Octagon HD SF- 918 montáž HDD

bobson
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Octagon HD SF- 918 montáž HDD

Příspěvek od bobson »

Ahoj,je tento modul od Mascomu a půjdou v něm Poláci? Díkes.
bobson
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od bobson »

Všem díkec,co radou nebo odkazem poradily,řešit můj problém jak s Digi Tv tak vhodným modulem. Danke boys.
havana
Znalec fóra
Znalec fóra
satelitni prijimac: Optibox 8750 HDClCX,, Opensat

Příspěvek od havana »

:x Boha jeho ty si ale ukecaný, nechceš si založit speciální Bobson vlákno.Však tu pleteš jedno s druhým , páté přes devaté, bez hlavy a paty :!:
Tady se kluci snaží ti radit, a kolikrát jako bys to ani nečetl, a ptáš se znovu :!:
Proevropský demokrat, zarputilý ANTIKOMUNISTA
bobson
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od bobson »

Ty si akosi čudný a havana je dobrej kouř. Ale jinak nic ve zlém,své vlákno nepotřebuji,chtěl jsem pouze poradit a né poslouchat kritiky(nejseš náhodou v politice)? Zatím orbitu zdar.
havana
Znalec fóra
Znalec fóra
satelitni prijimac: Optibox 8750 HDClCX,, Opensat

Příspěvek od havana »

bobson píše:Ty si akosi čudný a havana je dobrej kouř. Ale jinak nic ve zlém,své vlákno nepotřebuji,chtěl jsem pouze poradit a né poslouchat kritiky(nejseš náhodou v politice)? Zatím orbitu zdar.
No nezlob se na mě, vlákno jsi založil jako montáž HDD , vzápětí skok na montáž DIGi, kde ti bylo několikrát porazeno, potom ladění Thor - taktéž až tři opětovné dotazy aby jsi vzápětí přešel na modul cam. s obdobným výsladkem :(
To je materiálu na tři vlákna.Mnohde si odpovídaš sám a ignoruješ odpověd druhého.
Tak se nehněvej, že to nekoho prudí.Vždyť už i takový smířliví pánové jako mzahalka a zzaner ti mírně vytýkali časté ptaní a málo čtení. Snaha pomoc je určitě velká, ale je tady na foru taková spousta kvalitního materiálu ktré by sis měl alespon trochu pročíst, než se začneš ptát.
Tak a teď u mě můžeš poslat do..... .
:poklona: :poklona: :smoke: :smoke:

:D Jo,jo politika toby byl džob :D Nemuset se dřít na stavbách po celé republice :x :x :x

P.s : Nevím jestli má pozdrav orbitu zdar nějaký solidní smysl, ale je hezký a povedl se ti :Yahoo!:
Proevropský demokrat, zarputilý ANTIKOMUNISTA
bobson
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od bobson »

Ahoj chlape,nevím proč by jsem tě měl posílat do orionky,jsem rád,že jsou tady lidé kteří poradí. No a že jsem skákal tam a sem,za to se omlouvám. Chtěl jsem poradit jak na Digi(vzít,nevzít od nich set),nebo použít Octagon s motorem nebo přidat parabolu+Lnb a řešit to v emu. No a kvalitní modul,který něco zvládne,snad potřebuje každý! Všichni kteří mají sat s jednou čtečkou a šachtou na cam ho snad potřebují. No a než jít do nejistoty tak se zeptám,pokud ti to vadí,tak promiň. Dík všem kdo jste mi poradili.
lubo32
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od lubo32 »

bobson, to všetko máš pravdu, ale prečítaj si názov svojej témy: montáž HDD do Octagona. A čo s tým má modul a Cigi Tv, nerozumieš tomu?
VU+,DM900, DM 920 HD, Gibertiny 105cm
vlado.ucho
Znalec fóra
Znalec fóra
satelitni prijimac: rôzne šunty

Příspěvek od vlado.ucho »

To Bobson,založíš vlákno s inou témou,zaplevelíš ho otázkami o úplne inom a potom sa čuduješ reakciám tých, ktorý sa ti snažia v danej problematike radiť.Zakladáš furt nové témy a preto mi pripadá, že si s Octagona chceš urobiť multimediálne centrum,ale vôbec nemáš šajmu, čo je možné od Octagona očakávať.Osopuješ sa na osoby, ktoré to myslia s tebou dobre,ale sebakriticky si nepriznáš, že si to zapríčinil všetko sám.Škoda že to moderátor nezarazil hneď, ako si zmenil tému a nezamkol.
DM-800SE-Parabola Gibertini 100cm- motor Digi Power SG-2100A,a kopa iných šuntov.
dubak7711
satelitni prijimac: všetko možné

Příspěvek od dubak7711 »

Dajte mu už pokoj, veď sa pozrite na jeho avatar. :)
Ľudský mozog je vraj na 99% kvapalina,u niekoho bohužiaľ BRZDOVÁ.
Elektronické súčiastky fungujú za pomoci dymu. Ak dym unikne, prestanú fungovať.
bobson
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od bobson »

Že jsem se vám omluvil,za to že jsem splácal vše na jednu kopu,to asi neberete! Příště si dám very careful. Co mám udělat,aby mi bylo odpuštěno?
Aldo
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Aldo »

bobson píše:Že jsem se vám omluvil,za to že jsem splácal vše na jednu kopu,to asi neberete! Příště si dám very careful. Co mám udělat,aby mi bylo odpuštěno?
Dej chvíli pokoj. :)
OCTAGON SF918 HD, HOMECAST S 5001 CICR, Monoblok INVERTO 0,2dB Twin, FTE maximal 105 Al, motor SM3D12, PHILIPS 8404, PHILIPS 7403
lebkoun

Příspěvek od lebkoun »

bobson píše:
1.jpg
Můžeš mi poradit kde tam připojím to napájení pro ten HDD, nikde jsem tam nic nenašel a tak to máš asi dodělané. Případně druhou fotku kam vedou ty kable od napájení. Díky
Spencer
Odborník
Odborník

Příspěvek od Spencer »

Poslal so Ti SS,ale pozri si stranu 11,12 tohto vlákna : http://www.ab-forum.info/viewtopic.php? ... &start=200 .
Xpeed LX3,SF8008,T 90.
Odpovědět

Zpět na „Octagon HD SF 918, SF 1008, ...“