Optibox Anaconda

Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Odpovědět
gortheb
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: Ab cryptobox 600HD

Re: Optibox Anaconda

Příspěvek od gortheb »

mne tie pluginy nainštalovalo ale ked som dal potom start v pluginoch tak to zamrzlo-dal som Xcam client, nebolo treba najprv zadať Xcam configure?
najprv musis nastavit XCAM configure kde zadas server , port, mask atd a potom daj XCAM CLIENT spustit . ja som to skusal na free card sharing a v poho slo :) odporucam pozret stranu c.2 na tejto teme ked si nevies dat rady ako nastavit XCAM :)
mariank

Příspěvek od mariank »

XCam cofigure sa nachádza už v pluginoch. Teraz ho treba v pluginoch aktivovať? alebo ísť cez napr. totalcomander a tam ho najprv nastaviť? ak hej kde sa tam presne nachádza? lebo ak ho dám zaraz v pluginoch aktivovať tak sa nič nedeje, prímač mi na nič nereaguje- musím ho natvrdo reštartnúť
dydaj1
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: Optibox aligator, anakonda

Příspěvek od dydaj1 »

mariank píše:XCam cofigure sa nachádza už v pluginoch. Teraz ho treba v pluginoch aktivovať? alebo ísť cez napr. totalcomander a tam ho najprv nastaviť? ak hej kde sa tam presne nachádza? lebo ak ho dám zaraz v pluginoch aktivovať tak sa nič nedeje, prímač mi na nič nereaguje- musím ho natvrdo reštartnúť
XCamCom... nakonfiguruj Typ spustenia Auto + start a len spustiš XcamClient a ide to.
Pozor v TC to nespraviš (len zalohu) poctivo ručo.
jaronovak
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Optibox Anaconda HD,FORMULER F

Příspěvek od jaronovak »

A kde najdem nejaku stránku free card sharing aby som vyskušal XCam . :thankyou:
Formuler F1 open ATV 5.3,FTE 105 Dural Motor SG-2100,LNB-Inverto Black Ultra Twin60E-27,5W,Optibox Anaconda HD,Parabola 120 -Silver Sky LNB monoblock SINGLE +42"LCD LG 42LK530-ZC,Octagon SF 8008 4K ATV 6.4,
dydaj1
Odborník
Odborník

Příspěvek od dydaj1 »

jaronovak píše:A kde najdem nejaku stránku free card sharing aby som vyskušal XCam . :thankyou:
Nie je problem si to aj vygoooglovať je toho na int. až až zadaj len NewCamd :roll:
mariank

Příspěvek od mariank »

kaon píše:Xcam -nastavenie:

NEWCAMD
-------------
slot 0
Client Newcamd
server URL zadáš IP alebo adresu servra
Port xxxxx
EMM disabled
CAID podľa karty ktorú zdieľaš -napr. /0D03/
MASK FFFF
User name xxxxx
Password xxxxx
Config key 0102030405060708091011121314

Ccam
--------
slot 0-11
Server URL adresa servra
Port xxxxx
EMM Disabled
CAID podľa karty ktorú zdieľaš -napr. /0D03/
MASK FFFF
Socket
Toto nastavenie zo strany 2 sa dá urobiť kedy? Čo treba urobiť aby som sa k tomuto dostal?Kde to nájsť v anaconde a kedy to tam poprípade bude?
dydaj1
Odborník
Odborník

Příspěvek od dydaj1 »

je to v PlugInu ak tomu nerozumieš pokus si prečítať cele to fórum a pokiaľ tomu nechápeš zver sa tomu kto to vie a už sa nepýtaj na základne veci ĎAKUJEM
mariank

Příspěvek od mariank »

Už to ide, chyba bola asi vi firmware, po preinstalovaní na FAC.Optibox.AnacondaHD.v1.09.05 a nahratí nanovo pluginov- ich editácia a spustenie teraz už konečne šlo- doteraz pri ich spúšťaní dochádzalo k zamrznutiu prijimača
dydaj1 píše:je to v PlugInu ak tomu nerozumieš pokus si prečítať cele to fórum a pokiaľ tomu nechápeš zver sa tomu kto to vie a už sa nepýtaj na základne veci ĎAKUJEM
Toto vlákno som si riadne prečítal viac krát, tie otázky boli na základe toho že sa prímač nechoval tak ako tu popisujete ked to ide. Všetkým dakujem za pomoc
dydaj1
Odborník
Odborník

Příspěvek od dydaj1 »

Tak potom máš dve možnosti buď si nakonfiguruješ oscam alebo xcam o tom s tu píše
http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=14&t=34476

http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=85&t=27528
Tiborik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Tiborik »

... zas Vás otravujem .... :)
... podarilo sa mi nainštalovať pluginy, zatiaľ, používam len Mcas, karta CS link mi fičí bez problémov. Teraz by som chcel rozchodiť Xcam, alebo Oscam. Ktorý je lepší na cardshare ??? Mám trochu problém s vytvorením domácej siete, zakúpený ruter nepodporuje WIN 7, ktorý mám v PC. Ale po pripojení Anakondy a PC do rutra majú obe zariadenia prístup na NET. "Len" nekomunikujú navzájom .... Anakonda si v pohode našla prístup na NET cez DHCP, funguje mi aj Youtube. Bude to stačiť na rochodenie cardshare ? Alebo je nutná komunikácia s PC ???
Ďakujem za odpoveď.
mufak76
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Optibox Anaconda

Příspěvek od mufak76 »

2Tiborik: A co podle tebe je ze nekomunikuji? Se nedostanes z PC pres FTP na Anacondu? Mas nastavne IP adresy jako v NATu napr 192.169.1.X a maji v tomto rozsahu IP jak PC tak Anaconda? A chces shareovat svoji CS kartu a nebo prijimat nejakou jinou kartu z Internetu? Na Sdileni sve karty pouzij OSCam a na prijem sdilene karty z internetu pouzij Xcam.
Optibox Anaconda HD FAC.OPENBOX.S6.v2.12.18 OSCAM 1.20-unstable_svn11394 23,5°E+19,2°E
Optibox Anaconda HD FW 2.11.57 (Octagon) OSCAM ymodv18-t48 build 23,5°E+19,2°E
Optibox Panthera FW 21.66 SoftCam 25.1.2013 23,5°E+19,2°E
SkyStar2 DVBviewer, vPlug, ACamd 23,5°E+19,2°E
jaronovak
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od jaronovak »

Ahojte tu pridavam svoje nastavenie družíc a tv kanalov od 53.0°E-24.5°W.Možno sa niekomu hodí. :)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Formuler F1 open ATV 5.3,FTE 105 Dural Motor SG-2100,LNB-Inverto Black Ultra Twin60E-27,5W,Optibox Anaconda HD,Parabola 120 -Silver Sky LNB monoblock SINGLE +42"LCD LG 42LK530-ZC,Octagon SF 8008 4K ATV 6.4,
Tiborik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Tiborik »

... nepotrebujem mať prístup cez FTP z PC do Anakondy. Chcem byť len klient, prijímať cez kartu v nete. Nato mi postačí teda fungujúce pripojenie na internet v Anakonde, nemusí byť vytvorená domáca sieť, t.j: vzájomná komunikácia PC-STB cez ruter ??? Skúšam pripojiť sa na nejaký free server, aby som vyskúšal,či mám dobre nastavený Xcam, zatiaľ, nula bodov ... ](*,)
Ozaj, ak by sa mi to podarilo, ako to zistím, kde nájdem ten sharovaný program, kde mi naskočí ???? Možno, je to hlupá otázka, ale radšej sa spýtam ... :)
jaronovak
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od jaronovak »

Tiborik
Ja mam tiež taky isty problem už ani nedufam že to sprevadzkujem Xcam a to my ide zájomná komunikácia PC-STB cez ruter. ](*,) ](*,)
jaronovak
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od jaronovak »

Tiborik
Tu prikladám program NewCamd to CCcam Converter ten zistí či je server funkčný ked sa pripajaš na dany server. :D
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Tiborik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Tiborik »

... jaronovak : Vďaka za tú aplikáciu, snáď, mi to pomôže. A mám to hodiť ako plugin do STB, alebo ide v PC ????
Teraz drahá pozerá TV, takže to budem môcť vyskúšať až v noci, resp. zajtra.
Vážne tá Anakoda je vážne vymakaný stroj,mám ju len pár dní, predtým som mal Openbox 810, s tým sa to vôbec nedá porovnať. Kvalitou je úplne inde, bola by škoda, nevyužiť maximum jej schopností ... :unknown:
jaronovak
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od jaronovak »

Tiborik
NewCamd to CCcam Converter treba spustiť v PC funguje ako semafor,
gortheb
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: Ab cryptobox 600HD

Příspěvek od gortheb »

preco mi tento converter na win 7 nejde? :( pise mi tuto hlasku :

Obrázek

a este mam otazku ohladne anacondy . Je to normalne ze vsade mi pise pri kanaloch signal 79 alebo 69% ? :D lebo som naladeny na ASTRE/EUROBIRD 28,5° E a ked som mal optibox combo predtym tak tam pisalo rozlicny signal a tuto stale 69 alebo 79 % . firmware je najnovsi 1.09.05.
plesi
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: nic staleho...
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od plesi »

gortheb píše:preco mi tento converter na win 7 nejde? :( pise mi tuto hlasku :

Obrázek

a este mam otazku ohladne anacondy . Je to normalne ze vsade mi pise pri kanaloch signal 79 alebo 69% ? :D lebo som naladeny na ASTRE/EUROBIRD 28,5° E a ked som mal optibox combo predtym tak tam pisalo rozlicny signal a tuto stale 69 alebo 79 % . firmware je najnovsi 1.09.05.
1.Stahni si ocx komponent treba zde :
http://www.afreeocx.com/ocx/info/mswinsck_ocx.html

2.Nakopiruj do C:\WINDOWS\system32

3.Zaregistruj prikazem v cmd: REGSVR32 MSWINSCK.OCX

OK?

Pokud se ti nechce provadet registrace prikazem,stahni si utilitu :
CCRPRegistration Utility- [Common Controls Replacement Project Registration Utility]
Obrázek
Ke stazeni zde:
http://ccrp.mvps.org/download/cooltools ... til120.zip

Nebo do Context Menu
OCX/DLL RegSvr Context Menu -["Register" and "Unregister"]
Ke stazeni zde:
http://ccrp.mvps.org/download/cooltools/ocxdllreg.zip
[viz.: Kontextové menu (místní menu, pohotovostní menu) se obvykle vyvolá kliknutím pravým tlačítkem myši na určitý objekt.]

Co se tice signalu,tak bez "meraku" se nemusis ani ptat [je to jen orientacni].
out of order...
Tiborik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Tiborik »

... nainštaloval som si ten CCcam Converter, skúšam už hodinu rôzne free serveri, zatiaľ, som nenašiel žiadny funkčný ... Nemá,prosím, niekto nejaký link na funkčný ... ?
Odpovědět

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“