RUN PROTECTION

Aldo
Pokročilý
Pokročilý

Re: RUN PROTECTION

Příspěvek od Aldo »

Piller píše:Tak jsem použil program na formátování HDD od fuzaka a opět mi to háže:

Failed to determine to drive
Takže se nedá naformátovat...pouze přes systémové nástroje windows a tak nelze disk naformátovat na FAT 32.To je fakt na posrání
Ty asi nečteš. Stáhni si SwissKnife, web máš výše, a formátuj.
OCTAGON SF918 HD, HOMECAST S 5001 CICR, Monoblok INVERTO 0,2dB Twin, FTE maximal 105 Al, motor SM3D12, PHILIPS 8404, PHILIPS 7403
Piller
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: Optibox Koala

Příspěvek od Piller »

aldo,čtu,swiss knife jsem si samozřejmě dávno stáhl,a to nezávisle na radě fuzaka.Tento program mi ovšem nejde spustit,háže to chybové hlášení.I když jsem jej stáhl z internetu a nebo přímo z CD
Nebudu pátrat proč,počítač mám v pořádku ,nedávno jsem si přeinstaloval XPčka(kompletne mi to trvalo týden,i se zálohováním na ten zatracenej HDD a zpět nainstalování ...ale šlape skvěle a a to i skener,který ne a ne dříve skenovat,právě kvuli chybě ve windows..Nebudu tedy do svého sw opět tahat něco co blbne při prvním spuštění.
Pro tvou informaci: domluvil jsem se prodejcem ,kde jsem svuj HDD již reklamoval.Uvidíme coo bude dál Krajní řešení je nechat si v servisu do reciveru vložit int.HDD a bude pokoj.K němu se v současné době nejvíc přikláním.Budto tam nechám dát 2,5 " nebo prý tam ppujde možná i 3,5"
Dám vědět jak jsem dopadl.čauky!
Aldo
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Aldo »

Piller píše:aldo,čtu,swiss knife jsem si samozřejmě dávno stáhl,a to nezávisle na radě fuzaka.Tento program mi ovšem nejde spustit,háže to chybové hlášení.I když jsem jej stáhl z internetu a nebo přímo z CD
Nebudu pátrat proč,počítač mám v pořádku ,nedávno jsem si přeinstaloval XPčka(kompletne mi to trvalo týden,i se zálohováním na ten zatracenej HDD a zpět nainstalování ...ale šlape skvěle a a to i skener,který ne a ne dříve skenovat,právě kvuli chybě ve windows..Nebudu tedy do svého sw opět tahat něco co blbne při prvním spuštění.
Pro tvou informaci: domluvil jsem se prodejcem ,kde jsem svuj HDD již reklamoval.Uvidíme coo bude dál Krajní řešení je nechat si v servisu do reciveru vložit int.HDD a bude pokoj.K němu se v současné době nejvíc přikláním.Budto tam nechám dát 2,5 " nebo prý tam ppujde možná i 3,5"
Dám vědět jak jsem dopadl.čauky!
O.K., rád se dozvím co Ti s tím udělali v servisu. Osobně mám raději externí disk, už jen kvůli lepšímu odvodu tepla. Externí box box už máš... K Tvé smůle jsi sáhl po nepovedeném disku, utěšit Tě může že určitě nejsi sám, např. já (ale i další) jsem dopadl stejně ze SEAGATE diskem. Teď mám WD 640GB z podobným externím boxem jako Ty (USB, eSATA) a šlape to jak hodinky. No, nesmím zakřiknout. Tak mnoho štěstí!
OCTAGON SF918 HD, HOMECAST S 5001 CICR, Monoblok INVERTO 0,2dB Twin, FTE maximal 105 Al, motor SM3D12, PHILIPS 8404, PHILIPS 7403
Piller
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: Optibox Koala

Příspěvek od Piller »

tak zatím se ze servisu nevrátilo nic,tak nevím.Jak budu něco vědět,dám to sem.
Aldo
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Aldo »

Piller píše:tak zatím se ze servisu nevrátilo nic,tak nevím.Jak budu něco vědět,dám to sem.
Všechn servisy si dávají s reklamacemi načas a ten měsíc co mají na reklamaci obvykle využívají až na doraz. Podle mne mají dvě možnosti. Buď Ti provedou Upgrade FW, anebo vymění disk. Pokud jsi tam měl starší FW, tak Upgrade by mělo věci napravit. Nicméně jsem zvědav. Přeji ať se Ti to vrátí funkční. Mne disk potrápil cca tři měsíce než jsem všechno dořešil. Ale o to byla větší radost, že to konečně chodí.
Odpovědět

Zpět na „Octagon HD SF 918, SF 1008, ...“