Edison Argus Piccollo HD ip

Odpovědět
Vall
satelitni prijimac: ARGUS Piccollo + HD ip

Re: Edison Argus Piccollo HD- IP - rady

Příspěvek od Vall »

Vsechny ruzne SW jsou teda na tom jednom nemeckem foru? Adresu toho fora prosim.
Koscom SDF5050, Argus Piccollo plus HD ip,
19.2E, 23.5E
Stupava

Příspěvek od Stupava »

Vall píše:Vsechny ruzne SW jsou teda na tom jednom nemeckem foru? Adresu toho fora prosim.
www.sat-ulc.eu/
petrpetr10
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od petrpetr10 »

Abych nedelal reklamu prodejcum, SW jsou i na jinych ceskych strankach, dej si do google argus mini a prohledej odkazy, najdes.
Vall

Příspěvek od Vall »

Zkousel nekdo treba nejaky rusky server? Co je vsechno potreba nastavit v menu prijimace?
A jeste by me zajimalo jaky je rozdil mezi jednotlivymi polozkami v Menu Upgrade by USB. Jsou tam SW+bootloader, SW+programy, jedna kterou si nevzpomenu a Settinng.
Setting je teda veskere nastaveni a seznam kanalu. Co znamena ale ten bootloader?
19.2E, 23.5E
Vall

Příspěvek od Vall »

A jeste by me zajimalo jaky je rozdil mezi jednotlivymi polozkami v Menu Upgrade by USB. Jsou tam SW+bootloader, SW+programy, jedna kterou si nevzpomenu a Settinng.
Setting je teda veskere nastaveni a seznam kanalu. Co znamena ale ten bootloader?
Nikdo nic?
19.2E, 23.5E
Vall

Příspěvek od Vall »

No je to nejaky zavadec ale me spis zajima jaky je rozdil kdyz upgraduju v prijimaci i ten nebo jen Allcode. Pribadne bych si vystacil i s informaci kterou polozku pouzivat pro upgrade (ktera je nejspravnejsi)
19.2E, 23.5E
Deane7
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Deane7 »

Dlho som tu nebol, žena si v lete polámala nohu tak som mal toho veľa. A stále mám. Nejak som teda nemal čas riešiť že obraz zasekával a štvorčekoval, teraz som stiahol z origo stránky soft Edision.piccollo.hdip.20102011.abs. Či dám naladiť automaticky alebo ručne, na Astre 23,5 mi CS-link nejde, stanice sú zakódované, idú len voľné (TA3, ČT24 ap.) Nepomôže ani pôvodné užívateľské nastavenie zo zálohy. Zase aby som hľadal, no nejak nemám čas. (navariť, nakúpiť, upratať, do práce, po doktoroch - ako to tie ženy zvládajú?)
Múdrosť treba hľadať, hlúposť príde sama.
petrpetr10
Pokročilý
Pokročilý

Jen doplnim mmiriboy
Z origo stranek jsi si tam dal SW s Conax, takze Ti zadne nase karty nemohou jit....
Deane7
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Deane7 »

OK, dík. Dal som tam soft na ktorý je tu link a naladil som to ok. No všetky stanice mi idú pekne, len tie na 12565MHz, teda STV1,2 Narkóza a Doma štvorčekujú.
Obraz na HotBrid je horšej kvality ale neštvorčekuje.
TV mám Led Samsung.
Naposledy upravil(a) Deane7 dne 30.říjen 2011 - 19:37, celkem upraveno 1 x.
eca
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od eca »

jedna recenze

tak jsem se po letní pauze zase pustil do obnovy softu a ze záplavy posledních se ni nejlépe jeví soft

Xwindow-SAB-1.4.30-Mini-byFFTeam

má super nabídku protokolů na share, rychlé vypnutí s zapnutí, zatím je stabilní.

dokonce jsem zkoušel to, že jsem při změnách softů nedal továrko a vše šlape OK asi nám soudruzi z NDR ty softy vylepšili tak, že se již továrko dávat nemusí.

kouslo mi to i můj seting s cca 6000 kanály z původního softu ILTV někde kolem 1.3.xx

pouze to menu mi příde nepřehledné (asi zvyk z ILTV)

Poslední ILTV mi občas zamrzl a tak šel ven, nechce se mi vztávat a natvrdo vypínat mini IP
Dreambox 800 HD SE clon, Edison Argus mini IP, Skystar 2, 2x Philips 6010, 3x parabola 60/80/ a 120 cm + motor SG 2100, TV Samsung PS50C7000 3D
Deane7
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Deane7 »

Skúsim to, keďže mám dva LNB tak ich skúsim možno vymeniť a tie konektory vyskúšam.
Zatiaľ dík.

Zaujímavé, teraz mi idú pekne aj tie kanály a nič som nerobil.
AGFLEK

Příspěvek od AGFLEK »

Předem se všem omlouvám, co mě budou chtít ukamenovat, protože tento dotaz tady proběhl již několikrát, ale vůbec z toho nejsem moudrej. Pro mého 80 letého otce jsem pořídil piccollo a novou kartu SKY**** IRDE**, nahrál jsem zatím soft: Xwindow-GM-1.4.34-Piccollo-byFFTeam, testování a nastavení jsem prováděl na kartu CSlink základ CRYPTO*****, pochopitelně jsem navštívil také položku BLOCKER - ENABLE, ale protože se jednalo o základ, tak jsem nemohl zkontrolovat jestli prochází zápisy nebo ne, pak jsem vložil SKY**** kartu a zjistil, že menu pro CA nastavení, kde bylo blokování zápisů je jiné, také vůbec nevím, v jaké položce se dají nebo nedají zápisy zobrazit, zatím jede 2 měsíční demo, řešilo se to třeba na fóru zde:

http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=14&t=38716

Bohužel, někdo radí položku EMM Message dát na DISABLED a někdo zase na ENABLE
Také o položce Override Tweakkey jsem se nedočetl, jestli má být DISABLED nebo ENABLE, případně k čemu to je dobré?

Chápu, že to je choulostivé téma, klidně někomu napíšu mimo forum, kdyby to nechtěl rozebírat tady. Problém je, že s otcem nebydlím, tak když přijedu, něco vyzkouším, napíšu si nějaké poznatky a pak googlím a čtu tady na foru, ale když jeden píše nastavit tak a druhý zase onak, třetí, že to stejně nefunguje, tak se nějak ztrácím. Zároveň se omlouvám jestli mi něco uniklo nebo jsem přehlédl, jsem po operaci hlavy a některé smysly ještě nefungují, tak jako dříve. Děkuji za nějakou radu
gyulesz
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od gyulesz »

Ahoj. Mal by som otázku ohľadom piccolo. Pri nastavení net client config, či sa dá do service portu napísať viac portov alebo iba jeden. Ďakujem. :thankyou:
VU+ ZERO 4K - Openpli 8.3, VU+ SOLO SE V2 - Openpli 7.3, Octagon SF8008 mini combo - OpenATV 6.4.
petrpetr10
Pokročilý
Pokročilý

gyulesz
Piccolla mají možnost přístup na 8 servrů nebo portů. Tudíž do jedné z 8 možných po jednom portu.
Pokud bys chtěl neomezeně, pak linuxový Argus Pingulux.
decmen

Příspěvek od decmen »

Mám Argus mini 2v1, omylem jsem "vyškubl" ext.disk bez předchozího odpojení přes menu a teď ho přístroj "nevidí" - tedy vypíše se hláška "usb zařízení připojeno" a "...připojeno úspěšně", ale v menu jsou všechny volby "šedivé". Poradí někdo co s tím ? Upozorňuji,že se jedná o 500G disk a formátovat ho nehodlám jen kvůli tomu, že Argusy jsou takový sračky, že si neporadí s odpojením disku.
petrpetr10
Pokročilý
Pokročilý

decmen
No ono kdyby sis přečetl manuál a prozkoumal dálku, kde máš tlačítko USB(červený křížek) - bezpečné odpojení disku, tak bys nemusel nadávat.

Pomoc je snadná. K PC připojit ext.disk - zazálohovat do PC o co nechceš přijít a
připojit nazpět disk k přijímači - pokud nabídne formát, tak přijímač rovnou disk naformátuje.
Formát disku je i v menu - PVR.
Pokud už opakovaně pp připojení disku k přijímači nereaguje,
tak v PC disk naformátovat na FAT32. Pak na disk vrátit zálohu.
A do budoucna číst návody a pak nebudeš pomlouvat Argus.
decmen

Příspěvek od decmen »

Neboj se , návody čtu, Ty jsi asi neomylnej , promiň že jsem se vůbec na něco zeptal........jinak sorry, ale předchůdce tohoto stroje = Opticum 9500 mám už doma asi 3 roky, jede denně bez nejmenších závad a s fleškou si u něho můžu dělat co chci - tak jako s milenkou :D :D :D , takže bych s chválením Arguse byl opatrný.
Deane7
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Deane7 »

Jazyk softu pre Piccollo je teda hrozný v češtine. Keď som si prešiel jazykové ponuky tak Slovinčina tam je zdá sa dobre vypracovaná.
Achiles
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Achiles »

Funguje vám funkcia PIP v Argusu Piccolo? Mne iba napíše: Reset all server!!! Ako si to mám vysvetliť a kde zapojím DVD rekordér do Argusu, aby PIP fungoval?
Achiles
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Achiles »

Má niekto skúsenosti s ovládaním motora pomocou Argusa Piccolo? Čo treba urobiť, aby bezproblémovo točil na obe strany ako napr. u Homecastu?
Odpovědět

Zpět na „Edision“