Jake soubory prehraje Octagon SF 918 z ext. HDD

Aldo
Pokročilý
Pokročilý

Re: Jake soubory prehraje Octagon SF 918 z ext. HDD

Příspěvek od Aldo »

To Palco:

1. Neodpověděl jsi zda znáš levnější, ale stejně kvalitní přístroj jako je OCTAGON. Myslím si že ne, protože žádný zatím není
2. OCTAGON SF918 HD bych koupil opět kdykoli, budu ovšem kupovat dvoutunerový přijímač (možná zrovna OCTAGON), tak Tvoji nabídku bych mohl akceptovat pouze pokud bys´chtěl vyměnit OCTAGON za HOMECAST 5001 CICR, samozřejmě s doplatkem.
OCTAGON SF918 HD, HOMECAST S 5001 CICR, Monoblok INVERTO 0,2dB Twin, FTE maximal 105 Al, motor SM3D12, PHILIPS 8404, PHILIPS 7403
Foolproof
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Foolproof »

sporty píše:
Foolproof píše::D

NDAS (Network Direct Attached Storage) má proti Sambě jednu dost velkou nevýhodu, je patentovaný a tedy není zadarmo. Samba je free.
Diky za vysvetleni. Ja ten NDAS (i s klici) vlastnim, neslo by to do Octagonu nejak nacpat? Samozrejne by to musel podporovat FW.
Obávám se, že tady je spíš přání otcem myšlenky, osobně s tím moc zkušeností nemám, ale vzhledem k tomu, že drivery jsou dodávány vždy ke specifickému zařízení a pro různé operačnní systemy, muselo by něco takového být napsáno i pro Octagon, jinak by to těžko fungovalo.

NDAS nepoužívá protokol TCP/IP, tedy další handicap oproti třeba té Sambě :book:
VU+ Solo4K a VTI 14, parabola Nokia Sathunter 146x120, rotátor ze Sovětského Svazu na 36 V z roku 1992, pozicioner Nokia, Dune BDPrime, Yamaha media receiver, Evolveo H8+LibreElec, plasma Panasonic 165 cm a spousta dalšího bordelu 8)
sporty
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od sporty »

a ta Samba (s tim zkusenosti nemam) by tam sla dat?
Formuler F1 OpenNFR, D-Cube R2 OpenATV 5.1, Opticum HD AX-ODin-E2 OpenATV 5.3, Octagon SF 1008 HD, Triax 80 cm, Rotor Sat HH-100
mzahalka
Znalec fóra
Znalec fóra
satelitni prijimac: Optibox 8750 HDCICX
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mzahalka »

Ale chlapci, vy o tom hodně víte, ale k ničemu to nevede. Podle mého názoru máte 3 možnosti:
1. Tady o tom teoretizovat (a já si to rád přečtu)
2. Čekat na nový FW, který vám to přinese
3. Zapojit se ve spolupráci s Fuzákem do tvorby FW, který to umožní.
VU+ Solo2, Gigablue quad plus, Formuler F4 turbo combo - vše doscam 0.25, OpenATV 6.3, Optibox 8750 HDCICX-newcamd, MULTIBEAM 85 (13E, 19,2E, 23,5E, 28,2E), 4x INVERTO Quatro LNB 0,2dB, 4x DiseqC DSC-304D 4x1, Skylink ICE 0624
palco

Příspěvek od palco »

Aldo píše:To Palco:

1. Neodpověděl jsi zda znáš levnější, ale stejně kvalitní přístroj jako je OCTAGON. Myslím si že ne, protože žádný zatím není
2. OCTAGON SF918 HD bych koupil opět kdykoli, budu ovšem kupovat dvoutunerový přijímač (možná zrovna OCTAGON), tak Tvoji nabídku bych mohl akceptovat pouze pokud bys´chtěl vyměnit OCTAGON za HOMECAST 5001 CICR, samozřejmě s doplatkem.
kdybys trochu hledal...staci jen zagooglit....tak bys nasel treba tohle

Octagon SF 918 HD - cena okolo 7600,- Kc

AZ Box Elite - cena okolo 6600,- Kc - linux...vice funkci
AB IP Box 910 HD - cena okolo 8500,- Kc - taky linux,vice funkci - sice o neco drazsi nez Octagon, ale...

jeste nejaky dotaz?
Aldo
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Aldo »

To Palco:
zapomněl jsi napsat, že ještě k nim musíš koupit CA modul Cryptoworks za cca 1200,- a ta cena je hned někde jinde.
A potom, OCTAGON není Linuxový přijímač, srovnání trochu kulhá. Ovšem nemusím mít za každou cenu pravdu ve svém hodnocení OCTAGONu jako špičky ve své třídě a proto tuto výměnu názorů končím.
OCTAGON SF918 HD, HOMECAST S 5001 CICR, Monoblok INVERTO 0,2dB Twin, FTE maximal 105 Al, motor SM3D12, PHILIPS 8404, PHILIPS 7403
zzaner
Odborník
Odborník

Příspěvek od zzaner »

Josefe,už jsi prodal Octagona,aby si nebanoval.Já jsem stejný fanda Octagona,jako Alda a zatím,musím zaklepat(dobře natáčí,je citlivý,jde na ně,m i ITV,na 100parabolu arabové,KD nám zatím drží).Dle mne,se jim povedl. :good: :poklona:
palco

Příspěvek od palco »

Aldo píše:To Palco:
zapomněl jsi napsat, že ještě k nim musíš koupit CA modul Cryptoworks za cca 1200,- a ta cena je hned někde jinde.
A potom, OCTAGON není Linuxový přijímač, srovnání trochu kulhá. Ovšem nemusím mít za každou cenu pravdu ve svém hodnocení OCTAGONu jako špičky ve své třídě a proto tuto výměnu názorů končím.
Tak jeste jednou,abych to uvedl na pravou miru...ani jednou jsem nenapsal,ze by Octagon byl spatny...pouze to,ze neumi nektere veci a jsou lepsi a levnejsi prijimace (na bazi linuxu), ktere tim padem umi vic nez Octagon - nebo snad radis nelinuxovy prijimac nad linuxovy?
A s tim modulem bych polemizoval - myslim, ze po nahrani poslednich firmwaru (AZ Box,IP Box) zvladaji i karty Cryptoworks - stejne jako Octagon.
palco

Příspěvek od palco »

zzaner píše:Josefe,už jsi prodal Octagona,aby si nebanoval.Já jsem stejný fanda Octagona,jako Alda a zatím,musím zaklepat(dobře natáčí,je citlivý,jde na ně,m i ITV,na 100parabolu arabové,KD nám zatím drží).Dle mne,se jim povedl. :good: :poklona:
Zzanere, Octagona jeste mam...a nejsem Josef :D
zzaner
Odborník
Odborník

Příspěvek od zzaner »

palco píše:
zzaner píše:Josefe,už jsi prodal Octagona,aby si nebanoval.Já jsem stejný fanda Octagona,jako Alda a zatím,musím zaklepat(dobře natáčí,je citlivý,jde na ně,m i ITV,na 100parabolu arabové,KD nám zatím drží).Dle mne,se jim povedl. :good: :poklona:
Zzanere, Octagona jeste mam...a nejsem Josef :D
Tak Jardo,ale já nevím kolik máš jmen,občenku jsem Ti neviděl!! :P :lol: :poklona:
Foolproof
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Foolproof »

mzahalka píše:Ale chlapci, vy o tom hodně víte, ale k ničemu to nevede. Podle mého názoru máte 3 možnosti:
1. Tady o tom teoretizovat (a já si to rád přečtu)
2. Čekat na nový FW, který vám to přinese
3. Zapojit se ve spolupráci s Fuzákem do tvorby FW, který to umožní.
Kromě bodu 3 konám v těchto intencích.
Bod 3 ignoruji proto, protože ti, kteří tvoří fware, si moc dobře uvědomují, co by mělo splňovat a co ne. Otázkou zůstává, proč není vidět aktivita oficiálního výrobce nebo dovozce nebo koho, tento se přece k emu hlásit nemusí a přitom může vyrobit mraky doplnění, které ta neoficální strana v případě jejich užitečnosti určitě do svého produktu implantuje. Což se neděje, není ani vidět snaha o opravu chyb, které v ofic fware jsou.

V případě toho neof. fware-----docela chápu, že programátor, který možná studoval kryptografii a strávil hodiny louskáním různých SDK pro DVBS a DVBS2 nemusí být zrovna kovaný v programování file mangementu, tím pádem je určitý tlak na tyto témata asi prospěšný, ale moc si od toho neslibuji.
Asi budou tlaky z jiných stran silnější, např. silně pochybuji, že kdokoli z čtenářů tohoto fora využívá ZigBee, přitom implementace tohoto dostala výraznou přednost.
VU+ Solo4K a VTI 14, parabola Nokia Sathunter 146x120, rotátor ze Sovětského Svazu na 36 V z roku 1992, pozicioner Nokia, Dune BDPrime, Yamaha media receiver, Evolveo H8+LibreElec, plasma Panasonic 165 cm a spousta dalšího bordelu 8)
Odpovědět

Zpět na „Octagon HD SF 918, SF 1008, ...“