Optibox Aligator/Panthera FW

Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Odpovědět
jetpilot
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Optibox Aligator/Panthera FW

Příspěvek od jetpilot »

Zdiela v pohode, ale server este neumoznuje, co je skoda.
IPBox 9900HD, HDbox 9100, Ariva 100HD, Cryptobox Mini, Multifokus 4x, Skylink, freeSAT, Openbox SF-55, ROVER Master STC
dydaj1
Odborník
Odborník
satelitni prijimac: Optibox aligator, anakonda

Příspěvek od dydaj1 »

A ani ked sa preflešuje na Octagon nepostavim server?

http://www.ab-forum.info/viewtopic.php? ... on#p194565
korask
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: ip9900-pkt nebula SATA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od korask »

ide na niektorom softe optibox panthera teletext na 20.11 ho neviem spustit a ani priamo na tv nejde alebo je nejaky specialny navod na spustenie mam skylink kartu a skusal som vsetky programy.
kontakt.spy
Pokročilý
Pokročilý
satelitni prijimac: DM 525hd dvb-t2/c

Příspěvek od kontakt.spy »

TXT jede přes optibox /aligátor/ skoro všude,ale zrovna joj-špatně,markíza-zasekne se přístroj,stv1.2 celkem v pohodě,nepropouští signal-na tv nejde nic,pantera na tom bude asi podobně,neřešil to zatím žádny sw !!!
Samsung 55nu8002 ,42px80,DM525hd dvb-t2/c,mini pc diway m9
korask
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: ip9900-pkt nebula SATA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od korask »

ale mne nejde vobec ani stv ani ostatne alebo mi porad akym tlacitkom sa spusta txt mozno to by pomohlo dik
liquere
Veterán fóra
Veterán fóra

Příspěvek od liquere »

To mas nove?
VU UNO openATV, plna skrina kramov ;)
Tento cely prispevok bol napisany bez financnej pomoci EU a tapatalku!
Niektore mimovladky a OZ by mali byt zakazane zo zakona, lebo sluzia len na rozvracanie statov.
kontakt.spy
Pokročilý
Pokročilý

AV+,audio,txt,dvb-pro výběr OK !
Zapa
Odborník
Odborník

Příspěvek od Zapa »

povi píše:
Zapa píše:
losik1 píše:Zdravim...Ide niekomu bulsatcom v emu na alligatore,alebo panthere? Ak ano poradte,prosim.Zapa,ty si stale vedel poradit velmi dobre a zrozumitelne.Vdaka.
Jede.Zadej platný 04 klíč.
V posledních SW 19.76 i 19,93 jsem si všimnul nefunkčnosti tlačítka PAUSE
neboli zmrazení obrazu.V některém SW to bylo určitě funkční.Může to někdo potvrdit nebo mám tento problém pouze já?
Zapa nevieš náhodou čo znamená chybové hlásenie ECODE 0006.potrebujem nahrať FW a vypisuje mi to na troch kľúčoch to isté.
Jakou verzi FW máš v přijímači a jakou verzi FW tam chceš dát?
Zapa
Odborník
Odborník

Příspěvek od Zapa »

Mira Tu píše:Jelikož mám PANTHERU, tak jsem se rozhodl nasadit 20.11 i přes popisované problémy....jak jsem tak pochopil, tak jsou na ALIGATOR. (Pište aspoň v příspěvcích, o jakém přístroji se bavíte.) Nepozoroval jsem žádné problémy, vše jede jako před tím. Snad menší - žádné vypadávání zvuku.

Nikdo jiný žádné zkušenosti?!?
Tento problém se vyskytuje asi pouze u Alligator na DVB tuneru po aktualizaci na 20.04 a obnovy setingu z 19.xx jsou vymazány fregvence DVB tuneru.Možná se nejedná o chybu.Třeba tvůrci softu chtěli (vzhledem k tomu že v tomto softu je aktualizace TP) aby byl proveden nový sken a nastavení . Pokud je použit setting z 19.xx tak i zřejmě u PANTERY není vlastě aktualizace TP. Tak že je dobré nahrát 20.04 dát tovární nastavení a udělat nový sken jak na Alligatorovi tak na Panteře.V 19.xx je záloha TP zhruba asi rok stará a spousta nově přidaných TP tam vůbec není. Včera jsem nahrál 20.11. a setting na Alligatora z 20.04 to vzalo bez problému.Sice jsem se vrátil zpět na 20.04 ( 20.11nejedeVIAC) .Upravené TP a setting na PC v STBLinkEditor_03.00 od verze boot 4.30 bohužel nejde uložit.Snad bube na něho nějaká aktualizace,aby byl použitelný,nebo nějaký jiný editor.
Mira Tu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Mira Tu »

Zapa píše:.Upravené TP a setting na PC v STBLinkEditor_03.00 od verze boot 4.30 bohužel nejde uložit.Snad bube na něho nějaká aktualizace,aby byl použitelný,nebo nějaký jiný editor.
A zkoušel jsi zalohovat a obnovit setting přes Ethernet po přihlášení na STB v telnetu. Já zatím jen zálohoval. Obnovovat jsem ještě neměl potřebu. Kdybys chtěl, tak ti napíšu postup. (Raději soukromě, ať to někdo jen tak nezkouší a nezmrší si celý sat.)
losik1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od losik1 »

Zdravim.... Nemam ziadne otazky,ale super Zapa,ze si sa ozval.naozaj si jediny na tomto fore,ktory mi naozaj pomohol...Viem,ze je to mimo temu,ale je to tak.Som registrovany aj na inych forach,ale po tych odpovediach,co som niekedy dostal,tak uz mam toho akurat dost.Aby to nebolo mimo,tak sa ta opytam Zapa,ci ti idu programy RTVI na hotbirde?Nemusis odpovedat,ale otazka iba na Teba.Vdaka.Vsetky ostatnych mam v p.....eeeeeeecku.Dakujem.
jetpilot
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od jetpilot »

Po tomto prispevku, myslim ze aj vsetci teba... :good:
IPBox 9900HD, HDbox 9100, Ariva 100HD, Cryptobox Mini, Multifokus 4x, Skylink, freeSAT, Openbox SF-55, ROVER Master STC
arpgdval
satelitni prijimac: DM 8K, 800, 7020
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od arpgdval »

Tak tak,. D.bil jeden. :smoke:
DM 8000, DM 800HDSE Ferrari, , DM7020S CCcam 2.1.4+sbox, DM 500 S Gemini 4.7, 1x DM 500 S Nabilo, Parabola Emme Esse AL 80cm 1W-13E-19E-23,5E, 1x80cm FE, Diavolo quad, 1x110cm FE, LNB Smart Titanium Twin+Motor DM2800, UPC+DIGI
losik1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od losik1 »

Tak,tak arpgdval a jetpilot.Presne o takych som myslel,ako ste vy.Ze vraj experti....Ale coho ? Aaaaaa uz viem....pisania o nicom...Dakujem.
kontakt.spy
Pokročilý
Pokročilý

O čem to meleš,somráku !!!
losik1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od losik1 »

To kontakt.spy: To komu pises somraku? Videl si,aby som ja tak priamo niekomu napisal,ako ty? Tak sa z toho preber zlaty moj. Takych ako ,ty si ja somrak v tvojom podani kupim kolko len chces.A na druhykrat neurazaj.Dufam,ze rozumies.
kaon
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od kaon »

to losik1:

nefňukaj tu a posnaž sa aj sám - návody si tu mal.
Uvedom si aj to ,že celé fórum nečučí pri PC a nečaká kedy losikovi1 vypadnú key, aby mu ich mohli poslať.
Ak nie tak všetkých pošle do ........., divné to mravy
OPTIBOX ANACONDA , AMIKO SHD 8900 ALIEN, OPTIBOX Gekko ,Anysee E7 S2 CI+CR ,Gibertini 80Al ,motor ,LCD Sony KDL-40S5600
losik1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od losik1 »

To kaon:Prepac,ale neviem o akych key pises.Pokial si dobre pamatam,tak uz dlho som sa nepytal na nejake kluce.Daj si pozor,aby tebe nevypadli zuby,ked ja cakam,kedy vypadnu kluce pre mna. \:D/
mzahalka
Znalec fóra
Znalec fóra
satelitni prijimac: Optibox 8750 HDCICX
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mzahalka »

losik1 je jeden z 90% našich spoluobčanů, kteří pořád něco chtějí a nic nedokážou dát. Protože jsou líní a neschopní. Takové já ignruju a eliminuju. A Zapa, kteráho názory uznávám, je pilný, mnoho umí, ale ještě nepochopil, že živí vyžírky.
VU+ Solo2, Gigablue quad plus, Formuler F4 turbo combo - vše doscam 0.25, OpenATV 6.3, Optibox 8750 HDCICX-newcamd, MULTIBEAM 85 (13E, 19,2E, 23,5E, 28,2E), 4x INVERTO Quatro LNB 0,2dB, 4x DiseqC DSC-304D 4x1, Skylink ICE 0624
losik1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od losik1 »

To mzahalka: Ok,ok,ok.....Je pravda,ze toho vela neviem o satelitnej technike,to mas pravdu a ani nikdy som to netvrdil a preto,ked som nieco nevedel,tak som sa pytal.Takze asi tolko.....
Odpovědět

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“