Viac oscamov na jednom stroji - navod

Oscam - rady, návody a postupy
radin
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: VU+ Ultimo 4K , Dreambox 920

Re: Viac oscamov na jednom stroji - navod

Příspěvek od radin »

Bylo by samozřejmě fajn pokud by pro mé nastavení někdo zkopiloval binárku oscamu , ale moc tomu nevěřím , jelikož usb čtečka SmartReader+ se už moc nepoužívá.Ještě jednu variantu oscamu mám , tak otestuji jak to bude na raspi fungovat a uvidíme.Jinak ale děkuju za reakce a chtěl jsem i poděkovat všem co se podílejí na chodu tohoto fóra za skvělou práci.
peter54
Veterán fóra
Veterán fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od peter54 »

Práve pointa 3 oscamov je, že jeden je vlastná kompilácia a 2 sú l2b. Potom nemusíš na klientoch nič menit.
radin
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: VU+ Ultimo 4K , Dreambox 920

Příspěvek od radin »

Peter54 díky! Tak konečně jsem to pochopil jsem si seděl na vedení , stručně pro někoho kdo je pomalejší jako já: zařízení raspberry nainstalovaný oscam (vlastní kompilace nemusí být lb2) instalace oscam2 (podpora l2b karta Skylink SK) a instalace oscam3 (podpora lb2 karta Skylink CZ).Oscam2 a oscam3 sdílí ,,info" s oscamem , na který jsou pak připojeny přes protokol cs378x newcamd ,cccam atd. kolem jdoucí zařízení.Jediné co jsem musel udělat a našel tuto info na webových stránkách Streamboardu bylo u hlavního oscamu v oscam.server změnit pwd na password jinak mi oscam2 a oscam3 neviděli na oscam.Tak doufám,že to třeba někomu pomůže.Ještě jednou velké díky Peter54 za tento skvělý návod a všem ostatním co tu dávají plnohodnotné příspěvky a pomáhají těm co potřebují takzvaně nakopnout.
:thankyou:
Odpovědět

Zpět na „Oscam - multiprotokolárny kartový server“