Octagon zmrzol

janik1971
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: Octagon SF 918HD, AB DSR 320sk

Re: Octagon zmrzol

Příspěvek od janik1971 »

zzaner píše:Proč zbytečně vyhazovat peníze,za zbytečnou spotřebu,kterou mohu využít jinným způsobem!!
to mi daco pripomina. Za nove gate pustime korunu len tazko, ale na pivo dame aj 100. :D

edit: alebo aj takto sa da "pol deci naraz, sirku na dva krat" :Yahoo!: :ROFL: A potom,ze Škóti su lakomci.
Naposledy upravil(a) janik1971 dne 17.červenec 2009 - 16:39, celkem upraveno 2 x.
Obrázek
Oct@gon SF 918HD patch Kosc@m Stab HH90 Ø80, AB DSR 320skci Ø80, SkyLink SK Multi, PDP Philips 107 cm, NETGEAR WGR 614, Glitel GT-318RI, MAGIO Internet Turbo2
zzaner
Odborník
Odborník

Příspěvek od zzaner »

U nás se říká:"šetři od sirky,flašku dej najednou".Moje babička vravela:"dobrá gazdina hopsne pro pirečko,aj pres plot",Co nadělás,to jsou ty důsledky staréj výchovy!!! :Yahoo!:
Mr.Marcel
satelitni prijimac: Opticum 7300

Příspěvek od Mr.Marcel »

Tiež by som sa pripojil k spotrebe
všetky moje spotrebiče v stanby mode
to jest LCD DVD SAT HDD WII. maju spotrebu cez 40W. krat 24hod 365 dni
kto vie len trocha počitat tak nech počita s tým že to zaplatí.
viem to tak že mam dig merač spotreby.Pre uplnost.

Ale otazka znela kde je dobry servis Na octagon SF 918HD :?:
janik1971
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od janik1971 »

sudiac podla toho ze si nevies rady tak si ho asi nekupoval tu lebo inak by si sa obratil na predajcu. Skus sa spytat tu
http://www.nitrasat.sk/kontakt/
tu som kupoval ja a mam dobre skusenosti s ochotou tohoto pana.
Doporucujem volat az v pondelok.

Alebo tu
http://www.ipbox.sk/index.php?main_page=contact_us
Obrázek
Oct@gon SF 918HD patch Kosc@m Stab HH90 Ø80, AB DSR 320skci Ø80, SkyLink SK Multi, PDP Philips 107 cm, NETGEAR WGR 614, Glitel GT-318RI, MAGIO Internet Turbo2
zzaner
Odborník
Odborník

Příspěvek od zzaner »

Pokud hledáš servis,tak to jistí ZORBAS. :poklona:
kaon
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od kaon »

Octagon išiel v pohode kým som nenahral upravený seting v SetEdite odkiaľ som vymazal druž.na 42 vých. Skúšal som ju odznačiť v nastavení antény a nič -tak som ju vymazal postupne /v rámci 20 zmien v SetEdite/ -octagon zmrzol resp. bootoval dokola. Cez RS som nahral origo firm. - všetko prebehlo ako má - octagon sa chová stále rovnako- príčina zatiaľ neznáma.
Zobral som kamošov - všetko OK , kým som nenahral tento seting a hľa tá istá závada. / orig. firm. bol do oboch nahraný x-krát - hlášky korektné a nič/
Je jasné že na vine bol takto upravený seting.
OPTIBOX ANACONDA , AMIKO SHD 8900 ALIEN, OPTIBOX Gekko ,Anysee E7 S2 CI+CR ,Gibertini 80Al ,motor ,LCD Sony KDL-40S5600
EmbreOnyx
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od EmbreOnyx »

Muzes ten setting nekde vystavit? To, ze nejde odznacit Sirius na 4,8E a Turksat2 na 42E me taky stvalo a taky jsem si to upravil tenkrat v SetEditu. Pak to opravdu delalo psi kusy v Octagonu kdyz se mazaly cele satelity, ale nikdy se to nijak nekouslo.
HD-BOX 9200 FW 1.11.57, Octagon 918 HD @ NEXT YE-2000 FW 109.53, Multibeam E-85, 3xLNB Chess Edition III 0.1dB, 1xQuad LNB Edision QSL-6 0,2dB, 1xLNB Head Digital 0.1dB, P.168-W V1, TV Samsung LE46B650, 1.0°W, 13.0°E, 19.2°E, 23.5°E, 28.2°E
janik1971
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od janik1971 »

Páni síce nie som IT bohvieako znalý no pravdou bude asi to ,že tieto dva satelity nie sú súčasťou settingu ,ale súčasťou FW. A teda akýkolvek pokus "odpáliť" tieto dva nežiadúce je hrubým zásahom do FW. Mne sa to podarilo v klasickom mazani v menu prijímača len raz ,odvtedy už bez úspechu. To ako keď upravíte Win pomocou V alebo N-Lite tiež Vám to nemusí vijsť a ak aj vijde tak je to dosť nestabilné. No nie vždy. Alebo si musíte fest dávať pozor na to čo upravíte.. A len tak mimochodom veď pokial su dané sat. označené tak to ešte neznamená ,že sa objavia v ponuke SAT ako predvolba ved predsa standartne sa objavuju len tie naladené.
Obrázek
EmbreOnyx
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od EmbreOnyx »

Pravdu nemas ani v jednom, to ze FW obsahuje i seznam satelitu jeste neznamena, ze si je nemuzes upravit k obrazu svemu a to bez vlivu na dalsi funkcnost pristroje. Do te casti FW ktera ma rozhodujici vliv na cinnost pristroje se rozhodne nikdo nedostane pres zadne menu ani editor settingu v PC :-). To co se tu rozebira je jen chyba kdy konkretni druzice nejde odskrtnout ze seznamu aktivnich a pusobi to mimochodem problem v tom, ze pokud nechas ladit druzice ktere potrebujes, tak to zbytecne skenuje i tyhle ktere nechces a to jen proto ze nejdou odskrtnout. Takze uprava settingu v pocitaci jen nahrazuje to co by sis udelal v pripade funkcnosti rovnou v pristroji. Bohuzel tu nekteri pisou bludy jako napriklad v jinem threadu "Všechny přesuny které děláš v PC a soubor taháš po desce monitoru je velká pravděpodobnost chyb.", na coz se ani neda rozumne reagovat..
Jeste k tomu memu predchozimu prispevku-po smazani satelitu v PC a naslednem odskrtnuti a zaskrtnuti nektereho satelitu v Octagonu se pomichalo poradi satelitu v seznamu, ale zadny vliv na funkci to nemelo jen to tam bylo nesmyslne serazene.
HD-BOX 9200 FW 1.11.57, Octagon 918 HD @ NEXT YE-2000 FW 109.53, Multibeam E-85, 3xLNB Chess Edition III 0.1dB, 1xQuad LNB Edision QSL-6 0,2dB, 1xLNB Head Digital 0.1dB, P.168-W V1, TV Samsung LE46B650, 1.0°W, 13.0°E, 19.2°E, 23.5°E, 28.2°E
Aldo
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Aldo »

To EmbreOnyx:

Plně s tebou souhlasím.
OCTAGON SF918 HD, HOMECAST S 5001 CICR, Monoblok INVERTO 0,2dB Twin, FTE maximal 105 Al, motor SM3D12, PHILIPS 8404, PHILIPS 7403
zizi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od zizi »

EmbreOnyx píše:Pravdu nemas ani v jednom, to ze FW obsahuje i seznam satelitu jeste neznamena, ze si je nemuzes upravit k obrazu svemu a to bez vlivu na dalsi funkcnost pristroje. Do te casti FW ktera ma rozhodujici vliv na cinnost pristroje se rozhodne nikdo nedostane pres zadne menu ani editor settingu v PC :-). To co se tu rozebira je jen chyba kdy konkretni druzice nejde odskrtnout ze seznamu aktivnich a pusobi to mimochodem problem v tom, ze pokud nechas ladit druzice ktere potrebujes, tak to zbytecne skenuje i tyhle ktere nechces a to jen proto ze nejdou odskrtnout. Takze uprava settingu v pocitaci jen nahrazuje to co by sis udelal v pripade funkcnosti rovnou v pristroji. Bohuzel tu nekteri pisou bludy jako napriklad v jinem threadu "Všechny přesuny které děláš v PC a soubor taháš po desce monitoru je velká pravděpodobnost chyb.", na coz se ani neda rozumne reagovat..
Jeste k tomu memu predchozimu prispevku-po smazani satelitu v PC a naslednem odskrtnuti a zaskrtnuti nektereho satelitu v Octagonu se pomichalo poradi satelitu v seznamu, ale zadny vliv na funkci to nemelo jen to tam bylo nesmyslne serazene.

Protože se tvoje odpověd týká i mé osoby musím odpovědět že tvoje vytváření image je trapné.Pokud si vzpomínám tak jeden z tvých prvních příspěvků o ukládání do paměti byla kupa nesmyslů a nikdo tě neodsuzoval.
Jinak si svoje soubory tahej po destkopu vesele dál.že nejde vymazat satelit a jednotlivé frekvence v OCTAGONU je další blamáž kterou tvrdíš jenom TY. Celý setting lze bez problémů T.J. VYBRAT SI SATELIT KTERÝ SI
URČÍM I JEJICH FREKVENCE JDE VELMI DOBŘE.Další diskuze je zbytečná.

:book:
Aldo
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Aldo »

Zizi píše:

.že nejde vymazat satelit a jednotlivé frekvence v OCTAGONU je další blamáž kterou tvrdíš jenom TY. Celý setting lze bez problémů T.J. VYBRAT SI SATELIT KTERÝ SI
URČÍM I JEJICH FREKVENCE JDE VELMI DOBŘE.Další diskuze je zbytečná.

:book:[/quote]

EmbreOnyx přeci netvrdí, že nejde vymazat satelit. Přečti si jeho vstup pořádně. Anebo jsem jeho příspěvek četl špatně já??? :)
Naposledy upravil(a) Aldo dne 21.červenec 2009 - 23:22, celkem upraveno 1 x.
OCTAGON SF918 HD, HOMECAST S 5001 CICR, Monoblok INVERTO 0,2dB Twin, FTE maximal 105 Al, motor SM3D12, PHILIPS 8404, PHILIPS 7403
janik1971
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od janik1971 »

Máte pravdu ďalšia diskuzia je zbytočná ,pretože zisťujem len jedno a to ,že Octagon je jedna veľká blamáž. Mám doma momentálne obyčajný SD STB GI DSR 7800CRCI Premium a je mi jedno či tomu dakto uverí no môže ísť do prdele celý ich úžasný LG tuner a 1GHz procesor a úžasná podpora. Jednoducho sa to obrazovo porovnať nedá Golden je lepší. Ak by som to nevidel tak to nebudem tvrdiť kludne vám urobím u mňa aj deň otvorených dverí.
Pravdu nemas ani v jednom, to ze FW obsahuje i seznam satelitu jeste neznamena, ze si je nemuzes upravit k obrazu svemu a to bez vlivu na dalsi funkcnost pristroje
Ja verím ,že pravdu mám a to v dosť podstatnej veci. Načo mi je tak úžasný STB ak nemôžem upraviť jeho nastavenia k svojim potrebám priamo v ňom. Nemám prvý sat a ani pri jednom som nepotreboval PC a dáky pochybný program za ktorý si musím ešte aj zaplatiť aby som využil celé jeho úžasné schopnosti. ](*,)

Celkový môj pocit z tohoto úžasného stroja je len sklamanie. Aspoň je vidno ako "vie" reklama predať.

Edit: mal som kopec satelitov v rukach ale ani jeden tak tvrdošijne neodolaval pokusom odstranit standartne satelit z ponuky v menu. Alebo tam nebol vobec ziaden a ja som si mal moznost zvolit od zaciatku co ja chcem.
Naposledy upravil(a) janik1971 dne 21.červenec 2009 - 5:33, celkem upraveno 1 x.
Obrázek
kaon
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od kaon »

Príjmače už fachajú -najnovší soft a seting ktorý som si tvoril svoj, ale ešte pred úpravou//odstránenim v SetEdite družicu na 42 /turci/. Neštastnú úpravu som robil na základe nejakého príspevku -- čím sa príjmače dostali do stavu nekonečného bootovania -
OPTIBOX ANACONDA , AMIKO SHD 8900 ALIEN, OPTIBOX Gekko ,Anysee E7 S2 CI+CR ,Gibertini 80Al ,motor ,LCD Sony KDL-40S5600
janik1971
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od janik1971 »

Ja som neupravoval nič v SetEdit-e ale rucne v prijimači samotnom akurat to nemam zatial "upratane". A tiež som už nepostrehol padanie signalu pri preladovani. Čas ukáže. A "Kurdov" určite nemienim odstraniť už len z dôvodu vyššie spomínannom s padaním systému. A stále trvám na tom ,že uprava v "programe-neprograme" nie je riešním skôr chybou. Mne osobne nevadia. A tak ako som spominal ak ich nenaladim tak v ponuke sat v pohotovostnom rezime ich i tak neuvidim tak naco to vobec riesit.

Apropo vie dakto ako vyrvat zo systemu obrazok pozadia aj po "hard reinstalle" ja som to zatial nezistil jedina moznost je len prepisat ho. Teda aspon potialto som sa v pokusoch dostal, mozno vie dakto viac
Obrázek
navyi
satelitni prijimac: octagon SF918HD

Příspěvek od navyi »

Na editovanie skus toto:
PolarEditor_OCTAGON_USB_V0.1.9.rar
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
janik1971
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od janik1971 »

Ďakujem.
Mám ho no ak aj označim čokolvek čo chcem upraviť aj len vymazaním tak zostane polozka bez dalsej moznosti pouzit ju ,teda jednoducho nim napr turkov nevymazem to sa mi podarilo akurat len cez SetEdit.
Obrázek
EmbreOnyx
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od EmbreOnyx »

To Zizi: Ve svem prispevku jsem te nikde nejmenoval a opravdu nemusim reagovat na kazdy flame ...
EmbreOnyx
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od EmbreOnyx »

janik1971 píše:Ďakujem.
Mám ho no ak aj označim čokolvek čo chcem upraviť aj len vymazaním tak zostane polozka bez dalsej moznosti pouzit ju ,teda jednoducho nim napr turkov nevymazem to sa mi podarilo akurat len cez SetEdit.
Vymazat satelit v PolarEditu opravdu zatim nejde, pokud jde o odznaceni ze seznamu aktivnich, mam takovy dojem, ze je tam polozka v nastaveni satelitu a tam je neco jako "aktivni LNB" true, false, nezkousel jsem ale melo by to byt na to. V SetEditu je jeden drobny problem a to kdyz chces smazat satelit tak s nim mazes i TP a to se pocita do 20 uprav, takze musis kvuli jednomu mazani nekolikrat pouzit save.
zizi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od zizi »

EmbreOnyx píše:Muzes ten setting nekde vystavit? To, ze nejde odznacit Sirius na 4,8E a Turksat2 na 42E me taky stvalo a taky jsem si to upravil tenkrat v SetEditu. Pak to opravdu delalo psi kusy v Octagonu kdyz se mazaly cele satelity, ale nikdy se to nijak nekouslo.
TO:Aldo

:book:[/quote]

EmbreOnyx přeci netvrdí, že nejde vymazat satelit. Přečti si jeho vstup pořádně. Anebo jsej jeho příspěvek četl špatně já??? :)[/quote]

noo commment. :book:
Odpovědět

Zpět na „Octagon HD SF 918, SF 1008, ...“