Edision Argus HD Mini PVR a Edision Argus VIP -PVR

Odpovědět
proc

Re: Edision Argus HD Mini PVR a Edision Argus VIP -PVR

Příspěvek od proc »

potrebujem radu :pri kúpe VIP 2 už boli naladené kanály teraz mi prijímač hlási žiadne kanály, nove ale neviem naladiť aj keď prijem je už som naladil prijímač amiko 8000 a funguje bez problémov
neviem si rady bud je slabý signál alebo je niečo s prijímačom koaxial je v oboch tunerov
vador
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od vador »

Či si tam niečo v MENU nepomenil ?
Daj továrenské nastavenie a nanovo nastav a nalaď tuner 1. Potom to zotrieď a prekopíruj na tuner 2.
VU+ SOLO2 /Openpli 8.3-release/
1x 90 + monoblok Quad
1x M85 + 0,8W-5E-13E-16E-19,2E-23,5E-28,2E
gyulesz
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od gyulesz »

Ahoj. Neviete čím to môže byť, že pri zoraďovaní programov argus piccolo, argus mini highspeed keď chcem premiestniť viac programov tak prijímač reštartuje???????????????????? Softy od Kunibert.
VU+ ZERO 4K - Openpli 8.3, VU+ SOLO SE V2 - Openpli 7.3, Octagon SF8008 mini combo - OpenATV 6.4.
hajnall
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hajnall »

Ahoj. Aky UNI. modul by ste mi poradili do Argus VIP. Vdaka. :?:
gyulesz
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od gyulesz »

mmiriboy píše:
gyulesz píše:Ahoj. Neviete čím to môže byť, že pri zoraďovaní programov argus piccolo, argus mini highspeed keď chcem premiestniť viac programov tak prijímač reštartuje???????????????????? Softy od Kunibert.
Pravdepodobná príčina:
Nedokonalá inštalácia softu, preavepodobne pozostatky "bordel" vo flashpamäti stb,podstatné dať pred a aj po inštalácii softu "továrko", ja osobne aj 2x + 2x! A až potom načítať zoznam programov zo zálohy - ak máš nejakú, ale aj tu uprednostním ručné znovu naladenie všetkých kanálov a ich ručné zoradenie!!!
Díky, ale tým to pravdepodobne nebude, lebo zvyknem aj ja dať továrko pred aj po 4 až 5 krát.
VU+ ZERO 4K - Openpli 8.3, VU+ SOLO SE V2 - Openpli 7.3, Octagon SF8008 mini combo - OpenATV 6.4.
petrpetr10
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od petrpetr10 »

gyulesz
Jaké tam máš SW???

Restart při úpravě oblíbených dělá na Heigspeed na originál SW, na řeckých ne. U piccolla jsem se s tím nesetkal.
gyulesz
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od gyulesz »

petrpetr10 píše:gyulesz
Jaké tam máš SW???

Restart při úpravě oblíbených dělá na Heigspeed na originál SW, na řeckých ne. U piccolla jsem se s tím nesetkal.
Na highspeed je soft 1.3.87 od Kunibert upravený a robí to pri zoraďovaní kanálov. Niekedy zamrzne a niekedy reštartuje.
Ota

Příspěvek od Ota »

Jaké má Vip čtečky se softem 1.2.8.0 uni ,nebo conax?
petrpetr10
Pokročilý
Pokročilý

gyulesz
Na Highspeed je už nový SW 1.3.95, teď jsem tam zkoušel dělat oblíbené, vše normál....
petrpetr10
Pokročilý
Pokročilý

Ota
no ono záleží, zda tam máš originál SW či alternativní. Mají stejné číslo. Nejlépe uděláš, když tam nahraješ poslední 1.2.85 alternativní a nebudeš řešit, půjde i conax.
mirob111
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od mirob111 »

V domácej sieti mám DM500 ako server ( skúšal som ccam 2.1.4, 2.3.0, news1.67, oscam rôzne verzie, karta 0D96 ,0D03, 0D07) a príjmače Opticum 403, 7001, 9500 a Edision Argus Vip všetky pracujú normalne okrem Argusa. Pri pozeraní sa argus kratučko zasekáva. Keď dám kartu do Argusa tak pracuje normálne, ale keď kartu zdielam tak sa zasekáva a je jedno či mám pripojené na DM všetky príjmače alebo len Argusa. V Argusovi som už odskúšal softy od 1.1.54 až po 1.2.85. Vymenil som aj druhého Argusa a robí to isté. Softy som nahrával cez USB aj RS232, pri každej nahrávke továrko pred aj po. Seting len ručne, kľúče CW vymazané. Druhú kartu neplánujem kupovať. Skúste poradiť ak viete (ale nie nový príjmač to viem aj ja). Ešte jedna otázka dá sa nahrať soft 1.2.57 z 9500-ky do argusa, keď 1.1.54 išla do 9500 ako alternatíva? Ďakujem
mirob111
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od mirob111 »

VIP nemá Mcas config a v nastaveni servera je to vypnuté.
kido

Příspěvek od kido »

Mam Edision Argus HD mini a mam taky problem ze mi zamrza markiza HD
karta Skylink ICE
sw-1.4.22 FFteam
poradte prosim
vili1
Odborník
Odborník

Příspěvek od vili1 »

vypni emu
mirob111
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od mirob111 »

Edision Argus VIP. Mám ďalší poznatok včera som pozeral cez zdielanie 0D03 Cinemax a za dve hodiny to neseklo ani raz. Dnes pri pozeraní Joj to seká v obraze skoro každú minútu. Kartu 0D03 som zasunul do príjmača a seká to naďalej. Už nevim či je zlý soft alebo príjmač, lebo to by už bol druhý čo sa takto správa.
kido

Příspěvek od kido »

vili1 píše:vypni emu
emu mam vypnute
tatino
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od tatino »

kido píše:
vili1 píše:vypni emu
emu mam vypnute
vraz tam posledne lemontre globo 1.4.34 ffteam šlape v pohode ice+crypto aj gamma card v irdeto :good: :book:
Leo.000
satelitni prijimac: Optibox Ultra HDMI

Problém při ukončení nahrávání - Argus VIP2

Příspěvek od Leo.000 »

Mám Argus VIP2 a když sleduji program, dám nahrávání přímo z ovladače a potom nahrávání zase vypnu tak se mi zůstane černá obrazovka a nápis, že kanál je kódovaný. Pomůže akorát restartování přijímače. Zjistil jsem, že to tuto chybu nedělá pokud je vypnutý TimeShift. Dělá Vám to u tohoto přijímače také a nemáte s tím nějaké zkušenosti?

Software mám Kunibert 1.2.85, ale dělalo to i se staršími verzemi. Zkusil jsem software nahrát znovu, reset, znovu naladění, ale po zapnutí TimeShift byl zase s ukončením nahrávání problém.
Edision Argus VIP2 + LNB Inverto monoblock 4.3° twin + Parabola 85 AL Emme Esse
Optibox Ultra HDMI + LNB DI-WAY monoblock 4.3° single + Parabola 80 AL Emme Esse
mirob111
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od mirob111 »

Na túto tému som prečítal celé toto fórum. Mám ešte 9500-ku. Tam tiež zo začiatku boly záseky ale pri softe 1.2.57 to už nerobí preto sa pýtam či by sa nedalnahrať tento soft al do VIP-ky. Teraz tam mám soft 1.2.85. Skúšal som skoro všetky dostupné. Pri iných softoch zamŕzal celý príjmač. Pri tomto poslednom príjmač už nezamŕza iba kratučko to sekne vo zvuku i vobraze a zistil som, že najvic to seká pri programoch Viasat a najmenej pri markíze a je jedno či mám kartu v príjmači alebo zdielam, ale viac to seká pri zdielaní. A ešte jeda vec, keď nastavím príjmač aby príjmal signál z DO RC1+RC2 seká to vic ako keď nechám nastavené len RC1 alebo RC2.
vili1
Odborník
Odborník

Příspěvek od vili1 »

mate niekto odskusane ciste IRDETO kartu na mini Edision pripadne na ktorom softe dakujem
Odpovědět

Zpět na „Edision“