Cryptoworks SCM P/N 904380 Rev 2.0

Vše kolem T-REX / DRAGON / DIABLO CAM
Odpovědět
sivko44
satelitni prijimac: Ab 650 hd

Cryptoworks SCM P/N 904380 Rev 2.0

Příspěvek od sivko44 »

Ahoj chalani , v tejto verzii nečíta Skylink., má niekto nejaký link kde stiahnuť rev 2.2?. ,mám CAS 3...cez satelit to nejde prehrať!! a sorry nevedel som do ktorej sekcii fóra zaradiť túto tému. - zatial :book: :thankyou:
janko
satelitni prijimac: SS2,Openbox 810,Openbox S2 Hd

Re: Cryptoworks SCM P/N 904380 Rev 2.0

Příspěvek od janko »

sivko44 píše:Ahoj chalani , v tejto verzii nečíta Skylink., má niekto nejaký link kde stiahnuť rev 2.2?. ,mám CAS 3...cez satelit to nejde prehrať!! a sorry nevedel som do ktorej sekcii fóra zaradiť túto tému. - zatial :book: :thankyou:
no cez ORF OTA update to asi nepojde lebo ak dobre viem - podla ich navodu - to prebehne iba ak mas ORF kartu - OTA update je zakodovany, takze ked nemas ORF nejde ;(

ovsem SmartDTV zverejnil soft ktory ti umozni urobit update cez notebook ci PC s PCMCIA slotom, sice modul mam ale kedze mi ide Gital karta tak som to neskusal aby som to nepokazil ;)

http://www.smardtv.com/index.php?page=s ... rks%204.xx tu je linka a pre istotu pripajam subor, skusal som to inak spustit, vsetko nabehne, modul naslo len som nedal update, starsie notebooky maju PCMCIA taze no problem - akurat v navode pisu ze niektore ju zle detekuju a potom treba dokupit nejaky extender ale mne to slo aj bez toho, modul naslo ako CamTools - driver je tam zazipovany

napis skusenosti - zaujima ma to, mozno to aj ja pouzijem ked zacne daco blbnut
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Skystar 2, Openbox X-810, motor SG-2100, Openbox S2 HD, LNB Gold Edition Single 0,1 dB,100 AL, Gital, DI BOX T-22, USB DVB-T
batman

Příspěvek od batman »

janko píše:
sivko44 píše:Ahoj chalani , v tejto verzii nečíta Skylink., má niekto nejaký link kde stiahnuť rev 2.2?. ,mám CAS 3...cez satelit to nejde prehrať!! a sorry nevedel som do ktorej sekcii fóra zaradiť túto tému. - zatial :book: :thankyou:
no cez ORF OTA update to asi nepojde lebo ak dobre viem - podla ich navodu - to prebehne iba ak mas ORF kartu - OTA update je zakodovany, takze ked nemas ORF nejde ;(

ovsem SmartDTV zverejnil soft ktory ti umozni urobit update cez notebook ci PC s PCMCIA slotom, sice modul mam ale kedze mi ide Gital karta tak som to neskusal aby som to nepokazil ;)

http://www.smardtv.com/index.php?page=s ... rks%204.xx tu je linka a pre istotu pripajam subor, skusal som to inak spustit, vsetko nabehne, modul naslo len som nedal update, starsie notebooky maju PCMCIA taze no problem - akurat v navode pisu ze niektore ju zle detekuju a potom treba dokupit nejaky extender ale mne to slo aj bez toho, modul naslo ako CamTools - driver je tam zazipovany

juuuj Janko prepac, nedopatrenim moj PC ma po dlhej dobe prihlasil pod tvojim loginom (ktory som bol nuteny pouzit ked nesla registracia) a odoslal som nejake odpovede vo fore v tvojom mene :( mrzi ma to - ak administrator chce moze predoslu spravu prepisat na moj login a chem odoberat odpovede ;)
batman

Příspěvek od batman »

janko píše:

tu bol tiez jeden navod ale starsi ale tie subory su len pre win95/98 tak som ich neskusal a pisu ze pomoaha s UPC kartou ale STARE CSlink karty sli :) aj bez update
http://www.lefdata.com/satellite/cam/ci.html
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
yyyno
satelitni prijimac: optimum MX 800STCA

Příspěvek od yyyno »

odpovedám do starej témy, ale dnes som za 10 eur na blšáku vo Viedni kúpil tento modul je tam verzia 2.1 odskúšal som to a karta Skylink Irdeto v ňom ide
yyyno

Příspěvek od yyyno »

zabudol som uviesť prímaš- Techni Sat
batman

Příspěvek od batman »

predpokladám že si chcel napísať že ti ide ICE karta. Irdeto by ísť nemala. Doma pozriem aký update vlastne mám. Stále som ho neurobil lebo sa bojim že to pokazím. Stará gital tam ide, akurát otravné hlášky niekedy aj počas sledovania kanála. Ale nechcem babrať ked ide. Uz by som mohol skúsiť ten update :)
yyyno

Příspěvek od yyyno »

áno - okrem tučným Irdeto je tam v rohu drobným aj ICE 01
yyyno

Příspěvek od yyyno »

kartu som dal aj do diablo cam light hartware/rev 2.2 - nešlo to
batman

Příspěvek od batman »

ok ice ide to je super. Inak v diable mi ide ked som urobil up na diablo2 za 15eur. A hlášky nehádže? Ktorý je tam soft?
szemes

Příspěvek od szemes »

takže diky za návod mám smard card irdeto cryptoworks , v príjmači openbox S7 PVR tam všetko funguje na 100% už vyše rok , nedávno som kúpil televízor Samsung a s kartou skylink ICE mi nešli HD programy , a som musel vypínať televízor lebo mi po tom už nešlo odkódovať ani SD programy . Podľa návodu som upgradoval 4.02.06 na 4.02.12 . Výsledok HD programy neidu naďalej , ale aspoň SD mi funguje korektne .
V openpoxe mi ďalej šľape v pohode .
batman

Příspěvek od batman »

prosim ta keby si mi napisal ci pri dekodovani nehadze blbe hlasky ktore treba odkliknut dialkovym - na niektorych staniciach mi to robi dokonca pravidelne :( nie len pri prepnuti :(
szemes

Příspěvek od szemes »

žiadné hlášky nehlásí , problem je len pri HD programoch
batman

Příspěvek od batman »

urobil som update ale bohuzial so starym strongom 4355 evo mi hlasky vyhadzuje Gital karta na vsetkych slovenskych programoch :(

zaujimave ze to tak nebolo vzdy, asi az po zavedeni irdeto

a druha vec ze ta hlaska aj po zrusnei nabehuje kazdych 2-5minut :( taze sa neda pozerat prakticky :( mozno by sa zislo iny firmware prijimaca, ale uz som s nim robil pokusy, a mal som problemy ze mi zmizol signal po update tak som vratil povodny stary cesky :( aj ked diakritik nejde v epg :( cas na novy prijimac ale rodicia nechcu nic investovat tak som to chcel poriesit takto

nastastie aspon na ceskych nie
Odpovědět

Zpět na „T-REX / DRAGON / DIABLO CAM“