Octagon HD SF- 918 montáž HDD

bobson
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Octagon HD SF- 918 montáž HDD

Příspěvek od bobson »

Čus,jakou mám nastavit frkvenci na Thoru(signál+kvalita),než začnu otáčet parabolu? Rozhodnul jsem se,že na to zítra vlítnu,ale nechci točit talířem do večera. Díky chlapci.
havana
Znalec fóra
Znalec fóra
satelitni prijimac: Optibox 8750 HDClCX,, Opensat

Příspěvek od havana »

Poslal jsem ti to SS, ale když tak:

0.8 W --Thor-5 ---------------11325H 24500 BBC World,
0.8 ----Thor-3 ----------------12399H 28000 CCTV 9,
1.0 ---- Intel 10-02 -----------12687H 27500 OTV,

:poklona:
Proevropský demokrat, zarputilý ANTIKOMUNISTA
bobson
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od bobson »

Díky,asi jsem to přehlédnul.
mzahalka
Znalec fóra
Znalec fóra
satelitni prijimac: Optibox 8750 HDCICX
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mzahalka »

vlado.ucho píše:Ale Mzahalka,zase preháňaš,dcéra mu Plazmu Panasonic Viera 107 cm a pripojenú Arivu 200 HD a je to krajšie, než cez Octagon 918,ktorý so im na skúšku požičal.
Vlado, ty jsi hroznej. Na jednu stranu tady povídáš, jak je Octagon nejlepší STB, propaguješ jej a teď píšeš, že obraz na Arivě je lepší. Ujasni si konečně co, kdy a jak píšeš.
VU+ Solo2, Gigablue quad plus, Formuler F4 turbo combo - vše doscam 0.25, OpenATV 6.3, Optibox 8750 HDCICX-newcamd, MULTIBEAM 85 (13E, 19,2E, 23,5E, 28,2E), 4x INVERTO Quatro LNB 0,2dB, 4x DiseqC DSC-304D 4x1, Skylink ICE 0624
lubo32
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od lubo32 »

mzahalka píše:
vlado.ucho píše:Ale Mzahalka,zase preháňaš,dcéra mu Plazmu Panasonic Viera 107 cm a pripojenú Arivu 200 HD a je to krajšie, než cez Octagon 918,ktorý so im na skúšku požičal.
Vlado, ty jsi hroznej. Na jednu stranu tady povídáš, jak je Octagon nejlepší STB, propaguješ jej a teď píšeš, že obraz na Arivě je lepší. Ujasni si konečně co, kdy a jak píšeš.
Áno je to divné tvrdenie. Mal som Arivu na teste sam pre seba, nepopieram napodiv fungovala v pohode, žiadny problém, ale obrazovo rozhodne!!! na Octagon nemala. Tak to ani náhodou. Ten procesor je jasne cítiť. Myslím, že toto je odborné fórum a mali by sme zodpovedne pristupovať k takýmto hodnoteniam.
VU+,DM900, DM 920 HD, Gibertiny 105cm
vlado.ucho
Znalec fóra
Znalec fóra
satelitni prijimac: rôzne šunty

Příspěvek od vlado.ucho »

mzahalka píše:
Tak to si ma špatne pochopil,alebo ja som sa špatne vyjadril./////Takže Octagon pripojený cez HDMI kábel na Plazme vykazoval mierne horší obraz,ako Ariva, tiež pripojená cez HDMI.Na mojom LCD Samsung 82 cm je obraz brilatný cez Komponent,cez HDMI je krásny,tuto už Ariva nestíhala na Octagon,obraz sa mi zdal cez Komponent taký mierne rozmaznutý,ale len mierne a cez HDMI tak isto,nebol taký brilatný ako má Octagon.Na plazme som nemohol nastavovať obrazové parametre.Každý zobrazovač, ako aj prijímač, má svoje vlastnosti a stých sa musí vychádzať, pri nastavení.Môžem a potvrdzujem, na Octagon, nemá iný prijímač u mňa takú prioritu.
DM-800SE-Parabola Gibertini 100cm- motor Digi Power SG-2100A,a kopa iných šuntov.
bobson
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od bobson »

Jo a ještě chlapci,jaký cam modul koupit,aby mi do budoucna vše fungovalo,hlavně když píšou,že CZ programy přejdou do Irdeto. Mám uni čtečku a tak nevím až udělaj změnu zda bude funkční. Díky za radu.
mzahalka
Znalec fóra
Znalec fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mzahalka »

bobson píše:Jo a ještě chlapci,jaký cam modul koupit,aby mi do budoucna vše fungovalo,hlavně když píšou,že CZ programy přejdou do Irdeto. Mám uni čtečku a tak nevím až udělaj změnu zda bude funkční. Díky za radu.
máš uni čtečku, která přečte cryptoworks, tak proč cam modul? Irdeto neřeš.
VU+ Solo2, Gigablue quad plus, Formuler F4 turbo combo - vše doscam 0.25, OpenATV 6.3, Optibox 8750 HDCICX-newcamd, MULTIBEAM 85 (13E, 19,2E, 23,5E, 28,2E), 4x INVERTO Quatro LNB 0,2dB, 4x DiseqC DSC-304D 4x1, Skylink ICE 0624
bobson
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od bobson »

No jo,ale cam potřebuji mám CSlink a Skylink. A když seženu nějakou další zajimavou kartu,tak to přeci nebudu furt přehazovat,už jsem nachozenej dost. Skylink HD a CSlink kombi. Tak jsem vznesl dotaz. Díky za radu.
bobson
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od bobson »

Ahoj,můžete mi poradit jaký mám koupit cam modul.Díky.
zzaner
Odborník
Odborník

Příspěvek od zzaner »

bobson píše:Ahoj,můžete mi poradit jaký mám koupit cam modul.Díky.
Záleží na jakou kartu!CW=Zeta cam,Ďáblo,REX.Conax=Ďáblo,REX s patřičným softem.Via=ve čtečce Octagonu,jinak neůspěch(možná by to chtělo jiný soft.Vždy je třeba experimentovat.= :good: :good: :poklona:
bobson
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od bobson »

Ahoj,no raděj mi matrix reborn + mrb 312 fw. Ale chci si to prověřit i jinde. Znáš tento cam? Díky za info. Karty CSlink a Skylink,časem asi Poláci.
zzaner
Odborník
Odborník

Příspěvek od zzaner »

bobson píše:Ahoj,no raděj mi matrix reborn + mrb 312 fw. Ale chci si to prověřit i jinde. Znáš tento cam? Díky za info. Karty CSlink a Skylink,časem asi Poláci.
.Pokud by byl k tomu správný soft,je to už také hodně starý modul.Jedině ten,kdo jej ještě používá(vždy je důležitý správný soft,aby bylo odzkoušené,pro jaké karty fachčí.)V tomto ti nemohu pomoci. :poklona:
bobson
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od bobson »

Čus,můžeš mi nějaký cam doporučit,který by zvládnul tyto karty,popřípadě nějaké emu,pokud vůbec ještě v emu něco půjde. Díky.
zzaner
Odborník
Odborník

Příspěvek od zzaner »

Vždyť už jsem ti odpověděl,dost podrobně!!Doporučit-nic!!Pokud něco kupuji,tak poslední modul,ten ti chvíli vydrží.Momentálně jsem z toho dost zklamaný :x .Pokud máš dostatek modulů,aby jsi měl kam strčit kartu,tak už jen koupit kartu.Pokud potřebuješ modul,tak Ďáblo 2,ale zatím na něm není nic moc.Se divím,že místní odborníci nereagují.Jde toho daleko více na compu,používej více comp. :poklona:
bobson
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od bobson »

Ahoj,Diablo je dobré,ale drahé a už je trochu na ústupu z výsluní,může se stát,že to bude jen kvalitní čtečka.
mzahalka
Znalec fóra
Znalec fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mzahalka »

Zzaner ti odpovídá na tvoji otázku. Jestli se ti nelíbí , tak nám vlez na záda.
bobson
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Octagon HD SF- 918 montáž HDD

Příspěvek od bobson »

To:mazalka,hošane mluv za sebe a čti. OK?
bobson
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od bobson »

A co tento cam modul,máte ho někdo v Octagonu 918HD? Dvojitý Twin Easy. Prosím o info a odkaz,kde ho mohu sehnat. Díky.
ma.ra
satelitni prijimac: DM8000HD PVR DVD

Příspěvek od ma.ra »

To: Dvojitý Twin Easy ?
Ako čítačka fachčí v pohode Skylink (Sk+Cz).
DM8000HD PVR DVD, LCD SONY KDL40W2000.
Odpovědět

Zpět na „Octagon HD SF 918, SF 1008, ...“