SAB Ultimate

sfoukal
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

SAB Ultimate

Příspěvek od sfoukal »

Ahoj mám dotaz.Jde mi o to, že na tento receiver ještě není SW s AU na Digi TV.Lze nějakým způsobem nahrát do tohoto klonu SW z Octagonu SF_918?Díky za odpověď
EmbreOnyx
Pokročilý
Pokročilý

Re: SAB Ultimate

Příspěvek od EmbreOnyx »

HD-BOX 9200 FW 1.11.57, Octagon 918 HD @ NEXT YE-2000 FW 109.53, Multibeam E-85, 3xLNB Chess Edition III 0.1dB, 1xQuad LNB Edision QSL-6 0,2dB, 1xLNB Head Digital 0.1dB, P.168-W V1, TV Samsung LE46B650, 1.0°W, 13.0°E, 19.2°E, 23.5°E, 28.2°E
Liska j
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Liska j »

Ten odkaz by ti měl stačit.Jinak přečti si poslední reakce.Octagoňáci s tím AU FW nejsou taky zrovna moc spokojeni.Za Sabem válčím 3/4roku a myslím si,že je na tom SW dobře.Jestli,ale jedeš bez karty,tak to máš dost zlé.To si toho HD moc neužiješ. :smoke:
Octagon SF 8008 E2 UHD 4K combo +1Tb HDD,100cm porabola na motoru,Sony 55XF 8596
sfoukal
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od sfoukal »

díky za reakci.Jedu přes motor - Skylink,UPC,DIGI...
Liska j
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Liska j »

O to UPC jsi lepší.Překódování se dozvím obyčejně až z fóra.Z keys se alespoň pohraješ.Když občas pročítám názory na SW pro Octagon,jsem rád,že mám Saba.SW vychází sice míň a pozděj,ale zdá se mě,že nejsou tak zbrklé.V nejhorším případě jde Sab přeflaschovat,ale dělá se to jen kvůli zdílení Octagon-Octagon.Někde jsem četl o ceně asi 500,- :smoke:
Octagon SF 8008 E2 UHD 4K combo +1Tb HDD,100cm porabola na motoru,Sony 55XF 8596
vlada
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vlada »

Každopádně je lepší pár stovek připlatit za originál než nějakou tureckou kopii... :D
Liska j
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Liska j »

vlada píše:Každopádně je lepší pár stovek připlatit za originál než nějakou tureckou kopii... :D
Tu tureckou kopii myslíš Octagon nebo Sab.Pokud jdu postupně po SW,tak ze Sabem jsem neměl zdaleka tolik potíží jak mají někteří z Octagonem.V Sabu jsem krom prvního emuSW měl všechny.Mám ho už nějaký ten pátek.Jestli si názoru,že Sab je klonem Octagonu,tak se mýlíš.Oba jsou klony Goldenu Interstar GI-S890CRCI HD.Tu tureckou kopii bych viděl asi v Octagonu,proč by vytvářeli SW pro Octagon turci?To je můj názor a nemusí s nim každý souhlasit. :smoke:
zzaner
Odborník
Odborník

Příspěvek od zzaner »

Liska j píše:
vlada píše:Každopádně je lepší pár stovek připlatit za originál než nějakou tureckou kopii... :D
Tu tureckou kopii myslíš Octagon nebo Sab.Pokud jdu postupně po SW,tak ze Sabem jsem neměl zdaleka tolik potíží jak mají někteří z Octagonem.V Sabu jsem krom prvního emuSW měl všechny.Mám ho už nějaký ten pátek.Jestli si názoru,že Sab je klonem Octagonu,tak se mýlíš.Oba jsou klony Goldenu Interstar GI-S890CRCI HD.Tu tureckou kopii bych viděl asi v Octagonu,proč by vytvářeli SW pro Octagon turci?To je můj názor a nemusí s nim každý souhlasit. :smoke:
Je to na jedno brdo(co bylo první,vejce,nebo slepice?)Nedodělané jsou oba,je jen otázka,který bude první v pořádku,nic víc. :poklona:
zkrat
satelitni prijimac: VU DUO 4K SE, VU SOLO2, VU DUO
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zkrat »

http://www.dvbstand.com/sws.php?cat=85&mark=1

poslední sw se kouše ale předchozí je bez problémů
AZ BOX Premium HD 1T pipeline,RTi Core v1.5.3FIX , VU+DUO GREEN POWER 1,5T,HDF, VU SOLO2,OpenVix Toroid T55
Liska j
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Liska j »

Mě se právě víc kousal z 26.4.09.Před nahrátím SW z 8.5.09jsem vyčistil příjmač dle Fuzka.Příjmač je za normálního provozu spolehlivý,dříve nebyl.Dokonce se odstranili i některé neduhy,z kterými jsme se dříve nevěděli rady.Problém zůstává jenom v případě úpravy settingu.Oba poslední SW se mě zdají být lepší obrazově,což má u mne přednost.Jinak bych tam dal jistě nějaký starší.Ty EMU SW tam už byli všechny,tak vím o čem mluvím. :smoke:
vlada
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vlada »

Liska j píše:
SAB je turek jak poleno... :D
Liska j
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Liska j »

vlada píše:
Liska j píše:
SAB je turek jak poleno... :D
A není to úplně jedno?Včem máš dneska jistotu původu.Mám ho od srpna loňského roku a vážnějších problémů jsem s nim neměl.V době koupi byl asi o 2000,-levnější nez Octagon,který stejně nebyl skladem.Službu mě udělal možná lepší než někomu i dražší příjmače.O zemi původu bych ti mohl vyprávět.Dělál jsem 20 roků servis vysokozdv.voziků různych značek.Převážně elektrických.To by jsi se divyl kde se co dělá a jakou to má značku.Netvrdím,že Sab není holanský výrobek,ale značka je jejich. :smoke:
cityglam1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: CI MODUL :-)

Příspěvek od cityglam1 »

na túto otázku kto čo vyrába bola super odpoveď tuším že vo filme Armagedon, a to že všetko je z Taiwanu ...
lubo32
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od lubo32 »

A že Sony Tv sú z Trnavy( Nitry), Samsung TV z Voderád a Peugeoty z Trnavy to znamená čo? Dobre či zle? To že je to z Turecka nič neznamená. Podstatné je kto robil hardware a či sa nesnažili zlacniť. Vtedy začnú problémy. Mám doma Octagon 918HD aj Optibox 8750 HDCICX a mal som ich otvorené naprosto totožný hardware, ešte aj výrobcovia švábov. Ale zdroje sú konštrukčne iné. Ale to je nepodstatné.
VU+,DM900, DM 920 HD, Gibertiny 105cm
Aldo
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Aldo »

lubo32 píše:A že Sony Tv sú z Trnavy( Nitry), Samsung TV z Voderád a Peugeoty z Trnavy to znamená čo? Dobre či zle? To že je to z Turecka nič neznamená. Podstatné je kto robil hardware a či sa nesnažili zlacniť. Vtedy začnú problémy. Mám doma Octagon 918HD aj Optibox 8750 HDCICX a mal som ich otvorené naprosto totožný hardware, ešte aj výrobcovia švábov. Ale zdroje sú konštrukčne iné. Ale to je nepodstatné.
Že zdroj je nepodstatný??? Ale to je hluboký omyl příteli.
OCTAGON SF918 HD, HOMECAST S 5001 CICR, Monoblok INVERTO 0,2dB Twin, FTE maximal 105 Al, motor SM3D12, PHILIPS 8404, PHILIPS 7403
lubo32
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od lubo32 »

Ja som myslel nepodstatné vo vzťahu ku krajine výroby, nie k porovnaniu zdrojov. Téma bola o kvalite a krajine výroby. Porovnanie SAB - Octagon - Optibox by bolo asi na novú tému.
VU+,DM900, DM 920 HD, Gibertiny 105cm
Liska j
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Liska j »

Z tématem to nemá nic společné,ale z příjmačem ano.Vyšel nám taky nový SW pro Saba.Asi totožný z Octagonem. www.dvbstand.com/Dejte vědět jak dopadl test. :smoke:
frenk67
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od frenk67 »

Není nic hroznějšího, než bránit své dítě i když vím že je to hajzlík - pokud udělám špatný kup - nikdy to nepřiznám - ještě že tomu naše ženy nerozumí.
VU+Solo 4K/PLI6.2
Liska j
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Liska j »

frenk67 píše:Není nic hroznějšího, než bránit své dítě i když vím že je to hajzlík - pokud udělám špatný kup - nikdy to nepřiznám - ještě že tomu naše ženy nerozumí.
Nejsi nějaký nemocný?Pokud nemáš Saba,tak ten vzkaz stejně nebyl pro tebe.Možná bude někdo rád za info.Bohužel ty to štěstí nemáš.Toto je technické fórum a sem by nemělo patřit osobní napadání. :smoke:
frenk67
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od frenk67 »

Pokud tě to urazilo - omlouvám se - byl to pouze můj názor, ne napadání.
VU+Solo 4K/PLI6.2
Odpovědět

Zpět na „Octagon HD SF 918, SF 1008, ...“