OpenATV 4.2

Forum pre prijimace znacky X-Trend
Odpovědět
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra
satelitni prijimac: Všetko-4K

Re: OpenATV 4.2

Příspěvek od efendy55 »

ak vám to pomôže tak openatv mám momentálne v jednom boxe a šlape ako hodinky . :good:
Všetko 4K
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Prakticky stav nevidis, lebo nikto kto ma et4000 ti neodpovie. Pomoze ti, ked ti odpovie niekto s inym strojom? To sa stalo, aj u mna vsetko v poriadku........
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Tento cely prispevok bol napisany bez financnej pomoci EU a tapatalku!
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
georg11
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od georg11 »

Sice mám jiný stroj ale myslím že všechny novější image jsou obrazově stejné. Zkoušel jsem openATV,Egami,HDF, PLi i další. Spíše jde o to co komu více vyhovuje. PLi je jednoduche bez zbytečností,co potřebuješ musíš doinstalovat, HDF má nejpropracovanější Hotkey,Egami multiboot, ATV mnoho možností různých nastavení atd. Těžko ti někdo poradí, každý bude preferovat svoje image a svůj skin jako ten nej...
Octagon 8008, různé image v multibootu
Zgemma H7.S image openATV
vili
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od vili »

Ahoj ja použivam openATV 4.3 skin kravenHD v ET 10000 a zatial žiadny problem,aj po dnešnej aktualizacie všetko v poriatku.
minestra
Znalec fóra
Znalec fóra

Příspěvek od minestra »

Díky,
@ efendy55:
pomůže - jen nevím, na čem to stojí ATV 4.2 nebo 4.3 (odkaz?)
@liquere
to si nemyslím: myslím si, že normální je říct jde to/nejde to... sám bych to jistě udělal ohledně mě známých věcí!
@ georg11
tys tu pomohl už spoustě lidí, toho si ceníme, test obraz. kvality tu už někdo dělal a já srovnávám jeho závěry se svými. Nehledám nějakou svatou pravdu, jen to co mi vyhovuje. HDF jsem už testoval, má výborné nastavení obrazu, ale nepracuje korektně s HDD. Načítá mi pomaluuuu nahrávky v .mpeg2 v SD. Celé HDF má u nepřetaktovaného ET4000 pomalé reakce.
@vili
kamaráde odkud bereš ATV4.3? Na: http://images.mynonpublic.com/openatv/c ... pen=et4x00 vidím jen verze 4.2?
Mutant HD51 multiboot: ATV 6.4-7.3, A64 rom64/ram4 1gb lan, E-85 multifocus 23.5e,19.2e,13e,1w
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Co si nemyslis? Ja som odpovedal na tvoj vyrok, tak asi si nemyslis to co pises? To je mozne.. :D

citat
"Je to typický stav v této sekci - teoretická debata, praktickou zkušenost uživatele nevidím."
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
georg11
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od georg11 »

Octagon 8008, různé image v multibootu
Zgemma H7.S image openATV
minestra
Znalec fóra
Znalec fóra

Příspěvek od minestra »

Nemyslím si, že tu jsou spokojení uživatelé, kteří mlčí, protože jsou spokojení a nepromluví Ti, co mají negativní zkušenost, snad řeknou co je špatně... [-X sám určitě napíšu, pár poznatků do diskuze už mám.
Mutant HD51 multiboot: ATV 6.4-7.3, A64 rom64/ram4 1gb lan, E-85 multifocus 23.5e,19.2e,13e,1w
minestra
Znalec fóra
Znalec fóra

Příspěvek od minestra »

Tak to asi vypadá na návrat k OPenPLi4.0
Vyzkoušel jsem postupněverze:
http://www.world-of-files.net/index.php ... q0pdplc5g7
U všech musím říct, že jsem neviděl modrou smrt jako o vánocích, subjektivně - kvalita 4.2 verzí na HD i SD lepší než na PLi, nejde o větší ostrost, ta je většinou za cenu "přepalů" světlých tónů (např. HDF). Ovládání prima, skin bych asi vůbec nemusel měnit, je OK. Verze 4.3 navíc výrazně šetří volnou paměť o téměř 10MB, prima.
ArchivyCZ (viz forum) jsem nerozběhal, stream natáhne, nespustí....
U všech verzí ale vertikálné kmitá logo na AXN (sd), teď vracím zálohu z PLi, abych se neblamoval špatným vysíláním.
Ať jsem dělal, co .... nepřipojil jsem HDD (ntfs), kterým jsem nahrával na PLi v poho! Vůbec ho nevidí, nenamountne, cesta se nedá nastavit.
Joooo, a pod červeným se nedá spustit HBB.. :(
:cry: Tak vrátím zálohu a uvidíme :twisted:
11chloe
Expert fóra
Expert fóra

Příspěvek od 11chloe »

Nahrávat na ntfs je požadavek, který se moc nevidí. Takhle to pak je. Tvé požadavky jsou v určitých ohledech trochu přehnané a pak bych ani neočekával že se tvé představy o funkčnosti naplní.
tomasek123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: Zgemma H9.2S Openpli 8

Příspěvek od tomasek123 »

no nevim ale pozadavek na NTFS HDD si myslim ze dneska je uz normalni. OK je to linux takze by to melo byt EXT4 ale i tak ja treba jedu jen na NTFS a zatim jsem s tim nemel nejak problem. ale jeste jsem to nezkousel na teto image
1,2M talíř
Zgemma H9.2S

Old reciever:
X-trend ET-6500 - Openvix - Hdfreak
Dreambox DM900 - Merlin OE2.5
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Nemas pravdu preferovat treba kompatibilitu tam kde sa nahrava a prehrava v danom systeme, teda v boxe. V pocitaci existuju vselijake pomocne programy, ktore disk v ext precitaju, tam problem nevidim.

pravdu mas v tom, ze dnes je moderne vsetko pouzivat na ine ako bolo povodne urcene, v tom je dnesna doba neprekonantelna..........
11chloe
Expert fóra
Expert fóra

Příspěvek od 11chloe »

Jediný důvod proč používat ntfs je ,že mám externí disk a často ho přenáším mezi boxem a win. Takových lidí ale moc není. Důvodem je spíš to, že si koupím linux box a nevím že ntfs se pro něj nehodí.
Problémy asi nemáš, ale výkon při kopírování bude znát a nahrávání HD programů už problémové být může.
minestra
Znalec fóra
Znalec fóra

Příspěvek od minestra »

Já bych rád řekl, že jsem o možnostech nekompatibity sice věděl.... ale od podzimu, když jsem na OpenPLi disk používal, jsem neměl pražádné kolize při nahrávání 8) Nevím, jestli je celkově lidí, co přenáší disk málo...ale já to potřebuju a NTFS zatím nikdy nezklamalo.
Michodem - zkusil jsem novou instalaci OpenPLi4.0, jinou verzi z podzima, podle Pavel1978 (je to tu na foru...) údajně bez konfliktů při nahrávání, přehraávání. Disk naskočil okamžitě, hned se na něj dá nahrávat, stejně tak ArchivyCZ atd.
Obraz má pro mně trochu nešikovné barevné ladění a proti ATV4.2 přepaluje světla, ale vše tam hned funguje :D
minestra
Znalec fóra
Znalec fóra

Příspěvek od minestra »

tomasek123 píše:no nevim ale pozadavek na NTFS HDD si myslim ze dneska je uz normalni. OK je to linux takze by to melo byt EXT4 ale i tak ja treba jedu jen na NTFS a zatim jsem s tim nemel nejak problem. ale jeste jsem to nezkousel na teto image
Celkem by bylo prima, kdybys to NTFS na ATV4.2 testnul, i když máš jiný stroj :D
jarod72pm
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarod72pm »

minestra píše:Nemyslím si, že tu jsou spokojení uživatelé, kteří mlčí, protože jsou spokojení a nepromluví Ti, co mají negativní zkušenost, snad řeknou co je špatně... [-X sám určitě napíšu, pár poznatků do diskuze už mám.
Ono furt psát pozitiva je někdy otravné když se pak najde někdo kdo se v tom šťourá a snaží se pozitivum obrátit v negativum.Negativa nebo spíš problémy je dobré se o ně podělit i když časem třeba něco vyzní jako blbost či omyl stále je dobré mít přehled co a jak funguje nebo nefunguje ,jsou lidi kteří jen čtou a podle toho se zařídí a nepotřebují něco prodiskutovat a pak lidi co si na forum chodí pro pomoc radu či popostrčit ale někdy narazí na toho samého prudiče co místo pomoci ohodnotí dotazujícího jako blbce co nemá nárok se tu ptát když neumí hledat na foru podobné dotazy ale na tomhle forum nestojí ani na jedincích ktří se tak chovají - furt je lepší umět odpovědět a umět přečíst další zkušenosti druhých a to je přínos pro všechny.
AB Pulse 4K Rev.2 Open ATV 7.4 Skin Xdreamy 4.7
minestra
Znalec fóra
Znalec fóra

Příspěvek od minestra »

Díky, že ses ozval - Tys mě svým testem obraz. kvality img někdy na podzim inspiroval! :D
tomasek123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: Zgemma H9.2S Openpli 8

Příspěvek od tomasek123 »

minestra píše: Celkem by bylo prima, kdybys to NTFS na ATV4.2 testnul, i když máš jiný stroj :D
uvidim mozna zitra ted mam openhdf a docela my to sedi ( az na stream na mobil tam se my seka obraz a na OpenATV to bezelo dobre) ale uvidim mozna zitra.

a ohledne HDD sice nevim jestli se neformatoval extra zvlast ale naposled jsem ho formatoval na NTFS asi pul roku zpet a bezi na vsem co jsem nahral a to ho neprenasim a ze by byl problem s nahravanim HD? to nevim i 3D filmy jdou a dobre, ale jeste zkontroluji jestli se nepreformatoval abych tady nerikal blbosti.
1,2M talíř
Zgemma H9.2S

Old reciever:
X-trend ET-6500 - Openvix - Hdfreak
Dreambox DM900 - Merlin OE2.5
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra
satelitni prijimac: Všetko-4K

Příspěvek od efendy55 »

ja mám openatv v zere a skúšal som nahrávanie aj timeshift na NTFS na interné HDD v mojom prípade na xtrenda /mám tam image hdfreaks / a všetko funguje bezvadne . :good: :Yahoo!: samozrejme v menu som si to nastavil všetko na xtrenda a treba nastaviť pri moutnutí ten HDD ako náhradu za media/hdd . :poklona:
Všetko 4K
vili
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od vili »

mam HDD ADATA 320 NTFS už niekolko rokov použival som ho na arive 202e teraz je pripojeny k ET 10000 nahravanie prehravanie funguje žiadny problem aj stare nahravky z arivy prehra mam openATV 4.3 inač som novačik v linuxe a chcem sa podakovat prispievatelom thto fora vdaka nim som sa naučil vela o linuxe.
Odpovědět

Zpět na „X-Trend ET 10000, 9xxx,8000,8500,6500,4000“