než vám popřeji vše dobré, shrnu, co tu máme za tento rok.
Máme tu plugin ZOOM, stále ještě funkční, ač na hraně.
Máme tu plugin Stream Hunter, také zatím ještě funkční.
Zoom jsem před pár dny trochu resuscitoval a zachránil ještě pár serverů.
Nyní, po mém ladění ZOOMu, asi dva dny zázračně bez jediného záseku.
Možná proto, že o té opravě ještě nikdo neví. Takže kdo ještě neudělal a chce:
...aktualizujte ZOOM.
Dále jsem ve Stream Hunteru udělal pár oprav a vylepšení. Například na Přehraj.to – více stránek nalezeného videa.
Opraven YouTube. Ale nedokážu, aby chodil jako plnohodnotný, takže používá servery, které převádějí videa z YouTube. Video vám tak naskočí buď hned, nebo je možné to zkusit později. A může pak už jít.
Při puštění se vyšle požadavek na převod a vytvoření streamu. Prostě tomu zkuste dát šanci a zkuste to za chvilku znovu.
Pozor! Některé přístroje přehrají jen zvuk.
Dále jsem v minulosti přidal pár XXX 18+ rubrik, které mají i náhledy. Stačí ve Stream Hunteru posunout nahoru do skrytého menu.
Aktualizace tohoto pluginu se provádí v hlavním menu ZOOMu. Stačí stisknout na ovladači (8) a pak (1) a Stream Hunter se automaticky přeinstaluje (aktualizuje).
To je asi tak všechno. Nebudu vám slibovat, že tu káru budu dál tlačit další roky, ale možná časem ještě něco přidám a vylepším. Nicméně nevím dopředu, co bude a nebude. Určitě si pamatujete, že už jsem několikrát končil a pak zase něco vymyslel – a nebylo to jen jednou. Nebo jsem se snažil předat pádlo, ale nakonec zase vesluju sám.
Závěrem vám přeji do nového roku vše nejlepší, hodně zdraví, štěstí a lásky. To je to nejdůležitější, ostatní se dá koupit. Tak ať se vám v roce 2025 daří a co nejméně se to seká.
Čus pičus 2025.