Nedalo mě to a hledal jsem converter pro Oscam. Našel jsem, ale jen pro Win a online v prohlížeči. Tak jsem dnes zabral a pomocí základních příkazů,
vytvořil v menu downloaderu converter pro Oscam. Ale jelikož nejsem kouzelník a něco co by měl jiný za hodinu, jsem dělal celí den, tak jsem dokázal
vytvořit converter pouze pro jeden server...čili pro jeden řádek. Nebyl by problém řádky pomocí příkazů rozdělit a každý zvlášť zpracovat a pak zase
poskládat, ale už na to nemám síly ani čas.
Takže co tu máme. Máme tu v menu converter ve kterém při do jeho vstupu můžete, prohlédnout momentálně používaný (oscam.server) nebo zálohovat svůj soubor (oscam.server). Dále ho můžete vrátit zpět. Ale to vše za předpokladu že máte stejnou cestu jako já, čili..../etc/tuxbox/config/oscam/oscam.server Pokud ano, jsou tyto funkce pro Vás...... A teď jak to vše použít!!! Ideálně si pro jistotu vytvořit stisknutím zálohu. Vrátíme se na začátek. Stáhneme si ze seznamu jeden server pro CCcam. Upozorňuji jeden server!!! Pokud by jste stáhli seznam, čili cokoli víc jak jeden, converter by to poskládal,ale Oscam by to stejně nepřečetl. Pokud máme stažen jeden server, vstoupíme do converteru pro Oscam a dáme první volbu, která nám ten stažený server CCcam.cfg předělá na oscam.server a uloží podle již zmiňované cesty. Již předělaný soubor si můžete prohlédnout i znovu pomocí nabídky v menu. Zavřeme downloader a v menu kde máte Oscam...dáte jeho restart. Do menu jsem restart na Oscam raději už nedával, každý používá jiný. Toť asi vše. Vyzkoušejte a dyštak dejte vědět.
Já už na to kašlu...zítra mě čeká šichta 12h