VU+ ZERO

Diskuze k nastaveni a fungovani prijimacu
Odpovědět
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra
satelitni prijimac: Všetko-4K

Re: VU+ ZERO

Příspěvek od efendy55 »

rozšaloval úplne B.H. čo mal v zere a nemal zálohu , :cry: tak ho fleshol na komplet v openpli . preto zháňa backup komplet pre zero kde si upraví len oscam ,alebo cccam a seting podla svojej potreby . preto som mu radšej odporučil openpli ,lebo nie je až tak zdatný v linuxe . ale chce B.H. pre zero takže ak niekto máte backup tak mu ho pošlite . neviem či by B.H. sám zvládol nastaviť ,ale nehádam sa . #-o
Všetko 4K
acik

Příspěvek od acik »

dobře napsáný efendy55 =D> jste zlatí,ještě to nakonec dáme do kupy,tohle forum ulozim :)

co mám jediný z původního BH,tak CCcam.cfg

efendy55 píše:rozšaloval úplne B.H. čo mal v zere a nemal zálohu , :cry: tak ho fleshol na komplet v openpli . preto zháňa backup komplet pre zero kde si upraví len oscam ,alebo cccam a seting podla svojej potreby . preto som mu radšej odporučil openpli ,lebo nie je až tak zdatný v linuxe . ale chce B.H. pre zero takže ak niekto máte backup tak mu ho pošlite . neviem či by B.H. sám zvládol nastaviť ,ale nehádam sa . #-o
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od efendy55 »

keby si býval niekde pri B.B. tak za 30-min. ti tam dám čo chceš a máš pokoj . :smoke: kedže máme henten mier a vianoce... :ROFL:tak ten cofig môžeš použiť aj v openpli tuším že cez ftp ho proste prepíš a daj reštart cccamu . neviem presne kde sa to nachádza v tomto image asi možno v etc ,ale nie som si istý . kto frčíte v openpli tak mu napíšte kde sa to presne nachádza nech si to prepíše .
Všetko 4K
acik

Příspěvek od acik »

Znojmo - ČR :) věřím,že se tu někdo najde a pomůže mi,ať se můžem dívat na pohádky s dětma,jsem to tady celý pojebal kudla,ale na druhou stranu aspoň se zas něčemu přiučím :)

já jsem tam už nainstaloval BH co jsem našel :)

tohle:
http://www.world-of-files.net/viewer_to ... /BlackHole
w.o.l.f.
Expert fóra
Expert fóra

Příspěvek od w.o.l.f. »

co v tom bylo nahraný za image? Používáš nějakou kartu?
zgemma h7s, Vu+solo2, t-90 4°W-39°E
alfsvk

Příspěvek od alfsvk »

A kde je problem ked mas konfig?
PLI:
menu>moduly>zelene , na konci je sofcam, stiahnes CCc, konfig cez ftp nakopcis do /etc a ide.
Nic ine netreba.
w.o.l.f.
Expert fóra
Expert fóra

Příspěvek od w.o.l.f. »

aha už jsem to pochopil, nahrej si čistý OpenPli a nastav síť a tuner, zbytek si stáhneš s pluginů
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od efendy55 »

ešte raz : frčal v B.H. ktoré položil na kolená ,ale chce zase B.H. ktoré tam už nainštaloval aj cccamom -2.3.0 / ak to medzi tým nefleshol na B.H. takže čo tam máš momentálne ???? B.H. alebo OPENPLI ???
Všetko 4K
acik

Příspěvek od acik »

teď tam mám BH :) co dál tedy.... aspoň se nenudíte/me :)
alfsvk

Příspěvek od alfsvk »

Tak si tam nakopiruj ten konfig a je, cesta je rovnaka.
acik

Příspěvek od acik »

musím doinstalovat ccam 2.3.0? prozatím BH je v základu,jen jsem flashnul a nic víc
alfsvk píše:Tak si tam nakopiruj ten konfig a je, cesta je rovnaka.
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od efendy55 »

s B.H. ti už musia poradiť iný borci ,ja v tomto momentálne nefrčím . ale viem že sa to inštaluje cez ipk, softccam fed ,alebo cez tspanel ,ale to je už zložitejšie asi pre teba . ale všetko sa dá naučiť . :ROFL: :poklona:
Všetko 4K
w.o.l.f.
Expert fóra
Expert fóra

Příspěvek od w.o.l.f. »

acik píše:musím doinstalovat ccam 2.3.0? prozatím BH je v základu,jen jsem flashnul a nic víc
alfsvk píše:Tak si tam nakopiruj ten konfig a je, cesta je rovnaka.
https://www.youtube.com/watch?v=kZLqDZ8K6y4
alfsvk

Příspěvek od alfsvk »

Toto http://www.ab-forum.info/download/file.php?id=42933 nakopiruj do /tmp v sate a potom cez zelene, zlte rucne nainstaluj.
Potom nakopiruj CCc konfig co mas do /etc.
PS: samozrejme to napred v PC odzipuj!!, kopirujes do /tmp subor CCcam230_E2_bh.tgz
PS2: to co si stiahol NIE JE backup, je to CISTA instalacia!! , takze tam nie je nic!!
acik

Příspěvek od acik »

lidi děkuji moc.satelit frčí,sice na open pli,ale i přesto moc děkuji všem a uživateli forsajd dvojnásob,natrápil se semnou :)

jestli nebude vadit,určitě tu ještě chvilku budu prudit,protože se zas někdy do BH pustím,dnes už nemůžu,manželka se chce koukat na pohádku :D
w.o.l.f.
Expert fóra
Expert fóra

Příspěvek od w.o.l.f. »

Příště než začneš něco flashovat tak se koukni co a jak jinak OpenPli obsahuje plugin na fullbackup, stáhni si ho a udělej zálohu, teprv pak do něčeho vrtej.
acik

Příspěvek od acik »

určitě vrtat budu,jen tu zalohu každopádně provedu.
w.o.l.f. píše:Příště než začneš něco flashovat tak se koukni co a jak jinak OpenPli obsahuje plugin na fullbackup, stáhni si ho a udělej zálohu, teprv pak do něčeho vrtej.
acik

Příspěvek od acik »

přesto kdyby byl někdo ochotný a udělal mi tu zálohu BH,tak budu rád,jednu jsme zkoušeli,ale příjmač vytuhnul,něco se možná špatně zkopírovalo,dál jsme BH nezkoušeli. :good: :good:
dežo

Příspěvek od dežo »

zdravím páni.
v prvom rade musím povedať, že som úplný začiatočník, čo sa týka satelitov a predtým som žiaden linuxový, alebo iný lepšejší nemal. dnes mi však prišla táto krabička a trochu som sa s ňou pohral.
prvé čo som spravil bola záloha :D ...na iných veciach som sa naučil, že bez toho to proste nejde
podarilo sa mi nastaviť wifi, čo je super lebo som mal obavy, že bude moj router slabý. inak tento bod mi trval asi najdlhšie, lebo som sa nastavoval všemožne ip adresy, ale nakoniec si to aj tak našlo samo a ide.
potreboval som však rozbehať skylink kartu a tak som sa hlbšie začítal do návodu pre začiatočníkov a odhodlal som nahodiť vti image. na prvý krát neúspšne, ale po istom youtube videu som prišiel na to, že usb kluc pravdepodobne nemože byť nijak pomenovaný (proste len removable device, žiaden názov.. fat32 samozrejmosťou). a tak sa aj stalo a už som frčal na vti, opäť som však musel nastaviť wifi.
nakoniec som dal automatické vyhladanie kanálov, nainštaloval scam, spustil scam a vuala už mi išiel aj tv lux :D
na dnes toho bolo pre mňa dosť, ďalej budem musieť nejako spojazdniť motor, lebo teraz mám natvrdo len astru a uprviť kanály. možno neskoršie cccam :evil:
na satelit len jeden mínus, je nechutne lesklý a ovládač tiež, po dneskajšku je všetko zalapkané... technické veci mi zatial ziadne nechýbajú, som rád že sa mi aspon niečo podarilo
týmto by som sa však chcel vám všetkým poďakovať, lebo ako úplný začiatočník, som tu našiel kopu návodov, bez ktorých by som na tento satelit asi ani neodhodlal. :thankyou:
VU+ Zero, VTI image
lukowicz

Příspěvek od lukowicz »

Gratuluji, taky jsem začátečník v linuxu. Sice mám DUO2 ale systém je nakonec vždy stejný. Co se týče motoru, se mi nepodařilo nastavit stále nic :D Jedu pouze na 0,8 na tvrdo.
U své staré Arivy jsem byl zvyklý na to že motor jsem měl vždy při prvotní instalaci natočený na 0, po vložení třeba 0,8, 13 a 23,5 a vložení šířky/délky se mi po překliknutí na určený satelit natočil . Žádné složité nastavování.
Poslední dobou začínám uvažovat že motor prodám a koupím si 3kusy Twin LNB, přepínač a dám to napevno. Bude i rychleší přepínání.
Nicméně pokud by se ti podařilo nastavit motor na víc než jednu družici, byl bych ti vděčný za návod jak postupovat polopatě. Děkuji za rady
Vu+ Duo2 , OpenATV 6.3, 23,5E
Vu+ Zero , OpenATV 6.4, 23,5E
Odpovědět

Zpět na „VU+ DUO, SOLO, UNO, ULTIMO, ZERO, SOLO 4K, Uno 4K, Duo 4K, Ultimo 4K“