Octagon HD SF-918

Odpovědět
bobson
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Octagon HD SF-918

Příspěvek od bobson »

Ahoj,stále váhám,zda mám nahrát poslední fw do Octagonu. Mám nahrán 10669. Co získám,když nahraji poslední fw a jsou součástí tohoto fw i keys? Díky za info.
EmbreOnyx
Pokročilý
Pokročilý

Re: Octagon HD SF-918

Příspěvek od EmbreOnyx »

A nad cim jako vahas, vzdy se muzes vratit k tomu staremu. Popis toho co vylepsuje posledni originalni FW pro Octagon mas v downloadu a po nahrati se ti keys vymazou.
HD-BOX 9200 FW 1.11.57, Octagon 918 HD @ NEXT YE-2000 FW 109.53, Multibeam E-85, 3xLNB Chess Edition III 0.1dB, 1xQuad LNB Edision QSL-6 0,2dB, 1xLNB Head Digital 0.1dB, P.168-W V1, TV Samsung LE46B650, 1.0°W, 13.0°E, 19.2°E, 23.5°E, 28.2°E
vlado.ucho
Znalec fóra
Znalec fóra
satelitni prijimac: rôzne šunty

Příspěvek od vlado.ucho »

bobson píše:Ahoj,stále váhám,zda mám nahrát poslední fw do Octagonu. Mám nahrán 10669. Co získám,když nahraji poslední fw a jsou součástí tohoto fw i keys? Díky za info.
Posledný FW.pre Octagon je 10690,na USB si urobíš zálohu nastavení všetkého, vrátane keys,setting,favoritných skupín.Po prehratí nového FW.si to potom nahráš naspäť,ale až po továrenskom nastavení.
DM-800SE-Parabola Gibertini 100cm- motor Digi Power SG-2100A,a kopa iných šuntov.
zzaner
Odborník
Odborník

Příspěvek od zzaner »

Za1,všechny zdravím.Za 2,už se nechá někde něco pro tento Octagon vydolovat(mimo přefleš)?Za 3,která verze clonu je skutečně lepší?Za 4,jsou skutečně,ty Linuxáky o tolik lepší,že je třeba nad nimi uvažovat?Disk mám připojený přes proudový adaptér,zatím žádný problém a při tom využívám disk z compu(ca rok a půl).Já jsem s ním spokojený,ale neříkám,že bych si na experimentování nekoupil ještě něco jinné.Pro normální provoz jsem spokojený s Octagonem.Nejen já i vnuk,což je pro nás dědkz podstatné. :good: :poklona:
bobson
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od bobson »

No jsem stále začátečník. Jak udělám zálohu všeho? Na flešku to nahraje jenom soubor udb,to jsem pochopil,ale dál váhám. Je tady uvedeno,že nový fw smaže keys a co jsem koukal na novej fw,tak keys nejsou součástí. Tak jak?
zzaner
Odborník
Odborník

Příspěvek od zzaner »

Já jsem starý dědek,hlava děravá,ale pokud to uděláš dle Fuzáka tak přece není žádný problém na 1W použit žlutý knoflík,čímž ti pujde DIGI a částečně něco z WG,seca+BISS si doplníš dle potřeby ručně.Tyto postupy ti lépe než já vysvětlí místní odborníci,kteří tomu lépe rozumí.Také jsem se to od nich učil. :good:
EmbreOnyx
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od EmbreOnyx »

bobson píše:No jsem stále začátečník. Jak udělám zálohu všeho? Na flešku to nahraje jenom soubor udb,to jsem pochopil,ale dál váhám. Je tady uvedeno,že nový fw smaže keys a co jsem koukal na novej fw,tak keys nejsou součástí. Tak jak?
Ptal jsi se jestli jsou v novem FW i keys a tak nejak predpokladam, ze jsi myslel aktualni. Na tohle jsem ti i odpovedel takze s novym FW si je opravdu smazes, protoze keys v FW budou vzdy mene aktualni jak uz zrejme v pristroji mas. Neni ale opravdu zadny problem stahnout nejnovejsi softcam a pokud tam mas neco specialniho, tak to tam zase dopsat/dohrat. Docela by me zajimalo co tam mas tak zvlastniho, protoze bud si to hlidas a mas to aktualni-pak by mel byt tvuj dotaz bezpredmetny protoze s tim umis zachazet, nebo nehlidas a tudiz ti muze byt uplne jedno co se ti tam nahraje, protoze pouzivas jen AU.
HD-BOX 9200 FW 1.11.57, Octagon 918 HD @ NEXT YE-2000 FW 109.53, Multibeam E-85, 3xLNB Chess Edition III 0.1dB, 1xQuad LNB Edision QSL-6 0,2dB, 1xLNB Head Digital 0.1dB, P.168-W V1, TV Samsung LE46B650, 1.0°W, 13.0°E, 19.2°E, 23.5°E, 28.2°E
vlado.ucho
Znalec fóra
Znalec fóra

bobson píše:No jsem stále začátečník. Jak udělám zálohu všeho? Na flešku to nahraje jenom soubor udb,to jsem pochopil,ale dál váhám. Je tady uvedeno,že nový fw smaže keys a co jsem koukal na novej fw,tak keys nejsou součástí. Tak jak?
Buď tento prijímač slabo poznáš a preto niektoré funkcie neovládaš,alebo sa len učíš.Ako si urobíš zálohu na USB,dúfam že vieš?Po nahratí nového FW. a daní továrenského nast.sa ti vyčistí Flashka.Potom nahráš zálohu s UDB a potom nahráš najnovší Softcamkey.Všetko nájdeš v sekcii Download, k tomuto STB.Nový FW.obsahuje všetko aj keys,ale či sú aktuálne po 5 mesiacoch.?Na zálohe máš uložené všetko,vrátane nastavení,už som ti to písal.Ak si nevieš rady tak sa ozvi cez SS.
DM-800SE-Parabola Gibertini 100cm- motor Digi Power SG-2100A,a kopa iných šuntov.
bobson
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od bobson »

Díky,no tento stroj mám od vánoc,ale stále si netroufám nový fw do něj nahrát aby jsem něco nepo..... Jinak parabolu mám fix na 19.2 a 23.5.
vlado.ucho
Znalec fóra
Znalec fóra

bobson píše:Díky,no tento stroj mám od vánoc,ale stále si netroufám nový fw do něj nahrát aby jsem něco nepo..... Jinak parabolu mám fix na 19.2 a 23.5.
Nemáš za čo,len sa ozvi, ak budeš mať problémy.Nemusíš sa báť že niečo potentuješ,ak nahráš originál FW,a svoju zálohu.Vyvaruj sa experimentovania s inými FW,Settingami a pod.čo si si neurobil sám(naskenoval).
Odpovědět

Zpět na „Octagon HD SF 918, SF 1008, ...“