Optibox Anaconda

Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Odpovědět
trezor
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: Optibox Anaconda
Kontaktovat uživatele:

Re: Optibox Anaconda

Příspěvek od trezor »

Zdravím,

čo je lepšie MCAS alebo OSCAM?

Ako sa v OSCAM pridajú emu klúče? MCAS to ma v keydata.tmp súbore má take niečo aj oscam?

Este jedna otazka. Vie mi niekto poradit ako dam softcam.key do anacondy? Co nato potrebujem?

Dakujem
Optibox Anaconda, FW Octagon SF 1008SE+ 2.11.77, MCAS 4.9.2013, Skylink IRDETO, Astra 19.2° a 23.5°
helix26
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: linux, XBMC, Android
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od helix26 »

trezor píše:Zdravím,

Ako sa v OSCAM pridajú emu klúče? MCAS to ma v keydata.tmp súbore má take niečo aj oscam?

Este jedna otazka. Vie mi niekto poradit ako dam softcam.key do anacondy? Co nato potrebujem?

Dakujem
osobne nech skusam ako skusam oscam na cistej irdeto karte som este na anaconde nerozchodil iba Mcas, inak pouziva niekto mcas a mclient na zdielanie karty ?
rico
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od rico »

trezor píše:Zdravím,

Dakujem
Tohle by me taky zajímalo.Dík

A mohl by prosím dát někdo odkaz na aktualní stabilní OSCAM do ANACONDY??mam verzi tuším 4768 unstable a ta my vcera nekolikrat spadla.Dík
Noro C
Odborník
Odborník

Příspěvek od Noro C »

Kombinacia oscam + mgcamd funguju ako server, klient a emu alebo niektore oscami su aj s emu ja pouzivam len oscam napriklad vysiel nedavno oscam lmodv 8 s vlastnou aktualizaciou emu klucov zatial som to netestoval, ale viem ze existuje oscam aj pre irdeto skuste popozerat po forach kde sa pouzivaju pluginy pre alien8900,hdbox,octagon1008se+ alebo 918. Vsetky emulatory a pluginy idu na optiboxoch. Ja som si ho prerobil na octagon1008se+ koli lepsej podpore a stabilite
Herkules
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Herkules »

rico píše: A mohl by prosím dát někdo odkaz na aktualní stabilní OSCAM do ANACONDY??mam verzi tuším 4768 unstable a ta my vcera nekolikrat spadla.Dík
Pozri si aký oscam požívam ja. Je v podpise. A navyše ho používam súčasne s mcasom a coconutom čo mnohý neodporúčajú. Aj tak mi to ide stabilne. Minimálne 4 dni nespadol a nebol potrebný tvrdý reštart. Tie 4 dni sú tam len preto že predtým som robil nejaké zásahy a musel som reštartovať z iných dôvod ako by bolo spadnutie.
AB Pulse 4K
Octagon SF8008(oscam11704)
Iqon Force1 (Doscam v0,25)

Optibox Anaconda HD (l6.27, 2.12.15, oscam 5554)

Cryptobox 500HD
Skylink ICE, Skylink Irdeto, RTVS, motor SG2100 usals
Milos999
Odborník
Odborník

Příspěvek od Milos999 »

Novy FW na sat-support.org FAC.Optibox.AnacondaHD.v2.10.29 a aj novy WebZeal (v2.7) plugin... (na stiahnutie v sekcii DOWNLOAD)
Naposledy upravil(a) Milos999 dne 01.duben 2012 - 10:34, celkem upraveno 1 x.
Milos999
Odborník
Odborník

Příspěvek od Milos999 »

V novom FW pribudlo najma Internet Radio. Predvolene su niektore cz a sk radia podla zanru... Dalej pribudlo Weather forecast cize predpoved pocasia. Staci napisat nazov mesta a samozrejme musite mat anacondu pripojenu na internet a predpoved na niekolko dni je zobrazena... Novy soft sa zda byt stabilny...
Noro C
Odborník
Odborník

Příspěvek od Noro C »

A to najdolezitejsie pribudla stabilita, na octagon fw tyzden bez vypadku pomerne rychle prepinanie akurat, mala chyba pri usporiadani zloziek na hdd nejdu podla abecedy ani sa to neda nastavit
helix26
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od helix26 »

Noro C píše:A to najdolezitejsie pribudla stabilita, na octagon fw tyzden bez vypadku pomerne rychle prepinanie akurat, mala chyba pri usporiadani zloziek na hdd nejdu podla abecedy ani sa to neda nastavit
mozem potvrdit od rana testujem a davam tomu zabrat ... starsi fw uz by davno zamrzol ... (prehravam .mkv, youtube, mp3, jpeg) ide to nad moje ocakavania len tak dalej :)
Herkules
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Herkules »

Ja som zase testoval EPG a funguje bezchybne minimálne týždeň dopredu. A pri zvolenom programe je jednoducho možné zvoliť prepnutie, nahrávanie, alebo periodické nahrávanie. Zatiaľ som z tohoto nového fw ohúrený :Yahoo!:
AB Pulse 4K
Octagon SF8008(oscam11704)
Iqon Force1 (Doscam v0,25)

Optibox Anaconda HD (l6.27, 2.12.15, oscam 5554)

Cryptobox 500HD
Skylink ICE, Skylink Irdeto, RTVS, motor SG2100 usals
macxnet

Příspěvek od macxnet »

no ano posledny fw vyzera stabilne ,a s tym online radiom som uz dlho cakal,teras uz vyzera trochu aj ako multimedialne centrum, ale vzdy sa nieco da vylepsovat :)
helix26
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od helix26 »

Herkules píše:
rico píše: A mohl by prosím dát někdo odkaz na aktualní stabilní OSCAM do ANACONDY??mam verzi tuším 4768 unstable a ta my vcera nekolikrat spadla.Dík
Pozri si aký oscam požívam ja. Je v podpise. A navyše ho používam súčasne s mcasom a coconutom čo mnohý neodporúčajú. Aj tak mi to ide stabilne. Minimálne 4 dni nespadol a nebol potrebný tvrdý reštart. Tie 4 dni sú tam len preto že predtým som robil nejaké zásahy a musel som reštartovať z iných dôvod ako by bolo spadnutie.
aku ma kartu ? ICE alebo IRDETO ?
jaronovak
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Optibox Anaconda HD,FORMULER F

Příspěvek od jaronovak »

Od vcera idem na novom FW v2.10.29 mozem len potvrdit zatial vsetko stabilne ale zaujima jedna vec ohladne internetovych radii .Pridal som niektore radia zo svojho zoznamu ale niektore idu niektore nie .V pc normalne idu a v Anaconde nie neviem prist na ze preco je to tak .
Formuler F1 open ATV 5.3,FTE 105 Dural Motor SG-2100,LNB-Inverto Black Ultra Twin60E-27,5W,Optibox Anaconda HD,Parabola 120 -Silver Sky LNB monoblock SINGLE +42"LCD LG 42LK530-ZC,Octagon SF 8008 4K ATV 6.4,
Otakar4

Příspěvek od Otakar4 »

Neviem ci len ja, ale asi hej.
Mam neustale problemy s Anacondou. Blbne mi EPG. Ked v nom listujem tak masina zamrzne a pomoze len vypnut zapnut. Niekedy sa neda ani vypnut. YouTube neprehrava, nacitava a nacitava a nic. Niekedy pri prepinani programov taktiez zamrzne. Pri prepnuti na nejaky program vyskoci len info okno bez ukazania intenzity signalu a konec. len vypnut zapnut.... Mam FAC.Optibox.AnacondaHD.v2.10.20
pedroo

Příspěvek od pedroo »

Otakar4 píše:Neviem ci len ja, ale asi hej.
Mam neustale problemy s Anacondou. Blbne mi EPG. Ked v nom listujem tak masina zamrzne a pomoze len vypnut zapnut. Niekedy sa neda ani vypnut. YouTube neprehrava, nacitava a nacitava a nic. Niekedy pri prepinani programov taktiez zamrzne. Pri prepnuti na nejaky program vyskoci len info okno bez ukazania intenzity signalu a konec. len vypnut zapnut.... Mam FAC.Optibox.AnacondaHD.v2.10.20

Nainštaluj si nový FW v2.10.29 a nastav si český jazyk. Všetko ide OK.
trezor
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: Optibox Anaconda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trezor »

Otakar4 píše:Neviem ci len ja, ale asi hej.

Rovnaký problém mám aj ja. Naozaj by ma zaujímalo či to niekomu funguje poriadne.
Optibox Anaconda, FW Octagon SF 1008SE+ 2.11.77, MCAS 4.9.2013, Skylink IRDETO, Astra 19.2° a 23.5°
jaronovak
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Optibox Anaconda HD,FORMULER F

Příspěvek od jaronovak »

Nainstalujte novy FW v2.10.29 MCASEMU MCLIENT z 13012012.Predtym zalohovať a naformatovať a tovarko nastavenie a musi ist bez zaseku. :)
Formuler F1 open ATV 5.3,FTE 105 Dural Motor SG-2100,LNB-Inverto Black Ultra Twin60E-27,5W,Optibox Anaconda HD,Parabola 120 -Silver Sky LNB monoblock SINGLE +42"LCD LG 42LK530-ZC,Octagon SF 8008 4K ATV 6.4,
Noro C
Odborník
Odborník

Příspěvek od Noro C »

Mne ide EGP vporiadku skus ist do nastavenia jazyka a nastavit

menu cestina
zvuk slovencina
zvuk2 cestina
titulky slovencina
titulky2 cestin
teletext slovensky

potom vypni box vzadu pri vypnutom prijmaci stlac na prednom paneli tlacitko zapnutia a nakoniec zapni v zadu a po nabehnuti skontroluj ci je to vporiadku
helix26
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od helix26 »

jaronovak píše:Od vcera idem na novom FW v2.10.29 mozem len potvrdit zatial vsetko stabilne ale zaujima jedna vec ohladne internetovych radii .Pridal som niektore radia zo svojho zoznamu ale niektore idu niektore nie .V pc normalne idu a v Anaconde nie neviem prist na ze preco je to tak .
skus konkretizovat ktore idu a ktore nie ... hlavne koncovky streamov :)
Odpovědět

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“