Octagon přes internet

Odpovědět
Turanbar

Octagon přes internet

Příspěvek od Turanbar »

Chtěl bych si připojit 'Octagon SF 918 HD přes internet.
Můžete mě poradit adresu a server.
Předem děkuji.
vlado.ucho
Znalec fóra
Znalec fóra
satelitni prijimac: rôzne šunty

Re: Octagon přes internet

Příspěvek od vlado.ucho »

Turanbar píše:Chtěl bych si připojit 'Octagon SF 918 HD přes internet.
Předem děkuji.
Aj ja chcem,vieš poradiť?Ja mám aj Octagom(viď podpis)chcel by som zadara zdielať nejakú kartičku.Keď naďabíš na niečo,daj mi vedieť aj cez SZ.Ďakujem pekne. ](*,) [-X
DM-800SE-Parabola Gibertini 100cm- motor Digi Power SG-2100A,a kopa iných šuntov.
lubo32
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od lubo32 »

Vy ste sa načisto zbláznili. :D Skúste napr. www.dovi-dopo.sk. Dúfam,že taká stránka neexsituje, to iba tak z recesie.
VU+,DM900, DM 920 HD, Gibertiny 105cm
vlado.ucho
Znalec fóra
Znalec fóra
satelitni prijimac: rôzne šunty

Příspěvek od vlado.ucho »

To Lubo 32,načisto,načisto nám haraší a sme nešťastný s toho, že nám zhaslo Digi a preto sa chytáme každej slámky,len za to neplatiť.Nevieš o niečom ale solídnom,Ak si kamoš tak sem niečo pastni.Ďakujem. :Yahoo!: :clapping: :thankyou:
DM-800SE-Parabola Gibertini 100cm- motor Digi Power SG-2100A,a kopa iných šuntov.
samuka

Příspěvek od samuka »

Turanbar píše:Chtěl bych si připojit 'Octagon SF 918 HD přes internet.
Předem děkuji.

ked tak chces cez internet mozes zacat aj tu www.freecardserver.com
:)
zzaner
Odborník
Odborník

Příspěvek od zzaner »

I když nám Digi stále běží,Také bych bral nějaké připojení na Octagon.Tak že odborníci,hoďte zde nějaký polopatizmus na vyzkoušení.J když se inknu,stejně mně to nemaká.Pokud bych vyzkoušel něco funkčního,uvidím co bude dál.Zatím jsem prohledal,zda nemám někde skříplí kabel,není,tak ze je to mezi DO a křeslem.Tato závada se strašně špatně odstraňuje,zde by pomohla jen fotografie připojení-funkčního. :cry: :oops:
samuka

Příspěvek od samuka »

zzaner píše:I když nám Digi stále běží,Také bych bral nějaké připojení na Octagon.Tak že odborníci,hoďte zde nějaký polopatizmus na vyzkoušení.J když se inknu,stejně mně to nemaká.Pokud bych vyzkoušel něco funkčního,uvidím co bude dál.Zatím jsem prohledal,zda nemám někde skříplí kabel,není,tak ze je to mezi DO a křeslem.Tato závada se strašně špatně odstraňuje,zde by pomohla jen fotografie připojení-funkčního. :cry: :oops:
mas moznost aj na niektorych strankach (nenasiel som link) si predplatit na mesiac a potom uvidis ako to pojde a ci budes spokojny :)
zzaner
Odborník
Odborník

Příspěvek od zzaner »

Než do něčeho jdu,musím si to odzkoušet,zda to zvladnu připojit.O placení mně tak nějak nejde,pokud se připojím,tak budu o tom uvažovat.Toto je zatím pro mne Španělská vesnice.Pokud něco nastavím,bude to funkční,pak placení není problém.U mne je problém,že to musím umět nastavit.Digi jsm také platil a běželo mně to AU.Ale to jsem zaplatil za něco,co používáme.Pokud by jejich karta běhala v Octagonu,jen bych uvítal.Tak mně připadá,že odborníci vymřeli,jen nám zůstali výtahové,kteří na to nemají,nebo se mýlím?? :x
Foolproof
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Foolproof »

zzaner píše:Než do něčeho jdu,musím si to odzkoušet,zda to zvladnu připojit.O placení mně tak nějak nejde
Tak mně připadá,že odborníci vymřeli,jen nám zůstali výtahové,kteří na to nemají,nebo se mýlím?? :x
Obvykle ne příspěvky tohoto typu nereaguji, ale.....

UMíš číst a psát ? Asi ano.

Takže dostaneš od "providera" IP adresu,jméno, heslo a číslo portu, v případě NewCAMD ještě DESkey a tyto údaje prostě opíšeš do příslušných chlívečků, po uloženi dáš případně zeleným "Server request".

Když ti o platbu nejde, tak není co řešit, není vyžadována žádná odbornost.

(Teda kromě té gramotnosti.)

Uvědom si, že to je ryze komerční záležitost a nelze zde očekávat žádnou dobročinnost.
VU+ Solo4K a VTI 14, parabola Nokia Sathunter 146x120, rotátor ze Sovětského Svazu na 36 V z roku 1992, pozicioner Nokia, Dune BDPrime, Yamaha media receiver, Evolveo H8+LibreElec, plasma Panasonic 165 cm a spousta dalšího bordelu 8)
samuka

Příspěvek od samuka »

Foolproof píše:
zzaner píše:Než do něčeho jdu,musím si to odzkoušet,zda to zvladnu připojit.O placení mně tak nějak nejde
Tak mně připadá,že odborníci vymřeli,jen nám zůstali výtahové,kteří na to nemají,nebo se mýlím?? :x
Obvykle ne příspěvky tohoto typu nereaguji, ale.....

UMíš číst a psát ? Asi ano.

Takže dostaneš od "providera" IP adresu,jméno, heslo a číslo portu, v případě NewCAMD ještě DESkey a tyto údaje prostě opíšeš do příslušných chlívečků, po uloženi dáš případně zeleným "Server request".

Když ti o platbu nejde, tak není co řešit, není vyžadována žádná odbornost.

(Teda kromě té gramotnosti.)

Uvědom si, že to je ryze komerční záležitost a nelze zde očekávat žádnou dobročinnost.

Spravne :), to som chcel aj ja doplnit, ked ti o prachy neide tak potom si kup na mesiac a pozeraj, ale musis sa s tym vyrovnat ze to funguje na principe "ZAPLAT A POTOM POZERAJ"
:clapping:
Turanbar

Příspěvek od Turanbar »

Děkuji za všechny odpovědi a ještě bych se Vás zeptal jestli někdo nevíte jak zadat CAID v Octagonu?
Jde o to že když v nastavení serveru dám info o kartě, tak jsou tam vidět čísla portů která jsem nastavil, ale u všech CAID je napsáno 0x0000 a nevím jak to přepsat. Jde tam dám pouze aktualizaci portu, která ale nic neudělá.
Předem děkuji za odpověď.
EmbreOnyx
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od EmbreOnyx »

CAID se neprepisuje manualne, ale ziskas ho z toho vzdaleneho serveru, pokud ho nevidis tj je 0000 znamena to, ze dana sluzba nejede nebo mas chybu v nastaveni pripadne oboje.
HD-BOX 9200 FW 1.11.57, Octagon 918 HD @ NEXT YE-2000 FW 109.53, Multibeam E-85, 3xLNB Chess Edition III 0.1dB, 1xQuad LNB Edision QSL-6 0,2dB, 1xLNB Head Digital 0.1dB, P.168-W V1, TV Samsung LE46B650, 1.0°W, 13.0°E, 19.2°E, 23.5°E, 28.2°E
Foolproof
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Foolproof »

EmbreOnyx píše:CAID se neprepisuje manualne, ale ziskas ho z toho vzdaleneho serveru, pokud ho nevidis tj je 0000 znamena to, ze dana sluzba nejede nebo mas chybu v nastaveni pripadne oboje.
Ano CAID posílá server klientovi, klient když se připojuje nemůže tušit, co na serveru jede, tedy obdrží "Info o kartě", které je dostupné zeleným tlačítkem.
VU+ Solo4K a VTI 14, parabola Nokia Sathunter 146x120, rotátor ze Sovětského Svazu na 36 V z roku 1992, pozicioner Nokia, Dune BDPrime, Yamaha media receiver, Evolveo H8+LibreElec, plasma Panasonic 165 cm a spousta dalšího bordelu 8)
Odpovědět

Zpět na „Octagon HD SF 918, SF 1008, ...“