AMIKO ALIEN 2

Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Odpovědět
Radovan111
Znalec fóra
Znalec fóra
satelitni prijimac: Dreambox DM920UHD, TBS5925

Re: AMIKO ALIEN 2

Příspěvek od Radovan111 »

Můžu zase trochu odbočit a poprosit Vás jak mám nastavit Základní nastavení obrazu:
HDMI to je asi dobře když mám HDMI kabel spojený z boxem
a dál nevím- nemám to asi dobře
Jak zjistím ten režim rozlišení zda 1080i nebo 1080p a nebo 720p a nebo 576p a nebo 576i? to je podle typu televize? ale v technických udajích TV nic takového není

A 50 Hz nebo 60?

Zobrazit obraz 4:3 jako ?
Zobrazit obraz než 16:9 jako ?

asi to nemám dobře nastavené protože příklad u některých pořadů nejsou vidět dobře vrchy postav

Děkuji :thankyou:

Chtěl jsem tu dát obrázek nastavení přes OpenWebif a nejde to plechovka se sekne a nereaguje nanic pouze vypnout zapnout hlavním vypínačem.

Už mě to ale fakt otravuje ta plechovka, ale vážně už - s tím se nedá fakt nic pořádně dělat v těch E2- možná ve Sparku ta plechovka je dobrá ale v E2 ne!! :( :D
Boxy - DREAMBOX DM920 UHD, Amiko Alien2 Triple+-úplně k ničemu , DR HD F16 , Motor Strong, satelitní parabola Fuba 100cm, satelitní karta TBS 5925, Humax DV 1100S- úplně ale úplně k ničemu :) :) :) :)
vinov
Odborník
Odborník

Příspěvek od vinov »

Vetsinou necham epg ukladat bez zasahu do instalovane enigmy (tedy hadam ze do flash pameti), protoze enigmy nemivaji v menu tu moznost volby ukladat jinam (anebo ja ji vzdy nedokazu objevit). Ale nektere enigmy tu moznost v menu maji a pak necham epg dat soubor ulozit na muj externi usb disk. V tomhle Hyperionu 5.1 myslim, ze ta moznost je, jenze nebylo jasne co je co, jestli HD nebo USB volba je muj externi usb disk... je to nejednoznacne, u jineho druhu enigmy si pamatuji, ze volba byla jasna, protoze znela externi uloziste, pro nas mene technicky zdatne ;)

Tak jako tak, ted uz v tomto Hyperionu 5.1 tu moznost ukladat epg nekam jinam v tech menu vubec nemuzu najit, asi mam vlci mlhu, ale pamatuji, ze jsem si s tim hral a ze tam nebylo jasne, co si clovek zvolil. Tak jsem ted spustil plugin dream explorer a epg.dat soubor na mem externim disku prejmenoval na epg.datbak (co vim, mohl tam zustat od predesle enigmy) a po restartu enigmy se tam ted zacal budovat novy soubor, ted je nazvany epg.dat.loading, takze ocekavam, ze to loading za cas zmizi (zatim to ale nemizi, i kdyz jsem z toho vycouval a prejel kanaly aby se epg nacetlo, tak nevim) ale je ted jasne, ze jsem to ukladani nastavil na externi disk. Ale nemyslim, ze v tomto pripade, kdy ty ctyri kanaly maji problem v tom kanalovem menu, ma s timto co spolecneho. Spis me to prijde jako bug pro reseni vyvojari.

Picony vetsinou nemam (mel jsem je u Hyperionu 5.3 pro Astru19 stahnute z menu pluginu a nechal jsem je ulozit na externi disk), protoze ty bych si opatril az kdyz by se nejaka enigma u me uhnizdila nadobro, coz se zatim nestalo, nejuspesnejsi me vydrzela tak mesic nebo dva, ale vetsinou je to par dni, tyden nebo dva, zalezi jak se me do toho chce rypat. Nekdy se vratim na tyden ke Sparku, ktery jsem provozoval prvnich par let s Alienem temer vylucne.

Ted pri dalsim zkouseni to vypada, ze problem s temi ctyrmi kanaly neni v tom, jak rychle se v tom kanalovem menu 'zvoli', cili volba na ne najede rychle jak ma, ale problem je s opoustenim toho jejich vyberu, aby tento presel na jiny kanal pri prejizdeni pres programy v tom kanalovem menu (channel selection menu).

Rovnez prepinani kanalu bez zobrazeni jakehokoli menu, jde rychle jak se patri, vcetne tech ctyr problemovych kanalu, ty potize jsou hlavne v tom channel selection menu pri 'pojizdeni' sipkami pres kanaly bez jakekoli jejich aktivace (tedy v PiG malem obrazu bezi puvodni program ktery byl zobrazeny kdyz se zapnulo to menu). A ten problem neni z najeti volby na ty kanaly, ale pri tom, kdyz ta volba ma po zmacknuti tlacitka na DO ten kanal opustit a zvyraznit jiny kanal. Je to divne, jakoby ty ctyri kanaly v tom channel menu byly namazne nejakym lepidlem, ci co.

Ohledne pameti, moc se tomu info panelu nevenuji, ale kdyz se tam obcas mrknu, vypadaji veci v poradku, flesh pamet skoro 70% plna, nebo je to 70 MB, ted nevim, asi 50MB volnych, podobne pro RAM pamet, ani cpu neni nejak vytizeny. Problem je, ze kdyz mam zobrazeny ten info panel, tak nejde zobrazit to menu vyberu kanalu a naopak, abych videl v realu, jestli cpu nejde na 100% nebo tak neco. A jak rikam, mam problem se zakladni instalaci bez pridanych pluginu, ktere by mohly ucpat pamet.
vinov
Odborník
Odborník

Příspěvek od vinov »

Radovan111 píše:Můžu zase trochu odbočit a poprosit Vás jak mám nastavit Základní nastavení obrazu:
HDMI to je asi dobře když mám HDMI kabel spojený z boxem
a dál nevím- nemám to asi dobře
Jak zjistím ten režim rozlišení zda 1080i nebo 1080p a nebo 720p a nebo 576p a nebo 576i? to je podle typu televize? ale v technických udajích TV nic takového není

A 50 Hz nebo 60?

Zobrazit obraz 4:3 jako ?
Zobrazit obraz než 16:9 jako ?

asi to nemám dobře nastavené protože příklad u některých pořadů nejsou vidět dobře vrchy postav
To nastaveni pro 4:3 dej na 'Pan-Scan' setting (defaultni nastaveni je Pillar-box, doufam ze tyto terminy v pocestene enigme nejsou prelozene, ale je to zmena v realu, takze pokud se divas napriklad na Simpsony, ty byvaji ve starem formatu 4:3 a pak pri prepinani v menu uvidis cerne pruhy po stranach obrazu a to je presne co chces mit a melo by to byt na tom nastaveni Pan-Scan v menu) Jinak Fanda vysila ty Startrek taky v tomto starem formatu, myslim, Hvezdna brana na PrimaCool, to same. Pri jinem nastaveni nez PanScan pak v techto pripadech budes mit obraz roztazeny na celou obrazovku s tim, ze hlavy a i logo stanice budou aspon castecne mimo vyhled.

Obraz 16:9 chces nejspis mit nastaveny na Letterbox (coz je defaultni nastaveni, tedy co tam mas po instalaci bez tveho zasahu), cili cesky asi Obalku, nebo Psani, ale asi to pocestena enigma nepreklada. Na obrazovkach s jinym pomerem stran nez 16:9 budes mit cerne pruhy nad a pod obrazem (ovsem myslim ze nekdy filmy byvaji vice sirokouhle nez normalne a muzes mit ty pruhy i na 'moderni' obrazovce 16:9).

EU ma byt norma Pal 50Hz, Amerika je norma NTSC 60 Hz (takze tv koupena v EU by mela byt 50Hz, ovsem dnes je to televizim s temi LCD a plazmovymi obrazovkami mozna tak nejak jedno, anebo kdyz to prepnes, tak bys to mel videt, jestli je to dobre, nebo spatne, myslim ze se nic neposkodi, aspon ne kdyz to jen zkousis (jinak 50Hz je asi bezpecnejsi nez tech 60). Taky byva vyber obnovovaci frekvence 'multi', tedy cosi jako 'viceucelovy', nevim, mozna to znamena 'auto'... memu pocitacovemu monitoru ktery pouzivam jako tv je to uplne fuk, jestli tam dam 50 nebo 60 nebo multi. Rad bych sam slysel od lidi tady, jestli to ovlivni kvalitu obrazu i kdyz mas treba vybranou frekvenci, ktera 'funguje', tedy ze vidis obraz, ktery neni viditelne zmrseny z pohledu totalniho laika...

Ohledne toho rozliseni, nejlepsi verim je 1080p, pak sestupne kvalitou 10801 a nizsi cisla, jako 720p, jen stare tv s crt (sklenenou) bankou vyzaduji jeste mensi cislo, asi tech 480, nebo 500 neco. Zkus tech 1080p a kdyz budes videt obraz, tak to nech, jinak kdyz nic neuvidis, nech to byt a ono se to samo prepne zpet, kde jsi byl, je to tak delane, aby se lidi z prijimace neuzamkli spatnym vyberem ktery jejich tv nemuze zobrazit. Taky zalezi na televizi, nastavoval jsem to onehdy u svagra a na jeho ploche tv docela velke, ovsem mozna spise levne tv, jsem nejak nevidel kvalitu HD i pri tom prepnuti na 1080p, ktere tedy zobrazovalo, jen ta kvalita obrazu byla nic moc, ve srovnani s tim, co mam doma (pochybuji, ze jeho 'horsi' sat prijimac by byl tak nekvalitni, tedy ze to nebylo kvuli ne tak dobre tv).

Mozna ze tu lidi budou mit jiny nazor na pouziti toho rozliseni 1080p, jestli to vlastne zbytecne nezatezuje prijimac datovym tokem toho vysokeho rozliseni, ve kterem se stejne asi malokdy vysila (nebo jestli to muze ovlivnit velikost nahravek na disku)... jsem v tehle veci spise jen takovy pouceny laik, klidne se necham presvedcit, ze treba naprosto staci vyber 720p a ze pak treba Alien lepe zvlada HD vysilani??
Naposledy upravil(a) vinov dne 24.květen 2016 - 17:53, celkem upraveno 2 x.
Radovan111
Znalec fóra
Znalec fóra

Děkuji moc :thankyou:
takže jsem to tak nastavil viz fotka, ale nevím já tam nemám žádné boční pruhy je to film na Prima HD co teď jde, ale myslím že ty obličeje tam nemám celé viz obr. Omlouvám se jestli to píši špatně. Možná že je to dobré- nevím
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Boxy - DREAMBOX DM920 UHD, Amiko Alien2 Triple+-úplně k ničemu , DR HD F16 , Motor Strong, satelitní parabola Fuba 100cm, satelitní karta TBS 5925, Humax DV 1100S- úplně ale úplně k ničemu :) :) :) :)
vinov
Odborník
Odborník

Příspěvek od vinov »

Primu HD na pozemnim vysilani nemam, ale myslim, ze program je stejny na HD jako na SD...

Vypada to uriznute, nevim jaka je to enigma a skin, ted koukam, ze kdyz tady u sebe menim vyber pro ten format 4:3, tak ty zmeny nevidim a dokonce ten Hyperion ted na jakoukoli zmenu v tom menu nereaguje, jinak mam obraz na celou obrazovku v pozadi (menu je castecne prusvitne), tady je to v malem obrazu, ale asi by melo byt videt ty zmeny i tak.

Je mozne, ze je treba jit do tv samotne, tedy do jejiho menu a tedy pouzit tv ovladac, nikoli ovladac sat prijimace Aliena. Mozna ze tv nastaveni ma prednost pred tim, co Alien do te tv posila?

Kinosvet ted vysila Planetu zahad a to je ve 4:3 s temi cernymi pruhy po stranach (ovsem kdyz bezi reklama jako prave ted, pak je obraz pres celou obrazovku, format se meni jen pro film, reklamy se toci v novem formatu). Za deset minut budou na Prime Cool serial Simpsonu a tam by taky mely byt ty cerne pruhy po stranach. Ale vypada to na nastaveni v tv, ktere potrebuje zmenit.

Urizly obraz nahore a dole se pozna taky podle toho, ze logo stanice byva az pri hornim kraji, ne jako normalne kousek pod nim, nekdy byva dokonce castecne mimo vyhled, uriznute.
Radovan111
Znalec fóra
Znalec fóra

Ale ta Prima HD byla přes satelit- ne přes pozemní anténu
Zkusím jestli se to projeví při těch Simpsnech
Myslíš prosím změnit nastavení v TV?

Tam v tom DO na TV je tlačítko screen a jsou tam různé možnosti:
musím to vyzkoušet
možnost auto- to mám teď navolené ale nevím jestli je to dobré-nezdá se mě to
možnost úplný?
možnost 16:9?
možnost titulky?
možnost 14:9?
možnost 14:9 zoom?
možnost 4:3?
možnost Panoram?
možnost Kino?

nevím zkouším to mačkám to trochu se to mění, ale nevím přesně podle čeho se to přesně nastavuje?
Radovan111
Znalec fóra
Znalec fóra

Asi to mám teď dobře nevím :?:
Na TV mám nastavené tlačítkem DO Screen AUTO

a obr je takový: :)
vinov
Odborník
Odborník

Příspěvek od vinov »

Ja mam na obrazovce ty cerne pruhy, ale v prohlizeci ve webifu ten screenshot ty pruhy neukazuje, jen vlastni obraz. Jakou mas enigmu?

Aby bylo jasno, ty cerne pruhy znamenaji, ze tv ani box s tim obrazem nemanipuluji, tedy neroztahuji (nezvetsuji) ho, aby napriklad zmizely ty cerne pruhy po stranach (nekdo ty pruhy nechce, ale ja jsem s nimi smireny, lepsi tak, nez mit obraz uriznuty), v pripade celkoveho zvetseni totiz obraz sice pasuje obrazovce na sirku, ale nahore a dole je uriznuty. Zvlast to vadi na programech kde bezi dole na obrazu ten pasek s aktualnimi zpravami, jako ma CT24 a CNBC a CNN apod, tam nekdy ten pasek bud neni videt, nebo jen napul, coz je na draka (pokud tedy nekdo chce cist co tam bezi).

Jina volba pak obraz zvetsi jen na sirku, takze sice jsou videt cele hlavy a ten prouzek textu dole v pripade zpravodajskych kanalu, ale za cenu, ze vsechno a zvlast lide jsou kratci a tlusti...

Ted koukam, ze pouzivas jiny program na vytipnuti toho obrazku z webifu, ja kliknu do toho screenshotu pravym tlacitkem a zvolim Save As, tedy 'Zachranit jako'. Prikladam ten screenshot udelany stejnou, pracnejsi technikou.
Radovan111
Znalec fóra
Znalec fóra

Děkuju moc, :) nechám to asi tak, já mám E2 Open ATV 5.3

Ted koukam, ze pouzivas jiny program na vytipnuti toho obrazku z webifu, ja kliknu do toho screenshotu pravym tlacitkem a zvolim Save As, tedy 'Zachranit jako'. Prikladam ten screenshot udelany stejnou, pracnejsi technikou.

Tak teď jsem to udělal jak jsi psal a vyšlo toto :) Tak nevím :)
vinov
Odborník
Odborník

Příspěvek od vinov »

Open ATV 5.3 je ted nova, zkousel jsem ji minuly tyden, pamatuji si ze u ni bylo uvedeno, ze ma vylepseny webif a tohle je nejspis cast toho vylepseni, ci zdokonaleni. Uz nevim, proc jsem od ni upustil, mozna jsem ji nejak rozbil a rozhodl se jit dal.
Tenhle dil s tim kostelem a scenkou z raje byl vytecny :lol: , normalne se uz na Simpsony jinak moc nedivam, asi bych se mel divat casteji.
dlhe_pole
Veterán fóra
Veterán fóra
satelitni prijimac: VuSolo4k DM800SE kathrein910

Příspěvek od dlhe_pole »

Radovan111 píše:Děkuju moc, :) nechám to asi tak, já mám E2 Open ATV 5.3

Tak teď jsem to udělal jak jsi psal a vyšlo toto :) Tak nevím :)
hmm tak Save as je vlastne 'Zachranit jako' ... len som nepochopil ze koho ? sam seba ci okolie ?

pane boze, to fakt sme vsetci tvoji a ci len podaktorí ? ](*,)
vinov
Odborník
Odborník

Příspěvek od vinov »

K tem mym potizim s pomalosti ctyr kanalu. Protoze me pred par dny, mozna tydny, zmizel kanal Retro Music TV, tak jsem ted zkusil rucne proladit dvb-t pasma (automaticky to aspon pro ceske terestrialni vysilani nefunguje, nenajde to vetsinu stanic, respektive to najde stanice jen na jednom transponderu - ale pro pozemni vysilani se tomu asi nerika transponder?), jestli nebyl ten kanal premisteny jinam, nebo zruseny (je zruseny), a zjistil jsem, ze ty mnou vyse zminene potizove kanaly, tedy vsechny CT HD kanaly 1&2&Sport plus Art kanal jsou pohromade na transponderu na frekvenci 562 Mhz, coz je kanal 32.

Ale je tam i kanal Kinosvet, a ten me ty potize se zpomalovanim vyberu kanalu v Channel selection menu nedela. Na druhou stranu jsem si pri stopovani toho problemu vsiml, ze i satelitni HD kanaly maji jistou prodlevu (kdyz se na ne najede, tak to chvilku trva, nez muze vyber postoupit na dalsi kanal, ovsem tam je prodleva mala a prijatelna. Clovek by si toho ani nevsiml, kdyby nemel ty potize s HD kanaly pozemniho vysilani. Takze to vypada na problem HD kanalu z DVB-T ovsem proc potom Art kanal, ktery neni v HD?

Dnes jsem zadne nastaveni enigmy nemenil a pri tom vsem prepinani kanalu kvuli testovani a chozeni do Menu se me enigma zase ponekud zpomalila, uz i pri prepinani kanalu sipkou doprava nebo doleva, tedy bez zobrazeni toho kanaloveho menu vidim ten kursor (a taky jeste jednou kratce po prepnuti na jiny porad), navic ted prechod pres ty ctyri potizove kanaly v tom Channel selection menu to hapruje vic nez pred tim, pomale je to porad, ale ted kdyz zvolim CT1 HD a chvili pockam, aby to neco nacetlo, i kdyz nevim co, tak po zmacknuti sipky dolu to hned zvoli kanal nize, coz je CT2 HD, ale po dvou ci trech vterinach vyber sam poskoci jeste o kanal nize. Jsem u konce s touhle enigmou, az me to hne, tak tam nahraju neco jineho, anebo se proste vratim ke staremu ale zlatemu Sparku :poklona: To je asi taky enigma, ale nejak radne ocesana aby bezela svizne a bez problemu.

=====================

Takze to ma dobry konec, presel jsem na HDMU a zatim po par dnech to vypada, ze uz u teto enigmy zustanu. Instaloval jsem zalohovanou enigmu konfigurovanou pro oblast UK, ktera po instalaci sice bezela pomalu, ale po vymene skinu je uz rychla jak se patri.

Taky jsem pres ftp smazal skin, picony a jazyky, ktere v enigme nemaji moznost odstranenim radnym zpusobem - /usr/local/share/enigma2
Vedel by nekdo jina mista v instalaci enigmy, kde se nachazi treba pluginy, kdyz nektere nejde odinstalovat? V pluginech jsou napriklad autobouquets pro Kabel, ktery nepouzivam, ale mozna ten ve flash pameti prijimace zabira jen malo mista.
mihu84
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od mihu84 »

Keby som ja vedel, kolko problemov ma caka, po sformatovani disku, ktory mi stale bezal super, len sa mi zdalo, ze je uz privela bordelu na tej ext2 particii. ODkedy som ho nanovo preformatoval, prerozdelil, tak sa proste odpaja. jedna sa o 2.5" USB disk. 100GB particiu EXT2 mam na nahravanie, ked ho mountnem, vsetko je ok. stb nevypinam do deep sleep, ale iba do pohotovostneho rezimu. Aj tak mi nic nenahra, lebo sa disk neskor javi ako nepripojeny.

Vie mi niekto poradit?
Vu+ Uno 4k, Skylink 23.5, Motor Stab HH90, Parabola 90cm
vinov
Odborník
Odborník

Příspěvek od vinov »

S diskem nevim jak poradit, mozna muzes zkusit otevrit tu krabicku ve ktere ho mas a vysunout a znovu zasunout do konektoru uvnitr te USB krabicky, ja mival s diskem problemy, asi byl spatne usazeny v tom vnitrnim konektoru, pri jakekoli manipulaci ho enigma prestavala videt a myslel jsem, ze je volny (vyslochtany) usb kabel v konektoru, ale ted to vypada, ze to bylo pripjeni disku uvnitr te krabicky.

Na jinou notu, chtel bych se optat jaky jiny satelit krome Astry 19 E a Hotbirdu 13 E stoji za to, namirit na nej velkou parabolu.

Mam 60cm parabolu na Astru 19 a pak jsem mel 80ku na motoru, ktery se ale rozbil, takze bych tu 80ku pouzil bez motoru na Hotbird 13 E a pak mam jeste uz leta nepouzivanou parabolu 100, uz mela drzak odmontovany s tim, ze ji pouziju jako kryt pred destem na neco, ale ted si rikam, klidne bude dal fungovat... jen si nejsem jisty, jaky satelit ma zajimave progamy z Free vyberu.

Sice jsem mel motor a tak bych mel vedet, kde co je, ale bohuzel posledni roky jsem ho moc nepouzival.
wanthom
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: VU+ Duo 4K
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wanthom »

Inštalujem pre známeho Alien2, všetko ok, dal som tam OpenATV 5.3.
Pri spustení nabehne zvuk kanála, vidno menu keď dám zobraziť, akurát nejde obraz, pokiaľ neprepnem na iný kanál.
Potom to už chodí normálne. Čím by to mohlo byť? Nejaké nastavenie v menu?
VU+ Duo 4K, VU+ Uno 4K SE
AB Pulse 4K, dvojtuner
Maximum E-85 multifocus - 0,8W° + 13°E + 19,2°E + 23,5°E + 28,2°E
Radovan111
Znalec fóra
Znalec fóra

Hlavní menu
Nastavení
Přizpůsobení a vzhled
Nastavení výběru kanálu
Náhledy programů v seznamu kanálů - ano

myslím si že to je ono- ale stejně to asi nefunguje :(
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra
satelitni prijimac: Všetko-4K

Příspěvek od efendy55 »

wanthom píše:Inštalujem pre známeho Alien2, všetko ok, dal som tam OpenATV 5.3.
Pri spustení nabehne zvuk kanála, vidno menu keď dám zobraziť, akurát nejde obraz, pokiaľ neprepnem na iný kanál.
Potom to už chodí normálne. Čím by to mohlo byť? Nejaké nastavenie v menu?
hm , no pred týždnom som inštaloval alien mini a tiež som tam skúšal najnovšie openatv- 5.3 a presne to isté robilo aj u mna a pri plugine archív-cz pri stalčení exit išiel okamžite do kolien . ](*,) skúšal som potom novšiu verziu asi o dva dni a opäť to blblo . tak som tam praskol opendroid-5.5 určené pre alien-8900 a už to išlo bez problémov . ešte to malé čudo mám doma ,ked budem mať čas tak tam skúsim ešte raz nahrať openatv ak to bude stále blbnúť tak tam dám radšej opendroid-5.5. lebo chcem mať s ním svätý pokoj ,našťastie nie je môj . :smoke:
ozaj skúšali ste už niekto toto image ?? http://images.opendroid.org/5.5/Amiko/i ... =amikomini
Všetko 4K
Radovan111
Znalec fóra
Znalec fóra

No jo no co naděláme s takovýma plechovicama jako je Amiko že :( :smoke:
wanthom
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: VU+ Duo 4K
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wanthom »

Radovan111 píše:Hlavní menu
Nastavení
Přizpůsobení a vzhled
Nastavení výběru kanálu
Náhledy programů v seznamu kanálů - ano

myslím si že to je ono- ale stejně to asi nefunguje :(
Toto žiaľ nepomohlo, skúsil som aj čistú inštaláciu dnešného image a to isté...
Idem skúsiť ten OpenDroid 5.5
Naposledy upravil(a) wanthom dne 14.červen 2016 - 18:42, celkem upraveno 1 x.
VU+ Duo 4K, VU+ Uno 4K SE
AB Pulse 4K, dvojtuner
Maximum E-85 multifocus - 0,8W° + 13°E + 19,2°E + 23,5°E + 28,2°E
Radovan111
Znalec fóra
Znalec fóra

Já vím že to nepomohlo, je mě líto že jsem nepomohl , ale v open ATV 5.2 to fungovalo, v open ATV 5.3 to už zas nefunguje aspoň pro Amiko :(
Odpovědět

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“