Poslední PolarEdit

Odpovědět
knawi
Pokročilý
Pokročilý

Poslední PolarEdit

Příspěvek od knawi »

Byl jsem první, kdo si stáhnul poslední verzi PolarEditu, kterou laskavě zavěsil na DOWNLOADu EmbreOnyx a od toho dne, 26.6. t.r., se pokouším tenhle skvělý editor neúspěšně použít. Osum dní už se morduju s tím abych jej otevřel obdobně, jak poradil EmbreOnyx po domluvě s autorem PE v návodu ke stažení verze předchozí. V podstatě stejně dlouho váhám, abych se zeptal jak na to a přiznal opět svojí nedostatečnost. Se z toho zblázním, a to ve chvilkách nepochopitelného vzrůstu sebevědomí brouzdám i po rubrice alternativního příjmu.
Soubor PolarEdit jsem nainstaloval do adresáře, do kterého jsem zkopíroval i patřičný DLL a přesto se nezdařil load MFC language a neexistuje (komprimovaný?) soubor ... PolarEdit včetně ENU.DLL. Vím, že se vám nemůže podařit dobrá rada, v podstatě si chci postěžovat na to, že neumím to, co vy všichni levou zadní. Snad jen, jestli nevidíte na první pohled mojí chybu. Díky a prosím o pardon.
DM920uHD Triple Tuner, BA; DM800Se A8p, BA; Gib.1245/1335mm Motorized SG2100A
EmbreOnyx
Pokročilý
Pokročilý

Re: Poslední PolarEdit

Příspěvek od EmbreOnyx »

Novy polar kopiruje opravdu tu stejnou chybu z minule verze, sam jsem si toho nevsimnul protoze prislusny DLL jsem uz mel z minula a instaloval jsem do stejneho adresare. V nove verzi je uz alespon doplnen vystup chybove hlasky o presnem nazvu chybejiciho DLL souboru, minule jsme to museli resit specialni verzi EXE souboru. Kazdopadne diky za report, protoze se neozval nikdo jiny, mel autor i ja zato, ze je to jen nejaka anomalie na mem pocitaci. Doporucoval bych odinstalovat vsechny polary, pote nainstalovat pouze novou verzi ktera po spusteni zahlasi ktery soubor ji chybi. Prikladne:

---------------------------
PolarEditOctagon
Failed to load MFC language DLL!

File: c:\Program Files\PolarEdit918\PolarEditOctaENU.DLL
does not exist
OK

Pote staci soubor PolarEditOctagonENU.dll ulozeny v instalacnim adresari zkopirovat nekam jinam a prejmenovat na PolarEditOctaENU.dll a nakopirovat zpet. Samozrejme u jineho jazyku je to obdobne s jinym DLL a je jasne, ze se soubor musi jmenovat presne tak jak je v hlasce-upozornuju, ze tam musi zustat i puvodni DLL...

Pro jistotu mi sem zkopiruj presne tu hlasku a ja to omrknu (po vyskoceni popup okna s chybou staci stisknout pro zkopirovani CTRL C a pak pro vlozeni do zpravy CTRL V, nemusis to pracne opisovat)
HD-BOX 9200 FW 1.11.57, Octagon 918 HD @ NEXT YE-2000 FW 109.53, Multibeam E-85, 3xLNB Chess Edition III 0.1dB, 1xQuad LNB Edision QSL-6 0,2dB, 1xLNB Head Digital 0.1dB, P.168-W V1, TV Samsung LE46B650, 1.0°W, 13.0°E, 19.2°E, 23.5°E, 28.2°E
knawi
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od knawi »

Nebyl jsem doma, proto píšu pozdě.
Děkuju ti za odpověď, která mě trošku uklidnila. Jen trochu proto, že jsem vyzkoušel postup podle tvé rady a zatím neúspěšně. Zkusím to znovu ale v minulých dnech jsem se také pokoušel vytvořit postrádaný fajl (viz kopii) ale pc mě zakázal užití rozhodujících znamének. Jsi laskav a je na místě, že mě instruuješ i v ctrl c , v. To náhodou umím ale jen náhodou. Teď to jdu ještě zkoušet a tady je kopie sajnu, který se objevuje:
PolarEditOctagon
Failed to load MFC language DLL!

File: C:\navi\PolarEdit918_0.3.5.16_26_06_2010\PolarEdit918\PolarEditOctaENU.DLL
does not exist
Děkuju, že mě pomáháš.
knawi
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od knawi »

Přesně podle tvého nápravného postupu a povedlo se!!! Děkuju a zdravím!
EmbreOnyx
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od EmbreOnyx »

Nz hlavne ze se povedlo...
HD-BOX 9200 FW 1.11.57, Octagon 918 HD @ NEXT YE-2000 FW 109.53, Multibeam E-85, 3xLNB Chess Edition III 0.1dB, 1xQuad LNB Edision QSL-6 0,2dB, 1xLNB Head Digital 0.1dB, P.168-W V1, TV Samsung LE46B650, 1.0°W, 13.0°E, 19.2°E, 23.5°E, 28.2°E
Odpovědět

Zpět na „Octagon HD SF 918, SF 1008, ...“