Amiko HD-8300 Series

Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Odpovědět
radek.plzen
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Amiko HD-8300 Series

Příspěvek od radek.plzen »

Testuji Amiko HD 8840.

Zdílení bezproblému, velká podpora emulátorů, bloker, UNI i CI slot, nahrávání, podpora wifi.
Navíc oproti 8340ce má DVBT2 & DVBC2 tuner. Oba tunery jdou vyndat.
Lze dokoupit náhradní DVBS-2 tuner a lze libovolně kombinovat.

R.
Dodo1

Příspěvek od Dodo1 »

Pre pipkonb:Čo sa týka nahrávania,ja nahrávam cez EPG s times shiftom.Je možné sa vrátiť a prehrať si znovu.Pri klasickom nahrávaní sa v zozname programov zblednú programy na TP,ktoré je možné pozerať.
Dodo1

Příspěvek od Dodo1 »

Ešte je potrebné v menu USB nastavení PVR ,zapnúť nahrať ako kódované "ANO".
mikee007

Příspěvek od mikee007 »

Ahoj všichni, velmi se předem omlouvám, pokud bych otravoval s něčím, co je dopředu jasné, ale ja si prostě nejsem jistý. Mám doma ke vší spokojenosti Amiko SHD 8320 nastavené díky odkazu na zdejším fóru tak, že už třetí měsíc "pokračuje" předplatné.

Chtěl bych teď doma rozšířit satelitní příjem do více místností. Technicky tuším jak na to, vím už odsud, že řada 8300 zvládá sdílení karty po LAN (mám v plánu zakoupit 2x SHD 8340CICXE, které už mají RJ45 LAN konektory a přes ty bych to sdílel). Ale přesto bych se na pár věcí zeptal, jestli budete vědět:

1) Uměla by i ta 8320 používat sdílenou kartu třeba přes WiFi? (WiFi USB dongle už mám a funguje, jako server bych použil jednu z těch zamýšlených nových 8340.)

2) Jen se ujistím - funguje ten přístroj, který je použitý jako server, i když je ve STANDBY tak, že ostatní mohou na tu sdílenou kartu? (Myslím, že už tu někdo zmiňoval, že to jede, ale pro jistotu se ještě zeptám.)

3) A teď jedna důležitá: Když budu ten přijímač, který bude serverem, mít nastavený tak, aby neprocházely zápisy na kartu (a bude se tím prodlužovat doba předplatného), budou i ostatní moci takovou sdílenou kartu používat, jakoby předplatné dál běželo? Nebo se to pak řeší tím způsobem, že ten "slave" přijímač používá tu sdílenou kartu, ale sám musí mít nastaveno, aby zápisy neprocházely?

Díky moc předem komukoli ochotnému poskytnout jakoukoli informaci!!!
Hezký den všem!
patko33
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od patko33 »

...máte už otestovanú M7ičku v Amikách ?? :wink:
pall001

Příspěvek od pall001 »

Caute, nevie mi niekto poradiť aky usb prímač na internet funguje v amiko HD 8300 series? A ako ho tam nastavím keď v základnej ponuke pripojenie na internet nieje hoci v papieroch ma napísané že podporuje externe pripojenie na net cez usb. Moc veľka vďaka.
t152
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od t152 »

http://www.inter-sat.cz/amiko-usb-wifi- ... d2311.html ,nastavení v menu internet- nastavení místní sítě, změnit na wireless ,dáš scan a vybereš svou síť.
Amiko SHD 8340CICXE
placovni
satelitni prijimac: Qviart Lunix 4K OpenPli 7.3

Příspěvek od placovni »

Ahoj, můžete mě potvrdit zda u tohoto přijímače funguje přepínání 0/12V pro relátko. V menu tato funkce je a vzadu je na to konektor, ale známému to nějak nefunguje a proto prosím o odzkoušení či proměření zda tam to napětí je či není. Hledám pro sebe HD přijímač s tímto přepínáním, máme v domě multiswith a rad bych si tam ještě připojil vlastní parabolu s diseqem. Děkuji
Qviart Lunix 4K OpenPli 7.3
RAMSES
Odborník
Odborník

Příspěvek od RAMSES »

placovni píše:Ahoj, můžete mě potvrdit zda u tohoto přijímače funguje přepínání 0/12V pro relátko. V menu tato funkce je a vzadu je na to konektor, ale známému to nějak nefunguje a proto prosím o odzkoušení či proměření zda tam to napětí je či není. Hledám pro sebe HD přijímač s tímto přepínáním, máme v domě multiswith a rad bych si tam ještě připojil vlastní parabolu s diseqem. Děkuji
Áno je tam "konektor na pripojenie externého zariadenia potrebujúce 12V, napr. prepínača". ZAP/VYP výstupného napätia je aj ponuke MENU prijímača.
satmont.online
Home site * s u p p o r t s a t *
VU+
t152
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od t152 »

Zkoušel někdo už nový SW 1.5.56 a novou kartu irdeto M7 poslední série,která nešla v uni?
Amiko SHD 8340CICXE
hiero
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hiero »

ahojte! existuje aj v poslednych softoch toto nastavenie menu-preferencie-rozne nastavenia-standby mode - FAKE :?:
ak ano je funkcne zdielanie ak je prijmac v pozicii servra v tomto mode :?:
t152
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od t152 »

existuje,ale sdílení jsem nezkoušel.předpokládám,že jestli to fungovalo,tak bude fungovat i nadále.Spíš mě zajímá,jestli někdo zkoušl tu novou M7 co nešla v UNI a jestli to ten poslední SW vyřešil.
Amiko SHD 8340CICXE
coolerman1

Příspěvek od coolerman1 »

Zdravim ,nejako som nenasiel ako sa nahravaju kluce na HD-8340 ? mam subor *.bin a neviem kde sa zadava .
t152
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od t152 »

v menu -podmíněný přístup
Amiko SHD 8340CICXE
blackfire

Příspěvek od blackfire »

t152 píše:Zkoušel někdo už nový SW 1.5.56 a novou kartu irdeto M7 poslední série,která nešla v uni?
Karta Výmena Irdeto - zápisy prejdu. V predchádzajúcom neprechádzali.
t152
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od t152 »

Výměna je ICE,ta fungovala. Myslím úplně novou kartu irdeto M7 blok uni.
Amiko SHD 8340CICXE
Satik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: DM 8000, VU+ UNO 4K SE

Příspěvek od Satik »

kubik1977 píše:Dnes mi prisla nova 8340 a ked dam MENU-INSTALACIA-tak sa mi neotvori dalsi ponuka na ladenie satelitu.mal uz niekto takyto problem.Co mam robit?
Ahoj, stala se mi stejná věc. Jak jsi problém vyřešil ?? Děkuji.
DM 8000, VU+ UNO 4K SE
reavis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od reavis »

Zdravim, chcel by som sa opytat ci je v 8320, kde pouzivam usb adapter wifi amiko, moznost resetovat nastavenia lokalnej siete a an klienta sietoveho, mam taky problem ze ked mam wifi auto zapnute, tak ked vyp a zapnem prijimac nepripoji sa mi na siet , musim vypnúť auto najst dat heslo, niečo sa mi tam zblblo a nahral som preto novší sw, dal som default nastavenia, a nastavenia klienta mi ostalo a wifi mi tiez naslo, nemusel som dat vyhladat ale po vypnuti musim vypnúť auto. Vopred vdaka za radu
lovuzdar
satelitni prijimac: Triple Dragon, DM500, IpBox

Příspěvek od lovuzdar »

Mám možná blbý dotaz: Jde do Alien 8360 narvat SPARK nebo Enigma2? ... jestli jo, tak by mě zajímalo jak.... Případně nějaký odkaz na soft. Díky za stručnou odpověď ;)
Triple Dragon, DM500, DM7000, DM800SE, IpBox 200-400, Amiko Alien 9800, Amiko 8360, Amiko Spiel
wasrman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od wasrman »

lovuzdar píše:Mám možná blbý dotaz: Jde do Alien 8360 narvat SPARK nebo Enigma2? ... jestli jo, tak by mě zajímalo jak.... Případně nějaký odkaz na soft. Díky za stručnou odpověď ;)
Mám možná blbý dotaz: Jde do trabanta narvat mercedes...odpovím Ti na Tvoji otázku,možná se Ti to podaří,ale pouze jednou a pak si můžeš koupit nový přijímač.Pokud se pletu snad mě někdo opraví.
Odpovědět

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“