x-temd et 9500 a karta od UPC

Forum pre prijimace znacky X-Trend
crekcrek2
satelitni prijimac: cryptobox

Re: x-temd et 9500 a karta od UPC

Příspěvek od crekcrek2 »

hovnak divaj ja som sa tu slusne ospravedlnil nikoho neurazam ale asi ty patris k tej skupinke co viac menej len uraza a navaza sa do druhych a hra sa tu na chytraka...
toprun
Expert fóra
Expert fóra

Příspěvek od toprun »

Jako sorry. Horace poradit umí, ale u tebe si nejsem jistý, jestli se umíš zeptat. Dyť ty si tu splácal páté přes deváté, tak se nediv jeho reakci.
BTW: s tím jeho "...takže z HD do SD..." nemůžu úplně souhlasit.
CST HD2 TANK,NG-Return CS 3.0, DOScam 0.25, LNB Chess Edition 3 Single 0,1dB, SG-2100, offset 80cm
________________________________________________________________________________________________________
Čím více poznávám lidi, tím více miluji psy. R.R. Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat. B.F.
dlhe_pole
Veterán fóra
Veterán fóra
satelitni prijimac: VuSolo4k DM800SE kathrein910

Příspěvek od dlhe_pole »

Horace píše: to mi hlava nebere, má Skylink a jde do freeSATu, takže z HD do SD, no jak chceš chlapče
asi bys měl ještě trochu číst a pak teprve tady psát rozumy, než ty slinty doteď
no hlavicka by ti to mala zobrat, pretoze HD u freesatu su naozaj HD.. na co mi je u skylinku pokok*t programov s pismenkom HD na konci ked realny datovy tok napr na joj HD je 2,5 - 4,5 Mb/s - toš to kurva ard alebo 3 sat v sd na astre 19 e ide lepsie.
takze tebe doporucujem ja nainstalovat si minimalne plugin bitrate viewer - teda ak vies vo co go a zmerat si bitrate trebars u skylinkoveho discovery showcase HD kontra freesatovy discovery showcase HD , to iste history hd ... travel HD nie - tam je distribucna trasa skylink a ten im to kurvi, pretoze vsetci ostatni su nutení preberat shitlinkovu kvalitu

aaaa pak ti krome sanky padnou i ty špeky z palice :D :D
Horace
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Horace »

dlhe_pole píše:
Horace píše: to mi hlava nebere, má Skylink a jde do freeSATu, takže z HD do SD, no jak chceš chlapče
asi bys měl ještě trochu číst a pak teprve tady psát rozumy, než ty slinty doteď
no hlavicka by ti to mala zobrat, pretoze HD u freesatu su naozaj HD.. na co mi je u skylinku pokok*t programov s pismenkom HD na konci ked realny datovy tok napr na joj HD je 2,5 - 4,5 Mb/s - toš to kurva ard alebo 3 sat v sd na astre 19 e ide lepsie.
takze tebe doporucujem ja nainstalovat si minimalne plugin bitrate viewer - teda ak vies vo co go a zmerat si bitrate trebars u skylinkoveho discovery showcase HD kontra freesatovy discovery showcase HD , to iste history hd ... travel HD nie - tam je distribucna trasa skylink a ten im to kurvi, pretoze vsetci ostatni su nutení preberat shitlinkovu kvalitu

aaaa pak ti krome sanky padnou i ty špeky z palice :D :D
souhlasím
měl jsem na mysli obchodní politiku, tedy co máš u freeSATu za 199měsíčně
ja jsem u dotyčného jiný důvod přechodu ze Shitlinku na freeSAT nezvažoval
pokud jsem se spletl tak to sorry, ospravedlnujem sa, omlouvám se
ich bin eine pako
Pozor, nebezpečí úrazu, nedotýkej sa uzenin ani saní spadlých na zem..............................

:oops:
motto: Zvedněte zadky a jděte ven, do přírody, tam je to FullHD, 3D, stereo Hifi a hlavně je to ZADARMO.
minestra
Znalec fóra
Znalec fóra

Příspěvek od minestra »

Já prosím jen k věci: v poslední době se mi zdá, právě proto, že používám bitrate viewer, že se někde bohužel rozdíly trochu smyly, hl. u SD prg. UPC, Teda ne že by Sk! link přidal :-(
Mutant HD51 multiboot: ATV 6.4-7.3, A64 rom64/ram4 1gb lan, E-85 multifocus 23.5e,19.2e,13e,1w
Odpovědět

Zpět na „X-Trend ET 10000, 9xxx,8000,8500,6500,4000“