Opticum HD X403p

Diskuse o satelitních příjímačích Globo / Opticum / Yumatu / OptiboX/Amiko/Ineos
Odpovědět
Milan_Sk
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: Opticum HD X403p

Re: Opticum HD X403p

Příspěvek od Milan_Sk »

He he he, to si dobre napísal. Pri tých 403 skrachuje tá firma. Nechápem prečo si robia p*** z ľudí.
Opticum HD X403p, Motor, SkyLink
Golden Media UNI-Box 9060 2CR2CI HD PVR, Motor
Plazma SAMSUNG PS-42Q96HD
Plazma LG 42PJ550
skripek

Příspěvek od skripek »

Já nevím, ale osobně jsem spokojený, sice jsem si musel udělat chlazení, kvůli přehrívaící se LAN, ale to jen při sdílení, však ono taky v popisu přístroje není psáno sdílení přes LAN, takže můj osobní dojem je ten, že pokud člověk používá přístroj dle návodu, tak funguje tak jak má.MENU je taky jednoduché, lazení taky, takže doporučuji. Každý přístroj má své mouchy. :smoke:
jopo33
Znalec fóra
Znalec fóra

Příspěvek od jopo33 »

no to zmenšovanie pristrojou sa ani mne nepači a ani tie procesory alo čo tam davaju žiadna schema ktomu ani k procesoru ani k prijimaču nič potom to opravovať ako sa da prečo ten pristroj neotestovali a nezistili že sa pérehrieva ale lepšia je oprava ked sa prijimač hreje ako ked v arive odchadzaju tunery aj v novych
nikdy nehovor ze sa nieco neda, lebo stale sa najde blbec co nevie ze sa neda a urobi to .
kenny69
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: Vu+ ...

Příspěvek od kenny69 »

skripek píše:Já nevím, ale osobně jsem spokojený, sice jsem si musel udělat chlazení, kvůli přehrívaící se LAN, ale to jen při sdílení, však ono taky v popisu přístroje není psáno sdílení přes LAN, takže můj osobní dojem je ten, že pokud člověk používá přístroj dle návodu, tak funguje tak jak má.MENU je taky jednoduché, lazení taky, takže doporučuji. Každý přístroj má své mouchy. :smoke:
sevas... konec koncom to STB je dobre ... ale uznaj .. kupis si nieco a musis dorabat chladenie .... ty vies v ktorom storoci zijes?????

a aby si bol v obraze .. ked tam budes mat aj ofico soft .. aj v tedy ti to bude blbnut je uplne jedno co tam mas ...
a tvoja poznamka ... ze ked pouzivas pristroj podla navodu .. :)
keby to bolo softom tak prosim .. ale softom to nieje
je to proste vyrobna chyba ... a ked sa niekto uspokoji s chybou fajn

ale ber na vedomie ... ked si robis upravu STB aby si si nieco vylepsil vymakal je jedna vec
ako ked musis robit upravu .. len koli tomu aby ti STB vobec chodilo tak ako ma :)
ta LAN tam nieje len koli zdielaniu :)

POINTA : je to fajn STB cena prijatelna ... ale straca na hodnote koli tej chybe
VU+ duo - CCcam 2.3.0
Opticum 9500HD
AMIKO MINI HD
1W, 13E, 19.2E, 23.5E, 28E
Milan_Sk
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
satelitni prijimac: Opticum HD X403p

Příspěvek od Milan_Sk »

Presne tak ako píše kenny69.
Opticum HD X403p, Motor, SkyLink
Golden Media UNI-Box 9060 2CR2CI HD PVR, Motor
Plazma SAMSUNG PS-42Q96HD
Plazma LG 42PJ550
skripek

Příspěvek od skripek »

Máš pravdu,ale v dnešní době se hold musíme všichni smířit s tím, že mnohokrát kvantita převyšuje kvalitu.Ale jinak bych to ukončil tím, že na takové to "domácí koukání" stačí :good:
sano25

Příspěvek od sano25 »

tiez som kupil dve 403 minuly tyzden v ageme a vyzera to tak ze ta LAN nefunguje poriadne...zdielanie ide tak 5-10 minut a konec...
asi to vyzera na vratenie...
a ako tak citam prispevky tak zistujem ze nie som sam...
tieto problemy boli aj na na davnejsie kupenych 403 alebo to robia teraz nove kupene..
kenny69
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kenny69 »

sano25 píše:tiez som kupil dve 403 minuly tyzden v ageme a vyzera to tak ze ta LAN nefunguje poriadne...zdielanie ide tak 5-10 minut a konec...
tieto problemy boli aj na na davnejsie kupenych 403 alebo to robia teraz nove kupene..

robili to aj skor kupene ale nie v takom rozsahu ... teraz to proste vypeckovali a ked si to kupil v ageme tak bud na nich tvrdy ... su dost arogantny ked sa jedna o tieto STB ... alebo si urob chladenie nad sietovku a budes good .. teda pokial ti nevadi mensia uprava ...
v zneni .. uprav si sam .. a bude ti fungovat :D
VU+ duo - CCcam 2.3.0
Opticum 9500HD
AMIKO MINI HD
skripek

Příspěvek od skripek »

kenny69 píše:
sano25 píše:tiez som kupil dve 403 minuly tyzden v ageme a vyzera to tak ze ta LAN nefunguje poriadne...zdielanie ide tak 5-10 minut a konec...

robili to aj skor kupene ale nie v takom rozsahu ... teraz to proste vypeckovali a ked si to kupil v ageme tak bud na nich tvrdy ... su dost arogantny ked sa jedna o tieto STB ... alebo si urob chladenie nad sietovku a budes good .. teda pokial ti nevadi mensia uprava ...
v zneni .. uprav si sam .. a bude ti fungovat :D

A hlavně pokud se ti to podaří opravit tak potom můžeš být na sebe i hrdý jak jsi šikovný :D
milanos
satelitni prijimac: Vu+Duo,Vu+Solo, Dreambox

Příspěvek od milanos »

Zdravim.

V utorok som kupil x403p v ag..e a samozrejme problem zo sietovkou. No po dnesnom dni badania a alchimie som nakoniec box otvoril a na napajane sietovky som naletoval elekroliticky kondenzator 100uF/35V podla navodu ktory je aj tu na fore. Box funguje uz 2 hodiny ako hodinky a bez chladenia. Necham tam do zajtra pustene FilmboxHD a uvidim ako sa to bude spravat...

Je to dobry prijimac za malo penazi..

http://www.ab-forum.info/viewtopic.php? ... d&start=20
Vu+Duo a Solo,OSCAM 1.20/5983 + Mgcamd 1.35a, Skylink 0D96.
MICRO PC Via CPU 1GHz, Debian 32bit bez Gui a OSCAM 1.00/4767 0D96,0D02
polulin
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od polulin »

milanos píše:Zdravim.

V utorok som kupil x403p v ag..e a samozrejme problem zo sietovkou. No po dnesnom dni badania a alchimie som nakoniec box otvoril a na napajane sietovky som naletoval elekroliticky kondenzator 100uF/35V podla navodu ktory je aj tu na fore. Box funguje uz 2 hodiny ako hodinky a bez chladenia. Necham tam do zajtra pustene FilmboxHD a uvidim ako sa to bude spravat...

Tak to sorry, ale výrobek, který si musíš ke stoprocentní funkčnosti dobastlit doma, je podle mě absolutní šmejd...
jjaco71

AMIKO_SHD-7900-8000_1.1.54_emu_MOD by haki71

Příspěvek od jjaco71 »

Zoznámte sa s témou mojej soft prepočítané tuner Amiko SHD 7900-8000 pre naše 403 upload X pomocou USB, veľmi peknú grafiku lepšia než obloha Opticum

Kód: Vybrat vše

http://www.supershare.pl/?d=862841002
:D
kenny69
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: AMIKO_SHD-7900-8000_1.1.54_emu_MOD by haki71

Příspěvek od kenny69 »

jjaco71 píše:Zoznámte sa s témou mojej soft prepočítané tuner Amiko SHD 7900-8000 pre naše 403 upload X pomocou USB, veľmi peknú grafiku lepšia než obloha Opticum

mohol by si nieco o tom napisat .. a hlavne ci si to aj testol :)
aby sme sa tu neodrbkali ... s niecim neoverenym

dik :D
VU+ duo - CCcam 2.3.0
Opticum 9500HD
AMIKO MINI HD
jjaco71

Re: AMIKO_SHD-7900-8000_1.1.54_emu_MOD by haki71

Příspěvek od jjaco71 »

kenny69 píše:
jjaco71 píše:Zoznámte sa s témou mojej soft prepočítané tuner Amiko SHD 7900-8000 pre naše 403 upload X pomocou USB, veľmi peknú grafiku lepšia než obloha Opticum

mohol by si nieco o tom napisat .. a hlavne ci si to aj testol :)
aby sme sa tu neodrbkali ... s niecim neoverenym

dik :D

soft-testovaný mi všetko funguje ok grafika je lepšia ako na oblohe v Opticum x 403 upload cez USB

:good:
vlado.ucho
Znalec fóra
Znalec fóra
satelitni prijimac: rôzne šunty

Příspěvek od vlado.ucho »

To jjaco71-keď si taký uveličený tým FW.čo tu spomínaš,tak by si ho mohol ako kamarát pastnúť do Downloadu.Čo povieš,bolo by to možné?Ďakujem.
DM-800SE-Parabola Gibertini 100cm- motor Digi Power SG-2100A,a kopa iných šuntov.
jjaco71

Příspěvek od jjaco71 »

OK, môžete dať tento soft pre download
milanos
satelitni prijimac: Vu+Duo,Vu+Solo, Dreambox

Příspěvek od milanos »

polulin píše:
milanos píše:Zdravim.

Tak to sorry, ale výrobek, který si musíš ke stoprocentní funkčnosti dobastlit doma, je podle mě absolutní šmejd...
Ja som netvrdil ze je to super masina, len hovorim ze za take peniaze je to dobra kupa ak nepotrebujes share. Ak chces poriadnu masinu so sietoukou tak VU+Solo alebo DM500HD. To je moj nazor. Dvolezite je ze zakaznik sa rozhodol to riesit takto tak som mu to vyriesil. Za tie peniaze mu vraj nevadi strata zaruky... To je vsetko... Ten kondik stoji 10 centov...
Vu+Duo a Solo,OSCAM 1.20/5983 + Mgcamd 1.35a, Skylink 0D96.
MICRO PC Via CPU 1GHz, Debian 32bit bez Gui a OSCAM 1.00/4767 0D96,0D02
jjaco71

Příspěvek od jjaco71 »

vlado.ucho píše:To jjaco71-keď si taký uveličený tým FW.čo tu spomínaš,tak by si ho mohol ako kamarát pastnúť do Downloadu.Čo povieš,bolo by to možné?Ďakujem.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
jopo33
Znalec fóra
Znalec fóra

Příspěvek od jopo33 »

no tie amika všade pišu že su nastupcami opticum napr . aj na opticum 4060cx by sa dal močno použiť soft z amica 550d pri jeho popise je napisane že zdiela server v standby čo zatiaal ani jeden soft pre opticum 4060cx nedokaže
nikdy nehovor ze sa nieco neda, lebo stale sa najde blbec co nevie ze sa neda a urobi to .
jjaco71

Příspěvek od jjaco71 »

jopo33 píše:no tie amika všade pišu že su nastupcami opticum napr . aj na opticum 4060cx by sa dal močno použiť soft z amica 550d pri jeho popise je napisane že zdiela server v standby čo zatiaal ani jeden soft pre opticum 4060cx nedokaže
Amiko SHD 7900-8000 je len klonom Opticum x 403
Odpovědět

Zpět na „Přijímače Globo / Opticum / OptiboX / Amiko“