Tlačítko OPT+ a podobné

EmbreOnyx
Pokročilý
Pokročilý

Re: Tlačítko OPT+ a podobné

Příspěvek od EmbreOnyx »

Tohle je bohuzel casto rozsireny omyl! Je to presne naopak, na stb by nikdy nemel byt zvuk naplno, protoze pak muze dochazet k prebuzeni, chrceni a ruznym deformacim zvuku, taky se to tady jiz probiralo... http://www.ab-forum.info/viewtopic.php? ... 8431&hilit Nicmene neni to zase tak ze na satu mam zvuk na 10 a na televizi na plne koule :-), musi to byt umerne, nejlepe samozrejme z externich repro protoze zadna TV nenahradi ty petadvaceti kilove bedny co mam ve stene...
HD-BOX 9200 FW 1.11.57, Octagon 918 HD @ NEXT YE-2000 FW 109.53, Multibeam E-85, 3xLNB Chess Edition III 0.1dB, 1xQuad LNB Edision QSL-6 0,2dB, 1xLNB Head Digital 0.1dB, P.168-W V1, TV Samsung LE46B650, 1.0°W, 13.0°E, 19.2°E, 23.5°E, 28.2°E
havana
Znalec fóra
Znalec fóra
satelitni prijimac: Optibox 8750 HDClCX,, Opensat

Re: Tlačítko OPT+ a podobné

Příspěvek od havana »

Myslím ,že omyl to není ,protože šum dodává koncový přístroj a čím více je zesílen tím je větší šum. Nadruhou stramu máš pravdu s tím přebuzením z STB.Vím ,že u některých kanálů to opravdu je, ale je to spíše vyjímka.Ale osobně bych doporučil hlasitost mít co nejvýše buď pro všechny kanály anebo jednotlivě přebuzené kanály(dají se poznat je to pěkně slyšet) stlumit.Ze zkušenosti vím ,že stačí na 28. Co se týče beden to je samozřejmě pravda.Pro běžní provoz používám 2 x 10W přídavné k TV, a na vychutnání přes věž 5+1 dolby sourond, a jsem velmi spokojen :Yahoo!: 8) :Yahoo!:

Dodatek:
Bohužel octagon ani klony nemají výstup pro ext. nahrávací zařízení(DVD rec.,VHS), ktarý by měl stálou a normovanou úroven hladiny zvuku pro správné nahrávání jako některé přijímače(Humax II id DIGI). Proto se snažím zesilování a stlumování na stb nepoužívat protože nahrávám zatím na DVD recordér(sice jen sd nahrávky , ale pohodlně) a několikrát se mi stalo, že jsem zapomněl upravit zvuk(zesílit) a nahrávka samozřejmě dostala jen slabý zvuk a šumí :x
Proevropský demokrat, zarputilý ANTIKOMUNISTA
Odpovědět

Zpět na „Octagon HD SF 918, SF 1008, ...“