Pozice titulků - Mediaplayer

Všetko o prijímači VU+ SOLO 4K - diskusia
Odpovědět
whiteman

Pozice titulků - Mediaplayer

Příspěvek od whiteman »

Ahoj,

pokud přehrávám film s titulky v mediaplayeru, titulky jsou docela malým fontem a hlavně jsou zbytečně moc nahoře, skoro ve středu obrazu. Nikde jsem nenašel nastavení, kde změnit barvu, velikost a pozici titulků. Zkusil jsem i nainstalovat XMBC, kde to nastavení je, ale nemá na nic vliv.

Image je VTI 9.0.2

Má někdo nápad, co s tím? Díky
jano73
Pokročilý
Pokročilý

Re: Pozice titulků - Mediaplayer

Příspěvek od jano73 »

Potrebuješ subssuport doinštalovať
whiteman

Příspěvek od whiteman »

Subsupport je nainstalován, ale na pozici, barvu a velikost titulků nemá nastavení vliv... Ještě zkusím jiný image, ale VTI mi jinak vyhovuje...
pele1
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od pele1 »

Daj si tam nejaké open image tam s tým problém nie je môžeš to upravovať aj počas filmu,ďalšia možnosť je upraviť to v skin.xml.
open.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
whiteman

Příspěvek od whiteman »

Tak opravdu, v jiných "open" images to šlape bez problémů. Tak snad to opraví i v dalším release VTI, protože jinak mi vyhovuje. Díky za rady :-)
brkulin

Příspěvek od brkulin »

whiteman píše:Subsupport je nainstalován, ale na pozici, barvu a velikost titulků nemá nastavení vliv... Ještě zkusím jiný image, ale VTI mi jinak vyhovuje...
Pozor. u subssuport se nastavují titulky jinde! Ne přes nastavení titulků VTI, ale v pluginech!. A při přehrávání se musí titulky vybrat pomocí tlačítka "Text". Funguje ve VTI skvěle jak ve standardním přehrávači, tak ve verzi EMC s podporou subssuport.
Odpovědět

Zpět na „Diskusia VU+ SOLO 4K“