Amiko Alien 2 ( Bez DVB-T) mam asi 3 mesiace. Som s nim max. spokojny az nato, ze cez SPARK nefunguje streaming, ktory vyslovene potrebujem. Mam poslednu verziu firmweru 68 a jednoducho ho neviem rozchodit. Cize zacal som sa pustat do Enigmy. Tu my stream funguje, ale neviem rozchodit SKYLINK kartu. Som v tom uplne novy. Preto som sa tu zaregistroval a skusal stahovat rozne image, ktore podla uzivatelov boli upravene a hotove pre SKYLINK kartu. Karta je Irdeto a mam ju skoro 2 roky. Ako som pisal skusal som rozne image, ale bohuzial nic nejde. Asi je chyba medzi stolickou a klavesnicou
Image Enigmy som vzdy instaloval normalne cez SPARK. Cez bootloader zmenil na enigmu... Nastartovalo sa to vzdy v poriadku ... Mam monoblock, tak som musel zmenit nastavenia LNB, cize prepinac... aj to funguje vzdy normalne, kedze uz ukazuje normalne silu signalu aj epg pri vsetkych staniciach... ale obraz mam len TA3, CT24 a kodovane skylink tma... Verim, ze nejaka dobra dusa pomoze... Kludne moze byt aj typ na nejaku konkretnu verziu image... Samozrejme viem, ze to musi bezat cez napr. oscam, ktory som si stiahol od uzivatela efendy55, ale aj od inych a samozrejme aktivoval aj restartoval prijimac a nic...