pod nim je ecm,zvoleny protokol cccam červenym ulozit a musi ti svietit prvy stvorcek na zeleno-prvy server (ak si nastavoval neho) a pod nim bezi zapis citania. niektore fw sa po ulozeni cerveny sami restartli.ak mas dobre meno a heslo a uvedene nastavenia typicky moze byt este problem na serveri.......tieto veci bezia blbovzdorne a v poho uz dost dlho :smoke:
viksmile
satelitni prijimac: Opticum HD X403p

Příspěvek od viksmile »

Podarilo sa mi nahrat FW ALI3602_06020200_AMIKO_Synaps_HD-X4_RC1 red_emu_1.4.31, :oops: ktory nepodporuje moje DO (stare ovalne), a v MENU sa da tlacitkami na STB pohybovat iba hore/dole, OK.
Ako mozem nahrat novy FW??? :?:
bigsat51
satelitni prijimac: opticum hd x403p -bigsat cr67

Příspěvek od bigsat51 »

prosim poradi nekdo mam tu 403p emu1,3,16, kartu 028,,,,,,,, blok. potrebuji poradit jak na kody na bulsat , c-n, a ine pres usb doted jsem to delal vsecko pres ovladac rucne chci to vysvetlit cely postup i kde to stahnu na netu dekuji za info :book: :book: :book:
Vilo952
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Amiko, Cryptobox, ...
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vilo952 »

existuje tzv. mcaskey ktory si das na usb a potom v editacii klucov stacis tusim cervene a kluce sa nahraju. problem je ze ten mcaskey vyjde len sem-tam aspon ja som ho previdelne nenasiel na nejakom servery. ale da sa jednoducho editovat ako poznamkovy blok ...ak si otvoris nejaky starsi tak urcite prides na logiku tych zaznamov
:: Villy ::
Cryptobox 650HD, Amiko 8150HD SE
Fte 105 - Multifeed 13.0 - 19.2 - 23.5
mirob111
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od mirob111 »

FW sa dá nahrať cez RS232. Je to tu už aspom stokrát napísané ako na to.
coxxxx
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od coxxxx »

zober kluce Yumatu MX a jednoducho si prepis nazov na mcaskey.daj na usb a sup tam stym).........http://www.super-sat.net/index.php?dire ... ory=YUMATU&
bigsat51
satelitni prijimac: opticum hd x403p -bigsat cr67

Příspěvek od bigsat51 »

:book: diky moc mladi mi tady uz radi uz sem nasel nejake tie stranky na tie key nejake world-satelite.net totiz problem umne je englis mi jsme se museli ucit jenom pa rusky tak dik za info budem to skouset :book: :book: :book:
viksmile

Příspěvek od viksmile »

mirob111 píše:FW sa dá nahrať cez RS232. Je to tu už aspom stokrát napísané ako na to.
Tak super! ked to tak dobre vies ze aspon 100x, nemohol by si mi prosim dat link na ten prispevok, kde to je? Ja som to skusal najst, ale asi nemam dostatocnu trpezlivost ;)
...
Inak mam doma este jeden rovnaky x403 s dobrym FW, a uz som niekedy kopiroval fw z jedneho na druhy, ale neviem ako spravne postupovast, aby som nenahral ten zly aj na druhy...
...
viksmile

Příspěvek od viksmile »

mmiriboy píše: Naa, čo keby si dal zálohu softu z toho "dobrého" stb na USB a tú zálohu potom "hodil" do toho druhého? Samozrejme pred a aj po nahratí "továrko", a nanovo sken staníc ručne! Či? :)
...
na USB mam zalohy kolko scem, ale k upgradu z USB sa nepreklikam (ani cez ovladanie, ani cez tlacitka na STB.
...
mirob111 píše:FW sa dá nahrať cez RS232. Je to tu už aspom stokrát napísané ako na to.
Teraz som nasiel dolu pod "vlaknom" magicke policko "hladaj", ktore vyhlasdava len v tejto teme. hura!. takze som nasiel aj navod Upgradu cez RS232...
...UZ len ten kabel vyrobyt... :shock:
port3r
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od port3r »

port3r píše:Mohol by mi niekto pradit? Mam ICE kartu fw 1.3.4? a cca 2 tyzdne si vsimam, ze mi Markiza Jojka mrznu, vacsinou to dost sekne vecer, obraz zamrzne ale ked prepnem a hned sa vratim spat, obraz opat bezi, ako je mozne to vyriesit? vyriesi to novsi FW? diky.
moze mi s tym niekto pomoct? diky.
vador
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od vador »

A emu ecm si vypnúť skúšal?

Čo som teraz dával Výmeny, tak v 1.2.87 to na ICE nesekalo, ani som ecm nevypínal.
VU+ SOLO2 /Openpli 8.3-release/
1x 90 + monoblok Quad
1x M85 + 0,8W-5E-13E-16E-19,2E-23,5E-28,2E
port3r
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od port3r »

ake "Vymeny"? ano emu ecm som skusal vypnut tusim aj mam vypnute a seka aj tak. Vidim to len v tom, ze tam nahodim najnovsi FW a ked to bude aj s nim sekat tak downgrade FW na 1.2.87, ci?
vador
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od vador »

ake "Vymeny"? - karta ICE Výmena.

-to ostatné ako si aj napísal.
VU+ SOLO2 /Openpli 8.3-release/
1x 90 + monoblok Quad
1x M85 + 0,8W-5E-13E-16E-19,2E-23,5E-28,2E
Drobcek28

Příspěvek od Drobcek28 »

Dobry vecer, potreboval by som poradit. Mam x402p a chcel by som nahrat novy firmware. Zatial tam je firmware od vyroby, no chcel by som niejaky, kt. prehraje .avi .vob Cital som tu ze treba dat tov. nast. potom update dalsie tov. a scan. Len je tu prilis vela rozdielnych firmwaroch... (http://www.ab-forum.info/viewtopic.php? ... 9&start=20) Zalohu si spravim, len by som poprosil o radu ktory tam mam nahrat. Vopred dakujem.
Naposledy upravil(a) Drobcek28 dne 24.listopad 2011 - 15:35, celkem upraveno 1 x.
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe. A. Einstein
port3r
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od port3r »

port3r píše:ake "Vymeny"? ano emu ecm som skusal vypnut tusim aj mam vypnute a seka aj tak. Vidim to len v tom, ze tam nahodim najnovsi FW a ked to bude aj s nim sekat tak downgrade FW na 1.2.87, ci?
Takze s najnovsim od lemontree 1.4.15 seka. Hodim tam ten stary 1.2.87 a uvidime.
Odpovědět

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“