Optibox Aligator/Panthera FW

Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Odpovědět
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Re: Optibox Aligator/Panthera FW

Příspěvek od liquere »

Potom mam asi smolu,mam inu wifinu od TP-Link ktora sice funguje s alligatorom FTP,Telnet vsetko o.k.
Len pri konfigu serv. nejde zmenit eth0 na usb,ten riadok zostava šedy bez moznosti volby.Tam je pes zakopany.Nestretol sa s tym niekto?Dik.....
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Tento cely prispevok bol napisany bez financnej pomoci EU a tapatalku!
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
dydaj1
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: Optibox aligator, anakonda

Příspěvek od dydaj1 »

Po všetkých skuškach s wifi zakúpil som cca: 10-15€ Opticum GXU-301 USB WIFI adaptéra a zozbehalo sa to bez problémov :good:
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

A ten riadok mozes menit alebo ti to detekuje automaticky.V nastaveniach siete mozem menit medzi eth0 a usb_eth,ale pri nastavovani napr.server1 tam uz mam na tvrdo eth0 bez pristupu a moznosti zmeny na usb_eth.
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
jancii

Příspěvek od jancii »

Zdravim.

Ide na Aligatore Canal Digital NL? Ak ano na akom fw. a s ktorymi klucmi? Tie co su v download sekcii mi nejdu. Ma byt zapnute autoupdate alebo nie?

Dik.
Zapa
Odborník
Odborník

Příspěvek od Zapa »

Dnes byla změna klíčů a zatím ještě nejsou nové zveřejněny.Autoapdate nejde Canal Digital NL.Musíš klíče zadat nebo nahrát nový softcam s novými klíči pro Canal Digital NL.
dydaj1
Odborník
Odborník

Příspěvek od dydaj1 »

liquere píše:A ten riadok mozes menit alebo ti to detekuje automaticky.V nastaveniach siete mozem menit medzi eth0 a usb_eth,ale pri nastavovani napr.server1 tam uz mam na tvrdo eth0 bez pristupu a moznosti zmeny na usb_eth.
detekuje automaticky ak maš original wifi GXU-301
jancii

Příspěvek od jancii »

Zapa píše:Dnes byla změna klíčů a zatím ještě nejsou nové zveřejněny.Autoapdate nejde Canal Digital NL.Musíš klíče zadat nebo nahrát nový softcam s novými klíči pro Canal Digital NL.
Dakujem za odpoved. Na tej stranke sa objavili kluce na francuzov (nie francuzske kluce :-) ) aky sposobom sa tie kluce daju dostat do Aligatora? Povedzme na Sport+ kedze tam o chvilu ide futbal.

Dik
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

Tak som nakoniec rozchodil ten TP-Link cez AP-cko aj Wifi router chodi v pohode.Skusal som aj ten opticum GXU-301,ale ani netukol ani cez AP ani cez router.Neviem,ci je viac typov s tymto oznacenim v obehu ale mne zatial nechodi a pritom sa vsade kde ho predavaju uvadza ze je kompatibilny s pantherou/alligatorom.Pouzivam MAC filtraciu a WPA2.TP-Link v pohode.Ak vam chodi ta GXU-301 -cka,co mate nastavene alebo nenastavene na AP-cku?Podla popisu by to malo zvladat vsetko co pouzivam aj WPA2 a nedokaze sa na nic napojit.Dik..... :thankyou:
peterv
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: dreambox 500 HD

Příspěvek od peterv »

dydaj1 píše:< poker< veľmi sa s tým netráp nastav si len sieť v DHCP a ulož samo ti nájde pripojenie...
Potom si nainštaluj si ser..dydaj :oops: cez USB (dolné tl. v pravo a hneď modré) po reštarte vojdi do siť, nastaveni servera a zapni všetkých 10 serverov ale ulož ich....
p.s: key súbor otvoríš aj v poznámkovom bloku a prepisuješ skúšaj :wink:

Zdravim. Tak som nahodil ten tvoh server dydaj do mojho aligatora a niekolko serverov sa mi aj spojilo.Vedel by si mi dydaj1 napisat na akej druzici mam hladat tie programy?Ty to :thankyou: urcite vies,lebo to je tebou zostaveny setting.Ak mozes,tak pomoz.Dakujem.
dydaj1
Odborník
Odborník

Příspěvek od dydaj1 »

Skúšaj #-o ja už neviem aké sú tam ja to mením ale poradím ti :wink:
Vyhľadalo ti napr: Crypt......
na DO zadaj OK a modré tl: CAS prejdi na Crypt.... a más všetky programy v tom kódovaní.
peterv
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od peterv »

Dobry vecer. Chcel by som sa opytat, ci niekto z vas skusal,ako funguje cccam na aligatore. Ide to v pohode,alebo newcamd je lepsi? Kto ma nejake skusenosti nech napise. :thankyou:
peterv
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od peterv »

Este raz. Vedel by niekto poradit ako mam nastavit cccam a hlavne ako mam vyplnit a kde tie udaje,ktore som dostal.( Hi here are your cline: C: besttest9.dyndns.tv 9000 q9perghOD AkrttUU4f Newcamd mi bezi a chcel by som vediet,ci to pojde aj cez ccccam.Dakujem.
Zapa
Odborník
Odborník

Příspěvek od Zapa »

C: besttest9.dyndns.tv 9000 q9perghOD AkrttUU4f
řádek pro Alligatora /Panteru
CCCAMD 1 besttest9.dyndns.tv 9000 9000 q9perghOD AkrttUU4f 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14
NEWCAMD 2 de1cardshara.dyndns.tv 777 777 satlover 142536 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14
a tak dále.
peterv
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od peterv »

Dakujem Zapa, ze sa mi snazis pomoct, ale nejako sa mi to nedari.Precital som uz cele toto vlakno,ale nikde som nic nenasiel,aby som to nastavil.Takze po poriadku:MENU-SIT-NASTAVENI SERVERU- a v tejto zlozke mam tieto moznosti:Cislo serveru-(ake by nebolo), Pripojeni serveru - Zapnuto, Protokol- CCcam, Mod- (Server IP,alebo URL), co mam nastavit? Uzivatelske ID- co mam nastavit? Heslo-co mam nastavit?Cccam Port co mam nastavit?

A ani mi poslali to,ze to musi fungovat:Hi there,

Thanks for your test order here are your clines:

C: besttest1.dyndns.tv 9009 q9perghOD AkrttUU4f
C: besttest2.dyndns.tv 9010 q9perghOD AkrttUU4f

Kde mam vsetky tie da ne napisat ? Ja tam v menu(Nastavenie servera) nemam taky riadok, aby som to tam mohol napisat,ako pise Zapa.Urcite robim banalnu chybu,len neviem aku.Este raz dakujem za pomoc .
Zapa
Odborník
Odborník

Příspěvek od Zapa »

Nahraj soubor Server.kej na usb klíč a nahraj ho do Aligátora.Box se po nahrátí restartuje. Potom pouze musíš servry zapnout a dát připojit.
Jsou tam oba co tam máš napsané dva jiné v news.
Podle tohoto nastavení můžeš přidávat další.Abys viděl nastavení,musíš
v nastavení servru dát modré tlačíto konfigurace a udělat si heslo a zapnout ho. To je vše. V nastavení uvidíš co máš příště kam napsat.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
peterv
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od peterv »

Ten subor mi nechce natiahnut do aligatora.Pise mi,ze stahovani selhalo.
peterv
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od peterv »

peterv píše:Ten subor mi nechce natiahnut do aligatora.Pise mi,ze stahovani selhalo.
A teraz Zapa som skusil prijimac vypnut a zapnut a nejako nemoze nastartovat.Cela obrazovka je na zeleno a na stb uz asi 5 minut pise loading a stale nic.Ten subor asi v niecom pobabral.Nevies,co mam teraz urobit? Daju sa teraz nastavit nejako tovarenske nastavenia?
Zapa
Odborník
Odborník

Příspěvek od Zapa »

Tak sem ti ho dal do rar. Rozbal ho a nahraj. Chyba vnika asi přetažením
sem,u mě to píše ověrování souboru proběhlo úspěšně a bez problémů to aktualizuje.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
peterv
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od peterv »

Vdaka Zapa,netrap sa tym,ale teraz mam vacsi problem.Stale vypinam a zapinam stb a nie a nie mi nabehnut.Stale pise loading a nic.Skusim mu nejako dat tovarenske nastavenie tymi sipkami a nahrat ten firmware 15.03.Dakujem Ti za tvoje rady. Dufam,ze sa mi ho podari ozivit.
Zapa
Odborník
Odborník

Příspěvek od Zapa »

Jaké tam máš SW a jaký bot ? Nahrával ten server normálně při zapnutém
boxu? Tlačíto vpavo dole potom modré tlačíto vybrat soubor Server a tlačítko OK?
Odpovědět

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“