Optibox Aligator/Panthera FW

Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Odpovědět
romannitra
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Optibox Aligator/Panthera FW

Příspěvek od romannitra »

losik1 píše:Este raz dik Zapa za tvoje super rady.Mozno to bude naozaj tym signalom,lebo ja na tom bulsatcome nedokazem dosiahnut vyssie parametre,ako si pisal.Ja mam najviac hodnoty silu signalu 72% a kvalitu 90% a preto to asi kostickuje.Takze to bude asi tym datovym tokom,lebo napr. na astre 23,5 mam hodnoty signalu na transponderoch 12525 a 12565 sila signalu 72% a kvalita signalu 70% a obraz je v poriadku a nekostickuje.Tak mi neslo do hlavy,preco to tak robi,ked na bulsatcome mam ovela vyssie hodnoty.Ale uz tomu chapem.Dakujem Zapa.
pPozdravujem všetkých.Aj ja mám na svojom Aligátorovi podobný problém s hd programami na Bulsate.Kvalitou signálu to určite nebude, mám 120cm offset, idú mi aj ukrajinské programy na 11.512h.Občas sa to na hd programoch rozsype.Na iných programoch a satelitoch som si to nevšimol.Inak komu by sme mali napísať ohľadne software? Mne na tomto prijímači vadí, že txt nepúšťa do signálu a nemôžem použiť svoj tv, ktorý má txt rýchlejší a s vačšou kapacitou. A takisto by mohli konečne vyriešiť príjem itv hd, musím ísť na to cez položku rádio a na kanále 10510 zadať video pid, ale je tam potom ten otravný graf, ktorý môžem čiastočne eliminovať, že menu nastavím na priehľadné.Inak aligátor je dobrý stroj a mal som možnosť vyskúšať viac typov prijímačov, ale tento sa mi pozdával najviac.
Zapa
Odborník
Odborník

Příspěvek od Zapa »

losik1 píše:Zdravim...Ide niekomu bulsatcom v emu na alligatore,alebo panthere? Ak ano poradte,prosim.Zapa,ty si stale vedel poradit velmi dobre a zrozumitelne.Vdaka.
Jede.Zadej platný 04 klíč.
V posledních SW 19.76 i 19,93 jsem si všimnul nefunkčnosti tlačítka PAUSE
neboli zmrazení obrazu.V některém SW to bylo určitě funkční.Může to někdo potvrdit nebo mám tento problém pouze já?
losik1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od losik1 »

Zdravim Zapa.Ani mne to tlacidlo pause nefunguje.Dokonca mi nejde ani funkcia timeshift na poslednom softe 19.93.
losik1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od losik1 »

Zapa este jedna otazocka na Teba.Idu Ti programy z canalsat france na astre 19.2? Ak ano,tak prosim Ta porad,co mam urobit,aby isli aj mne.Dakujem.
dzavil

Příspěvek od dzavil »

Zapa píše: V posledních SW 19.76 i 19,93 jsem si všimnul nefunkčnosti tlačítka PAUSE
neboli zmrazení obrazu.V některém SW to bylo určitě funkční.Může to někdo potvrdit nebo mám tento problém pouze já?
Ve FW 19.11 Pauze funguje.
PC1
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Octagon SF4008 UHD 4K

Příspěvek od PC1 »

Poslední firmware 19.93 mne zklamalo. Sekání obrazu na ČT HD a velmi časté výpadky obrazu a zvuku na NOVA HD. Návrat k FW 19.76. Jaká je Vaše zkušenost?
28, 2°E/23, 5°E/19, 2°E/13, 0°E
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Ako keby tento stroj mal problem len s cz.sk stanicami,alebo ich kartami.Su to drobnosti ako txt,ale vsade inde to u mna funguje.Teda spolahlivo zobrazi txt.Ten obraz nepozorujem,ale z casu na cas vynecha zvuk tak 3 sek. Snad to uz dokopu do zdarneho konca ten soft. :good:
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Tento cely prispevok bol napisany bez financnej pomoci EU a tapatalku!
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
Mira Tu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Mira Tu »

Mám zatím 19.76 záseky na chvíli (1-3vteřiny), hlavně v HD programech jsou, ale tak jednou za hodinu, možná i dýl, v SD spíš vyjímečně. Pause nepoužívám, zatím ani timeshift.
Jdu do 19.93 a dám vědět, jestli to je horší.
losik1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od losik1 »

Zdravim.Vedel by niekto poradit,ako rozchodit na alligatore canal sat na astre 19.2? Ze vraj na arivach to ide. Mozno by to mohlo ist aj na optiboxoch.Ak niekto nieco vie nech poradi.Dakujem.
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

losik1 píše:Zdravim.Vedel by niekto poradit,ako rozchodit na alligatore canal sat na astre 19.2? Ze vraj na arivach to ide. Mozno by to mohlo ist aj na optiboxoch.Ak niekto nieco vie nech poradi.Dakujem.
To musi rozchodit soft.Ty mozes akurat zmenit keys,nic ine.Cize ak to dokaze fw tak to pojde,doma to nerozchodis- teda nie toto :ROFL:
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Tento cely prispevok bol napisany bez financnej pomoci EU a tapatalku!
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
Zapa
Odborník
Odborník

Příspěvek od Zapa »

losik1 píše:Zdravim.Vedel by niekto poradit,ako rozchodit na alligatore canal sat na astre 19.2? Ze vraj na arivach to ide. Mozno by to mohlo ist aj na optiboxoch.Ak niekto nieco vie nech poradi.Dakujem.
Počkat na nové SW,nebo přez Fausto,nebo přeflešovat na Evolution Infinity HD Plus.
sambucus

Příspěvek od sambucus »

Nazdar,a cez Fun kartu by sa CSAT nedal rozchodit?Len neviem,ci ju Alligator v internej citacke pozna.
losik1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od losik1 »

Ahoj Zapa. Prepac,ze ta otravujem,ale chcel by som sa ta opytat,ci by si mi mohol poradit,ako mam to fausto do tohto alligatora hodit. Na google je tych fausto downloads velmi vela, ale akosi neviem,ako mam zacat a na druhej strane nechcem nieco pokazit.Radsej sa teda pytam niekoho,kto to urcite vie.Mohol by si mi napisat cely postup.ked mas cas?Ak ano tak napis.Este,ze existujes ty na tomto fore.Dakujem :thankyou: .
joe75
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od joe75 »

Tu to mas pekne popisane.
Staci spustit Fausta ako server a nalistovat key.bin.

http://www.ab-forum.info/viewtopic.php? ... 8&start=60
losik1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od losik1 »

Dik Joe za link,ale ja naozaj ziadne skusenosti s tym faustom nemam a preto sa bojim do toho pustit,ze nieco pokazim.Rad by som tie programy prijimal,ale potreboval by som vysvetlit krok po kroku,co mam spravit.Skoda ,ze v tom novom firmware,ktory bol pridany dnes v nom nejdu programy csat.Ale aj tak Joe velka vdaka.
Zapa
Odborník
Odborník

Příspěvek od Zapa »

V novém sw 20.04 , který byl dnes přidaný tak CSAT mě jede i bez Fausta.
Naposledy upravil(a) Zapa dne 28.červen 2010 - 19:51, celkem upraveno 1 x.
losik1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od losik1 »

Prave som ho tam hodil 20.04 a nejde mi csat a dokonca ani absat.
Zapa
Odborník
Odborník

Příspěvek od Zapa »

Tak si nahraj scam_266 a mělo by ti to jet oboje csat i absat.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
losik1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od losik1 »

Ano Zapa a teraz mi pekne idu aj csat aj absat po aktualizovani tvojho kluca.Este raz dakujem a tesim sa,ze su na svete taki ludia,ako ty.Vdaka Zapa a pekny vecer.
joe75
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od joe75 »

losik1 píše:Dik Joe za link,ale ja naozaj ziadne skusenosti s tym faustom nemam a preto sa bojim do toho pustit,ze nieco pokazim.Rad by som tie programy prijimal,ale potreboval by som vysvetlit krok po kroku,co mam spravit.Skoda ,ze v tom novom firmware,ktory bol pridany dnes v nom nejdu programy csat.Ale aj tak Joe velka vdaka.
Co Ti nie je jasne na tom Faustovi?
1.Stiahni nainstaluj. Do PC.
2.Uprav config, je tam v .txt subore priklad.
3.Spust ho a v zalozke keys nalistuj v adresari key.bin
4. Spust server a v prijimaci nakonfiguruj klienta.
5. Ak mas Optibox pripojeny cez LAN tak ti to pojde.
Odpovědět

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“