freeSAT (UPC Direct)

Odpovědět
MoRFi

Re: freeSAT / UPC Direct: všetko o službe

Příspěvek od MoRFi »

Tak ja vam nieco poviem o serioznosti firmy UPC. Touto cestou vobec nejdem obhajovat Skylink len aby ste mali prehlad.

Kupil som si byt kde je zavedena kablovka od UPC. Povedal som si super, kupim si televizor so slotom na modul a budem mat kablovku na TV a nepotrebujem STB. Tak som spokojne prisiel do UPC, pri podpise zmluvy som na vyber dostal jeden STB do prenajmu ktory samozrejme nie je HD, vravim ze ten nechcem ze chcem modul na kartu. Odpoved, nooo ten modul s kartou stoji 80€(teraz uz 100€), tak vravim ze chcem nejaky HD STB. Za ten sa plati mesacne naviac. Nepamatam si ci to bolo 2€ alebo 5€ mesacne.

Cize mesacne poplatky 16,7€ len za kablovku, k tomu naklady na kartu(nastastie som zohnal jazdenu za 40€ a prepisali ju namna).

A predstavte si, mali este tu drzost napisat mi email ze zvysuju cennik(wtf? podpisal som zmluvu za inu sumu) a poziadat ma o to ze ak mam trvaly prikaz z uctu tak si ho mam zmenit, aby som nezabudol :D Narast ceny o 0,6€ cize na 17,3€. Takto si veru klientelu neudrzia. Ja som s nimi zmluvu rozviazal.

Ak chcete pokracovat o serioznosti ich sluzieb, urcite poznate kauzu UPC vs. Antik Telekom, kde UPC zablokovalo sledovanie ich TV :D

UPC si zoberiem v buducnosti len ked nebudem mat inu moznost :thankyou: :poklona:

:!: EDIT: Zabudol som dodat jednu perlicku. Samozrejme ked som poziadal o zrusenie zmluvy tak pocas plynutia vypovednej lehoty som sa dostal do neviazanej doby kde mi dali tarifu 21€ aj nejake drobne. Ked som si na tie peniaze ziadal doklad o zaplateni tak mi ho nechceli poslat. Az po 5 emaily kedy som sa uz ohanal SOI mi poslali domov akysi vytlacok papiera kde bolo napisane ze prijali moje peniaze :D :D :D :shock: Pani, toto je uroven serioznosti!
RATOS

Příspěvek od RATOS »

MoRFi píše:Tak ja vam nieco poviem o serioznosti firmy UPC. Touto cestou vobec nejdem obhajovat Skylink len aby ste mali prehlad.

Kupil som si byt kde je zavedena kablovka od UPC. Povedal som si super, kupim si televizor so slotom na modul a budem mat kablovku na TV a nepotrebujem STB. Tak som spokojne prisiel do UPC, pri podpise zmluvy som na vyber dostal jeden STB do prenajmu ktory samozrejme nie je HD, vravim ze ten nechcem ze chcem modul na kartu. Odpoved, nooo ten modul s kartou stoji 80€(teraz uz 100€), tak vravim ze chcem nejaky HD STB. Za ten sa plati mesacne naviac. Nepamatam si ci to bolo 2€ alebo 5€ mesacne.

Cize mesacne poplatky 16,7€ len za kablovku, k tomu naklady na kartu(nastastie som zohnal jazdenu za 40€ a prepisali ju namna).

A predstavte si, mali este tu drzost napisat mi email ze zvysuju cennik(wtf? podpisal som zmluvu za inu sumu) a poziadat ma o to ze ak mam trvaly prikaz z uctu tak si ho mam zmenit, aby som nezabudol :D Narast ceny o 0,6€ cize na 17,3€. Takto si veru klientelu neudrzia. Ja som s nimi zmluvu rozviazal.

Ak chcete pokracovat o serioznosti ich sluzieb, urcite poznate kauzu UPC vs. Antik Telekom, kde UPC zablokovalo sledovanie ich TV :D

UPC si zoberiem v buducnosti len ked nebudem mat inu moznost :thankyou: :poklona:

:!: EDIT: Zabudol som dodat jednu perlicku. Samozrejme ked som poziadal o zrusenie zmluvy tak pocas plynutia vypovednej lehoty som sa dostal do neviazanej doby kde mi dali tarifu 21€ aj nejake drobne. Ked som si na tie peniaze ziadal doklad o zaplateni tak mi ho nechceli poslat. Az po 5 emaily kedy som sa uz ohanal SOI mi poslali domov akysi vytlacok papiera kde bolo napisane ze prijali moje peniaze :D :D :D :shock: Pani, toto je uroven serioznosti!
MoRFi, nepomýlil si sa . Tu sa hovorí o satelite (UPC DIRECT , FREESAT by UPC) a nie o káblovke.
Ja osobne mám freesat už 10 rokov , viem porovnať a som spokojný. Rodičia majú Skylink a to sú len problémy .
gusto1
Znalec fóra
Znalec fóra

Příspěvek od gusto1 »

s fresatom sa da .... Mal som 2 roky viazanost, ked mi koncila, informoval som sa, co dalej a odpovedali mi, ze mi mozu predlzit dalsie 2 roky a budem platit o 2€ viac, tak som im odpisal, ze koncim a dovidenia. Este v ten den mi prisiel mail, ze to budem mat, nie o 2€ drahsie, ale o 2€ lacnejsie, tak som ostal. Teraz uz presli aj dalsie 2 roky a cenu mam tu istu a uz nemam viazanost, takze kedykolvek to mozem ukoncit. Uvidim ako sa to bude vyvijat dalej a potom zvazim co dalej :)
Antonin.23
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Dreambox TWO UHD BT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Antonin.23 »

Ratoš můžeš napsat jaké problémy a na jakém přijímači ?
Dreambox TWO UHD BT,Parabola 100 cm.
Motor SG 2100.TV SONY OLED XR55A83K.
SKYLINK Kombi,Disney+
toprun
Expert fóra
Expert fóra

Příspěvek od toprun »

Když už nic jiného, porovnej si počet změn a přelaďování a přesunů u Skylinku. Většina lidí na to není zvědavá a chtějí se dívat a ne pořád něco přenastavovat. Zvlášť to platí u starších lidí a těch, co si s technikou zrovna netykají.
UPC kromě přesunu z Astry na Thor žádné takové šachy nedělalo. O různých testech SL a podobných ptákovin ani nemluvím.
Samozřejmě UPC je obecně známá handlováním o ceně (jdu pryč => nechoďte, dáme vám na rok slevu).
CST HD2 TANK,NG-Return CS 3.0, DOScam 0.25, LNB Chess Edition 3 Single 0,1dB, SG-2100, offset 80cm
________________________________________________________________________________________________________
Čím více poznávám lidi, tím více miluji psy. R.R. Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat. B.F.
RATOS

Příspěvek od RATOS »

Antonin.23 asi sa pýtaš mňa. Problémy- to ti už odpovedal toprun a súhlasím s jeho názorom . Čo sa týka prístroja tak skylink ready .
Antonin.23
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

U Ready je problém s přelaďováním ? U UPC se přesunuje daleko víc.Stačí jen pohledat.Ale to se ztratí mezi těmi pár abonenty.Problémy budou i tam.Až nasadí Irdeto.
SKYLINK Kombi,Disney+
QMXX
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od QMXX »

Ja to mam tiez par rokov, platim mesacne co treba a mam svaty pokoj, nie je co riesit. Kto nema tych mizernych 10 eur mesacne tak nech si da dvb-t. A kto chce vela programov, hd programy a nestacia mu tie programy z dvb-t tak ten bude musiet zacvakat, inac sa to neda.

A komu sa viacej paci skylink tak nech si to predplati, koho to zaujima.
dlhe_pole
Veterán fóra
Veterán fóra
satelitni prijimac: VuSolo4k DM800SE kathrein910

Příspěvek od dlhe_pole »

MoRFi píše:Tak ja vam nieco poviem o serioznosti firmy UPC. Touto cestou vobec nejdem obhajovat Skylink len aby ste mali prehlad.

dockaj casu jak hus klasu.. aj skylink bude mat zachvilku vyselektovane prijimace v ktorych to pojde, prvy krok k tom uz urobili systemom dotovanych boxov
ja jako co si cakal ze to budes mat za suche z nosa.. UPC cable ponuku poznam, a za tu ich super cenu nenajdes nikde taku ponuku s takym mnozstvom HD programov
wtf si porob v svojej hlavicke, potom co to pogoogli a az potom pis
pozname a vieme ze neni u konca.. preco by sa mali nejaky hajzlici z vychodu - rozumej antik, prizivovat na optike ktoru si nebudovali.. nech si robia bussines v svojej sieti .. ako k tomu pridu ludia co nechcu mat s antikom nic spolocne, len co to siu stiahnut v dobrej rychlosti a tu upc momentalne ma, ale ked sa na to zavesi 1000 hajzlikov z antik boxami zrejme o nu rychlo pride
:!: EDIT: Zabudol som dodat jednu perlicku. Samozrejme ked som poziadal o zrusenie zmluvy tak pocas plynutia vypovednej lehoty som sa dostal do neviazanej doby kde mi dali tarifu 21€ aj nejake drobne.
ale ved toto si podpisoval v zmluve a jeto celkom bezny postup ci u kablu alebo u satelitu.
odrby sa deju nielen tam - zober si 10 rokov mam zakonitu poistku na auto v 1 a tej istej poistovni a oni hajzlici nieze by odmenovali za vernost nizsou cenou ale proste musis kazdy rok zmluvu jako blbec zrusit, potom ti zavola nejaky kujebacek z blavy a ponukne ti ovela vyhodnejsiu cenu ako ked series na zrusenie - vtedy ti pride aj o 50 eciek vyssia suma za to iste.
Ked som si na tie peniaze ziadal doklad o zaplateni tak mi ho nechceli poslat. Az po 5 emaily kedy som sa uz ohanal SOI mi poslali domov akysi vytlacok papiera kde bolo napisane ze prijali moje peniaze :D :D :D :shock: Pani, toto je uroven serioznosti!
dobre poplakal si si a teraz co ?
z.marian
Pokročilý
Pokročilý

HBO Max, FilmBox, Active na 2-3 mesiace gratis pre nových

Příspěvek od z.marian »

Akcia: HBO MaxPak na dva mesiace zdarma pre nových zákazníkov

Satelitná platforma freeSAT/UPC Direct sprístupní všetkým novým zákazníkom, ktorí si predplatia službu freeSAT medium karta, balíček HBO MaxPak zdarma na dva mesiace. Po vypršaní dvoch mesiacov bude balíček automaticky deaktivovaný. V prípade, že si zákazník balíček HBO MaxPak automaticky aj objedná, bude platiť až od tretieho mesiaca.

HBO MaxPak obsahuje programy HBO, HBO 2, HBO Comedy, HBO HD, Cinemax a Cinemax 2. Okrem balíčka HBO MaxPak stále platí, že zákazníci môžu získať zdarma aj balíčky FilmBox Pak (FilmBox Extra 1, FilmBox Family) a freeSAT active (Hustler TV, Daring!TV) na tri mesiace zdarma. Viac informácií o tejto akcii v tomto príspevku.

zdroj: satelitnatv.sk
pobox
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od pobox »

namorr píše: Zakaznik UPC mal vzdy jasne co kupuje a zaco kupuje a toto aj UPC vzdy dodrzalo a nadalej dodrzuje. K svojim zakaznikom sa sprava korektne.
sice sa nejedna priamo o FreeSat, ale od podstaty veci to asi nema daleko ...

Česi sa s UPC nekašlú, dali mu pokutu milión

Orgány v Českej republike v poslednom období na rozdiel od Slovenska efektívne zakročujú proti poskytovateľom telekomunikačných a televíznych služieb, ktorí porušujú práva spotrebiteľov.

Najnovším prípadom je pokuta pre poskytovateľa UPC, sesterskú spoločnosť slovenského UPC, ktorej Český telekomunikačný úrad vo štvrtok udelil pokutu jeden milión českých korún za klamanie spotrebiteľa.

UPC ponúkalo od septembra 2011 do septembra 2012 balíčky svojich produktov, pre ktoré pri ich propagovaní sľubovalo "jedinečnú cenu, která platí napořád". Toto porušilo už v januári 2013, kedy ceny zvýšilo.

"Jednání společnosti UPC Česká republika, s.r.o., úřad vyhodnotil jako zvlášť závažné vzhledem k tomu, že uvedla v omyl spotřebitele, který je ve vztahu tou slabší stranou a nemá prostředky ani možnosti, jak se tomuto klamavému jednání aktivně bránit," uvádza sa v tlačovej správe ČTÚ.

Pokuta je jednou z najvyšších udelených ČTÚ poskytovateľovi služieb v oblasti elektronickej komunikácie za nekalé obchodné praktiky. Navyše ČTÚ v tlačovej správe upozorňuje, že UPC ani v rámci správneho konania zrejme neuvádzala pravdivé informácie.

"Společnost se ve správním řízení hájila tvrzením, že svému závazku nemohla dostát vzhledem ke stoupajícím nákladům – nárůstu plateb za energie a poklesu ekonomické výkonnosti. Přestože by ani tyto okolnosti nemohly být důvodem k tomu, aby užitou klamavou obchodní praktiku ospravedlnily, ČTÚ v rámci šetření ze statistických dat zjistil, že ceny elektrické energie v roce 2012 naopak klesaly a ekonomické výsledky operátora byly v roce 2012 o 130 milionů korun lepší než v roce předchozím," uvádza ČTÚ.

Rozhodnutie zatiaľ nie je právoplatné a spoločnosť UPC už avizovala, že sa odvolá.

UPC kontroverzne zvyšovalo ceny aj na Slovensku, v polovici roka, a to aj viazaným zákazníkom. Spoločnosť si pritom plne nesplnila zákonné povinnosti, keď zákazníkov neinformovala o možnosti odstúpenia od zmluvy s ňou tak ako vyžaduje zákon. Spoločnosť na Slovensku samozrejme ale penalizovaná doteraz nebola.

zdroj:
http://www.dsl.sk/article.php?article=15020
DM5XX & Original image + GP3 plugin - skin Kerni HD1 (by Gemini & advanced conf)
VuZero & Hyperion image
havana
Znalec fóra
Znalec fóra
satelitni prijimac: Optibox 8750 HDClCX,, Opensat

Příspěvek od havana »

Česi sa s UPC nekašlú, dali mu pokutu milión
:( Opravdu si někdo myslí, že milion je relevantní pokuta :?:
Jsem chudobný člověk, ale troufnu si říct, že v případě nutnosti bych byl schopen takový milion sehnat. Bylo by to sice na hranici únosnosti to splatit, ale není to nereálné...
Pro takovou firmu jako UPC se jedná o drobné!!!
Něco jako pro mne, když dostanu pokutu 1000 kč za kouření na zastávce :)
- zamrzí to, ale rozhodně mne to dlouho trápit nebude a příště si dám větší pozor :D
:poklona: :poklona:
Proevropský demokrat, zarputilý ANTIKOMUNISTA
bibo tn
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od bibo tn »

Tu ani tak nejde o tu pokutu,ale o to ze im ju vyrubil CTU a tym straca UPC na serioznosti,a to je drahsie ako ten milion
AB IPBox 9900HD+
z.marian
Pokročilý
Pokročilý

FilmBoxy na sviatky gratis, FilmBox Plus namiesto Extra1

Příspěvek od z.marian »

Kanály FilmBox od 20.12.2013 až do 5.1.2014 gratis pre všetkých

Obrázek

Všetky FilmBoxy z ponuky - FilmBox, FilmBox Extra1, FilmBox Family - sú sprístupnené pre všetkých abonentov až do 5. januára.

Krátko po tomto dátume bude zmena týkajúca sa kanálu FilmBox Extra1. Ten má zaniknúť a na jeho mieste má vysielať multilinguálna verzia kanálu FilmBox Plus už v druhej polovici januára.
kuki_sk
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kuki_sk »

havana píše:
- zamrzí to, ale rozhodně mne to dlouho trápit nebude a příště si dám větší pozor :D
:poklona: :poklona:
Havana ale prave o tom ta pokuta je. Pokuta nema mat likvidacny charakter ale vychovny.
Teda aspon by to tak malo byt pokial nechcem niekoho umyselne zruinovat.
toprun
Expert fóra
Expert fóra

Příspěvek od toprun »

Antonin.23 píše:...U UPC se přesunuje daleko víc....
Ty mi chceš tvrdit, že u UPC je více přesunů? Koukni občas do sousedního vlákna: http://ab-forum.info/viewtopic.php?p=539972#p539972 . Tuhle myšlenku nemůžeš myslet vážně.
CST HD2 TANK,NG-Return CS 3.0, DOScam 0.25, LNB Chess Edition 3 Single 0,1dB, SG-2100, offset 80cm
________________________________________________________________________________________________________
Čím více poznávám lidi, tím více miluji psy. R.R. Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat. B.F.
Antonin.23
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Je více přesunů . Jen letos,co jsem našel : HBO Comedy,Filmbox Family,Eurosport HD a Eurosport 2 HD,Filmbox Extra 1,Nat Geo,RTR Planeta,AXN.
SKYLINK Kombi,Disney+
z.marian
Pokročilý
Pokročilý

RTR Planeta: presun

Příspěvek od z.marian »

RTR Planeta: už len z nových parametrov, pôvodný transpondér dostal Slovak Telekom

Kto chce naďalej prijímať ruský spravodajsko-kultúrny kanál RTR Planeta, musí preladiť na frekv. 12149 MHz, pol. V, SR 28000, FEC 7/8, DVB-S/QPSK. Z doterajšej frekvencie (11977 MHz) je kanál od dnes nedostupný. Pôvodný transpondér totiž zmenil parametre (11977 GHz, pol. H, SR 30000, FEC 3/4, DVB-S2/8PSK) a bude slúžiť pre ciele Slovak Telekomu.
QMXX
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od QMXX »

Antonin.23 píše:Je více přesunů . Jen letos,co jsem našel : HBO Comedy,Filmbox Family,Eurosport HD a Eurosport 2 HD,Filmbox Extra 1,Nat Geo,RTR Planeta,AXN.
8 programov za rok. To uz je fakt sila, skoro vsetko bolo treba preladit. :D Jeden kanal za 1,5 mesiaca, skor na kazdy den nieco. :D
jaydoo
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Xtrend ET4000

Příspěvek od jaydoo »

No ale budme radi, že nemáme Skylink. :D Teraz tam maju zase kopec "super" zmien.
Xtrend ET4000 OpenPLi-4.0
Odpovědět

Zpět na „FreeSat“