Vu Solo2 diskusia

Diskuze k nastaveni a fungovani prijimacu
Odpovědět
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Re: Vu Solo2 diskusia

Příspěvek od liquere »

Cau, a citat pisat si sa naucil v skole, platis niekomu za nieco tak sa opytaj tam. Tu sa nedavaju navody na kradnutie...Cau, ked uz sme si potykali. :ROFL:
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Tento cely prispevok bol napisany bez financnej pomoci EU a tapatalku!
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra
satelitni prijimac: Všetko-4K

Příspěvek od efendy55 »

kasssko píše:CAUTE
POTREBOVAL BY SOM PORADIŤ KUPIL SOM VU SOLO 2 A POTREBUJEM NASTAVIŤ ZDIELANE KARTY TJ. JA SOM KLIENT A POTREBUJEM SA PRIPOJIŤ NA VZDIALENÝ SERVER.SOM ÚPLNÝ ZAČIATOČNÍK AKYM SPOSOBOM SA TO ROBÍ.PROSÍM O PODROBNÝ NÁVOD.BUDEM VEĽMI VĎAČNÝ.

podrobný návod ..... :ROFL:
vieš o tom že sú to celé litánie ???? asi nemáš ani šajnu čo to všetko obnáša . to je ako keby si sa spýtal potrebujem podrobný návod na generálku motora pre F1 . ](*,) nič v zlom ,ale ak si na to netrúfaš sám tak si to daj radšej nastaviť bud tam kde si to kúpil ,alebo to zanes nejakému odborníkovi čo to vie ,ale ak ti to pomôže a máš dosť času tak to tu na fore určite nájdeš ,je to toho viac než dosť ,ale predpokladám že :book: sa ti asi nechce a pravdepodobne ani nebudeš rozumieť tým výrazom čo sa tu ohladne share píšu . ja som mal to šťastie že mám dobrého kamoša ktorý mi to všetko najprv nastavil , potom ukázal, vysvetlil po lopate a vždy pomohol . ked som prvý krát videl oscam tak som na to čumel a nemal som ani šajnu čo to je . po rokoch čítania a učenia už si väčšinu vecí robím sám a ked niečo neviem tak sa snažím to nájsť na webe a ked ani tam nič nenájdem tak sa pýtam po forach . tiež som začínal na opticumoch a tiež som si sám nevedel ani tp preskenovať a nie to ešte pridať :cry: vedel som velké gulové o satelitoch a nehanbím sa za to ,ale teraz si už viem takmer so všetkým čo používam a potrebujem poradiť .ale máš pochvalu aspon za to že si kúpil niečo poriadne a nie nejaký šrot . :good: za to ti udelujem pochvalu pred naštartovaným satelitom :poklona: :good: :ROFL:máš tam aspon nainštalovaný oscam alebo cccam 2.3.0. ? aké používaš image atd..... ??? nechce sa nám volať do TV8 šamanke aby nám povedala niečo o tvojom satelite čo tam máš a čo potrebuješ .................... [-o<
Všetko 4K
w.o.l.f.
Expert fóra
Expert fóra

Příspěvek od w.o.l.f. »

souhlasím s Vámi oběma,
...problém je v tom, že dnes chtějí lidi všecko hned a nechce se jim namáhat hlavy natož něco :book:
zgemma h7s, Vu+solo2, t-90 4°W-39°E
dano01
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od dano01 »

kasssko píše:CAUTE
POTREBOVAL BY SOM PORADIŤ KUPIL SOM VU SOLO 2 A POTREBUJEM NASTAVIŤ ZDIELANE KARTY TJ. JA SOM KLIENT A POTREBUJEM SA PRIPOJIŤ NA VZDIALENÝ SERVER.SOM ÚPLNÝ ZAČIATOČNÍK AKYM SPOSOBOM SA TO ROBÍ.PROSÍM O PODROBNÝ NÁVOD.BUDEM VEĽMI VĎAČNÝ.
Všetko je tu pekne popísané na fórach, len to musíš prečítať a pochopiť :book: . Ak ani po týždni štúdia na to neprídeš čo a ako ( hlavne na aký protokol sa chceš orientovať pri zdielaní) , tak si to daj radšej nadstaviť nejakému profíkovi..... :poklona: :poklona: :poklona: Neber to ako buzeráciu, ale aj pri šoférovaní si sa musel najskôr učiť v autoškole a aj doma, a až potom - keď si dačo vedel, tak si sa začal pýtať- nikto ti hneď nedal do ruky kľúče a auto a teraz choď :D - no a toto je tomu podobné... :poklona:
kura1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: Vu+ Solo 4K

Příspěvek od kura1 »

Zdravim,v BH image mi nejdu vymazavat priecinky z NAS cez media player ani cez file browser.Subory zmaze ale priecinok uz nie.Skusal som HDMU a tam to fungovalo bez problemov.Vedel by niekto poradit ?Dakujem
Sherlock Holmes

Příspěvek od Sherlock Holmes »

kura1 píše:Zdravim,v BH image mi nejdu vymazavat priecinky z NAS cez media player ani cez file browser.Subory zmaze ale priecinok uz nie.Skusal som HDMU a tam to fungovalo bez problemov.Vedel by niekto poradit ?Dakujem
Odpoved uz mas na jinem fore. D. Explorer. Nazdar :D .
pcword
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Vu+UNO 4K SE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pcword »

Mám dotaz k VU+solo2 mám připojen 2TB USB HDD WD ,ale mám problém často se HDD odpojí a na obrazovce se ukáže následují hláška. přikládám foto i natavení
Musím vždy box restartovat. Poradí někdo kde je problém?
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
VU+UNO 4K SE+Vu+ Solo 2+VTI + VU+USB Turbo Tuner DVB-T2 / 500GB HDD+ 2TB USB HDD Motor AMIKO +120 parabola +multibeam MAXIMUM +7 LNB 28.2+23.5+19+13+0.8W+4.8E+4W
USB sat.tuner TS5922SE
jano73
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od jano73 »

Tak ja mám WD-čka, ktoré idú bez problémov pri zap. do PC a potom do solo2.
Možno nejaký chybný cluster robí problémy.
Hľadám niekoho, kto mi opraví starú poruchanú kosacku
a zavezie jedno dlhe pole hnojom.
Kto do mňa kameňom, ja do neho balvanom.
pcword
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pcword »

a nemůže to dělat problém,když mám v druhém USB portu připojen USB přepínač a vněm DVB-T tuner , Usb přepínač je ale aktivní
VU+UNO 4K SE+Vu+ Solo 2+VTI + VU+USB Turbo Tuner DVB-T2 / 500GB HDD+ 2TB USB HDD Motor AMIKO +120 parabola +multibeam MAXIMUM +7 LNB 28.2+23.5+19+13+0.8W+4.8E+4W
USB sat.tuner TS5922SE
pcword
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pcword »

právě tento problém jsem zaznamenal po poslední aktualizaci 23.6
USB sat.tuner TS5922SE
barvajs

Příspěvek od barvajs »

Jde dostat do VU+ SOLO2 fastscan pro Skylink nebo má někdo setting pro Skylink a Freesat ? Nechce se mi to dělat ručně. Včera jsem to přivezl domů z práce, mám to za úkol od šéfa. Zatím jsem nahrál VTI 7.0, ale zatím ve zbytku trochu tápu. Díky
Naposledy upravil(a) barvajs dne 19.červenec 2014 - 14:59, celkem upraveno 1 x.
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od efendy55 »

ak ti toto pomôže ,je to taký mix . upc+skylink a niečo aj s digi :ROFL:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Všetko 4K
barvajs

Příspěvek od barvajs »

Díky. A dostanu to tam jak ? Jen na flešku a někde spustit ?
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od efendy55 »

to si asi robíš asi so mna srandu však ?? ](*,) vraví ti niečo dreamboxedit ?? ak nie tak si niečo o tom prečítaj ako na to . je to prosté alane proste . :ROFL: #-o
Všetko 4K
barvajs

Příspěvek od barvajs »

Tak se hned nečerti. Je to poprvé co dělám něco s linuxovým příjmačem a to forum tady má tolik článků, že nevím kde pořádně začít. Chtěl jsem to jen co nejdřív aspoň zprovoznit na ten skylink a pak už si s tím hrát a koumat dál.
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od efendy55 »

ved ja sa nečertím :evil: ja som bohabojný človek . :ROFL: použi dreamboxedit to je nejjednoduchšie tuším že .
Všetko 4K
toprun
Expert fóra
Expert fóra

Příspěvek od toprun »

Šéf jako pokusný králík. :D
CST HD2 TANK,NG-Return CS 3.0, DOScam 0.25, LNB Chess Edition 3 Single 0,1dB, SG-2100, offset 80cm
________________________________________________________________________________________________________
Čím více poznávám lidi, tím více miluji psy. R.R. Demokracie je, když dva vlci a jedno jehně hlasují, co bude k večeři. Svoboda je, když dobře ozbrojené jehně odmítá hlasovat. B.F.
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od efendy55 »

šef určite nie ,ale ked to nenastaví tak ako to má byť tak šéf spraví s neho pokustona aj králika . :ROFL:
Všetko 4K
barvajs

Příspěvek od barvajs »

Tak jsem tam nakonec nacpal PLI a tam je fastscan skylink. Takže to je OK. Ale zase by to chtělo přidat ten Freesat jako samotnej, ale ten stejně nemam doma jak zkusit. A ještě jsem hledal jak rozchodit sdílení karty, ale asi blbě. Těch info je na jeden den asi moc. Ale dík.
efendy55
Legenda Fóra
Legenda Fóra

Příspěvek od efendy55 »

neviem čo na tom fastscane vidíš , aj tak som to nikdy v linuxe nepoužil ,,ale je to tvoja vec mna do toho nič . #-o ked tam niečo pridajú na skylinku tak si to preskenujem ručne . :good: a čo sa týka toho share tak ak si to ešte nikdy nerobil tak ťa poteš pán boh , ale dá sa aj to naučiť . kto to už robil tak si s tým poradí ,ale to je na dlhúúúúúúúúúú debatu . :poklona:
Všetko 4K
Odpovědět

Zpět na „VU+ DUO, SOLO, UNO, ULTIMO, ZERO, SOLO 4K, Uno 4K, Duo 4K, Ultimo 4K“