HIPERION v2 aNEBULA v3

Diskuze k nastaveni a fungovani prijimacu HD-BOX FS-9105+ , FS-7119HD , Dreamsky HD6
satsatik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: HIPERION v2 aNEBULA v3

Příspěvek od satsatik »

Já dálkáč taky nepoužil, ale když zmačknu - a zapnu přijímač tak tam on ani off ndní zobrazí se usb a po chvíli naběhne enigma v interní flashi. Zkoušel jsem i +.
luna
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od luna »

jestli se nepletu tak ..pří zapínání ...

CH+ slouží k update bootloaderu z usb
a
CH- slouží k přepínání funkce scan usb ON/OFf .. je to tak?
revis
Legenda Fóra
Legenda Fóra
satelitni prijimac: vsetky

Příspěvek od revis »

presne tak.
Milos999
Odborník
Odborník

Příspěvek od Milos999 »

Nefunguje web http://www.pkteam.pl . Nevie prosim niekto kvoli comu ???
Zgemma H9 Combo, + WDC WD64 640 gb Scorpio Blue Multiboot: STARTUP_1 az 4: PKT Hyperion 8,PurE2 v7.4,OpenPLI 9.1,OpenHDF 6.4, Parabola offset 85 cm, motor Powertech DG 380S speedy, IBU Twin + JVC LT-65VAQ8235 a 42" LCD 3D TV LG LW 4500
Obrázek
zilizila

Příspěvek od zilizila »

Nie je to prvý krát, zvyklo to trvať pár dní...
Žeby zabudli zaplatiť webhosting? :D
Steiner
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Steiner »

Stáva sa to relatívne dosť často.
Ale že prečo nevedia ani veštice na TV8 ani na TV Active :D
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )
satelit1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: A200

Příspěvek od satelit1 »

Teď jsem přepnul na TV8 a nic o pkt neříkala, divný...

Nemá náhodou někdo přístup k testovací verzi Hyperion v3? Nemohu se dočkat..
receiver-HD BOX 9105 plus,karta-skylink, parabola-85Al.,twin lnb-Inverto black ultra, motor-Stab HH 90(68E-43W)
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra
satelitni prijimac: Všetko-4K

Příspěvek od efendy55 »

nevie niekto prečo mi v nebule v-3 pri menu/ sieť alien-8900-ka hádže zelenáč ??? :cry: potrebujem vypnúť dhcp . stretol sa s tým už niekto ?? :thankyou:
Všetko 4K
Steiner
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Steiner »

satelit1 píše:Nemá náhodou někdo přístup k testovací verzi Hyperion v3? Nemohu se dočkat..
expected date of release: 02-11-13
to už vydržíš ... :D
„Cross of Iron“
Som človek ktorý v kaviarni sedí pri stole, neprehliada si telefón, ani tablet, ani notebook - len pije kávu - ako nejaký psychopat. : )
Steiner
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Steiner »

efendy55 píše:nevie niekto prečo mi v nebule v-3 pri menu/ sieť alien-8900-ka hádže zelenáč ??? potrebujem vypnúť dhcp . stretol sa s tým už niekto ??
nekompatibilita skinu, skús zmeniť skin
„Cross of Iron“
satelit1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: A200

Příspěvek od satelit1 »

Díky za info, už se nemohu dočkat ;-)
receiver-HD BOX 9105 plus,karta-skylink, parabola-85Al.,twin lnb-Inverto black ultra, motor-Stab HH 90(68E-43W)
moulikpeta
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: sarajevo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od moulikpeta »

Steiner píše:
efendy55 píše:nevie niekto prečo mi v nebule v-3 pri menu/ sieť alien-8900-ka hádže zelenáč ??? potrebujem vypnúť dhcp . stretol sa s tým už niekto ??
nekompatibilita skinu, skús zmeniť skin
spis bych to napsal jinak chyba (non standart) v samotne enigme
Steiner
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Steiner »

moulikpeta to vidí ako väčší "průser", môže byť :D
„Cross of Iron“
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra
satelitni prijimac: Všetko-4K

Příspěvek od efendy55 »

tak som tam fleshol hyperion a aktualizoval som ju . zatial všetko ide o.k. má niekto v hyperione archív czsk a forecu ?? ak ano ako to ide ? ešte sa drbem s oscamom bude tam karta ice , ale najlepšie zatial ide oscam 7111,7188 a 6611 novšie čo som skúšal tak sa po pár prepnutiach napoja na server a karta je im už šum a fuk / aj ked to tam majú / pomože len reštart oscamu . configi mám furt tie isté . :ROFL:
Všetko 4K
moulikpeta
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Steiner píše:moulikpeta to vidí ako väčší "průser", môže byť :D
nevidim to na vetsi pruser ,jen jsem poukazoval na to ze ve skinu s kterym se zazelena neni nic spatne. muzez za to zmena v samotne img. resil jsem to v dobe kdy se hdglass skin napasovaval na sh4
Steiner
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Steiner »

Nie, môže za to neprispôsobenie skinu zmene v image.
To je vecou pohľadu, ale keď sa skin neprispôsobí zmenám v image tak to nie je chyba v image.
Tiež som to riešil v hdglass, chyba bola v tom že som ho chcel používať na image ktorý hdglass nevedel správne detekovať a použil iný share\enigma2\hd_glass16\skin.xml ako mal. Je to riešené v inštalačke hdglass tým, že obsahuje viacej súborov skin.xml /skin-173.xml, skin-178.xml, skin-ipbox-2.xml, atď./ a podľa detekovaného image ten príslušný premenuje na skin.xml.
Po odoslaní identifikačných údajov o image shamann-ovi a úprave inštalačky hdglass to bolo ok. Išlo to samozrejme aj ručne, dať tam ten správny xml, ale ďaľšia inštalačka by to samozrejme znova preplácla nesprávnym.
Ale podstatné čo tým chem povedať je to že nebola to chyba image,
image je image a keď ho chce niekto používať a s nejakým skinom, tak skin sa musí prispôsobiť image a nie opačne.
Ak je to tak že v image je doslova bug, tak vstupuje do platnosti to čo som písal predtým: moulikpeta to vidí ako väčší "průser" :D
„Cross of Iron“
moulikpeta
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Steiner píše:Nie, môže za to neprispôsobenie skinu zmene v image.
To je vecou pohľadu, ale keď sa skin neprispôsobí zmenám v image tak to nie je chyba v image.
Tiež som to riešil v hdglass, chyba bola v tom že som ho chcel používať na image ktorý hdglass nevedel správne detekovať a použil iný share\enigma2\hd_glass16\skin.xml ako mal. Je to riešené v inštalačke hdglass tým, že obsahuje viacej súborov skin.xml /skin-173.xml, skin-178.xml, skin-ipbox-2.xml, atď./ a podľa detekovaného image ten príslušný premenuje na skin.xml.
Po odoslaní identifikačných údajov o image shamann-ovi a úprave inštalačky hdglass to bolo ok. Išlo to samozrejme aj ručne, dať tam ten správny xml, ale ďaľšia inštalačka by to samozrejme znova preplácla nesprávnym.
Ale podstatné čo tým chem povedať je to že nebola to chyba image,
image je image a keď ho chce niekto používať a s nejakým skinom, tak skin sa musí prispôsobiť image a nie opačne.
Ak je to tak že v image je doslova bug, tak vstupuje do platnosti to čo som písal predtým: moulikpeta to vidí ako väčší "průser" :D
protoze spolupracuju se shamannem od zacatku znam to ipkcko dobre me to vysvetlovat nemusis co tam je
vis co je to vec nazoru, celej hdglass je napsanej pro standart E2 takze v 99% img funguje korektne a nemusi se zasahovat . je 100%-ni v jirkovo img pro jakejkoliv box
resila se jedna img pro ipboxy a kazda polska a to uz jsem vzdal ladovat kazdou novou a hledat co kde zbytecne prevrtali,takze se to neda svadet na skin a napsat ze je spatnej ze s emusi vymenit. staci poslat crashlog , default skin.xml a image version soubor a neni problem zmenit podle potreby a pridat do dalsiho updatu co se tyce hdglass
Steiner
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Steiner »

moulikpeta, netreba zbytočne citovať celé - dlhé, predchádzajúce posty na ktoré reaguješ
moulikpeta píše:.... napsat ze je spatnej ze s emusi vymenit....
to nikto predsa nepísal
ja som písal že chyba môže byť v nekompatibilite skinu a image, najjednoduchší spôsob ako to overiť je skúsiť iný skin, v skratke:
Steiner píše:nekompatibilita skinu, skús zmeniť skin
vôbec nie je potreba to ďalej rozoberať, to že prispôsobuje sa vždy skin imagu a nie opačne je jednoducho fakt
„Cross of Iron“
moulikpeta
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

ja chtel jen poukazat na to ze se pkt vrta ve vecech ,ktery fungujou a pak to takhle dopada
Steiner
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Steiner »

to si napísal výstižne
„Cross of Iron“
Odpovědět

Zpět na „F O R T I S prijímače: HDbox 7119,9105+,Dreamsky HD6“