EDIT: Jak jsem prehazoval HDD z PC zapomnel jsem pripojit zdroj a svete div se Octagon utahne USB HDD i bez napajeni...
EDIT 2: Casove nahravani funguje OK, zapnuti, nahrati i vypnuti, jedine co me zarazi, ze nejde zadat cas nahravky kratsi jak 10min coz je pro testy dost nepohodlne-osetreno tak ze nejde zadat posledni cislice minut coz lze obejit zadanim i desitek minut a nasledne desitkove minuty smazat, pak ale uz nejde nahravani ulozit pro nekorektni data..
EDIT 3: Chybou je, ze uplynuly cas nahravky se nezobrazuje v minutach, ale v procentech, navic celkove zobrazena doba nahravky v zavorce se zobrazuje uplne nesmyslne jednou je nulova jednou tisice hodin.
EDIT 4: Nahravku lze v PC smazat aniz by disk v prehravaci prestal fungovat, zustane sice zobrazena v seznamu protoze je zapsana v pomocnem souboru file.str a EventName.str, nejde samozrejme prehrat, ale vsechny ostatni nahravky jedou dal.
EDIT 5: V navaznosti na minuly edit jsem zkusil presunout nahravku do PC a nasledne normalne nakopirovat zpet a kupodivu to tentokrat fungovalo. Zda se, ze tentokrat zvolili uplne jiny pristup k disku (FAT 32) protoze pres pvr890 USB disk neni videt, coz ale neni na skodu pokud to pujde takto lehce kopirovat sem a tam, opet podotykam, ze jsem nemel moznost zkusit Sata nahravani takze pokud objevuju objevene a fungovalo to takhle i pred tim tak sorry