Karta - RTVS (0668)

Oscam - rady, návody a postupy
Odpovědět
Steiner
Moderátor
Moderátor

Re: RTVS karta

Příspěvek od Steiner »

Ano,
vrátil som sa z krč.. , teda vlastne z prírody, dal som ju skúšobne do modulu Mascom CW/IR a za 10 /slovom: desať/ sekúnd už fičala. Potom som ju bachol do Dreama a už fičí aj tam, ale v tom Dreame sa jej moc nechcelo.
Zatiaľ som skúšal iba test patch Oscam od pointra /from r10384/ - dátumy chidov na karte ukazuje správne.
Na všetky STV-čky stačil iba 000006
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )
holmatro
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od holmatro »

dlhe_pole píše:jj, to sa dalo cakat, pretoze prva varka bola leziaky karty z plustelky. irdeto uz myslim vyse rtoka nerobi karty bez uniblocku, ba dokonca par ludom sa v sufliku povaluje aj irdeto v7 karta.

tak si to zhrnme:

1, nove rtvs karty su uz s uniblockom
2, zaroven tym padom aj nove karty plustelka uz budu len uniblock

riesenie:
1, ostava len kupa starych pultovych plustelka kariet a modlit sa ze v buducnosti sa spoja dokopy a na oboch kartach bude mozme mat chidy 000001,000002, a 000006
2, pohnut sedou mozgovou korou a vyriesit uniblock
Pán Blaško,nerobte sa sprostejší,ako v skutočnosti ste.Uniblock je poriešený,je potrebné počkať na vhodný okamžik,kedy bude možné z toho profitovať-chápem,že sa už neviete dočkať.
Ale načo do toho pliesť RTVS karty?Tie karty sú vydávané bezplatne platcom koncesií,sú určené pre chod v čo najširšom spektre set-to-box_xov,teda nie je potrebné(žiadúce) na nich aktivovať prvky vyššieho zabezpečenia.Chápem,že pre Váš biznis by bolo vhodnejšie takéto prvky aktivovať,no to si RTVS nemôže dovoliť.Dosť,že vytunelovali "prechod na dvb-t".
dlhe_pole
Veterán fóra
Veterán fóra
satelitni prijimac: VuSolo4k DM800SE kathrein910

Příspěvek od dlhe_pole »

holmatro píše: Pán Blaško,nerobte sa sprostejší,ako v skutočnosti ste.
neviem ci ste to adresoval mne alebo komu, ale asi ano, pretoze tu v tomto threade nevidim ziadneho pana blasku. retorika luteranova ale clovek uplne iny... :)
Uniblock je poriešený,je potrebné počkať na vhodný okamžik,kedy bude možné z toho profitovať-chápem,že sa už neviete dočkať.
hej ? a mozete dat nejake patricne dokazy o tom ze je porieseny ? ci je to len vase zbozne prianie ?
Ale načo do toho pliesť RTVS karty?Tie karty sú vydávané bezplatne platcom koncesií,sú určené pre chod v čo najširšom spektre set-to-box_xov,teda nie je potrebné(žiadúce) na nich aktivovať prvky vyššieho zabezpečenia.
trejme vam pri tom prude myslienok uniklo to ze u tychto typov kariet sa uniblock neaktivuje providerom, ale provider uz ich dostava s touto vychytavkou priamo od irdeta.
Chápem,že pre Váš biznis by bolo vhodnejšie takéto prvky aktivovať,no to si RTVS nemôže dovoliť.Dosť,že vytunelovali "prechod na dvb-t".
vy zrejme musite robit v dozornej rade, pripadne mat kristalovu vestecku gulu ze vidite kto a co vsetko vytuneloval a tak isto viete predpovedat a urobit bussines plan toho ktoreho uzivatela tohto fora. ja myslim ze je vas skoda doma len tak necinne sa povalovat.. Urcite by ste nasli uplatnenie v TV 8 pripadne Active, tam luszia z tarotovych kariet, vcitaju z ruky, z kavy ale z kristalovej gule este nie.. urcite by ste mali excluzivitu minimalne dovtedy kym by sa o tomto biznise nedozvedel vas velky idol z vychodu - to by bolo po biznise :D
loop12
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od loop12 »

Dnes ,i prisla karta rtvs rozchosil som ju v uni citacke cca 6min am do oscamu a nic
oscam 10811 derver I386 kartzu nacita le nedekoduje
label = RTVS
protocol = smargo
device = /dev/ttyUSB2
smargopatch = 1
cacheex = 1
caid = 0668
boxkey = B1B2B3B4B5B6B7B8
rsakey = AB722A8CAA9F58DE0D1CBB6FF329C961ED9DD759B103082D1BAE64C27A861D42E7F631891C2660EFA57484F80BBB4E0E8249A8368E31BD3FFC369FBE95160528
detect = cd
mhz = 534
cardmhz = 2700
group = 3
deprecated = 1
auprovid = 000006
ecmunique = 1
read_old_classes = 0
dlhe_pole
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od dlhe_pole »

vdaka za dolezite a srdcervuce info... chyba bude na 100 % medzi stolickou a STB
loop12
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od loop12 »

chyba mezdzi stb stolickou moze byt karta irdet rev7 sprava sa tak ako freesat karta co je parovana s prijmacom humax zapisya optavnenia najde len nedekodujem datumy su tirz spravne prehral som aj oscamna 10815 stale to iste.
dlhe_pole
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od dlhe_pole »

dlhe_pole píše:vdaka za dolezite a srdcervuce info... chyba bude na 100 % medzi stolickou a STB
dnes mi dosla dtuha karta tiez z novej serie a v oscame ide jak vino.
inak co sa tyka oscamu tak v public streamboard verziach je bug ohladne aktivacie, tak preto vam nenabiehaju, teda respektive rozbehnu sa az po inicializaci v ci module alebo inom prijimaci
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

No a to tam pisali uz obidvaja aj vlado aj fogo....... :D
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Tento cely prispevok bol napisany bez financnej pomoci EU a tapatalku!
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
dlhe_pole
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od dlhe_pole »

liquere píše:No a to tam pisali uz obidvaja aj vlado aj fogo....... :D
heh.. je fakt ze som ich 2x dodrbal tak ze ked som si to po sebe cital az som sa cervenal.. hold so sprostými len sproste - zjavne to pomaha :D
Steiner
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Steiner »

Si netrpezlivý jak Anča pred svadobnú nocu, šak musíš počkať kým sa moderátori povracajú z "prírody" :D
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )
dlhe_pole
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od dlhe_pole »

Steiner píše:Si netrpezlivý jak Anča pred svadobnú nocu, šak musíš počkať kým sa moderátori povracajú z "prírody" :D
no teda vracat som videl z chlastu, ppokazeneho jedla, ale zeby sa niekto povracal z prirody to je teda sila :D :D
spiderpp
satelitni prijimac: Vu+ duo2,zero,BH E2

Příspěvek od spiderpp »

ked mam vypnute zapisy na kartu by nemal ist ziadny pognam asi pokial viem a ked mi karta ide aj bez zapisov?ci sa na tej novej uz daco menilo o com neviem?ci to staci raz za rok??ako to je vlastne?
VU+Duo2,VU+ Duo 4k,Zero,OrangePi Pc+Pi Win,BH,oscam, Skin HD Glass 17
Steiner
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Steiner »

Steiner píše:....
vrátil som sa z krč.. , teda vlastne z prírody, dal som ju .....
dlhe_pole píše:.... zeby sa niekto povracal z prirody to je teda sila :D :D
Ak by všetci moderátori išli pri "prechádzke prírodou" tzv. "na ježiša", tak čakáš na schválenie príspevku minimálne 3 dni.
"na ježiša" = vstanieš z mŕtvych až na 3. deň. :D
„Cross of Iron“
Steiner
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Steiner »

Nebudem to písať do "Satelitná encyklopédia", ale ...
dlhe_pole píše:a nie ze by som rypal ale ona ide aj na jeden zapis, cize bez trapneho 7xxx
Obrázek
Dobré ráno stará mama, a čo som tutok písal už pred 3 dnama po vzkriesení : ? :D
Steiner píše:Ano,
vrátil som sa z krč.. , teda vlastne z prírody, .....
Na všetky STV-čky stačil iba 000006
„Cross of Iron“
loop12
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od loop12 »

oscam 10858 a vysie RTVS karta funkcna osdkusane na LINUX I386 Triple reader.
mina111111

Příspěvek od mina111111 »

dlhe_pole píše:
holmatro píše:
slovaky22 píše:Dobrý deň, prečítal som celých 8 strán, skúšal som všetky navrhnuté riešenia napr.
doscam, Oscam - EMU svn 10656, Oscam-6089
snažil som sa zapisovať všetky konfiguracie , napriek tomu sa mi to nepodarilo spustiť.
Chcel by som Vás poprosiť ak má niekto riešenie v Oscam nech mi prosím pošle celý hotový config a odkaz na stiahnutie celého EMU. Ďiky
Za istých okolností táto karta nemusí nabehnúť.Napr. v DM500s s image "geminy4.6" túto kartu v internej čítačke nijako nerozbeháš,pretože driver čítačky nedokáže nastaviť potrebné komunikačné(vcelku atypické) parametre.Prejavuje sa to tak,že karta je podľa ATR rozpoznaná,no ďalej sa už s ňou nekomunikuje.Možno je to aj tvoj prípad.
a toto je co zase za blbost ? zase to tvoje atr, este ze si do toho nezamiesal o5 force irdeto !!
... predstav si ze do dreamu 500 som robil oscam pre rtvs kartu, image openplicko, ale to je myslim sum a fuk ... karta ide jak z partesu.. az neveris mozem Ti nejaky ten oscam zbastlit "only for you" :)
Mám kartu RTVS, DM 500s s gemini 4.7 ( alonzo ). Potreboval by som rozbehať kartu RTVS v DM 500s. Skúšaná vo VANTAGE 8000 v uni čítačke ide O.K. Ako som sa dočítal mala by ísť na Openpli s oscamom. Poterboval by som pomoc aký Openpli a aký oscam použiť. Vopred ďakujem za pomoc.
dlhe_pole
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od dlhe_pole »

Openpli posledny pre dm500 a oscam ppc trebars stable 10419, ale v pohode uz aj posledne idu vcelku ok
mina111111

dlhe_pole píše:Openpli posledny pre dm500 a oscam ppc trebars stable 10419, ale v pohode uz aj posledne idu vcelku ok
Poprosím, kde by som mohol stiahnúť funkčný oscam + config pre RTVS kartu. Vopred ďakujem
mina111111

Nie som odborník, tak prepáč že som sa opýtal. Openpli som dal do DM 500s prvý raz a neviem rozchodiť tú kartu ani upravovať oscam. Podľa diskusie som nadobudol dojem, že si odborník a môžeš pomôcť. Ďakujem
petersk
Expert fóra
Expert fóra

Příspěvek od petersk »

dlhe_pole píše:A zda sa ti ze je tu malo konfigov ? Len v tomto threade ich je minimalne 10
Prepáč, že Ťa otravujem. Už sa Ti niekto ozval, za ten flash, čo si chcel? Asi nie. Lebo asi Ťa už vylúčili aj z odborných for, lebo takýmto prístupom Ti nikto neprenajme 700 eurový "stroj". Zamysli si nad sebou, aj v tom príspevku si urazil celé fórum, že nepredpokladáš, že niekto je schopný k tomu porozumieť. Predstav si, že ja mám. A ďalšia vec, Ty robíš tu z každého blbca, keby som Ti ho aj požičal, kde ja záruka, že urobíš to len raz.
VU+ DUO 4K SE, Qiart Lunix 4K, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV
Odpovědět

Zpět na „Oscam - multiprotokolárny kartový server“