PVR 8918

Aldo
Pokročilý
Pokročilý

Re: PVR 8918

Příspěvek od Aldo »

EmbreOnyx píše:Pres PVR8918 to funguje bez problemu, proste zkopirovani mi nefunguje, takze asi tak...,
EDIT:
Aldo mozna jsi prehledl, ze tu byl dotaz o nahrati puvodniho AVI souboru do Octagonu, to o cem jsi psal byla uprava jiz existujiciho zaznamu a jeho nahrati zpet, coz jsem zkusil a nefungovalo. Vyzkousel jsem i PVR8918 a to fungovalo napoprve.
O.K., přehlédl, omluva, ale k pochybnostem zda lze, nebo nelze způsobem, který jsem popsal vrátit upravený soubor zpátky na disk, musím opět napsat že lze. Pokud se někomu nepovedlo, tak zřejmě nedodržel postup. Na disku mám cca 10 filmů, z toho tři takto vrácené. Od té doby jsem nahrál další i některé mazal. Vše nadále funguje. Náhoda???
OCTAGON SF918 HD, HOMECAST S 5001 CICR, Monoblok INVERTO 0,2dB Twin, FTE maximal 105 Al, motor SM3D12, PHILIPS 8404, PHILIPS 7403
jirka 181
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od jirka 181 »

a jak to dělaš se soubory ktere nejsou nahrané na octagonu myslím zvuk HD SD mě jede ale nejde zvuk díky
EmbreOnyx
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od EmbreOnyx »

Mas audio tak jak je uvedeno vyse tj. 48 kHz? Me to nabidlo klasickych 44.1, zmenil jsem na 48 a vse slape...
HD-BOX 9200 FW 1.11.57, Octagon 918 HD @ NEXT YE-2000 FW 109.53, Multibeam E-85, 3xLNB Chess Edition III 0.1dB, 1xQuad LNB Edision QSL-6 0,2dB, 1xLNB Head Digital 0.1dB, P.168-W V1, TV Samsung LE46B650, 1.0°W, 13.0°E, 19.2°E, 23.5°E, 28.2°E
EmbreOnyx
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od EmbreOnyx »

Aldo píše:.................. Pokud se někomu nepovedlo, tak zřejmě nedodržel postup. Na disku mám cca 10 filmů, z toho tři takto vrácené. Od té doby jsem nahrál další i některé mazal. Vše nadále funguje. Náhoda???
Ja jsem zkusil nahrat 5 minut zaznamu, vsechny 3 soubory jsem presunul po pocitace. Nahral jsem dalsich 5minut-(zaznam byl kratsi jak ten predchozi) a do Octagonu nakopiroval zpet jen ten puvodni soubor se zaznamem (prepsal jsem ten nove nahrany) a neprehralo se to, pak uz jsem to nezkousel, protoze me jen zajimalo jestli to funguje, nahravky nijak nearchivuju. Jsem si vedom toho, ze tys to delal jinak se stejnym, jen prostrihanym souborem, ale nevidim duvod proc by to nemelo jet i s jinym kratsim...Stejne tak jsem zkusil i ten novy soft a ten funguje bez problemu i kdyz ho taky nevyuziju, protoze prevadet videa jen proto abych se na ne mohlk podivat v Octagonu se mi teda nechce :-), to si uz pockam radeji nato az bude "snad nekdy v budoucnu" umet prehravat nativne.
HD-BOX 9200 FW 1.11.57, Octagon 918 HD @ NEXT YE-2000 FW 109.53, Multibeam E-85, 3xLNB Chess Edition III 0.1dB, 1xQuad LNB Edision QSL-6 0,2dB, 1xLNB Head Digital 0.1dB, P.168-W V1, TV Samsung LE46B650, 1.0°W, 13.0°E, 19.2°E, 23.5°E, 28.2°E
jirka 181
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od jirka 181 »

takže stare filmy které jsem si uložil na HDD do pc stim se nic dělat nemusí jen převézt zpět programem PVR8918 pochopil jsem dobře Díky
Aldo
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Aldo »

EmbreOnyx píše:
Aldo píše:.................. Pokud se někomu nepovedlo, tak zřejmě nedodržel postup. Na disku mám cca 10 filmů, z toho tři takto vrácené. Od té doby jsem nahrál další i některé mazal. Vše nadále funguje. Náhoda???
Ja jsem zkusil nahrat 5 minut zaznamu, vsechny 3 soubory jsem presunul po pocitace. Nahral jsem dalsich 5minut-(zaznam byl kratsi jak ten predchozi) a do Octagonu nakopiroval zpet jen ten puvodni soubor se zaznamem (prepsal jsem ten nove nahrany) a neprehralo se to, pak uz jsem to nezkousel, protoze me jen zajimalo jestli to funguje, nahravky nijak nearchivuju. Jsem si vedom toho, ze tys to delal jinak se stejnym, jen prostrihanym souborem, ale nevidim duvod proc by to nemelo jet i s jinym kratsim...Stejne tak jsem zkusil i ten novy soft a ten funguje bez problemu i kdyz ho taky nevyuziju, protoze prevadet videa jen proto abych se na ne mohlk podivat v Octagonu se mi teda nechce :-), to si uz pockam radeji nato az bude "snad nekdy v budoucnu" umet prehravat nativne.
Píšeš přesunul. Do počítače nutno kopírovat, nikoli přesunout, a v OCTAGONU se musí soubor ponechat. Pak (po úpravě) soubor vrátíš do OCTAGONu a ten původní tím přepíšeš. Před kopírováním z OCTAGONu lze soubor i libovolně přejmenovat.

Já to dělám u filmů, na které se chci v klidu (bez přerušování reklamou) někdy podívat.

Tento způsob vrácení filmu do OCTAGONu, pokud o to někdo stojí, je jednoduchý, kromě VideoReDo v něm nefiguruje žádný další speciální soft. Ale pokud někomu vyhovuje cesta přes další SW, tak jeho vůle. Za levým uchem se dá podrbat i pravou rukou.
OCTAGON SF918 HD, HOMECAST S 5001 CICR, Monoblok INVERTO 0,2dB Twin, FTE maximal 105 Al, motor SM3D12, PHILIPS 8404, PHILIPS 7403
jirka 181
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od jirka 181 »

tak jsem to udělal jak píšeš zdá se že je posunuty zvuk v octagonu s puvodním souborem nechápu v těch programech co píšeš jsem si našel MP4 hd a převedl do ts a zvuk nikde trvá to šíleně dlouho a zvuk taky nikde
tykadlo

Příspěvek od tykadlo »

Jsem rád, že je tu možnost převodu starých nahrávek.
Jenomže mám problém, že ani PVR918 ani PVR8918 nevidí všechny nahrané soubory. Jsou vidět jenom některé a mám za to, že ty, které jsem nahrál dřív, než jsem si upgradoval novým FWarem, kterým jsem zkusil na ten samý disk nahrát pár pokusů (ty byly v Octagonu vidět a šly i přehrát) a pak se zase vrátil na starší FW a Octagonem dále nahrával tímto FW. V Octagonu jsou vidět, ale PVR918 je nevidí.
Napadá vás nějaké řešení??? Diky MOC!
MarekO
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od MarekO »

Čím se liší poslední přidaný soft ke stažení od Mzahalky od původního Foolproof.
mzahalka
Znalec fóra
Znalec fóra
satelitni prijimac: Optibox 8750 HDCICX
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mzahalka »

V readme máš ruskou odpověď
VU+ Solo2, Gigablue quad plus, Formuler F4 turbo combo - vše doscam 0.25, OpenATV 6.3, Optibox 8750 HDCICX-newcamd, MULTIBEAM 85 (13E, 19,2E, 23,5E, 28,2E), 4x INVERTO Quatro LNB 0,2dB, 4x DiseqC DSC-304D 4x1, Skylink ICE 0624
MarekO
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od MarekO »

Můžeš to tedy objasnit a přiblížit sám a nejedná se mě o *.txt nebo .*doc
mzahalka
Znalec fóra
Znalec fóra
satelitni prijimac: Optibox 8750 HDCICX
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mzahalka »

A chceš to dát v txt nebo doc? Přečti si to v ruském jazyce ve formátu doc /je to program od Alexe/. Nebo to mám kvůli tobě zkoušet do nejmenších podrobností. Vyzkoušej si to sám. Pokud si ještě pamatuji azbuku, tak opravuje nějaké chyby.
VU+ Solo2, Gigablue quad plus, Formuler F4 turbo combo - vše doscam 0.25, OpenATV 6.3, Optibox 8750 HDCICX-newcamd, MULTIBEAM 85 (13E, 19,2E, 23,5E, 28,2E), 4x INVERTO Quatro LNB 0,2dB, 4x DiseqC DSC-304D 4x1, Skylink ICE 0624
MarekO
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od MarekO »

Kvůli mě to zkoušet nemusíš já jsem se ptal i za ostatní účastníky fora,
protože jsem myslel,že to máš odskoušené když sem něco vystavíš,
protože *.exe soubory mají stejnou velikost a z toho byl odvozen ten dotaz
ale již tě nebudu obtěžovat.
BoKo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: Octagon SF3038 (triple)

Příspěvek od BoKo »

MarekO píše:Kvůli mě to zkoušet nemusíš já jsem se ptal i za ostatní účastníky fora,
Tiež som túto verziu ešte neskúšal, no keďže si ešte trochu pamätám ruštínu, tak toto je aspoň veľmi nekvalitný preklad:

Opravené chyby.
Doplnená možnosť formátovania služobných súborov bez fyzického zápisu súboru streamu za podmienky, že veľkosť tohto súboru neprevyšuje 4GB (ak by bol väčší, tak je potrebné ho rozdeliť). Pre toto je treba prijať ako obvykle ts súbor a potom odobrať príponu ts a spustiť program PVR8918 vybrať pre zápis tú istú zložku kde leží rovnaký súbor.
Rada: pred kopírovaním súborov na pevný disk satelitu z neho urobte kópiu služobných súborov File.str a Eventname.str, aby v prípade poruchy alebo pri zrušní prevedenej operácie kopírovania vrátiť ich späť.

Viem, že to nie je bohvieaký preklad, ale pre základné info snáď stačí.
Octagon SF3038 triple tuner, 2 x parabola, DAC Project Pre-Box S2, Yamaha A-S700, Dynaudio Emit M20, Volumio (Raspberry 3B+)
MarekO
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od MarekO »

BoKo píše:
MarekO píše:Kvůli mě to zkoušet nemusíš já jsem se ptal i za ostatní účastníky fora,
Tiež som túto verziu ešte neskúšal, no keďže si ešte trochu pamätám ruštínu, tak toto je aspoň veľmi nekvalitný preklad:

Opravené chyby.
Doplnená možnosť formátovania služobných súborov bez fyzického zápisu súboru streamu za podmienky, že veľkosť tohto súboru neprevyšuje 4GB (ak by bol väčší, tak je potrebné ho rozdeliť). Pre toto je treba prijať ako obvykle ts súbor a potom odobrať príponu ts a spustiť program PVR8918 vybrať pre zápis tú istú zložku kde leží rovnaký súbor.
Rada: pred kopírovaním súborov na pevný disk satelitu z neho urobte kópiu služobných súborov File.str a Eventname.str, aby v prípade poruchy alebo pri zrušní prevedenej operácie kopírovania vrátiť ich späť.

Viem, že to nie je bohvieaký preklad, ale pre základné info snáď stačí.

Díky.
Odpovědět

Zpět na „Octagon HD SF 918, SF 1008, ...“