Optibox Anaconda

Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Odpovědět
dallas
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Optibox Anaconda

Příspěvek od dallas »

podsvietenie loga svieti aj vypnutom stave..../vsetky octagon softy/ked si dobre pametám!
helix26
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: linux, XBMC, Android
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od helix26 »

dallas podsvietenie loga v je urcene pravdepodobne poslednym nastavenim v FAC firmware tam som to mal uplne stlmene a prijimac si toto nastavenie preniesol aj do octagonu takze u mna je podsvietenie loga neaktivne v standby
rct
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: Opticum X403p
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rct »

Ahojte, uz sa vam stalo, ze si nahravate plugin a anaconda vypise, ze ma malo volnej pamäte??? 1% ??? Ako zistim kolko tam mam miesta a co ho najviac zere??? Chcem od toho len aby som mohol frcat na youtube a dcere psutit rozpravky.... verziu sw mam 2.10.67
Dakujem!!! PS: Mam tam nainstalovany len jeden plugin Xcam client. nic viac :shock:
helix26
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od helix26 »

zistis to v spravcovi zariadeni odporucam ti tam dat format a natiahnut xcam client odznova to by malo uvolnit pamet presne sa neda zistit co ti zabera pamet su to hlavne pluginy a addony
rct
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rct »

helix26 píše:zistis to v spravcovi zariadeni odporucam ti tam dat format a natiahnut xcam client odznova to by malo uvolnit pamet presne sa neda zistit co ti zabera pamet su to hlavne pluginy a addony
Jedine co tam mam: Spravca suborov - tam mam AKtualne pripojene: Pouzivatel a pamät je tam 4096kB - to je nejko malo nie??? nema nahodou anaconda 256MB ??
rct
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rct »

helix26 píše:zistis to v spravcovi zariadeni odporucam ti tam dat format a natiahnut xcam client odznova to by malo uvolnit pamet presne sa neda zistit co ti zabera pamet su to hlavne pluginy a addony
a ako sa prosim daju vymazat addony ??
mufak76
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Optibox Anaconda

Příspěvek od mufak76 »

Tak pokud mas malo pameti, tak se na Anacondu pripoj pres FTP, smaz obsah slozky VAR a pak znovu nahrej xcam plugin.
Optibox Anaconda HD FAC.OPENBOX.S6.v2.12.18 OSCAM 1.20-unstable_svn11394 23,5°E+19,2°E
Optibox Anaconda HD FW 2.11.57 (Octagon) OSCAM ymodv18-t48 build 23,5°E+19,2°E
Optibox Panthera FW 21.66 SoftCam 25.1.2013 23,5°E+19,2°E
SkyStar2 DVBviewer, vPlug, ACamd 23,5°E+19,2°E
helix26
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od helix26 »

rct píše:
Jedine co tam mam: Spravca suborov - tam mam AKtualne pripojene: Pouzivatel a pamät je tam 4096kB - to je nejko malo nie??? nema nahodou anaconda 256MB ??
ano to je ono 256 MB ma Anaconda Plus ale tiez sa nepouziva cela pamet proste v Anaconde mas k dispozicii 4 MB pameti ... ak mas zalohovany xcam klient tak tam daj format a natiahni ho nanovo youtobe ti tam ostane
rct
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rct »

mufak76 píše:Tak pokud mas malo pameti, tak se na Anacondu pripoj pres FTP, smaz obsah slozky VAR a pak znovu nahrej xcam plugin.
pozeral som cez FTP = zlozka var ma 750kB hm... (pozeral som cez RCC soft)
rct
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rct »

helix26 píše:
rct píše:
ano to je ono 256 MB ma Anaconda Plus ale tiez sa nepouziva cela pamet proste v Anaconde mas k dispozicii 4 MB pameti ... ak mas zalohovany xcam klient tak tam daj format a natiahni ho nanovo youtobe ti tam ostane

4MB ???????? Pre Pana Boha!!! Tym padom kto kupi Anacondu?? Idem kupit ver.Plus .... sakra!!
mufak76
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Optibox Anaconda

Příspěvek od mufak76 »

A na co potrebujes vice pameti na zakladni pluginy ti to staci? A nahravky davas na HDD nebo na externi Flash.
Optibox Anaconda HD FAC.OPENBOX.S6.v2.12.18 OSCAM 1.20-unstable_svn11394 23,5°E+19,2°E
Optibox Anaconda HD FW 2.11.57 (Octagon) OSCAM ymodv18-t48 build 23,5°E+19,2°E
Optibox Panthera FW 21.66 SoftCam 25.1.2013 23,5°E+19,2°E
SkyStar2 DVBviewer, vPlug, ACamd 23,5°E+19,2°E
rct
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rct »

mufak76 píše:A na co potrebujes vice pameti na zakladni pluginy ti to staci? A nahravky davas na HDD nebo na externi Flash.
ale ved webzeal ma okolo 15MB, tak kam to tam mam nahrat??

(nahravky prasim na DiskStation Ds211 po lanke)
plesi
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: nic staleho...
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od plesi »

trochu cti....
:book:
How to mount WebZeal.pdf
najdes treba zde:
http://download.t-cz.com/index.php?dire ... 1c0ac6fa61
nebo primo zde:
www.sat-support.tv/?a=downloads&dir=74
out of order...
helix26
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od helix26 »

rct píše:
mufak76 píše:A na co potrebujes vice pameti na zakladni pluginy ti to staci? A nahravky davas na HDD nebo na externi Flash.
ale ved webzeal ma okolo 15MB, tak kam to tam mam nahrat??

(nahravky prasim na DiskStation Ds211 po lanke)
webzeal ma cez 40 MB a preto sa dava na externe USB zariadenie v modeloch plus je uz zabudovany v internej flashke
peter1971
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od peter1971 »

Dá sa nejako dostať programového sprievodcu do Discovery World a Science? Mám UPC FreeSat. EPG nemá žiadne informácie. Tak isto ani na Universal Channel, ale to mi až tak nevadí.
A ešte jedna otázka : prečo sa po reštarte anacondy nastaví na všetkých kanáloch kde je maďarčina tento jazyk aj keď mám nastavenú slovenčinu či češtinu ?
rct
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rct »

Ahojte, chcem sa poradit aky najvhodnejsi client-server prepoj je ak ANACONDA bude server (ma Skylink kartu) + bude sa nan pripajat 2x X403p cez LAN + 1x 406 cez WIfi.
Moc krat dakujem za radu!!!
pravyroxor
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: VU+ Uno 4k SE, vu+ zero

Příspěvek od pravyroxor »

peter1971 píše:A ešte jedna otázka : prečo sa po reštarte anacondy nastaví na všetkých kanáloch kde je maďarčina tento jazyk aj keď mám nastavenú slovenčinu či češtinu ?
A ako máš nastavené jazyky v settingoch anacondy ? pre jazyk audia, titulkov a teletextu ? Je tam možnosť nastaviť primárny a sekundárny jazyk. U mňa pri pozeraní ak prepnem zvuk na EN alebo CZ, tak si to prístroj zapamätá.
peter1971
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od peter1971 »

pravyroxor píše:
peter1971 píše:A ešte jedna otázka : prečo sa po reštarte anacondy nastaví na všetkých kanáloch kde je maďarčina tento jazyk aj keď mám nastavenú slovenčinu či češtinu ?
A ako máš nastavené jazyky v settingoch anacondy ? pre jazyk audia, titulkov a teletextu ? Je tam možnosť nastaviť primárny a sekundárny jazyk. U mňa pri pozeraní ak prepnem zvuk na EN alebo CZ, tak si to prístroj zapamätá.
Je tam slovenčina alebo čeština. Skúšal som aj rôzne variácie. V menu jazykov si anakonda po reštarte, a to aj po aktualizácii softvéru, vyberie prvý jazyk v poradí, ktorý je v ponuke a ak je tých jazykov viac tak je prvá vždy maďarčina. Nechápem. Robí mi to aj Anaconda HD aj Anaconda +.
helix26
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od helix26 »

rct píše:Ahojte, chcem sa poradit aky najvhodnejsi client-server prepoj je ak ANACONDA bude server (ma Skylink kartu) + bude sa nan pripajat 2x X403p cez LAN + 1x 406 cez WIfi.
Moc krat dakujem za radu!!!
standardne sa vyuziva na podobne riesenie OSCAM skus sa zapojit do vlakna je tu venovane priamo vlakno oscam kde sa diskutuje tato problematika
pedroo

Příspěvek od pedroo »

helix26 píše:samre odporucam ti davat vzdy pokial mozno najnovsi firmware ak si precitas changelog tak vo verzii 2.11.34 je napriklad opravene prehravanie youtobe a este niekolko mensich chyb ... programatori stale odstranuju a zlepsuju fw takze skus vzdy najnovsi ak je korektny co v tomto pripade je ...
bossko pozeral som to a fakt :) naozaj tam bolo nastavene 180 minut
inak po nahrati octagonovskeho firmwaru som mal trosku problem este so zoradenim kanalov boli doprehadzovane ale to som prave v moznostiach kanalov odstranil tusim ze sa to volalo "c.kanalov urcenych operatorom" ked som tuto moznost vypol tak kanalovy list fungoval rovnako ako na oficialnom firmware optibox
Zdravím Vás, chcem sa spýtať váš názor či sa oplatí preinštalovať svoju Anacondu HD firmware 2.11.18 na Octagon na najnovšiu verziu 2.11.34. Zaujíma ma to hlavne ohľadom kvality obrazu. Ďakujem
Odpovědět

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“