VU+ ZERO

Diskuze k nastaveni a fungovani prijimacu
Odpovědět
Mewa
satelitni prijimac: VU+Zero

Re: VU+ ZERO

Příspěvek od Mewa »

Po zrušení HD kanálů skupiny NOVA na Skylinku je obraz na těchto SD stanicích velmi mizerný. Používám VTI 8.2.3 . Je nějaká možnost obraz SD kanálů vylepšit, např.jiným image ?
VU+Zero
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra
satelitni prijimac: Všetko-4K

Příspěvek od efendy55 »

skúsiť môžeš ,ale velkú šancu tomu nedávam . [-X [-o<
Všetko 4K
duri19

Příspěvek od duri19 »

vu+zero: nahral som novy openpli a okrem nahravania (to som uz vyriesil podla ipk v download sekci) mam este problem so zadavanim znakov (a,b,c,....) vzdy ked stlacam ciselne tlacidla tak sa mi zobrazuju len cisla pri hdmu image mi to fungovalo korekktne jedno stalcenie cislo a potom kazde dalsie stlacenie pismena pripadne znaky, vie niekto poradit ? Zatial som zadavanie znakov vyriesil zapojenim usb klavesnice. Vie niekto poradit ? HDMU som odinstaloval lebo pri stlaceni na dialkovou tlacidlo epg sa nezobrazilo epg ale infopanel a tlacidlo nahratych zaznamov nezobrazilo adresar s nahratymi zaznamami musel som ist priamocez menu a hdmu media...

Image mam bez dalsich pluginov, len hd-glass a gsu
amadis

Příspěvek od amadis »

rudich
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: Xtrend,Gigablue,Dm900

Příspěvek od rudich »

duri19 píše:vu+zero: nahral som novy openpli a okrem nahravania (to som uz vyriesil podla ipk v download sekci) mam este problem so zadavanim znakov (a,b,c,....) vzdy ked stlacam ciselne tlacidla tak sa mi zobrazuju len cisla pri hdmu image mi to fungovalo korekktne jedno stalcenie cislo a potom kazde dalsie stlacenie pismena pripadne znaky, vie niekto poradit ? Zatial som zadavanie znakov vyriesil zapojenim usb klavesnice. Vie niekto poradit ? HDMU som odinstaloval lebo pri stlaceni na dialkovou tlacidlo epg sa nezobrazilo epg ale infopanel a tlacidlo nahratych zaznamov nezobrazilo adresar s nahratymi zaznamami musel som ist priamocez menu a hdmu media...

Tu máš backup HDMU čiastočne pdľa tvjich predstáv.
http://clasicrock.eu/viewtopic.php?f=30&t=125
Xtrend,Gigablue,Dm900
duri19

Příspěvek od duri19 »

rudich píše:
duri19 píše:vu+zero: nahral som novy openpli a okrem nahravania (to som uz vyriesil podla ipk v download sekci) mam este problem so zadavanim znakov (a,b,c,....) vzdy ked stlacam ciselne tlacidla tak sa mi zobrazuju len cisla pri hdmu image mi to fungovalo korekktne jedno stalcenie cislo a potom kazde dalsie stlacenie pismena pripadne znaky, vie niekto poradit ? Zatial som zadavanie znakov vyriesil zapojenim usb klavesnice. Vie niekto poradit ? HDMU som odinstaloval lebo pri stlaceni na dialkovou tlacidlo epg sa nezobrazilo epg ale infopanel a tlacidlo nahratych zaznamov nezobrazilo adresar s nahratymi zaznamami musel som ist priamocez menu a hdmu media...

Tu máš backup HDMU čiastočne pdľa tvjich predstáv.
http://clasicrock.eu/viewtopic.php?f=30&t=125

dakujem, predpokladam ze tam sa musim registrovat aby som to mohol stiahnut, mne by stacil aj navod ako to nastavit v tom hdmu.
Mira.cz
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: VU+
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mira.cz »

Ahoj jen dotaz , chodí v Openpli Hbbtv ?
MULTIFEED 13E - 19,2E- 23,5E-28,2E ----server on ubuntu-13.04-server-i386-Argolis SmarGo SmartReader Plus, přijímač: Vu Zero-OpenPli 4, Vu Zero 4k - Vti ,Axas His 4K Combo-openATV
aafroman
satelitni prijimac: Vu+Solo2, Vu+Zero

Příspěvek od aafroman »

Umi mi nekdo poradit , jak vypnout tu informaci o nejblizsim poradu v timeru. Prosel jsem menu a menu HD Glass tam a zpet a ne a ne na to prijit. Dik.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
.: Vu+Solo2 VTI 6.0.3, WD Scorpio AV 500GB :.
.: Vu+Zero VTI 8.0.0, HD Glass 16 :.
havana
Znalec fóra
Znalec fóra
satelitni prijimac: Optibox 8750 HDClCX,, Opensat

Příspěvek od havana »

:D Nehledej v HD Glass16!!! Ten s tím nemá nic společného. V pluginech najdi InfoBarTunerState a na 11 řádku od shora je "Number of pending records in list" (některé verze pluginu mají ale i českou lokaci) a tam , místo defaultní jedničky dej "0"
Proevropský demokrat, zarputilý ANTIKOMUNISTA
aafroman
satelitni prijimac: Vu+Solo2, Vu+Zero

Příspěvek od aafroman »

No parada. Diky !
.: Vu+Solo2 VTI 6.0.3, WD Scorpio AV 500GB :.
.: Vu+Zero VTI 8.0.0, HD Glass 16 :.
stanislav97
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: VU+ ZERO,VU+ UNO 4K,VU+Zero 4K

vu+zero

Příspěvek od stanislav97 »

Zdar včera jsem si koupil vu+zero nahrál jsem tam openpli 4
mám takové pro někoho primitvní problémy (můj první linux) chci si seřadit programy podle sebe v menu jsem to nikde nenašel , poradí nějaký linuxový mistr nejlépe online přes skype atd... pokud je toto téma někde zodpovězeno prosím navěďte mě na něj já přesně tohle co chci vědět nenašel
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
VU+Zero , VU+UNO 4K
marecek29
Moderátor
Moderátor

Re: vu+zero

Příspěvek od marecek29 »

ObrázekObrázekObrázekObrázek

Na dotazy nepoužívejte SZ, ale fórum
11chloe
Expert fóra
Expert fóra

Re: vu+zero

Příspěvek od 11chloe »

Přepínání programů má openpli nastavené tak jak píšeš, ale dá se s tím celkem pohrát. menu-nastavení-uživatelské rozhraní
Jsou tam různé možnosti a chce si to jen upravit dle představ. Případně přes nástroj hotkey.

Seřazení programů je zase jen otázkou času.
OK - "vše , satelity, poskytovatel" ---- to jsou všechny naladěné kanály z kterých můžeš vybírat a přidávat do "oblíbené"
V oblíbených přes MENU vytvoříš položku a do ní přidáváš. Dá se i například zkopírovat z "poskytovatel" do oblíbené celý přehled.
Trošku zvláštně je řešené přesouvání pořadí kanálů, kde si v menu musíš přesouvání povolit a pak jdou kanály označit a přesunout.
Pro pohodlné seřazení přes pc použij http://dreamboxedit.com/

Pokud vidíš enigmu poprvé tak lidi se často ptají jak se dají vymazat kanály které tam nechci. Naladěné programy (vše,satelity,poskytovatel) není důvod mazat. Je to jen seznam naladěných programů z kterého se vytváří přehledy v "oblíbené". V oblíbených si pak můžeš dělat co tě napadne.
f1racer

Příspěvek od f1racer »

Dnes jsem si pořídil tento přístroj a hledám tady na fóru jak začít... Budu vděčný za jakéhokoli průvodce instalací. Zatím jsem tady studoval různá témata a moc z toho moudrý nejsem. Zatím jsem si to spustil a vse náladil - 19,2;23,5. Volné programy běží v pořádku, kódované ne. Mám kartu ICE skylinku ale kodovane programy mi zatim nejdou.
Je to v poradku ? Jestlize ano, jak a co je treba prefleshovat, co doporucujete ?
Dik za odpoved.
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od efendy55 »

nainštaluj si napr.cccam-2.3.0 zapni v menu strč kartičku a pozeraj . :good:
Všetko 4K
alfsvk

Příspěvek od alfsvk »

Chce to klud, casom sa to podda.
Napred napis o aky img sa jedna, odpoved urcite bude, neuskodi podpis s typom a img.
A nezakladaj samostatne vlakno, ked uz je. Ak by sa jednalo o specificky problem a nic take
sa este neriesilo, vtedy je to vitane. Vsetky bezne situacie su tu popisane, problematika je
spolocna a nielen pre VU, takze inspiraciu najdes aj v inych vlaknach.
f1racer

Příspěvek od f1racer »

Diky všem moc za odpovědi, až teď jsem se k tomu znovu dostal.
Stáhl jsem si ten soubor vuplus.rar , jestli chápu dobře. mám mu ho při restartu podstrčit y usb. (Doufam že jeho součástí je cccam 2.3.0)
Zálohu před jakoukoli yměnou budu moci pak nejdřív udělat , nebo ji mám udělat nejak ted ?? yadnou vlbu jak ji udelat jsem tam yatim nenasel.

Mám tam tento image - 2014-11-17 experimental factory
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Nespekuluj aj tak skoncis pri ATV alebo velmi podobnom img......... ale ak mas chut mozes skusat do nemoty...

http://www.world-of-files.net/index.php ... lus%20Zero
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Tento cely prispevok bol napisany bez financnej pomoci EU a tapatalku!
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od efendy55 »

,,má pravdu predsedo ,, [-o< tiež som si týmto prešiel na všetkých bazmekoch čo mám doma a vždy skončím na openatv-4.2 , alebo hdfreaks . :good: ale polovica týchto image je len taká ,,light " :cry: ktoré stoja za hovno ..............
Všetko 4K
f1racer

Příspěvek od f1racer »

rudicht píše:f1racer@ nemusíš si robiť zálohu z tvojho Img. nahral tam tu co som ti napísal je tam CCcam a oscam dáš kartu a bežiš. BlackHole je dobrý Img. Ale ak preferujú chalani openATV zajtra ju tam kde si sťahoval i tuto , máš. A keď sa trocha zo zerom skamaratiš, môžeš skúšať aj sám.

Díky
Odpovědět

Zpět na „VU+ DUO, SOLO, UNO, ULTIMO, ZERO, SOLO 4K, Uno 4K, Duo 4K, Ultimo 4K“