VU+ ZERO

Diskuze k nastaveni a fungovani prijimacu
Odpovědět
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra
satelitni prijimac: Všetko-4K

Re: VU+ ZERO

Příspěvek od efendy55 »

ipbox-9xx som mal raz doma a obraz má naozaj super o tom potom . ja tieto bazmeky nepreferujem ani ich nemusím ,lebo kamoš na nich jeden čas frčal vraj musíš vedieť ako na neho a nesmieš od neho vela vecí chcieť naraz . [-X ale to nechám na odborníkov čo frčia na ipboxoch ,ja po nich proste netúžim . :cry:
Všetko 4K
w.o.l.f.
Expert fóra
Expert fóra

Příspěvek od w.o.l.f. »

ptacko píše:pockat pockat, asi som zle pochopil. ipbox ma obraz ovela lepsi? to snad nie :( vsak kvoli tomu to idem kupit, ze poskocim vyssie s kvalitou obrazu
napisem este do fora o ruby ze ktory ma lepsi obraz
misto zero ber z ellano gigablue x1
plugin archivy je problematicky, ruzne verze v ruznych image chodi na ruznych pristrojich ruzne, viz diskuse
zgemma h7s, Vu+solo2, t-90 4°W-39°E
digitman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od digitman »

Neviem o čom to tu rozprávate a preto mi to nedalo nereagovať. Vlastnil som všetky dreamboxy čo boli na trhu okrem7080 aj ip boxy preišiel som na vu+ duo2 a vu solo se dreamboxy som vyradil zamzali a o obraze len toľko vu+ zero, duo2, solo se solo2 vie 1080p a ak mate televízny príjmač ktorý to vie zobraziť tak sa to neda porovnavať z 1080i a hlavne u hd programov obraz je o triedu lepší ako dreamboxy a ip boxy ktoré vedia len 1080i okrem 7080. Dreambox zaspal dobu a tie strašné peniaze čo pýtaju za ne tak to nekomentujem. Zero je super stroj za super peniaze. Nahráva bez problému je rýchly a má super podporu. Mojimi rukami prešlo viac ako 100 kusov a nemal som s nimi zíaden problém a ni jednu reklamaciu.
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra
satelitni prijimac: Všetko-4K

Příspěvek od efendy55 »

a čo také sa vysiela na satelitoch v 1080p ??? #-o :thankyou: že je zero v pohode za tie peniaze to nepopieram ,viem o tom svoje . :good: tiež súhlasím s tým a už som to tu tiež písal že dreambox naozaj zaspal dobu o tom potom . :cry: cena dremboxov je oproti konkurencii kde si inde to vieme všetci , ale vieme aj prečo . [-o< aj ked mám starší model napr.800 SE tak v openpli alebo v newenigme2 dreambox čo sa týka rýchlosti prepínania tak aj xtrend-10000-ka môže ísť do prdele a to som do dreamboxu dal skin hdglass ktorý ako vieš je trošku náročnejší . :smoke: mám aj uno a mal som požičané aj staré duo2 a porovnával som rýchlosť a ani jedno VU+ sa na DM v tomto v tom čase nechytalo . samozrejme dnes sú už tie softy kdesi úplne inde a sú už ovela rýchlejšie ako pred troma rokmi o tom potom . tiež vlastním solo2 , uno, zero a ešte DM-800 se org a ja osobne som s nimi spokojný . :smoke:
Naposledy upravil(a) efendy55 dne 16.leden 2016 - 12:58, celkem upraveno 1 x.
Všetko 4K
dusan333

Příspěvek od dusan333 »

Pridávam sa k digitmanovi. Len veľmi stručne. Pomer výkon / cena jednoznačne a s náskokom VU+ ZERO.
Ferguson AF-618CROptibox Anaconda HD • VU+ ZERO • OpenATV 6.2 •
digitman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od digitman »

Nejde tak o vysielanie FullHD, ale prepočet 1920 x 1080i 25 snímkov za časovú jednotku v prípade prepočtu x 2 je to 50snímkov za časovú jednotku a to je veru vidieť aj keď to je len prepočet. SD to je niečo iné tam používam autoresolution z 720 x 562i na P a neviem si pomôcť pol roka som tu mal obidve stroje DM8000 a Vu duo2 a aj tie SD boli na VU lepšie a to nehovorím koľko som vtrieskal do DM8000 penazí nakoniec som ho dal kamošovi za 100€
ptacko
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od ptacko »

este sice nevlastnim tento prijimac, ale uz je objednany. napadla ma jedna otazka. ked bude namontovany za telkou, ako budem vidiet ci je prijimac zapnuty alebo vypnuty? je na tom ir cidle nejaka kontrolka? niekde som cital, ze ani na samotnom prijimaci nie je vidno stav. je to pravda?
dudo123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od dudo123 »

Je tam zelená ledka
ptacko
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od ptacko »

ok, ale ked bude skryty za telkou? som myslel ci nahodou nie je na tom ir cidle nejaka kontrolka...
VU+ Zero 4K, VTi 13, OScam
snooffy

Příspěvek od snooffy »

Pristroj ma bilou ledku, myslim ze dudo123 zminoval prave LEDku na IR....

Pokud to nikdo neupresni tak dneska po praci pripojim ten IR cable a potvrdim to na 100%.
dudo123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od dudo123 »

Áno
vlastvs499
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Zero/ET7000/DM7080HD/DM900 4K

Příspěvek od vlastvs499 »

V externím čidle je zelená LED, která svítí velmi slabě při vypnutém přijímači, normální svit má při zapnutém.
Příjem povelu z dálk. ovladače je indikován jejím blikáním.
Zero, DM7080HD, DM920
lahr

Příspěvek od lahr »

Přesně tak se mi ta LEDka v čidle chovala s VTI8, ale od té doby co mám VTI9 se ta LED v čidle chová jinak a to tak, že nesvítí, když je přijímač vypnutý. Když je přijímač zapnutý, tak LEDka svítí velice, ale opravdu velice slabě (v porovnání s VTI8). Ten rozdíl mezi nesvítí/svítí je tak malý, že pokud je v místnosti dostatek světla a chci zkontrolovat, zda je přijímač skutečně vypnutý, tak musím dojít skoro k čidlu, abych se přesvědčil, že LEDka opravdu nesvíti. Možná jde intenzita svitu LEDky v senzoru někde v menu VTI nastavit, když LED na VTI8 svítíla "normálně", ale zatím jsem to nenašel...
vlastvs499
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Zero/ET7000/DM7080HD/DM900 4K

Příspěvek od vlastvs499 »

Jen dodám, že jsem psal o Zeru s OpenATV 5.1. U toho je rozdíl svítí/svítí slabě velký, to slabé svícení při denním světle skoro není vidět.
Ohledně toho VTI bych napsal tvůrcům, určitě to hned opraví.
Zero, DM7080HD, DM920
ptacko
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od ptacko »

Ahojte, poradte mi prosim spolahlivu verziu VTI. Potrebujem tam cccam (asi pomocou oscam?) a potrebujem aby spolahlivo behal plugin archiv cz/sk. Kartu Skylink nemam, fungujem len a iba ako klient.
dudo123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od dudo123 »

Daj 9.02 v osmičke mi nešiel
ptacko
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od ptacko »

ok. a cccam aku verziu? nasiel som tuto http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=152&t=62905
ma to matie, lebo je tam napisane nejaky cityglam a su uz starsie... a neviem co tie verzie zanmenaju oe16 a 20
lahr

Příspěvek od lahr »

Pro připojení k serveru používám CCcam2.0.11, ale když server vypadne, tak mi nejede ani základní nabídka z vloženené ICE Skylink karty. Jde ten CCcam nějak nastavit, aby box pracoval s vloženou ICE kartou, nebo je potřeba použít jiný plugin, případně jaký?
Ještě doplním: Mám pocit(nejsem si jistý), že dokud jsem používal CCcam2.3.0, tak box uměl číst i z ICE karty, ale CCcam2.3.0 mi padal při přechodu mezi satelity (19,2 a 23,5), tak jsem přešel na CCcam2.0.11 a ten nepadá, ale zase nečte kartu.
georg11
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od georg11 »

Kartu Skylink ICE cccam 2.0.11 neumí, jen CCcam2.3.0 nebo Doscam,Oscam atd
Octagon 8008, různé image v multibootu
Zgemma H7.S image openATV
lahr

Příspěvek od lahr »

Myslel jsem si to.. Díky za potvrzení..