Amiko HD-8300 Series

Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Odpovědět
kofi99

Re: Amiko HD-8300 Series

Příspěvek od kofi99 »

Zdravim Vas. Chcem sa opytat, nastal u mna takyto problem, kupil som si WiFi adapter WIFI Amiko USB adapter Mini zapojil do prijimaca a odvtedy mi nejde prehrat video z Youtube ani na pripojeni wifi (nenajde uz ziadnu siet) ani pri pripojeni kablom na net - videa aj zobrazi aj vyhlada len ich neprehraje. Soft som skusal aj novsi aj starsi a ziadna zmena. Pri prvom pripojeni nieco vypisalo na obrazovke, len som nestihol precitat co a odvtedy to nejde. Netreba nejaky ovladac, alebo co s tym? Napr. mapy idu, rss nacitava pocasie uz nie. Vdaka
t152
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od t152 »

Já jsem ten Amiko wifi USB mini koupil taky a nefungoval,tak jsem ho vrátil a vyměnili mě ho za http://www.amikostb.com/?q=product&id=120 s tímto už sít jede,ale když se odpojíš od sítě,tak už se nepřipojí,nebo,kdyby se dom AP vyplo a za chvilku zaplo,tak se sat. už taky nepřipojí . Je potřeba vypnout sat. ovladačem a zapnout,pak se připojí automaticky.
Amiko SHD 8340CICXE
Toxi81

Příspěvek od Toxi81 »

mahudo píše:
Hypnos píše:AMIKO_HD8300_Series_1.4.88 ma problemy s kartou. Po vy pnuti a zapnuti (bud z standby nebo uplne odpojeni od el.site) karta nenaskoci, musi se vybrat v menu na kontrolu karty a po te naskoci do te doby kodovano.(Zkouseno na s kartami ICE a Irdeto, CW) Zustavam na 1.4.09.
Mám AMIKO_HD8300_Series_1.4.88 a vôbec žiadne problémy... cez deň niekoľkokrát vypínanie a zapínanie... v predchádzajúcich sa mi stávali drobné výpadky zvuku (ako keby prehltnuté slabiky), ale v tomto vôbec žiadne problémy....
karta skylink IRDETO... prijímač Amiko 8340
Mam ten isty problem s firmware > 1.4.71 ze po vypnuti / zapnuti nenabehne program automaticky, pise ze kodovane, musim poprepinat a potom sa to rozbehne. Je to skoda lebo novy firmware 1.5.13 ma FastScan pre Skylink. Spravil som si zalohu z frm 1.5.13, nahodil som naspat 1.4.71 a potom som len naimportoval databazu programov Skylink zo zalohy 1.5.13. Od verzie 1.4.78 doslo k update mcas lib, ale skor to uskodilo ako pomohlo. do r..i :o Ak by s tym niekto vedel poradit, budem rad... :poklona:
t152
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od t152 »

Víte někdo jak nahrát přes Flashku do amika seznam svých RSS kanálů a v čem ho vytvořit? V menu to nabízí Load RSS address.txt ,ale nepřišel jsem na to jak to udělat.
Amiko SHD 8340CICXE
Kubox

Příspěvek od Kubox »

t152 píše:Já jsem ten Amiko wifi USB mini koupil taky a nefungoval,tak jsem ho vrátil a vyměnili mě ho za http://www.amikostb.com/?q=product&id=120 s tímto už sít jede,ale když se odpojíš od sítě,tak už se nepřipojí,nebo,kdyby se dom AP vyplo a za chvilku zaplo,tak se sat. už taky nepřipojí . Je potřeba vypnout sat. ovladačem a zapnout,pak se připojí automaticky.

Práve toto vyriešil teraz new firmware 1.5.15. Hneď pri štarte sa pripojí na AP v pohode. :good:
Amiko 8330 HD /2X/ + WD 2TB, Stab HH-90, FUBA AL 85 , Inverto Twin Black ULTRA
Sky link + Multi, Plazma Panasonic 42 + LedTV Panasonic 37.
Radvan

Příspěvek od Radvan »

Ta vcelku nová aplikace GOOGLE MAPS v Amiko HD-8340 mi umřela - píše "no information".
Že by zase nějaká změna na internetu? Minule to byl YOUTUBE, před tím zase WEATHER.
Doufám, že to zase ožije, případně někdo opraví firmware. Jste na tom podobně?
AMIKO 8340 + Mini HD SE, + Mini265HD, LNB Monoblock Twin BLACK
parabola 80cm
Radvan

Příspěvek od Radvan »

Asi momentální chybička na internetu - po třech dnech se mapy samy zase rozběhly :D
AMIKO 8340 + Mini HD SE, + Mini265HD, LNB Monoblock Twin BLACK
parabola 80cm
fizo1

Příspěvek od fizo1 »

Pre Toxi81
Ak mas pripojeny HDD, treba ho znovu formatovat a potom pripojit
Mam nainstalovany 1.5.26 pri starte stb vypisovalo kodovane, potom som formatoval HDD a zatial to fachci
petermasik

Příspěvek od petermasik »

Caute mam taku prosbu mam amiko 8340 a nahral som don sw 1.5.22 softwer prebehol v poriadku ale sat sa uz nezapol svietia len hodiny a vobec na nic nereaguje,ked som ho kupil bol v nom nahraty sw 1.4.78 mam narok na zaruku alebo my to vobec neuznaju? ja len potrebujem vediet ci mam narok na zaruku alebo nie ,sat sa nerozoberal
petermasik

Příspěvek od petermasik »

cez rs232 to vobec nereaguje, skusali aj v predajni povedali ze to poslu do velkoskladu odkial to maju a ze my daju vediet,len teraz cakat 30 dni bez satelitu dufam ze uznaju reklamaciu ved nebol rozoberany
iron65
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: DM800HDSE-klon,,,dm500s,HD BOX

Příspěvek od iron65 »

Zdravim všetkych.Poradi mi niekto ktory sw do amiko 8340,dat s emu aby išlo emu?dal som sw 1.5.26,,,share ide ale emu ee,dikess.
DM800hdse&800pvr&hdbox9100&dm500s&ariva202.
fuxo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od fuxo »

natiahni do neho ešte aktualny mcaskey a potom to pôjde
oldies26

Příspěvek od oldies26 »

Přátelé budu kupovat Amiko SHD-8340 CXE pro kamaráda místo Showboxu S300.Mám jen dotaz, má tato mašina USB vstup na předu a jak rychlé je přepínání programů?Jaký firmware doporučujete nahrát pro sledování se Skylink kartou?
Díky
wasrman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od wasrman »

tato mašina má USB vstup na předu ,přepínání programů je rychlé,firmware doporučuji nechat původní určitě bude vše OK.
oldies26

Příspěvek od oldies26 »

Díky moc
havana
Znalec fóra
Znalec fóra
satelitni prijimac: Optibox 8750 HDClCX,, Opensat

Příspěvek od havana »

wasrman píše:tato mašina má USB vstup na předu ,přepínání programů je rychlé,firmware doporučuji nechat původní určitě bude vše OK.
:( Tato mašinka má dva USB - jak ze předu, tak vzadu (vhodný pro permanentní připojení HDD se kterým dobře spolupracuje).
Co se týče FW - mnoho záleží jaký FW v něm bude - někde prodejci přijímače prodávají s nejnovějším FW...
Doporučuju prozkoumat a FW přehrát takovým, který bude vyhovovat...
Přepínání je OK...
amiko-shd8340_big.jpg
:poklona: :poklona:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Proevropský demokrat, zarputilý ANTIKOMUNISTA
PITBULLczfull

Příspěvek od PITBULLczfull »

havana píše:
wasrman píše:tato mašina má USB vstup na předu ,přepínání programů je rychlé,firmware doporučuji nechat původní určitě bude vše OK.
:( Tato mašinka má dva USB - jak ze předu, tak vzadu (vhodný pro permanentní připojení HDD se kterým dobře spolupracuje).
Co se týče FW - mnoho záleží jaký FW v něm bude - někde prodejci přijímače prodávají s nejnovějším FW...
Doporučuju prozkoumat a FW přehrát takovým, který bude vyhovovat...
Přepínání je OK...
amiko-shd8340_big.jpg
:poklona: :poklona:

přesně tak \:D/
PITBULLczfull

chtěl bych se zeptat jak rozdejchat Private Spice na nové frekvenci 11 739 MHz vše naladěno ale kanál pořád píše že je zakodován mám Amiko HD8300 soft 1.4.09 Mcas
PITBULLczfull

mmiriboy píše:
PITBULLczfull píše:chtěl bych se zeptat jak rozdejchat Private Spice na nové frekvenci 11 739 MHz vše naladěno ale kanál pořád píše že je zakodován mám Amiko HD8300 soft 1.4.09 Mcas
Povol si Maturity Rating v parametroch tvojej karty!!!
Resp., naštuduj si napr. toto vlákno:
http://ww.ab-forum.info/viewtopic.php?f ... t=Maturity
naštudováno,uděláno podle návodu uvidíme večer jestli to pojede
každopádně dík,pak písnu co a jak :smoke:
PITBULLczfull

tak vše konečně jede jak má

ještě jedna otázka dá se sledovat něco na 19,2 a 23,5 v emu??
jsem nováček prosím poraďte 8)
Odpovědět

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“