Xtrend zkušenosti

Forum pre prijimace znacky X-Trend
Odpovědět
georg11
Veterán fóra
Veterán fóra

Re: Xtrend zkušenosti

Příspěvek od georg11 »

Antonin.23 píše:efendy55 - teď jsem tam natočil a signál je v pohodě.ET 8000,image OpenATV.
georg11 - když jsem točil,tak jsem skusil na 13°E TP 11411 a signál taky je.
jj signál mám u druhých přijímaču taky, jen u LX3 u tohoto transponderu 0.
Octagon 8008, různé image v multibootu
Zgemma H7.S image openATV
vili
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od vili »

Ahojte mam et 10000 a na thore tp. 12034 v 30000 naladi bez problemov image openATV 4.2.Tuner mam 2. DVB-S 1. DVB-T/T2/C, jedine ma sklamal že v nom nefuguje modul Plustelka.
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra
satelitni prijimac: Všetko-4K

Příspěvek od efendy55 »

vdaka , borci :poklona: :thankyou: takže na 8000-ke aj LX3 tento tp funguje ,takže je dosť možné že som kápnul na vadný kus ,alebo majú tento problém všetky 10000-ky s týmto tp . uvidím zajtra ked tam zavolám , budem múdrejší . ](*,) plus telka sa dá krásne rozchodiť aj v oscame v internej reders ,len je potrebné aby tá karta už bola funkčná . treba správny config pre readers pre irdeto v oscame a ide to ako s praku . mal som tú kartu doma a fungovalo mi to . jo dobre som čítal , ](*,) len som to zabudol upraviť . takže na na inej 10000-ke to funguje na LX3 aj na 8000-ke tento tp funguje ako píšu borci čo to majú doma . :thankyou:
Naposledy upravil(a) efendy55 dne 24.srpen 2014 - 14:15, celkem upraveno 1 x.
Všetko 4K
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

A dobre si cital, co ti ostatní pisali ? :D
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Tento cely prispevok bol napisany bez financnej pomoci EU a tapatalku!
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
Pastoman
Moderátor
Moderátor
satelitni prijimac: uClan

Příspěvek od Pastoman »

Mne ide frek 12034v na thore na Xpeedlx3 ok. Skus dat preskenovat celu druzicu alebo
Chod do menu /nastavenia/searvice searching/hladač satelitov a tam nastav danu frekvenciu
a ak ti na nom nabehne signal daj tlac ok a frekvencia sa ti naladi.
uClan Ustym 4K PRO / OpenATV6.4+OS Define
uClan Ustym S2 4K OTT / OS DENYS
Nokia Streaming Box 8000 / OS Android TV 10
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od efendy55 »

už som to skúšal komplet celého tchora preskenovať aj sieťové a nič ten tp ani nenašlo ,ale podla tvojho postupu sa ľady pohli . niečo mi tam našlo ,ale ked som prepol na sport1 HD tak signál opäť žiadny .kurňa všetko bezvadne funguje v tomto boxe nemá to chybu len ten jeden tp a keby tam nedávali aspon futbal na sa na neho vyprdnem velebnosti . #-o
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Všetko 4K
Pastoman
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Pastoman »

skus dat openpli4 alebo open atv naladit mnou spomi nanym sposobom.
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od efendy55 »

ok . idem to oprobovať . spravím si backup . ved vlastne mám tam dnešné openatv ,ale ani v imege HDFREAKS to nefunguje . ale skúsim ešte openpli ,len tak so srandy ,ale neverím tomu že by to bol problém s image .
Všetko 4K
Pastoman
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Pastoman »

Najskorej družicu preskenuj nedaj setting. A pozri tie programy na tej frekvencii či idu.
imayoi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: X-Trend ET 10000, 2x DVB-S2

Příspěvek od imayoi »

@efendy55
... a pouzivas aktualny subor satellites.xml? (Len taky vystrel na slepo...)
Xtrend ET-10000 + 2x DVB-S2 + intern. 2.5" SSD 512 GB PATRIOT P220 * Image: E2 OpenATV 7.5.1 * 60 cm parabola => Astra 23.5 & Skylink
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od efendy55 »

ok. ved dnes celý den sa s tým drbem . mal som tam už dnes hdfreaks,openatv a skúšal som to samozrejme bez setingu komplet preskenovať tchora a ako som písal ten tp ani nenašlo .proste na surové image to len skúšam nastavím len disec a nič iné .takže ani v openpli aj ked naladí podla postupu ,ale ked tam potom prepnem pyskuje nie je signál .
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Všetko 4K
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od efendy55 »

takže mi to nedalo zaniesol som xtrenda do vedlajšej izby a tam to funguje :good: a preniesol som solo2 do obývačky kde nefunguje xtrend a tam na tie isté kable solo2 šlape ako hodinky na tomto tp bez problémov aj alien2 a aj uno , ako píšem solo2 tiež . odpojil som káble od sola2 dal späť do xtrendu a opäť žiadny signál na tomto tp dal som teda späť solo2 a všetko funguje a tak dookola ,ako keby sa tomu bazmeku /xtrendu / nepáčila moja obývačka , :ROFL: hehe aj ženu som poslal preč od xtrendu :ROFL: no nepomohlo , proste v obývačke nefunguje . že by problém s elektrikou ??? ale všetky iné satelity idú bez problémov . máte nejaký nápad ????? :thankyou:
Všetko 4K
alfsvk

Příspěvek od alfsvk »

Dopln 5m kus koaxu /stoc ho/ a bude po probleme. 8)
Neodstranis pricinu ale iba dosledok. :o
Alebo prehod vyvody na prepinacoch. :)
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od efendy55 »

tiež nepomáha mám natiahnuté tri káble do obýv. a nefunguje ani jeden na xtrende na tomto tp ,takže malá pravdepodobonsť že by bol problém v kábloch čo mi idú do obývačky . tiež som to skúšal prehodiť na iné výstupy na multiprpínači , tiež nepomohlo . už mám podozrenie na plazmu alebo elekt. v obýv . skúšal som aj iný vstup HDMI aj kábel na tV ani to nepomohlo .jedine na čo som prišiel že to funguje v detskej izbe na xtrend , v obývačke ani za boha . kúrňa ,ved som bol dnes aj v kostole . :cry: asi je niečo medzi nebom, xtrendom a mojou obývačkou . tak s takouto kok..... som sa veru ešte nestretol .
Všetko 4K
w.o.l.f.
Expert fóra
Expert fóra

Příspěvek od w.o.l.f. »

máš tam zemní smyčku , sežeň si nějaké oddělovací trafo.
zgemma h7s, Vu+solo2, t-90 4°W-39°E
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od efendy55 »

to by som pochopil , mal som podobný problém v kuchyni a niečo som o tom aj čítal . len mi nejde do hlavy že prečo to robí len na tom jednom tp a len na xtrende . ostatné satelity ako som písal nemajú žiadny problém a keby to bolo v tej smyčke tak by mi asi nešli žiadne programy na VERT.polar. ako mi to robilo v kuchyni ked sa zapla umývačka ,kanvica atd . tam mi spadla celá vert.polar. na satelite . nechám si poradiť , takže viem že xtrend je v poriadku ked mi to v druhej izbe ide . ešte to zajtra skúsim v obývačke na tv a na iný elekt. okruh napojiť čo to urobí cez predlžovák .
Všetko 4K
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od efendy55 »

takže dnešná aktualizácia : ani po prehodený tunerov medzi sebou nepomohlo a dokonca už nefunguje tento tp ani v izbe kde to včera cez satfinder nabehlo . obehol som v byte s predlžovákom všetky zásuvky čo mám ,ale ani to nepomohlo , dokonca som všetky spotrebiče odpojil od elektr. nechal len TV a satelit ani to nezabralo . dnes to je už KO . :cry: obehol som so satelitom všetky izby /podozrieval som plazmu panasonic po včerajšej skúsenosti / ale asi v TV problém nebol . bol som so satelitom u suseda na jeho káble aj zásuvky , tiež tento TP našlo jedine cez satfinder . dal som ho ručne preladiť uložiť a ked som vyšiel s menu a prepol na tento tp SPORT1 alebo čo kolvek iné na tomto tp tak signál žiadny . používam ako som včera písal multiprepínač a mám cez neho aj dvbt anténu . dokonca ani na priamo s lnb do boxu tento tp cez klasické / ručne aj sieťové vyhladávanie nenašlo / ako tak jedine cez ten satfinder / ešte skúsim niečo vymyslieť na inú parabolu a uvidím čo to spraví .
Všetko 4K
w.o.l.f.
Expert fóra
Expert fóra

Příspěvek od w.o.l.f. »

Pokud Ti to satfinder najde, mohly/měly by to najít i tunery v přijímači. Já bych ještě pro jistotu proměřil výstupní napájení ve V a H polarizaci ve všech boxech a srovnali s tím, co leze z finderu. Je možné, že finder Ti dodává vyšší napětí třeba jen o 1V a lnb tak je schopno mezi polarizacemi přepnout. Ale je divné, že když jsi obešel ten multipřepínač a napíchl se do lnb nedělo se nic nového.
zgemma h7s, Vu+solo2, t-90 4°W-39°E
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od efendy55 »

ešte som zabudol dodať ,v ellane mi poradili prehodiť tuneri / len tak medzi sebov čo to urobí / tak som to urobil včera ani dnes ani ked idem na to cez satfinder tak v tuneri B nezaberá ani ten satfinder ,ale na tuner A včera aj dnes cez satfinder to naladilo , ale jedine cez satfinder ,ale ked zapnem ten satfinder tak pomaličky nabieha signál na nejakých 71 % na tomto tp . ked tam niečo prepnem tak signál žiadny .
Všetko 4K
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Ja by som sa na to.............. mali ti vymenit v elane a ked nepojde dovidenia.
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Tento cely prispevok bol napisany bez financnej pomoci EU a tapatalku!
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
Odpovědět

Zpět na „X-Trend ET 10000, 9xxx,8000,8500,6500,4000“